Коментари - БАБХ: Украинските яйца, внесени в България, са безопасни | Днес.dir.bg

БАБХ: Украинските яйца, внесени в България, са безопасни

Пробите са изследвани за забранени за употреба ветеринарни лекарствени продукти, антибиотици, сулфонамиди, кокцидиостатици, тежки метали и радиоактивност и са отрицателни

Обратно в новината

Коментари - БАБХ: Украинските яйца, внесени в България, са безопасни | Днес.dir.bg

Коментари

Надявам се, че ще е ясно обозначено, че са украински. Аз няма да купя от тях.

Украинските яйца са обозначени, днес продадохме първата партида от 350 броя в магазина. Хората питат за цената и затова първо се изчерпаха по-евтините . А белите яйца ,част от които са от Полша, макар и най-скъпи също се харчат. А тролчетата да си драскат тук , полза няма - евтиното агнешко и яйца се продават бързо.

Кретен

Безопасни или не, не искам укро-яйца. Да си ги яде онова тъпо човече в зеления анцунг. Кой знае колко още боклуци сме внесли от уркайна от "солидарност"?!

"...радиоактивност, тежки метали, инхибитори и остатъци от ветеринарномедицински препарати". Абе вие луди ли сте, тези яйца не е ясно на колко месеца са , а вие твърдите че са безопасни ! А яйцата преди години които бяха внос от Полша и докараха салмонела, та доста деца лежаха по болниците , дали също са били безопасни ? Опомнете се безумци!

всичко внесено от ссср е радиоактивно, трябва да бъде пратен обратно целия комунизъм на путин

Като "украинската радиация е полезна". Всеки боклук , подкрепящ Украйна е предател на българските интереси.Защото Украйна е същото като Македония,руска земя, населена с руснаци и някакви екстремисти , искащи да я присвоят. Същите тези ще твърдят , че има македонски народ и македонски език, което е абсолютна глупост.

Не ми пука ,какви са. Няма ,как да са радиоактивни. 95% от пишещите тук и и дея си нямат от това понятие.

Еми пишете на яйцата/опаковката/че са от Украйна. Лично бих ви подарил една опаковка да изяде те щом са безвредни. На този фашист му се дава всичко дето поиска, а сега и радиоактивни яйца да му купуваме. Да си ги яде този дето ги е внесъл и тези дето са му разрешили.

Вземете ги преработете тези яица и ги изнасяйте. Никой не е казал че трябва сега да ги ядем тук.

Тези яйца нямат ли срок на годност, или и той като сертификатите. Внесени на 9.03.2022 а ще ги ядем по Великден. Тези от БАБХ няма ли да коментират.

Нищо им няма на яйцата. Като сложиш гайгера пука малко и на тъмно яйцата фосфоресцират. Ако не обърнеш внимание, ядеш. Ако обърнеш внимание ще ги изядеш във вид на козунак, или друго? Няма да ги хвърляме я. Това оръжие иска пари!

Да приемем, че са безопасни яйцата от Украйна - ми да СЛОЖАТ ЕТИКЕТИ -"МАДЕ ИН УКРАЙНА" и да ги пуснат на пазара, който иска да си купи, бе?! Какво толкова компрометиращо има в това?! И да не забравят да нахранят с тях и украинските бежанци, горките. Само че видно от близо 200-та коментара - НИКОЙ НЕ ВЯРВА, че укрояйцата са чисти! И питаме резонно като всички: 1. Защо внасяме яйца от Украйна като си имаме (освен това УКР не е член на ЕС)!?! 2. Защо Украина не изнаса яйцата си за Африка, там гладуват деца. 3. Защо на слагаме на Великденска трапеза за ПРАЗНИКА НА ПРАВОСЛАВИЕТО, яйца от Украйна, където малтретират Православното духовенство - това показват ЧУЖДИ МЕДИИ Западни го показват! И смятате ли, че всичко това по-горе не е за сиктердосване?! п.с. И да го изтриете - пак ще го напишем, ЗАЩОТО ТОВА СЕ ВИЖДА РЕАЛНО!!!

Аз ще си купя домашни български Вече си имам човек от село без значение от цената Нищо Украинско......

Как да ги познаете? Лесно е. Укро-яцата требва да са по-тежки при един и същи размер. От обеднения уран в тях, той е тежък метал с общо 238 протона и неутрона в ядрото си... Но той е безопасен, не се страхувайте. Британските учени дори твърдят , че е полезен. Подпомага саморазпада на организма.

