17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предизвикан отговор: Програмата и приоритетите трябваше да ги видим и чуем преди изборите. Нека да беше през Фейса или от екрана на ТВ 7/8. Така се прави в нормалните държави от нормалните партии - хората трябва да знаят за какво гласуват. Но ИТН с режисираното си мълчание принудиха мнозина да гласуват на сляпо. И разочарованието всичко, което става след изборите, е естествен резултат. А ИТН продължават с грешките - обещаха прозрачни преговори и консултации, а къде са? Разбра ли някой за какво точно се договориха с БСП, кои политики и приоритети са общи с партията на Манолова? Нищо конкретно, само общи приказки. Николов бил номиниран още преди две седмици. Защо тогава ни губиха времето първо с кандидатурата на Н. Василев, после с тази на П. Илиев. Да не говорим пък за предложението към А. Василев. И тук работата намирисва - два пъти го каниха, а на третия откриха, че бил с не толкова чисто минало. Нищо ново под слънцета - и ИНТ се опитва да действа със същите политически методи на интригата и компромата като другите - който не е с вас, е против нас. Промяна? Нито в мисленето, нито в действията я виждаме. Виждаме просто една обикновена политическа еквилибристика.

Моля за извинение - "който не е с вас, е против нас" следва да се чете "който не е с нас, е против нас".

Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Арабите плащат ПОДКУПИ- милиарди долари, за да принудят Европа да носи АРАБСКИ маски и да ЗАВЗЕМАТ държавите !! В Африка има ЕПИДЕМИЯ от СПИН и Африканска Чума... За да НЕ се заразиш, НЕ ти трябва да стоиш като някакъв ТЪП олигофрен вкъщи !!! Просто, НЯМА да пускаш маймуни да идват в България !!! Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !! И КРАКА може да си СЧУПИШ. НО това НЕ означава, че след това ,трябва да ЛЕЖИШ на легло ПОСТОЯННО или да ходи постоянно с ПАТЕРИЦИ, до края на живота си... След като си ОЗДРАВЯЛ, ИЗГОНИ всички араби, негри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от теб и България за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и работата на българите. Арабите и китайците ПРЕНАСЯТ ВИРУСИ, за да ни ПРОДАВАТ маски, китайски ТЕСТОВЕ и китайски ваксини, и да ни ОГРАБЯТ. Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... Всички МОШЕНИЦИ и ИЗМАМНИЦИ, коити ПРОДАВАТ Арабски маски, Китайски ТЕСТОВЕ и китайски ВАКСИНИ, да се МАХАТ от Държавните служби- Данъчно, Митница, Полиция !!! УВОЛНЕНИЕ на всички Предатели и китайско- турски ШПИОНИ !!!

Ми трудно ще е да се състави. Като викаха "Искаме" по площадите, си мислехме, че искат промяна, пък то било власт. Нещем МИНИСТРИ , ама заместниците да са наши. Кога разправяха , че Крум трябва да дойде се смеехме, ма май нещата са бая зле:)

И как разбрахте, че е без обществена подкрепа след като още дори не се знае състава на правителството?

Някой си казал: -...без обществено доверие... и хоп, в заглавието? Която пише подобни глупости, сама да си сърба попарата... Ще ги видим всички, цялото правителство. Ще им чуем приоритетите, програмата. Пък и време за работа ще им дадем. Още не сме ги видяли. Самите те не са избрани??? И едва тогава можем да кажем нещо.

Хайде стига поръчкови статии. Аз пък казвам, че обществото не си е казало думата. Да видим какво правителство ще предложи. И стига ни прибутвахте стари муцуни като Манолова и Христо Иванов.

Бъдещо правителство на ИТН - без обществено доверие - че къде е това правителство за да говорим за доверие ?!?

Дали има обществена подкрепа, ще се разбере в Н. С. не е работа на журналистите да внушават едно или друго. Политиката се прави в Парламента, не на улицата или в студия.

поредното правителство еднодневка, което едва ли ще ус9пее да оцелее дори за краткото време което е необходимо за предстоящите президентски избори! Правителство без обществена подкрепа и подкрепа на парламентарно представените партии е като камикадзе в неуправляем самолет - не отива там където иска, а отива там където са го запратили - към небитието!

На бибитко правителствата като оцеляваха 12 години по-добре ли се чувстваше?!

Да

избирателна активност ... и там всички се бориха закокъла... откъде тая подкрепа :)

Избирателната активност беше 42.6 % - нормална за България.

А Николай Милчев кой е?