Багер разора дюни на Камчия, екоминистърът нареди проверка

Съставен е акт заради незаконни изкопни действия в защитена местност "Лонгоза"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той самият министър е за панделата , щото все се прави на постфактум ампеликуку . Ами вземи мерки предварително , бе аланкоолу , въведи награден фонд за сигнали за нередности , ама си мутренска въшка !

Трябва да ви поясня нещо....... крадат морският пясък, не за да го използват в строителството / не става, ако не се промие добре/ а за да го слагат покрай басейните си на вилите си та на него да се изтягат проскубаните им и пребоядисани шантонерки.Богатите чичковци им вървят по акъла и правят много простотии за тях.Заради това ония шебеци задължително трябва да намерят багериста....В тая държава нищо не е като при хората, оня нашичкия маа гащи в Брюксел, а тук окрадоха хората......Бардак!

Как може за някакви купчини пясък да се дига толкова шум, това просто не го разбирам?!

не хвали с това че не разбираш

konchisrog

Че аз не се хваля. Просто твърдя, че всичко се преекспонира и простотията бълхарска край няма. Да се шуми за някакъв си пясък, оформен на купчини, при толкова по-сериозни проблеми и безумие. Ма то от тоя отрепан народ какво да очакваш...

Тя проверката не е важна. Важно е какво ще се случи след проверката. А това което ще се случи е - НИЩО, защото багериста е бил нает от фирма която спонсорира ГЕРБ и ДПС.

Ще проверим дали багериста не си е послал хавлия на дюните в обедната почивка. В такъв случай го грози глоба.

rita1000

Не чакайте скоро туристи в България..с тази политика. ,все повече българи ще почиват в Гърция, където има чисто море, плажове и добро обслужване.

Коуега, карай наред и се не бой! Като си почнал еднъж..

Браво на политическа партия ГЕРБ и кмета с украинско име!

Интересно ми е да наблюдавам селските схеми на престъпния режим в България.Пращат техен човек да разоре някоя дюна, после ужким не знаят и се разпорежда "разследване".Кой виновен кой не няма значение.Работата е свършена.Дюната я няма и там вече няма законово препятствие да се строи в бъдеще.Министъра излиза по тв-то и се прави на много ядосан- парите са им преведени на офшорките.Малко като се позабрави и на същото място започва да се строи.България има 80 хиляди полицаи- най много ма глава от населението, но една дюна не може да опази..Вярвате ли на тези селски номера???

Мич, до болка си прав приятелю, но това може да се промени само когато имаме яйца и хванем сопите та директно по главите на поажарникар, физкултурник, дебелият гладен прокурор и тем подобни. Докато ги търпим, ще ни обясняват, че нещо се разследва, че ще се търсят тези, дето не могат се намерят... а черноморието, както и планините родни ще превърнем в бетонни бункери. Поздрави от Петкан,,,,

За братушките и последния плаж ще бетонираме , че нали сме им длъжници.Но те пак ще ни хокат и доволно крадът.Всички монополисти в България са руски , но те пак са недоволни.

Брато, като си изоставил хапчетата, резултата е виден - тежко умствено разстройство!

Всички политици .За да се оправят нещата ни трябва ПИНОЧЕТ а не Б........

С толкова комуняги никога няма да се оправим. В демократичните държави инвеститорите са с специален статут а тук дай да ги прогоним и накажем. Платени путлерасти спрете се.

Нено Димов, гламавите му експерти и старши комисара на мвр-то там, тябва незабавно да са на килимчето и в 5 дневен срок да си свършат работата.Освен еко поразиите от там е извършена кражба на пясък / инертен материал държавна собственост/, образува се досъдебно производсдтво, багера се конфискува, като средство за извършване на престъплението / пише го в НК/, на лайнярите замесени в престъплението им се вземат мерки за неотклонение, отнемат им се паспортите и се забранява да напускат страната, отнемат им се разрешителните за носене на оръжие- включително и ловно, там ги боли много,щото се правят на винету и оцеола, прави им се криминалистическа регистрация за веки веков-снимки, дакт. следи, днк-профил...... И повече подобни случаи няма да има!А,бе малоумни хора ли са в тази администрация или недовършени тъпаци?

щекер, не говори глупости. И циганите вече научиха, че морския пясък не става за строителство.