Браво за коментара, човеко родолюбив българино! Шапка ти сваляме! Абсолютно точен коментар. Това, което прави "държавата" България е предателство към собствения си народ!

Смеят ли да кажат нещо друго! От Козяк веднага ще ги плеснат през устата и няма бонуси за Великден!

Как безопасни бе десетки хиляди бомби и снаряди ня територията на украйна и били безопасни.Никакви хранителни продукти от Украйна не трябва да влизаат в България .Всичко е отровено земя плодове жито,мляко яйца всичко,всичко за храна.

Още ли няма обеднен уран в тях?

Не вярваме на българските институции Украински яйца няма да си купя. Всъщност, нищо внесено от Украйна на бих си купил

Да бе да за това ли имат друга маркировка.... Не ме правете на будала.

Гледах един документален филм. Беше за Чернобил. По медиите казали "няма проблеми , вервайте ни". И хората вервали....

щях да се изненадам ако бяка казали , че са опасни.

Еж, ни бой са! Елита черпи!

Никога няма да се купя яйца от Уклаина.

Въпроса е как ще ги познаеш кои са украински , кои български.

в България няма ли свръх производство? Последно отчетохме 46% свръхпроизводство на яйца и даже се чудехме на кого да ги продаваме. Странно защо внасяме украински гмо-та?

кой ги внесе тези украински яйца при положение че в българия имаме с 50 % по голямо производство на яйця спрямо потреблението ни... освен това нашите яйца са доста по голямо качество от украинските.. да си ги яде този който ги е внесъл в страната!

За да ги кешираме, предполагам А родните производители да потъват....

От Лабораторийте в Украйна с любов ...

Въпроса е дали е християнски да сложиш на Великденската си трапеза яйцата на чифута, терорист Зеленски? На моята трапеза няма да има от тях!

А защо са с печат произведени в бг?

е, явно ще отказвам и яйцата...;-)

Искам тия от БАБХ да си направят по един омлет.

БАБХ да им ги ядат, ако искат и други неща да лапат.

А защо изобщо трябва да ядем уСраинските яйца, мухлясалото им жито и к'во ли още не?!... Дайте направо и по една сФирка да им врътнем, та да сме спокойни, че сме ги обслужили напълно!

Редовно ям риба от Тихия океан, особено ако е хваната от района на Фукушима. За това с огромно нетърпение чакам снарядите с обеднен уран за да започна да си купувам украински продукти. Наскоро излезе статия колко безвреден е уранът, как го има навсякъде и нищо чудно по някое време да се окаже и полезен. Като със скакалците например. Въпрос на научни изследвания, естествено проведени на Запад

Не ви ли е срам! Аз мога и да го повторя,у но другаде! Не при вас!

Смеят ли да кажат друго? АЯР сигурно скоро ще излезе и ще съобщи, че радиацията, особено ако е откъм Украйна е полезна.

Какво стана с Чернобилската радиация? Още трепе хора, нали? А край Фукушима вече живеят хора. Факт!

Все тая

Не сте добре. Преди месеци на шега казах, че ще започнете да пищите, че радиацията е полезна, е, вече го правите. Напълно откачени.

Значи може да не отговаряш на хиляди евро изискванния и да произвеждаш безопасни храни.

Да бе, сигурно е така? Ако бяха читави щяха да ги продават в Полша, Унгария, Великобритания, Франция, Германия! Никоя нормална страна не внася от Украйна даже сол, никъде по света не се продават шоколадите на Шоколададжията, произведени в Украйна! Всичко им е радиоактивно от Чернобил още и им изкупуват продуктите на безценица - за благотворителни мисии в Африка.

И сега , дупе да им е яко на домашните кокошки.

докъде я докарахме. Да внасяме храна от страна която е губеща във война. Която няма икономика. В която голяма част от градовете са разрушени. В която няма население а само войници. Какво ви говори това за състоянието на нашата страна.Че ние без война сме много "по-напред" от една Украйна. Ужас!!!

Но сме горди, че сме в клуба на богатите от ЕС

Ужас. Трябва да бъдат спрени за внос всички хранителни продукти от там. Всичките боеприапси, газове от взривове, сега се говои и за обеднен уран, гърмежи и какво ли още не са огромного количество отрови, които се абсорбират от почвата и храните.

Сирьоооооооооооооооооооознуууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На теб яйчице в дупето и да излезе през устата, ама целичко

Идете в некое село при някоя бабичка и си купете хубви яйца стига да са останали бабички, ще видите и разликта в жълтуците и здравината на черупката.

В тоя форум само яйцевъдни тролове. Нека да има внос да им убие картела на българската кокошкарска мафия. Не ги е срам над 60 ст станаха кирливите яйца. Оядоха се! За Великден ще купувам поколадови яйца, че ще ми излезне по-евтино

Безопасни но подбиват цените на българското производство, когато го унищожат ще направят яйцето по едно евро.

Напълно прав си-единственото ,което е правят е да подбиват цените на българските-.....но и от това има нужда.

Ли няма български яйца че трябва да внасяме или там ги дават по евтино пък тук ги продават по скъпо

Има как да няма? Обаче най-вероятно заминаха за Европа.

В Украйна използват много забранени пестициди. Няма как да не се отрази на животните. А сега, ингилизите като им набутат и бомбите с обеднен уран, България трябва да прекрати всякакъв внос от Украйна. И изключително строг контрол. От там абсолютно нищо.

Турнах едно във външния кензалник. Стана светло и топло. Сега отивам да купя още 20 и ставам независим от ЧЕЗ.

Как да отгледаш здраво дете с такива безопасни храни?! Събираме им капачки. Това ще им остане- капачки.

Не иска да ражда защото е егоист

Ами аз не събирам капачки. ЗАЩОТО просто не пия газирани боклуци! И нямам капачки. Съжалявам но предпочитам да съм здрав, а не да събирам капачки.

Значи тези, които са изчезнали, са безопасни.

И рязко спрях да купувам яйца

Имали сме свърпроизводство на яйца, затова били такива цените. А тук пише, че внасяме от Литва и Украйна яйца. За олигофрени ли ни имат или да.

Защо още не са ги пуснали в мрежата за да направят дъмпинг на българските яйца.

Това е целта. Да ги забавят максимално.

Те така казваха и за ваксините. Следваща стъпка е да стане задължително яденето им.

Коментари - БАБХ: Украинските яйца, внесени в България, са безопасни | Днес.dir.bg

БАБХ: Украинските яйца, внесени в България, са безопасни

Пробите са изследвани за забранени за употреба ветеринарни лекарствени продукти, антибиотици, сулфонамиди, кокцидиостатици, тежки метали и радиоактивност и са отрицателни

Обратно в новината

Коментари - БАБХ: Украинските яйца, внесени в България, са безопасни | Днес.dir.bg

Коментари

Надявам се, че ще е ясно обозначено, че са украински. Аз няма да купя от тях.

Украинските яйца са обозначени, днес продадохме първата партида от 350 броя в магазина. Хората питат за цената и затова първо се изчерпаха по-евтините . А белите яйца ,част от които са от Полша, макар и най-скъпи също се харчат. А тролчетата да си драскат тук , полза няма - евтиното агнешко и яйца се продават бързо.

Кретен

Безопасни или не, не искам укро-яйца. Да си ги яде онова тъпо човече в зеления анцунг. Кой знае колко още боклуци сме внесли от уркайна от "солидарност"?!

"...радиоактивност, тежки метали, инхибитори и остатъци от ветеринарномедицински препарати". Абе вие луди ли сте, тези яйца не е ясно на колко месеца са , а вие твърдите че са безопасни ! А яйцата преди години които бяха внос от Полша и докараха салмонела, та доста деца лежаха по болниците , дали също са били безопасни ? Опомнете се безумци!

всичко внесено от ссср е радиоактивно, трябва да бъде пратен обратно целия комунизъм на путин

Като "украинската радиация е полезна". Всеки боклук , подкрепящ Украйна е предател на българските интереси.Защото Украйна е същото като Македония,руска земя, населена с руснаци и някакви екстремисти , искащи да я присвоят. Същите тези ще твърдят , че има македонски народ и македонски език, което е абсолютна глупост.

Не ми пука ,какви са. Няма ,как да са радиоактивни. 95% от пишещите тук и и дея си нямат от това понятие.

