Коментари - БАБХ преведе над 300 хил. лева като компенсации за убити животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никаква милост..! плащат и колят. милиони вземат от субсидиии да са направили застраховки. на пазара няма и 10 % бг месо... НЕ МИ Е ЖАЛ!

Хората които гледат добитък, Тези хора гледат животните си като деца,Обичт ги говорят си с тях като с разумни същества затова обещетението трябва да включва и емоционалния стрес който изживяват о т загубата им. Преди години пред мен умря малко прасенце и година живях със спомена са случката!

Дебили ли живеят в тези села! Все едно са в 13 век! Искат да пламне цялата страна ли??? Заслужават да им изтрепят добитъка и да не получат стотинка!

"Д-р Д. Илиев каза още, че заразеното месо не е опасно за потребителите, но може да повлияе икономически." Дървени въглища, скари и весел народец. Да вея и тъпаците недоносени!

Продажници !!!!

Цвинокио здраво е стегнал редиците от тролове.

Добре де, аз ли неога да направя сметка, но от статията се разбира , че са умъртвени по хуманен начин ( каквото и да означава това) 4000 бр. животни. БАБХ превела над 300 000 лв. колко точно над нямало значение . 300 000 / 4000 = 75 лв. за умъртвено животно. Това подигравка ли е ? Някой знае ли как се гледат животни, че с такова безхаберие се умъртвяват.

Ти колко кози отгледа? Я разкажи, интересно е.

В статията пише, че са започнали да превеждат пари, а не, че превеждат всичките пари. По-долу в нея пише колко се полагат на глава добитък. Нямам идея нарочно ли четете така селективно или толкова си можете.

Отделно пише, че регистрираните земеделци ще си получат парите утре. Тоест това са пари само за частните стопани. А бройката е обща!

Защо се чудиш ? То убиването на животни не е като компенсирането с пари.

Ами това са смешни пари. Залъгват хората да потушат протестите.

За повече пари да търсят комунягите. Имат дебела партийна субсидия, да заделят пари.

По 75 лева на животно? По телевизията обявиха 190 минимум?!?!?

Тази епидемия е поредният саботаж на комунягите. Бойко трябва да действа с комунистите така както са действали Александър Цанков и Богдан Филов.

Чекай, че не разбрах. Той Бойко от кои е?

И Никола Гешев на млади години и бил комунист. После им е разкатал мамата.

боика не е комунистка,тя е членка на БКП

Хахаха, Гешев на 9 септември малце позастрелян, при това от негови хора на границата. Дясната му ръка борецът Ферещанов го хванали ремсисти, вързали го за един бук и шашка тротил в устата.

Объркан човек.

Ами бягай и се ктрий тогава, бе Скроти... че лошо ти пише, нали знаеш какво става, когато комунист комуниста бие.

Епидемия няма ... целта е да се разкарат хората от там за да направят Буферна Зона за имигранти от Германия и Франция ... Продажната гнида вече е подписала с Меркел за 3 милиарда Евра ... вече ги карат с хеликоптери ... 150 000 маймуни ... после ще обявят Косово v2.0 ... Отивам да разконсервирам Калаша ... списъка започва с форумните маймуни и продъжава доста дълго ...

Главорезите от ГЕРБ превеждат едни кървави пари. Кога ще обяснят на хората как е проникнала заразата след като наляха милиони в прословутата ограда - плет, която ни защитата интересно от какво. Некадърността на ГРОБАРИТЕ е по заразна и от чумата но за жалост са запили като кърлежи във властта и смучат кръвта на Българския народ.

Обикновен саботаж от страна на БСП. Комунягите взривиха църква та едни овце ли няма да зарзят?

КОЙ е занесъл взрива?!

кога е станал взрива,боико убит ли е?на кайма ли е?

Не е лесно да си прост и да си фен на ГЕРБ. Но то умен човек и да харесва мутрите няма как да го бъде.

Само толкова ли, бееее.........

Ще спрат субсидията на БСП и ще платят още. Споко.

Разплащат се с нашите пари и нашите души. Теглят си миларди и си ги харчат колкото си искат

Кинтите са от субсидията на БСП, която ще бъде спряна.

Тази епидемия е поредният саботаж на комунягите. Бойко трябва да действа с комунистите така както са действали Александър Цанков и Богдан Филов.

Около 300 000 лева, около 3 000 убити животни, около 10 лева за животно.