Толкова ти е акъла! Кой ти е казал,че пясъка се ползва само за строителство!

гарантирано от Герб и САЩ. демокрация в действие. хайде всички на ГЕЙ парада да отстояваме ценности

Някой няма ли да събори и нос Калиакра ...дейба.. Нещастници .....

" Във физическата география дюна се нарича пясъчен хълм, създаден от ветрови процеси. Голите дюни променят местоположението и размера си под въздействието на вятъра.". " Уикипедия". Толкова нещо изписано и толкова хора и служби ангажирани, за да свършат НИЩО..... 15- ина добре платени " зелени" клатят държавата според повечето нормашни люде! Поредният абсурд са тези дюни: багерър може и да ги създаде, но се губи вече причинно- следствената връзка: екология, къмпингуващи, дюни, застрояване на крайбрежната зона.

Тези смешници пак се опростиха ! Нали има Закон да не се пипа природата , кой им разрешава да правят това Природно Кощунство !

Аре и това защитено място отиде в кофата...

има и малка група читави хора на тази нещастна земя, но като цяло българите са проклятие за всичко, до което се докоснат. Боли ме за тези дюни, за крайбрежието, успокоението ми е, че заради климатичните промени водата така и така ще залее всичко. По-добре така. Хората унищожават планетата на която живеят. Българите се справят особено успешно с тази "мисия". И като потвърждение, че дните ни са преброени, напоследък във властта имаме само непоклатими автентични ид.оти, които при нормални условия щяхме да ги срещаме само като имаме лош късмет. Но не, виджаме ги постоянно, като някакви паразити, от които няма отърваване. България изчезва. Ама като се замисля що за народ остана тук, това не е повод за особена грижа. Гледам телевизора и си мисля: по-добре да изчезнем. Водата ще свърши останалото.

Странно! Но и обидно, дори ксенофобско. Как установи, че точно българите са проклятие? Само в България има тоооооолкова неограничено критикуване на всичко българско. И не. Не българите сме лоши. А сме прекалено толерантни!

това, което в момента имаме като министър-председател и правителство е тежка обида за всеки по-грамотен човек. За това, че въпросния остана на поста, на който е след изборите е диагноза за народа ни. Мъчно ми е да си го призная, но това са фактите. И не става дума за никаква ксенофобия, освен това овчедушието не може да бъде наричано "толерантност". Ако бяхме толкова толернантни градът нямаше да е почернял от полиция на гей-парада- и на мен не ми беше по вкуса, но е факт, че ще намериш по-лесно някой да смлати някаква пеперуда, отколкото да гласува за някаква промяна.

Ами нали е разрешено за строителни машини, забранено е за хавлии.

Kenn1111

Ми първо незаконн ги премахват после ги глобяват за жълти стотинки после......хората забравят и тия си продължават

Да вземат да изорат всичко от Синеморец до Дуранкулак, да го бетонират и да се приключва! Мама им да е....

Не мама - мамаша е ! Тия ватенките ни окензаха Черноморието !

Човек, не си в ред. Пий си хапчетата.

Камчия май си е цялата руска собственост ! Мафиота Лужкив си вложи част от крадените мангизи в курорта !!!

Ако беше вярно това там разкопки нямаше да има. В руската собственост гуци с багер не мое да копае. Справка Росенец, Вилата на Доган на плажа... Там охранява частна охрана и гуцита потни с багери не се мотаят. Мишкар платен и изнасилен.

Защо не инкриминират копаенето на дюни. Ако е законно идва представител на държавата. Ако си копал без чиновник да е там от 3 до 5 ефективна и конфискация на багера! Да видим ще има ли копка!

Това е паралелната държава в България. Не знам защо партиите си въобразяват, че те управляват държавата. Държавата отдавна е купена от сивите кардинали и никакви закони няма да решат проблема докато не се реши основния въпрос. Ще намерят ли сили политиците да върнат държавата на електората или, ще изпълняват поръчките на дърпащите им конците. Тук не става въпрос за онзи електорат, който плаща субсидиите на партиите, а за електората, който улисан в стремежа си да оцелее не му остава време да се занимава с далаверите на имащите.

Така трябва. Място трябва да има за плажуващите. Всичко в името на туриста, всичко за благото на туриста! А министърчето какво друго да направи? Назначил проверчица-а-аааааа. И тя ще покаже какво? НИЩО! Няма нарушения и тези дюни всъщност не са никакви дюни! Даже в кадастъра ги няма! Проверете ако не вярвате.