Еми пишете на яйцата/опаковката/че са от Украйна. Лично бих ви подарил една опаковка да изяде те щом са безвредни. На този фашист му се дава всичко дето поиска, а сега и радиоактивни яйца да му купуваме. Да си ги яде този дето ги е внесъл и тези дето са му разрешили.

Вземете ги преработете тези яица и ги изнасяйте. Никой не е казал че трябва сега да ги ядем тук.

Тези яйца нямат ли срок на годност, или и той като сертификатите. Внесени на 9.03.2022 а ще ги ядем по Великден. Тези от БАБХ няма ли да коментират.

Нищо им няма на яйцата. Като сложиш гайгера пука малко и на тъмно яйцата фосфоресцират. Ако не обърнеш внимание, ядеш. Ако обърнеш внимание ще ги изядеш във вид на козунак, или друго? Няма да ги хвърляме я. Това оръжие иска пари!

Да приемем, че са безопасни яйцата от Украйна - ми да СЛОЖАТ ЕТИКЕТИ -"МАДЕ ИН УКРАЙНА" и да ги пуснат на пазара, който иска да си купи, бе?! Какво толкова компрометиращо има в това?! И да не забравят да нахранят с тях и украинските бежанци, горките. Само че видно от близо 200-та коментара - НИКОЙ НЕ ВЯРВА, че укрояйцата са чисти! И питаме резонно като всички: 1. Защо внасяме яйца от Украйна като си имаме (освен това УКР не е член на ЕС)!?! 2. Защо Украина не изнаса яйцата си за Африка, там гладуват деца. 3. Защо на слагаме на Великденска трапеза за ПРАЗНИКА НА ПРАВОСЛАВИЕТО, яйца от Украйна, където малтретират Православното духовенство - това показват ЧУЖДИ МЕДИИ Западни го показват! И смятате ли, че всичко това по-горе не е за сиктердосване?! п.с. И да го изтриете - пак ще го напишем, ЗАЩОТО ТОВА СЕ ВИЖДА РЕАЛНО!!!

Аз ще си купя домашни български Вече си имам човек от село без значение от цената Нищо Украинско......

Как да ги познаете? Лесно е. Укро-яцата требва да са по-тежки при един и същи размер. От обеднения уран в тях, той е тежък метал с общо 238 протона и неутрона в ядрото си... Но той е безопасен, не се страхувайте. Британските учени дори твърдят , че е полезен. Подпомага саморазпада на организма.

Браво за коментара, човеко родолюбив българино! Шапка ти сваляме! Абсолютно точен коментар. Това, което прави "държавата" България е предателство към собствения си народ!

Смеят ли да кажат нещо друго! От Козяк веднага ще ги плеснат през устата и няма бонуси за Великден!

Как безопасни бе десетки хиляди бомби и снаряди ня територията на украйна и били безопасни.Никакви хранителни продукти от Украйна не трябва да влизаат в България .Всичко е отровено земя плодове жито,мляко яйца всичко,всичко за храна.

Още ли няма обеднен уран в тях?

Не вярваме на българските институции Украински яйца няма да си купя. Всъщност, нищо внесено от Украйна на бих си купил

Да бе да за това ли имат друга маркировка.... Не ме правете на будала.

Гледах един документален филм. Беше за Чернобил. По медиите казали "няма проблеми , вервайте ни". И хората вервали....

щях да се изненадам ако бяка казали , че са опасни.

Еж, ни бой са! Елита черпи!

Никога няма да се купя яйца от Уклаина.

Въпроса е как ще ги познаеш кои са украински , кои български.

в България няма ли свръх производство? Последно отчетохме 46% свръхпроизводство на яйца и даже се чудехме на кого да ги продаваме. Странно защо внасяме украински гмо-та?

кой ги внесе тези украински яйца при положение че в българия имаме с 50 % по голямо производство на яйця спрямо потреблението ни... освен това нашите яйца са доста по голямо качество от украинските.. да си ги яде този който ги е внесъл в страната!

За да ги кешираме, предполагам А родните производители да потъват....

От Лабораторийте в Украйна с любов ...

Въпроса е дали е християнски да сложиш на Великденската си трапеза яйцата на чифута, терорист Зеленски? На моята трапеза няма да има от тях!

А защо са с печат произведени в бг?

е, явно ще отказвам и яйцата...;-)

Искам тия от БАБХ да си направят по един омлет.

БАБХ да им ги ядат, ако искат и други неща да лапат.