Тейка ти да отиде да си вземе петеля дето е дал на даскалицата ти по математика.

Цветсн Димитро от 2009 година работи само за сонственото со обогатяване и докара Българското животновъдство до пълна разруха и липса на мисъл и капацитет.

Правителството незабавно да подаде ОСТАВКА и да върви по дяволите ! Как допуснахте такъв гаф ? Ръководството на Герб иска да изгони по този начин още 1 милион Българи ,за да настани незаконно пристигнали в България пришълци , за това лишава от поминък ,милиони Българи !

че тая опорна точка не хваща дикиш? Измислете някаква друга комунистическа диверсия, тая се изтърка.

Комунягите умишлено заразиха добитъка така както преди 1944г. крадяха кашкавала на хората и палеха складове.

Наглеци са от МЗХ. Разполагат се с нашите псри за своята некадърност и безотговорност

ами селяндурите сами са си виновни, като купуват нерегламентирано добичета от Турция. Какво, БАБХ да сложи да всеки алчен селянин по един пазвантин ли?

публично да изпие чаша сурово мляко от чумава овца, за да докаже, че болестта не е опасна за хората. Същото да направят Йотова и Радев, които днес се изказаха като опитни ветеринари. После и чумаво овнешко да си хапнат.

Герберски Изродчета , тръгнали сте по пътя на вашите Вождове ! Пишете и защитавате вашите ментори Крадливи !

ще вдигнеш кръвно и ще опънеш копитата.

ти по-скоро ще опнеш петалата,без да дигнеш кръвно, като се напапкаш с дрога и цокнеш от любимото Виски и ... пиу, пиу, пиу, дорде стигне линейката и децата ти ще приплачат "леле, тати няма да ни купи нов айфон". Клетвите се връщат, нали знаеш...

Дебелата субсидия на БСП за годината вместо в левове да бъде изплатена с болни животни от огнищата на заразата. Така е справедливо. Пък и има вратичка в закона и може да стане.

защото така Гергов няма да може да си продаде прасетата за кебапчета за чугуните на Бузлуджа.

комунягите тайно се надяват козите да бъдат избити, защото са им конкуренция. Както е казал великият Атанас Буров, комунист и коза наяждане нямат. Като избият козите, за комунягите да има повече плюскане.

На БСП вместо субсидия да им се дават болни животни вместо да ги убиват. Така е справедливо. Пък и комунист яде всичко стига да е на аванта. Дори и чумави овце.

ЕК така , както днес избиват добитък,навремето комунделската пасмина е избивала българи по лагерите.

Поздравления за правителството. Селяните ще получат добри пари и в същото време чумата ( БСП) ще бъде спряна да трови живота в България

Верно ли за патица са давали по 250 лв? А сега за голямо животно 190?

Болните животни да не се избиват а да се предават на г-жа Нинова. Парите за обезщетения да се стронират от субсидията на БСП за 1918г която и без това не е изплатена цялата.

"...до момента са евтанизирани около 4000 животни..." Заповедта за избиването им е от 4.07.2018 год. А протоколът с лабор. резултати - от 9.07. 2018 год.!!! ОПГ ГЕРБ си заслужи обвиненията в агротероризъм...

"....не дават да влязат ВЕТЕРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ....."!!!!!! За първи път след концлагерите чувам,че"лекари",са шпиц команда за масови убийства.Все съм си мислел,че лекарите лекуват. Защо никой не вярва на Държавата,Правителството и всичките им подопечни институции!? Защото толкова много лъжат,че като ти кажат "Добър ден",всеки гледа къде е Слънцето.

Нали беше по 500 евро на овца. Как се стопиха обещетенията?

1000 лв.е,по сметките на ЕС.Ти се сети,къде потъват едни разлики.

да бъде проверено в официален източник на ЕС? Ставате смешни, една овца да струва 1000 лева, а стига сте лъгали.

Тези 4000 кози и овце не трябваше да ги убиват а да ги дадат на комунягите да ги изплюскат на Бузлуджа, като удържат кинтите от субсидията за партията. Комягите ако извадеха късмет щяха да изпукат и щяха да се спестят пари на данъкоплатеца. 2 в 1.

Абе идиот,какви ,,комуняги" те гонят и сънуваш след вече 30 г. ,,Демокрация"...или да си заработиш стинките ги ръсиш тия тъпотии.