докато се натуткат с проверките!

Трай. Цимент и желязо нали има.

Жалка държава, жалка управа!

Не се връзвайте на тия глупости. Какви дюни на Камчия?! Това си е плажа, с годините буреняса, и за да идеш до морето, минаваш през тия превзели широкия плаж трънаци. Имаше там веднъж стадо човешки маймуни - нудисти, 6-8 човека, и си обикаляха голи и една отиде настрани (разбирай на 5-6 метра) и се изпика, и се връща при другите :) Май на такива им се привиждат все разорани дюни... Плаж е, не са дюни. И спокс, никой няма да го застрои.

Партийните спонсори осребряват даренията.

А, Беър Грилс, го намериха и глобиха веднага. За разлика от нашите бандюги той си плати глобата.

Не бой се и багериста са го намерили вече и той ще си плати глобата от... 500лв!???

А, аз да и наредя една интимна проверка на екоминистърката, стига да не беше отвратителна.

Това да не е младеж с палатка и кърпа, та да му пратят жандармерията! Това е инвеститор-благодетел-спонсор на партията кърмилница!

Това ще са новите спонсори на партиите.

Сега по една детска лопатка и кофичка, и тези дето са разкопали дюните да ги възстановят на ръка.

Клюна нареди "след дъжд качулка" и отиде да почива в чужбина. Пинокио Димов се е заврял в бетонен бункер. Това да не е Беър Грилс да го глоби за 2 жаби. Добре дошли в бетонов комплекс Мутристан. Пригответе си портфейлите и недейте да знаете много!

Прави ми впечатление, че само българи простаци ходят на почивка по черноморието, а също видях и румънски цигани, поне си пасват по манталитет.

Да, хубаво е, че този факт не е позволил да се чувстваш самотен в среда с чужд за теб манталитет. :-)

Че ГЕРБ са плиткоумни идиоти е ясно, но се чудя що за кретен трябва да си, за да не излезеш да гласуваш и да оставяш герберските плиткоумни гласоподаватели да си избират мафията вече 10 години?!

След като бетонирате плажовете в България, продължавайте навътре в морето.

Бахериста и нчлник му голи глави и по 2 години казарма да възстановявят дюни и да зсаждат дръвчета ! Багерът да се конфискува !

Много е лесно, просто не ходете на българското просташко море.

И. З. Р. О. Д. И. И. И. И.

Хвърлете малко бетон и на тези дюни.

търсели са окопани хора с хавлии и палатки....

хавлии имаше ли ?

Лужков е главния герой на собствеността. Очаквайте поредна серия на "Русска баня" ....."Българския эБанная политика"

.

Е, аре стига такива е... думи сега! Предлагам консенсусното: "Особености болгарской националной политики"

А в момента протестът с палатките тук в София против промените в закона за туризма си върви, а Ганю си мели как тези хора там са красиви платени протестъри и зелена екомафия...

За това съм против и за втори лифт на Банско, сган мръсна не се ли наядохте???

"Натура 2000" трябва да се намали на 7 процента колкото е в други държави Като някой има документи че това е изоставена нива какво да го пави трява да го разоре да насади нещо .

Тва е абсолютна лъжа!

Абе защо все постфактум бе? И се правят, че не знаят... Нещастници! И защо да не копае, като осъдения няма. Само джафкат по медиите, че тази дюна разрушили, онази дюна изкопали, тук бетон наляли, там хотел вдигнали, а един осъден няма. Само нефелни проверки и прах в очите хвърлят. Тая Ангелкова до кога ще се прави на много загрижена. И тя е в схемите и в услуга на частни интереси.

един багер трябва и за София да срути и разоре министерство на туризма и да се свършва с агонията на тия безполезни агенции и администрации.

Е то остана ли нещо неразорано и небетонирано по нашето морско крайбрежие. Очаквам и скалите на Емине и Калиакра да изорат и бетонират. То след отлива на българи, ще започне и отлив на пияни бедни биещи камериерки шведи и англичани. Накрая мутрите ще трябва да викат афганистанските бежанци на море, че все някой да оставя пари. Нормалните българи от години ходят в Гърция, Италия, Испания и Кипър на море.