А защо изобщо трябва да ядем уСраинските яйца, мухлясалото им жито и к'во ли още не?!... Дайте направо и по една сФирка да им врътнем, та да сме спокойни, че сме ги обслужили напълно!

Редовно ям риба от Тихия океан, особено ако е хваната от района на Фукушима. За това с огромно нетърпение чакам снарядите с обеднен уран за да започна да си купувам украински продукти. Наскоро излезе статия колко безвреден е уранът, как го има навсякъде и нищо чудно по някое време да се окаже и полезен. Като със скакалците например. Въпрос на научни изследвания, естествено проведени на Запад

Не ви ли е срам! Аз мога и да го повторя,у но другаде! Не при вас!

Смеят ли да кажат друго? АЯР сигурно скоро ще излезе и ще съобщи, че радиацията, особено ако е откъм Украйна е полезна.

Какво стана с Чернобилската радиация? Още трепе хора, нали? А край Фукушима вече живеят хора. Факт!

Все тая

Не сте добре. Преди месеци на шега казах, че ще започнете да пищите, че радиацията е полезна, е, вече го правите. Напълно откачени.

Значи може да не отговаряш на хиляди евро изискванния и да произвеждаш безопасни храни.

Да бе, сигурно е така? Ако бяха читави щяха да ги продават в Полша, Унгария, Великобритания, Франция, Германия! Никоя нормална страна не внася от Украйна даже сол, никъде по света не се продават шоколадите на Шоколададжията, произведени в Украйна! Всичко им е радиоактивно от Чернобил още и им изкупуват продуктите на безценица - за благотворителни мисии в Африка.

И сега , дупе да им е яко на домашните кокошки.

докъде я докарахме. Да внасяме храна от страна която е губеща във война. Която няма икономика. В която голяма част от градовете са разрушени. В която няма население а само войници. Какво ви говори това за състоянието на нашата страна.Че ние без война сме много "по-напред" от една Украйна. Ужас!!!

Но сме горди, че сме в клуба на богатите от ЕС

Ужас. Трябва да бъдат спрени за внос всички хранителни продукти от там. Всичките боеприапси, газове от взривове, сега се говои и за обеднен уран, гърмежи и какво ли още не са огромного количество отрови, които се абсорбират от почвата и храните.

Сирьоооооооооооооооооооознуууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На теб яйчице в дупето и да излезе през устата, ама целичко

Идете в некое село при някоя бабичка и си купете хубви яйца стига да са останали бабички, ще видите и разликта в жълтуците и здравината на черупката.

В тоя форум само яйцевъдни тролове. Нека да има внос да им убие картела на българската кокошкарска мафия. Не ги е срам над 60 ст станаха кирливите яйца. Оядоха се! За Великден ще купувам поколадови яйца, че ще ми излезне по-евтино

Безопасни но подбиват цените на българското производство, когато го унищожат ще направят яйцето по едно евро.

Напълно прав си-единственото ,което е правят е да подбиват цените на българските-.....но и от това има нужда.

Ли няма български яйца че трябва да внасяме или там ги дават по евтино пък тук ги продават по скъпо

Има как да няма? Обаче най-вероятно заминаха за Европа.

В Украйна използват много забранени пестициди. Няма как да не се отрази на животните. А сега, ингилизите като им набутат и бомбите с обеднен уран, България трябва да прекрати всякакъв внос от Украйна. И изключително строг контрол. От там абсолютно нищо.

Турнах едно във външния кензалник. Стана светло и топло. Сега отивам да купя още 20 и ставам независим от ЧЕЗ.

Как да отгледаш здраво дете с такива безопасни храни?! Събираме им капачки. Това ще им остане- капачки.

Не иска да ражда защото е егоист

Ами аз не събирам капачки. ЗАЩОТО просто не пия газирани боклуци! И нямам капачки. Съжалявам но предпочитам да съм здрав, а не да събирам капачки.

Значи тези, които са изчезнали, са безопасни.

И рязко спрях да купувам яйца

Имали сме свърпроизводство на яйца, затова били такива цените. А тук пише, че внасяме от Литва и Украйна яйца. За олигофрени ли ни имат или да.

Защо още не са ги пуснали в мрежата за да направят дъмпинг на българските яйца.

Това е целта. Да ги забавят максимално.

Те така казваха и за ваксините. Следваща стъпка е да стане задължително яденето им.