БАХБ прекрати скандалната обществена поръчка за ваксина срещу чумата

Взетите до момента 8000 проби ще се изследват в лаборатории в няколко европейски държави

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б. Борисов убива българския бизнес. Всеки находчив , който не е от обкръжението на него или К.Нинова бива смачкван!

А стадото в Болярова си е живо и здраво. Макар че досега, според БАБХ, трябваше да се е натръшкало до последната глава. Слушах снощи въпросния младеж, собственика на фирмата, която спечелила общественната поръчка. Това било бизнес, той бил видял "пазарната ниша", имал бил връзки. То, това за връзките е видно и за слепия. Ама тя България затуй е затънала толкова, защото всеки се захваща с нещо, от което и бъкел не разбира - икономист управлява здравеопазването, адвокати - образованието, историк - военен министър, офицерът артилерист пък се грижи за сигурността на държавата, мутра с дебело криминално досие и осъдителни присъди става консултант в охранителна фирма. Дааа, както е казал Н. Фурнаджиев: "И тъжно е, майко, и весело".

... ами Борисв, уж си ченге от МВР, а да ти правят такъв номер ако и ти нямаш интерес е направо необикновено... Хората за това су лутат, ти си свистен човек Борисов, но много кретини около теб те провалят... ЗА ТОВА ИМА САМО ЕДИН НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ - ДЪЛБОКА ХИРУРГИЯ И ЧИСТКА... КОЙТО СЕ ПРОВАЛИ В ЗАТВОРА - ТОВА Е НАЧИНЪТ ЧИНОВНИКА БЪЛГАРСКИ ДА СЕ НАУЧИ КАК СЕ РАБОТИ - ДРУГ НЯМА ИЗМИСЛЕН В СВЕТА...!!!!!!

Е...-БАХ&Б...

При ГЕРБ се нагледахме на всичко най мизерно...??? След успехът със,, Западните Балкани ,, следват заглавия като,, Ще има ли война на Балканите и прекрояване на границите ,, ??? Като си спомня че слесд като беше Боце в Катар избухна сирийската криза Голям КАДЕМ ама и нашият

Явно в България се действа на принципа проба грешка,ако някоя далавера не се открие от обществото тя си минава спокойно,но ако се разкрие тогава власта шумно се разграничава и дава заден ход докато се успокои общественото мнение

тиквата банкянска и дупе ще даде ..само и само да остане на власт!

Това е една дребничка обществена поръчка. Само за 350хил лв. А такива на ден има десетки хиляди в държавата. В министерства, агенции, общини и т.н. Представяте ли си какво крадене се случва. Милиарди, много милиарди!! Егати демокрацията.

Животнивъди ,партия гроб ви загроби,обеща ви изос на агнета за катар,тютюн за китай, а внисат и двете от други страни,а сега боко се смее.ПРЕИЗБИРАЙТЕ ПАК ПАРТИЯ ГРОБ.........

Видя се, че цялата истерия около т.нар. "чума" е добре подготвена акция за прокарване на обществена поръчка "мой човек"....избиха здрави животни, с които хората оцеляваха в онези забравени от държавата райони, шефа на БАБХ е мафиот или идиот.

гадове поредните корумпирани в управлението в частност БАБХ или Земеделието. Е Борисов то много станаха количествените натрупвания на "гадовете" у вашата кошара, което от своя страна води до качествени изменения. Молим Ви по силата на този закон и поради факта на превес на лошия матриял във вашето управление и невъзможността да се справите да подадете ОСТАВКА!

... а бе тъпанар комунистически, ти като имаше избори за кой гласува бе червен кретен...?!?!?!? Ми като има избори, избери червената комунистическа курва в мнопауз Нинова и тогава ще видиш какъв пореден комунистически КУР ще смучеш...?!?!?!

Абе казвах ви аз, че Баце ще оправи сичко у тая държава! Ма тва прокуратура, ма това КЗК, милиция, полиция, нищо не преде пред могъщия рев на МП, тъй да знаете. И ако жена ви избяга, пак към него да се обърнете! Той ще я намери...

