БАБХ затвори два обекта на голяма месопреработвателна фирма

Нарушенията не засягат безопасността на продуктите, уточняват от агенцията

Обратно в новината

Коментари - БАБХ затвори два обекта на голяма месопреработвателна фирма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога агентите по храните ще приложат закона и ще спрат масовата търговия на домати, марули, чушки и др, в кашони от банани за многократна употреба? По "белите страни" амбалажът се унищожава след еднократна употреба, защото се разнасят зарази! А после се чудум защо доматите са надупчени от молци, а ко не са, то са от "пластмасовите сортове" ;)

не са си платили дана за чиновниците..

БАБХ чакат фирмата да събере парите за откупа след това ще съобщят че няма продукция в търговската мрежа на фирмата.

След малко отивам в магазина да пазарувам, ще купувам и месо. Но тъй като не знам кои фирми са нарушителите, е твърде вероятно да си купя месо от някоя от тях. Т.е. от моя гледна точка институциите (в случая БАБХ) не работят, а само съществуват на гърба на данъкоплатеца, вкл. и мен!

След като не сте оказали имената на фирмите, това означава , че сте си загубили времето да напишете този мрънкаш текст

Ще е синтетично. Милиарди са взели еничарите по програма за намаляне на консумацията на месо. Имате Хлебарките на Домуса.

Ама за какво говориме затварят фирма ама коя насе знае пълни глупости

Коя е фирмата та да не купуваме тяхна продукция? Иначе ала бала пишете ... да има какво

за какво им скимне... е сега и гатанки ми задават " а познайте за какво го затворихме ?"

Коя фирма има няколко месопреработвателни предприятия

Изброените нарушения не може да не вредят на продуктите. Коя е фирмата, кой е собственик? Защо може да се прави реклама за всичко, от крем против лунички до коли за да ги купува драгия потребител, а когато става дума за афера като тази - мълчание, пак за да купува драгия избиратеел. Кога ще отменят тази практика да криеш нарушителя? По тази логика да не съобщавате да речем името на корумпиран политик. Ще е гот и рахат.

Няма идеални, има неплатили достатъчно.

Да посочат обектите къде са и коя е фирмата. Да опишат и причините. Иначе може и да лъжат и няма как да разберем дали е така.

Какви са тези глупости? Българска агенция по безопасност на храните затваря фирма, ама не били заради безопасност на храните.

Коя? КОЙ?