Абе Щерев, МАЙОРЕ или както там си. комунистите, които бяха на 30-40 сега са на 60-70 години. какви комунисти кви пет лева???? до кога ще се оправдава провалът на либерастката крадлива 'демокрация' с 'комунистите"???

Нали беА 800 000 бре, много бързо ичезна половин милионче:)

ТИКВИТЕ се уплашиха и сега бързат да тушират скандала, като разпилеят парите на данъкоплатците ..... БРАВООООООООООООООО

ми звучи,като у г..Ъ.Ако правителството не плати обезщетения,защо не е платило и няма държавност,като се плати обезщетението ,пилеели се парите на данъкоплатците.Винаги съм казвал,че нормалните умрелите българи трябва да се ровят на два метра,а умрелите комуняги на....пет метра.

Пред немският вестник "Neue osnabrücker zeitung" германски политик хвърли светлина по въпроса какво точно се случва в селата в Странджа в България. Засега от медията не посочват името на немският политик, но това което той разказва за случая ще шокира обществеността в България. Ето какво е разказал немският политик, като е обяснил, че при евентуален иск срещу медията в съда ще застане с лицето и името си пред обществеността в Германия и ще покаже и документите за които говори, защото скандала е огромен и Европа, за да се оттърве от мигрантите си, ги връща в България срещу милиарди евро, които и досега се даваха, но за огради по границата. Публикуваме думите му, без редакторска намеса: "Преди месец Бойко Борисов премиер на България и канцлера Ангела Меркел подписаха договор с който в България ще се върнат над 150 000 мигранти от Германия и Франция, в договора е посочено, че трябва да се изгради нова бежанска буферна зона на 10 км. от границата с Турция в Ямболски регион близо до Елхово, като са посочени и имена на села като Странджа, Шарково, Воден, Крайново, като за целта в буферната зона няма да живеят българи, а само обслужващ персонал, който до една година трябва да е изцяло и само от мигранти. Естествено, за да не съм голословен искам да ви представя една част от документите, но засега не трябва да ги пубикувате и се надявам на вашата честност и почтеност. Четете още на: http://www.budnaera.com/201802f/180401279.html#ixzz5LQquKo40 Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия

Здраствуй Щирлиц!

До 357 - Публикуваният линк води към фалшив сайт. Моля да не спекулирате с драмата и нещастието на потърпевшите хора.

Селата там на практика са обезлюдени. Сега на практика прогонват и последните останали там. Та се сещам за едно стихотворенийце: "А, бре байно ле, Петреску! А, бре пиле, руманеску! Що продаде свойта рода, зарад шепа мамалига?". Явно е класика.

Тази фейк новина е спусната директно от мазето на "Посрано" № 20.Пълна фалшификация и дезинформация.Добре че в ЕС навреме се усетиха за хакерските и фейк ,фалшивите новини,та вземаха мерки и всяка страна си създаде центрове за борба срещу фалшивите новини. 357 трябва да бъде открит и разследван.

другарката Нинова животновъдите от пограничния ямболски район са решили да приготвят 1 тон агнешко и ярешко месо във вид на кайма за кИбапчета и кИфтета за наближаващия празник на Бузлуджа.От с.Миладиновци,Добричко щели да изпратят на Бузлуджа пилешки бутчета.

има професионални минусоиди и путеноиди.Докато напиша коментара си и минуса лъпсва,което ме радва.

Ами не можеме ли да ползваме останалото,ако е останало,от четири тона суджук наследен от боико борисов по партиина линия?

други,твърдия е за отзаде ти.

същият като вожда на герп си,тлъст и прост

Само истерии и драми в таци държава. Бедствия се случват на всякъде. Това е чума. Кретени ли живеят тук или идиоти, не знам, но сме пълна трагедия. Разбирачи всякакви по тенис,фудбол, политика, алпинизъм сега и от чума по животните.

Тиквата ли говориш ? Внимавай !

Помните ли откъде дойде названието на служители от Земеделското министерство - "Калинки" ? Ами от онази Калинка, която още при първото правителство на Герб писа доноси срещу българските производители и преработващи фирми за свинско. Резултат - 92 фирми фалирани. Тя се писа, че има немска диплома, но се оказа, че няма. После беше бременна, но до последно никой не знаеше. Нека си е бременно момичетото, но разговора е за измамите при управляващите. От тогава и до днес. Утре този Бай-БА.. ще каже, че са избързали, ще дойдат тези велики експерти от ЕК и ще кажат, че всичко е както трябва. А тали ли е ?