Ееееее, ако бяхме Китай... Стадиони, публика... Все хубави неща... За хубави хора. С удоволствие щях да снимам в UHD формат близък кадър.

Всичко ще се оправи когато заработи прокуратурата. А когато тя заработи ще ви пратя поздравления в писмо.

Далаверата с чумата е заради незаконното евросубсидиране на крупни псевдо животновъди, които усвоха пари за животни, които не са отглеждали и трябваше да връщат парите. Благодарение на акцията "Чума" ще бъдат покрити милиони злоупотреби.! За сметка на тях ще изгорят невинни животновъди!!

При бай Тошо системата била тоталитарна. Добре, бяха ме убедили. Ама не мога да разбера сега каква е??

... ами как да те убедят, като ти генетично си се родил комунистически дебил бе брато...?!?!?! Ти генетично тъп си се родил брато и такъв ще си умреш - като менопаузката Нинова, Зарев, Симов, Кутев, Р. Овч., Славчо артелчика, Таш/ско Арменков КГБ-то и вся осдтнальная комунистическая сволоч....!!!!!!

Това държава ли е, или бардак? Само това ли сме способни да създадем? Май да.

Директорът на БАБХ Дамян Илиев веднага да депозира оставката си!

Хора, зопомнете едно. От опит зная, че няма обществена поръчка, която да не е далавера! Този закон /ЗОП/ трябва да бъде премахнат.Краде се като за последно от всички поръчки.

Спомняте ли си протестите срещу Орешарски? Имаше една "мома", която се разхождаше с гола гръд по протестите, като героинята на Делакроа-"Свободата води народа". Е баща и' е сегашният шеф на БАБХ.

Е, поне издои ли я някой? Или баща си го вкара в БАБХ с циците напред?

Ааа, нямам престава. Просто случайно го знам това , може и да е случайно съвпадение, може и да е способен специалист...

Е, какво толкова. Компютърната фирма искала да доставя антивирусни решения за блеещия четирикрак хардуер.

А оставки, кога? За един фермер питам.

Спомяте ли си протестите срещу Орешарски. Имаше една "мома", коя

Спомяте ли си протестите срещу Орешарски. Имаше една "мома", коя

Българските институции въобще не работят. Пълен хаос! До кога???

Ако си спомняте, след като "избухна" чумата и избиха животните, качиха Стенограмите от 2-та председателски съвета за чумата. Там черно на бяло НИКЪДЕ не е записано от професорското тяло "Избийте животните!", защото нямало характерни сиптоми... Питат откъде се е появила чумата, като в европейска Турция нямало НИТО 1 умряло животно...Давали са препоръки за изследвания в ЕДИНСТВЕНАТА ЕВРОПЕЙСКА ПРИЗНАТА ЛАБОРАТОРИЯ в Монпелие, Франция... И подчертават, че изследванията не са правени там... Гербоубийците не са приели Доклада на професорите за Оценка на риска, направена по искане на правителството, и първите са действали на своя глава...

Тези от ГЕРБ взеха хората за абсолютни маймуни .Абе господа управляващи, г-н Борисов. В тази държава има закони, които трябва всеки един да ги изпълнява. Има ЗОП!! Не сте Вие човекът, който може да спира обществена поръчка. Има си назначена комисия, и ако не са си свършили работата, си има наказателен кодекс. Явно тези искат да си вземат комисионната , а работа майната и. Стига бе, стига крадене. Съдрахте кожите на хората. Оставка.

Когато и да им светнеш на ГРОП с фенерчето все крадат ли крадат.

Е защо, нали същото беше и с на Миро Найденов обществените поръчки ... явно той още играе в БАБХ и НВМС ;)) Браво ГЕРБ

Ами полицейския министър сега какво ще хортува?

таква издънка е това, че чак са спрели сайта на Търговски Регистър и никакви справки не могат да се вадят ! Яко издънки и корупционни скандали

Регистрирах една фирма с 50 лева капитал ,, Внос на компоти ,компоненти за самолети и всичко което лети...,,!!! Кога решават за самальотите...???

