Тежка присъда чака българи в Малайзия за наркотрафик

Българи очакват присъда в Малайзия за трафик на 5,6 килограма амфетамини. Законите на страната предвиждат смърт за далеч по-малки количества наркотици.

Обратно в новината

Коментари - Тежка присъда чака българи в Малайзия за наркотрафик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много НЕКОРЕКТНО, СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО И предизвикващо по-скоро АНТИПАТИЯ е изречението (не е важно дали е произнесена от престъпниците или от техните роднини) "да видим сега България какво ще направи за своите поданици?". С подобен аргумент излезе и съпругата на Г. Боевски! Не бих похарчил и петаче за тези контрабандисти - да се потириш от тук до Малайзия НЕ е предприето от хора с минимална заплата!! Каквото са се надробили, това да си кусат, казва народът. А роднините им дори да имат и да продадат Манхатън, ония ще си получат това, което предвиждат законите в онази далечна, за нас не особено цивилизована, НО явно с по.добре функциониращо правосъдие!!

d4

Даааа...в Югоизточна Азия вяма прошка. Пипат здраво, жълтурковците. Като си си дал з.....а под наем, сега ще си носиш последствията. Между другото, к,во стана с нашия човек от Гълъбово в Иран със 150 кг.хероин в камиона? Май го обесиха...

И какво, трябва да ги съжаляваме ли тези наркотрафиканти? Те са осъдили сума ти и народ на смърт с тези отрови които продават, заслужават си наказанието!