Бабикян поиска НС да признае арменския геноцид, Карадайъ призова да не се политизира историята

Депутатите не почетоха с едноминутно мълчание паметта на жертвите на масовото изтребление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тлъст, миризлив армендудук! Ние уважаваме нашите братя християни арменци, те имат достойното си място в новата им Родина България! Но ти си толкова нагъл и антипатичен, че провокираш незаслужено отношение към събратята ти арменци. И отново питам, защо не си вдигна дебелия гъз оттук и не отиде да помогнеш на арменския народ преди няколко месеца, когато там имаше остри събития във връзка с Нагорни Карабах? Защо се криеше тук и правеше зулуми из София с незаконни протести? Ти си най-отвратителният пример на гадно, на нечистоплътно (и духовно и физически), на мръсно и подло поведение! И се чудя как те търпят с тази воня на мазен помияр, не влизал в баня от седмици, и не случайно около теб хората бягат настрани... А душата ти е още по-гнила!

Бабикяне, за да правиш арменска пропаганда ли те избрахме? Трябваше да си останеш на улицата, 72 да те сгази.

Всичката Мара втасала, остана до оправим арменския геноцид.

Арменец, работещ тежка работа няма. Всички са паразити до един, включително и този. За какъв геноцид говори?

Повтарянето на една лъжа не може да я направи истина. Арменски "геноцид" е нямало. Вижте кой е реално е извърил геноцид : https://www.youtube.com/watch?v=SXBLDNSpi38 В периода 27 Септември 2020 – 10 Ноември 2020 донякъде си платиха за стореното и ще продължат да си плащат.

Историята е факт и геноцид е имало наричай го както смяташ за добре! Направих си труда да гледам видеото... Става въпрос за Азарбеджян, територия която е дадена на племето Азери от Сталин, НИКОГА това не е било Азерска територия и няма нищо общо с избиването и изселването на милиони арменци. Ппц не коментирам под мнения, но ако оставяме такива неуки папагали като теб да повтарят една и съща лъжа ще забравим истината!

Председателя на парламента Ива Митева е проста жена с мизерен изказ и трябва да напусне! ГЕРБ и ДПС не са особени ерудити и краят им идва скоро!

За някои депутати явно няма в момента важни теми, по които да работят.

признаването на арменския геноцид означава сериозно влошаване на отношенията с турция която пък ще ни залее с мигранти.не е сега момента.

Какъв геноцид бре Бабикян.. Като гледам какви ще шопарчета угоени и все на тарикатски длъжности май българите са подложени на геноцид от вас.

тъййй, я да видим как стоят нещата сарменците! в България има 10 000 бройки, за жалост! а в турция са ....60 - 70 000 ! щивеят предимно в истанбул, но и из цялата държава! имат няколко вестника на арменски няколко училища, и ....30 храма! 30 действащи арменски църкви има в турция днес!!! та тоя "нашия" арменец прави кофти услуга и на нас, и на събратята си в турция! още повече, че нашият парламент се е произнесал по казуса още преди години!

Тези 16 държави които са посочени не граничат с Турция.

Тъпикян?????? Понеже няма какво да свършат като са там. Нека започнат от "най-жизненоважното"!?!?!? Апък ковид-кризата да си я решаваме сами. Само дето гласувахме.... Думи нямам. Не съм политически ангажирана, но следващият ми вот е за Герб-решено.

Защо ДПС отказват да бъде признат този геноцид извършен от Турция? Защо ДПС се притесняват!?

Турция е изклала 1,5 милиона арменци. Имало е и Геноцид над Тракийските българи. Това е първият Геноцид през 20 век. Турция е изклала до 100 хиляди цивилни в Беломорска Тракия през 1913 г. Да се признаят официално!

ако се признае геноцида ще трябва да се плаща кръвнина а защо не е признат досега е интересно и бай Тодор, и Костов и Бойчо защо дремаха ади последния е дост с султана. Византийците май го признаха то къде ли е нямало геноцид от поганците?!

Айде свърши нещо добро за българския народ! После мисли за арменския!

А кога Бабиканчо ще пита за руски геноцид в България? Защо неговите прадядовци не са побегнали за СССР? Нали там всичко е било партийност, народност, интернационализъм? Май това му са целите на арменеца. Да ни скара с Турция.

Стига сте вадили скелети! Не ви ли омръзна едно и също!