Абе тия от БАБХ големи шарани бе...Пък как един път не си изпипаха схемичката за краднене,та трябва сега да им развличат кирливите ризи по медиите...Може би защото най-големият схемажия и техен патрон-Цецо Димитров,вече го няма...И все такива едни кокошкарски далаверки,със зор до милион,пари за семки,дето се вика...То не бяха лаптопи за частните ветеринари на двойна цена,историята със златния гьол и фирмата-еднодневка,далаверата с лабораторните изследвания за бруцелоза на петорна цена, ирландските истории на Миро Мършата и компания...и ред все такива простотии.Спохожда ме мисълта,че в земеделското министерство и БАБХ воюват два клана-на ДПС и на ГЕРБ и софрата вече е толкова опоскана,че в лакомията си започват да се самозабравят...

Директора на БАБХите трябва незабавно да бъде уволнен. Как си позволява, очевидно нагласена работа, да възлага на някакъв измислен мухльо поръчка за такава сложна, специфична и отговорна дейност, особено след тая уйдурма, която неговите бели престилки сътвориха !!! Как си е позволил тоя темерут, да има само един участник в "конкурса"?! Ясно е че е негов участник! Такъв конкурс с един участник се анулира антеквем! Вече прозира отвсякъде, че тия животински доктори са болни животни, мръсни и болни от бяс за пари! Под СЪд и в зандана!

Да дойтат онези от Европа да вземат нови проби от живите животни,защото може да са манипулирали вече досега взетите проби. На всичко са способни, за да прикрият злоупотребите и игричките си.

Чумата е на Дондуков 1 и в БАБХАта, където трябва да им бият на всички по една инжекция за приспиване, кротко и завинаги! Тая долна измет трябва да бъде разследвана за безобразни идиотщини и предателство, за ликвидация на хиляди невинни и здрави животни, за ликвидация на поминък и народно стопанство, за създаване на безработица и хаос в Странджа, за обзверяване на хората и обезбългаряването на планината!

чумата по добитъка и далаверите около нея ли погнаха Очите и компания ? И заловиха един милион кутии с цигари изведнъж?

Някой хитрец се е договорил с французите. Тънка сметка, но се разбра и ядат дървото. Не стават вече така нещата. Макар и малко, макар и тежко, България се променя.

Надявай се!

Чумата беше измислена, за да може тези с животните на книга /наши хора - на гробарите/ да получат компенсация за уж изтребените животни. Така се избягва проверка на ЕК, която щеше да установи, че няколко години определени лица са получавали неправомерно евро субсидии. Като за награда за измамата същите получават нова компенсация за избити животни, които де факто нямат и не са имали. Шайката гербеластка

Онази бабка с козите е активист на ГЕРБ. Браво, дебил! 6!

Човека говори за ония дето си мълчаха и гък не казаха още в началото, мирно и кротко с възхита говореха колко е навременно умъртвяването а не тия като бабата дето се опълчиха на манипулациите така че не се доказвайте като дебил вие

Не може само декор , трябват и реални сцени , както казват покрай сухото гори и суровото герберски боклук.

Нормалните животновъди пострадаха, а мошениците тихомълком си прибраха пари за животни, които нямат и не са имали. Възрастната жена е баба само на внуците си, а не на такива като теб и беше една от невинните жертви на измамата, както и много други дребни и средни животновъди.

Чума се разбра че няма ама се и разбра че някой гушна едни пари за свършена поръчка.. И понеже лаком гъз насита няма си спретнаха и тази поръчка:(((((

Хайде Бойко ,изгони ги де ,те ти се качиха на главата ,ама Дамян Илиев носи пари нали

Тоя индианец боко е на принципа ако ме хванат.

Пак е нещо. Преди него и да ги хванат, не отстъпваха.

Че защо да не може компютърна фирма да достави ваксини? А как може мутрафон, с пожарникарско образование и една прочетена книга да е премиер? Тази гад!

Книгата е за индианци , следователно с протекции от Големия бЯл вигвам.