Що триете бе ДИР, това журналистика ли е вашето или долнопробна пруституция.

Според мен Вождът Тиква трябва да ги поиска тези пари от приятеля си Тайпи, защото те вместо да си избиват животните, ги пращат към нас!

Тези пари ще отидат пак в Мафията . Като в Бисер и Перник . Хора които нямат и една кокошка ще гепят парите .

Това прави средно 150лв/животно, което не може да е вярно спрямо посочените цени...

В Турция и Гърция има ли чума по животните ?

В турция има от 1999 . сега има огнища точно до границата с България, и доста далеко от Гръцката граница

Оградата е невелна, а контрабандата си върви на 100%, после народа виновен. Виновен е, че им плащане заплатите на клатикурците !

В турция има отдавна, но през 2018 г. няма обявявани огнища в европейската част на страната!!! А този вирус се разрушава при замръзване .... от къде ли ще да е дошъл ? ако въобще го е имало ...........................

има две огнища:) , Америка за България работи заедно с Нинова , Все пак Доналд каза ЕС е враг .... стига сте деизнофрмирали

Възстановоте на хората стадата, и пълно разследване от къде дойде този вирус,и ваксинииране на новите овце и кози,за да не се разболяват,пазене на БГ от диверсанти,и контрол на храните по магазините,или отваряне на държавни бг магазини,където има контрол,и качесто,да видим как веднага тези с отровната храна ще се разкарат веднага от БГ.

И 300 000 лева , за кое по-напред ? ДА НЕ ГОВОРИМ ,.......КОЛКО ОТ ТЕЗИ НАД 300 000 ЛЕВА ЩЕ СТИГНАТ ДО КРАЙНИЯТ ''ПОТРЕБИТЕЛ''? КОРУПЦИЯТА НЯМА ДА ДОПУСНЕ И 2 000 ЛЕВА ДА ДОСТИГНАТ ДО КРАЙНИЯТ НУЖДАЕЩ СЕ ! ВЕРВАЙТЕ МИ !

Противно и мазно същество. Я да те видим на теб да ти вземат всичко и да те карат на стари години да се рестартираш. Животинките бяха като деца за тази възрастна жена. И мислиш, че ще я обезщетите - за загубите, за мъката и страданието? Що не се гръмнеш, вместо да показваш потрисащата си физиономия по медиите. ББ те търпи, че си му маша удобна, ама оня горе се чудя защо още те търпи.

Тези животинки нали не се гледат за да си играят с тях. Предава млякото в пунктовете. Когато ги колят не им ли е жал? Защото 32 кози са за колене не са за игра. Между другото във Виена има паметник на чумата На два пъти града е пламвал от чума. имат над 100 000 жертви.

Има разни видове чума и тя е различна за различните биологични видове. Тази по козите и овцете не се предава на човека. Тази по прасетата е съвсем различна. Как би могъл да го знае един виенчанин.

убиват - ние какво чакаме.

така викаха преди хората да излязат на улицата и да почне голямата приватизация, .... същата проганда все по ясно е че някой другари и сдс другарите са били от една глутница

Аааааа сетих се къде е министъра....скрил се ееееееееееееее. Че много го бият миличкия, а скоро май не са.Време му е пак да яде бой.

Колкото и пари да им дадат ще са на наш гръб и за наша сметка. Утре пак ще изтеглят от наше име 16-20 милиарда и да му мислят децата ни и ние. Лишиха ни от бъдеще и перспектива тези машеници от Герб

огоен ШИПАР на снимката защо не е евтанизиран.

Оп, от почти 800 000 лева станаха над 300 000 ... :) Промениха ви съобщението ли?

Ами усетиха се, защото набързо ги сметнах 1500 животни средно по 200 лева правят 300 000. Останалите пари ще отидат за "обработка на документи"....

Ние им плащаме разходите за некадърност от 2009 г. насам в българскоито земеделие и във всичкои други сектори. Калинки , цветанки- Цветан Димитров и Цв. Цв., Дамяновци и всички знайни и незнайни чиновници лапачи . Всеки ден цените се повишават , но те нали ни окрадоха си изглеждат доволни и щастливи и цялата си некадърност от лаборатарни тестирания , оценка на риска, разрушена ограда на границата , гьолове по границата, обществени поръчки за ветринарите и хиляди други золуми се пишат на наш гръб.