Ааа, не така. Трябва да питаш тези от площадите дали са те изпратили за това. Ако лятото беше споменал за арменския геноцид сега щеше ли да си там.

Или корпулентен сокол? Бойко се оказа просто пореден фигурант в джоба на Росенския падишах.

Фандък на арменица йьок!

най-подходящ прякор ще му е Кермит.

Най- сетне хитрия Арменец намери начин да покаже кой командва в ГЕРБ - Ахмед Демир Доган. Бойко фигурант! Ха ха!

Този сериозно ли? Да, имало е геноцид. България е приела множество арменски бежанци. Хайде най-накрая да работите по същество, защото страната ни има много спешни и големи проблеми, геноцидът не е сред тях.

позаплакнал малко, че смърдиш отвратително., Когато осираше или блокираше улиците на София ние те търпяхме, но да го даваш платен руски агент в парламента - няма да ти позволим. Марш към родното си село, блядска подлого.

Бабикян не казва само каква е вината на арменцште за тези събития.

Същата като вината на хората от Перущица и Батак. Като вината на Ботев, Левски, Бенковски, Каблешков.

Не може нищо да признаваме, защото сме рая покорна на Ахмед Демир Доган от Росенец. Само да гъкнем и падишаха ще ни спре студения резерв и сладоледа.

тъп си като лапти! турция забрани на циганина ахмет демир доган да стъпва на нияна територия навсегда! а конака в росенец доган го построи на земя подарена му от россияните!

А геноцида лично от вас - новите мутри, има ли кой да ни спасява?

Геноцидът от 1915-16 не е бил само над арменци, а над всички християни живеещи по това време в Османската мракобесна империя. А те са били 1/3 от населението. Българи, гърци, арменци, асирийци, грузинци - всички са били избивани и преследвани. Само не знам каква полза ще има от признаването му от парламента, след като той е признат цялостно от ЕС. Най-много да ядосат Ердоган и той да пусне през границата всякакви отрепки от Афганистан, Пакистан, Таджикистан и пр. Ама тия новите депутати верно са пълни профани.

Точно! Политиката е гадна, разтеглива и тегава работа и не е за каректни и честни хора.

Браво, цяла България се вълнува от тази тема, точно сега?!. Нали Бабикян си гласува 5 000 месечна заплата, народа какво ще яде, вече не го интересува! Започваме да спасяваме арменците, да борим глобалното затопляне, ще се измислят всякакви теми,само не и НЕЩО ОТ ДНЕВНИЯ РЕД НА....БЪЛГАРИНА, ПОВТАРЯМ БЪЛГАРИНА! Ние българите ви пратихте да работим за нас бе мерзавци! Свършете нещо за българския народ, па после мислете за арменския!

Ти луд ли си?Аз за 5000лв.няма да стъпя в парламента.

Я по хубаво иди на баня и след това говори глупости

Кой е Армян Бабонкиян?

Арменския геноцид трябва да се признае точно толкова, колкото този срещу евреите. Но винаги историята е на страната на силния или на по-хитрия. Е, в случая арменците не са достатъчно хитри. Видяхме ги в Нагорни Карабах. А нещата бяха ясни още от начало. Да, политическо самоубийство би било да върнат територии, но да плюеш срещу единствения си съюзник, да възхваляваш другия блок, и да очакваш милост ... няма как да стане. Пак малко бой ядоха и контролират части от Нагорни Карабах а азерите си взеха тяхното. Можеше и много по-зле да свършат. А Пашишан така или иначе си замина. Можеше да не праща на сигурна смърт хиляди арменци!

Какво да признава бе, боклук арменски? Виж се как си е оял, това сигурно е заради геноцида.

Заради турската ти майка неверна е!

Независимо от това, депутатите, без тези от ДПС и ГЕРБ , станаха на крака и уважиха жертвите от геноцида над арменския народ !

Бесзрамните измекяри, подлоги, и пета колона на кървавия босфорски диктатор Реджеп Ердоган от ДПС и ГЕРБ вън от властта и Българското народно събрание!

русия въоръжава арменчите и ги подкрепя срещу отоманската империя! със започването на псп това се засилва, и властите взимат мерки! а за псв се налага да ви кажа, че россия напада България, а отоманската империя ни се притичва на помощ и изгонваме руските и румънските войски! дори превземаме букурещ! а глупостта, че сме дали подслон на това гадно, мързеливо и продажно племе ще я плащаме вечно!