"....По-рано през деня премиерът Бойко Борисов че ще провери защо създадена преди месец компютърна фирма е била избрана от Агенцията по хр....."...... ....на майка си путката ще проверят праните гащи на бай Тошо!:)))))))))))

В района на Странджа имат забрана за изнасяне на месо и мляко извън тази зона до 28.12.2018г. Обричат животните на смърт.Сега от Европата като решат да затрият нашите животновъди, за да ни внасят техните незнам откога замразени и натъпкани с хормони продукти, ще духаме супата.

"Ще проверя за ваксините на БАБХ, писна ми от гадове, обяви премиерът" Ха сега да видим така ли е - всички гадове на прокурор ! Или всички во главе с министъра - вън !

Тоя нещо много на ''събуден'' сеправи... Не спря да си развява задника наляво и надясно вместо да гледа кабинета МУ какви ги дроби, не се запита от къде се пълни джобчето ми като народа пищи че изнемогва, ама сега били гадове сякаш току що ги е срещнал а не е въртял игрите барабар с тях..

Дон Мутрон управлява държавата с телефонно обаждане или с есемес... 10 години!!! Праща есемеси на съдии по време на заседания; праща есемеси за гласуване за ИК... Чат-пат посреща интересни лица в гаражите или прави вечеринки ала "Банкя гейт"... Чумата тръшна животните, но кога народът ще се освободи от Чумата?!

Ало, Ваньо....

От тук натам трябва да се намеси и Прокуратурата на България , Турция и Румъния . Тази Чума по Животните може да е Предизвикана от Тази Агенция - БАБХ . Ще ви кажа Защо - в Перник има Протести на жители в Крайните Квартали и Села близки до Перник - Протестите са заради някаква Призрачна Станция за Изгаряне на Животни и Загробването им - Явно БАБХ са Организирали тази Операция заедно с БГ Мафията - за да продават Лекарства в Турция , Румъния и България .

Тия мухльовци , безмилостни убийци на животни и хора , чрез отнемане на поминъка им се накекаха , като чуха заканите на главатаря си.

Ако съм на мястото на тази фирма ще ви съдя, ще ви скъсам от неустойки и глоби и то не в България, а в Страсбург, Женева, ООН. А кой избра тази фирма за победител? Тези от агенцията невинни ли са? Ами то така, премиерът си поиграе малко джобен билярд и може да реши да анулира всяка обществена, а и друга поръчка. А да не говорим, как фалира една банка и как парите и отидоха... Е, там където трябва! Евала! Сигурно шопите в Банкя така разбират правовата държава! Каквото каже Вождът! И сега на кое място в света ще отидем по правосъдие?

Евалата пич. Правилно си го казал.

Да, ама за да го направиш това, трябва самият ти да си чист и да не си нечий бушон. В момента, в който решиш да се правиш на принципен и да клатиш лодката, даже няма нужда да ти скалъпват нещо, ами си те избумкват за някоя твоя съвсем реална далаверка, за която знаят и започват да те разкарват като циганска мечка на верига. Така че - приказките ти са неадекватни и нямат връзка с реалността. Това е все едно мафиотите да се съдят един друг в съда.

Глупости! Стотиците, които осъдиха държавата в Страсбург, да не са кристално чисти, като детска сълза? Онзи ден казаха за някакви убийци рецидивисти осъдени на доживотен, които осъдили държавата, защото нямали тоалетна чиния в килията и се хранели на вестник. Въпросът е чисто процедурен. Спазена ли е процедурата по търга?

Явно не ги разбираш нещата - тези търговски истории не са от компетенциите нито на Страсбург, нито на Женева, хеле пък на ООН. Обжалват се пред САС и после пред ВАС, с което и се приключва. Тези, които цитираш, че са осъдили държавата в Страсбург, повечето са вътре с двата крака - по пандизи и прочее, като нямат много за губене. Този не че не може да изпука някакъв арбитраж или нещо подобно, обаче ако това допълнително опетни имиджа на премиера-слънце, много ядове ще бере, а ако сметнат, че е неуправляем риск и може да размъти водата твърде много, заминава при Мишо Бирата. нищо няма да направи този - бушон в поредната схема, която не мина. Паралелно на нея вървят още 100 с други бушони. Нищо му няма на този - ще го употребят някъде другаде. Всичко е Гинки и Калинки...