Долен идиот , гад , простак ! ! Да не ти казвам друго . . .

Защо си налапал Ердогана толкова надълбоко юроде?

налапал си го ти, смотльо! а аз само ти пиша каква е историята, щото янво не си посещавал часовете по история! в първата световна россия напада България заедно с румъния, а отоманската империя праща войски и се спасяваме от алкашите

Ти май си доста тъп?

Бабикян защо не отиде в Нагорни Карабах? От тук е лесно да се перчи.

Щом пристигнаха руснаците и рязаните мангали веднага подписаха мир. Страхливци рязани! Само за геноциди над невинни невъоръжени хора ги бива тези свине. Тази паплач.

Преди години се интересувах от история. Сега, като гледам ,колко хитра се използва за политически интереси - не я понасям. Ако някакви исторически бивалици и небивалици са пличина за спъване на напредъка на държавата, моля , историята да си остане в университетите! Още преди Пандемията започна отлив на граждани на РСМ от Пиринска Македония, защото започнаха срещу тях нападения и заплахи. В резултат на това те се отказаха да идват като туристи и замря търговския обмен. Затвориха магазини в централните части на градовете, както и хотелите загубиха Македонските туристи. Всичко това е резултат на някакво чешене на езици, но реалното му отражение е осезателно! Да се разберем - гърците също са страна по проблема Македония, но те мъдро се оттеглиха и не загубиха симпатиите на туристите от РСМ! Кой ще върне туристите и добрите отношения между хората в България и РСМ?

"започнаха срещу тях нападения и заплахи" Това къде, в България или у тях си? Ако е първото, никой не може ви спаси от собствената ви глупост. Ако е второто, никой не може ги спаси от коминтернските мекерета дето ги управляват.

Тази тема ли е дневния ред на парламента във втората му работна седмица??? НЕ, НЕ Е ТОВА!!! Гнусен долен, подъл нагъл бабикянин :( Вижда се,че тези гадове/всече съвсем спокойно мога да ги наричам така/ дойдоха в Народното Събрание за да разбият България ! Мерзавци !

Кажи поне че си чистокръвен турчин .

Абе не че не съм съгласен с Бабикян, ама в български парламент да се джанкат турци и арменци.... Нещо не ми харесва тая работа, всичко друго ли оправихте?

ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ИЗЛЪЧИ ! НО ПЪК ЩЕ СЕ НАСЛУШАМЕ НА ВСЕЛЕНСКА ПРОСТОТИЯ ! АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА - БОЙ ТРЯБВА ЗА ТИЯ !!!

Хей, Бабикян - ти затова ли цяло лято лая по площадите и улиците?? - България да признае арменският геноцид в Турция?? Ами искай в Турция да го признаят, защо в България?? Ти българин ли си или арменец?? Ако си българин в парламента ще работиш за БГ-народ, а ако си арменец - отивай в Армения и си искай Турция да ти признае геноцида!! Те нашият 500-тин годишен геноцид не го признавати казват, че е било присъствие, а ти какво чакаш от тях!! Ай, сиктир !!

alo dir.bg zhashto triete komentara mi.shte te proklinam da znaesh.

А бе тия ненормални ли са? Що ни занимават с глупости и без това положението на държавата не е особено добро.

Един път Бабикян да каже нещо смислено...

В българският език "масово изтребление на арменците" звучи по- лошо от думата "геноцид". Също така става и въпрос за съвременна политика, ние като държава явно имаме споразумение с Турция да не пускат бежанци през България.

бабикян, не злобен, подъл и алчен анти-български боклук като теб е имал предвид великият яворов, когато е писал "изгнанници клети, отломка нищожна..." не теб, торба с л..на, не теб!!! не вреди на истанските страдалци с простотиите си!

Тоа кермит го мислех че много дрът той бил с осем години по-млад от мен като язе имам педесет и една годин трудов стаж в неблагоприятни условия труд и по-добре изглеждам.

плюскане и пиене отвън и дивашка злоба отвътре-ето го резултата!

с такива тъпи и неуместни изказвания при едни предсрочни избори тези няма да влязат в парламента. Така, че нека говорят.... поне избирателите им следващия път да мислят за кого и за какво гласуват.

Братчет имай малко уважение към себе си и колегите си , моля те изкъпи си , избръсни се и тогава се изказвай от трибуната