Баба й предупредила Кристина Тимановска да не се прибира в Беларус

Варшава, където се установи спортистката, и Минск повишиха дипломатическото напрежение помежду си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямала е шанс. Или плюе Лукашенко и Беларус или жива няма да напусне Япония.

А дедо и какво и е казал, че страшно много ни интересува?

Виждаш ли, не се занимавала с политика, но я изкарваха преследвана, заради критики към Лукашенко. Това да ти се привиждат врагове и да си мислиш, че те следят, си бе някакво психическо отклонение. Така че като нищо трябва да мине психопреглед. По едно изказване да не се връща, не може да прави такива заключения.

Не може да се лекува Виновна е майка ти, че от работа на магистралата не ти е дала поне елементарни представи за добро и зло Не си виновен ти, но все пак си доста гнусен

Се бори за обща граница между Русия и Германия

За подхвърлена копейка - ясно, ама има ли друго в жалкия ти животец

полюции от Козяк чалгар безказарменико и тъп

Нещо липсва в информацията за атлетката.Но за сметка на това сте ни шнформирали как се е увеличил мигрантския натиск. П.П. Искам да имам някаква информация от Беларус и сам да си направя изводи.

И изводите ти са готови

Стига ни занимавахте с тъпотия ! Всеки един в България знае как се ставаше такъв като тази пани , така че ние не вярваме в такива Беларуски Народни приказки ! Бабата била ги предупредила , защото е знаела Сценария ! Не ни занимавайте с приказни сценарий !

България е най бедната,най корумпираната и с най висока смъртност държава в Европа. Като се прибави демографската катастрофа,не криза и се вижда резултата от скапаната демокрация,ЕС и Нато

РБ е на първо място по смъртност в света.

Абсолютна истина. Сега го докара до 18 коефициента на смъртност - умрели на 1000 за година. Но за старите може да си търсите: death coefficient countries И гледайте например Гугъл отгоре какво ви предлага, като данните са от 2019г. Bulgaria (15.433) Ukraine (15.192) Latvia (14.669) Lesotho (14.144) Lithuania (13.737) Serbia (13.194) Croatia (13.17) Romania (13.099) А с ковид фобията докараха над 36 хиляди повече починали за година (от среда до среда), спрямо предната такава.

Факт, но важно е ,че сме демократи и вече 32 години комунистите са ни виновни....

Да, всички бягат от бедната държава Беларус. В богата еврогейска БГ не бягат, просто измират.

Блазе и. Измъкнала се е от кървавите лапи на злокобното КГБ

Като четеш коментарите, оставаш с впечатление за хиляди дори милиони угнетене у нас от пиндосите, еврогеювите, соросоидните евреи. Пак никой не иска убежище од кошмара в който живее в суверенните и грижещите се за хората и традиционните ценности Беларус, Русия, Северна Корея, Куба.

Гледам големи отворковци тука. Ама никой не смее да отвори темата колко народ се върна от преуспелия запад, пак в кочинката обратно, покрай пандемията. Видя се, че там са никой. Не само българи. Говорим за всички от бившите соц. държави. Питаш ги добре де нали имаше бизнес, къща, защо се върна?! Всеки гузно мълчи, защото се видя, че покрай пандемията, си е просто чужденец и никой не му пука за него.

Ех друже, защо си имал илюзии че някой друг трябва да се грижи за тебе. Светът не е детска градина, а е суров и куров.

Много си смешен :)

То и тук бяхме се "запътили" в същата посока през последните 12 години,...... и все още не сме застраховани напълно от подобна участ.

Тази да не мисли,че като отиде в Полша и парите ще валят от небето?! Ще е както нас ни лъжеха - правете демокрация. Закнидай лошике заводи, ще имате нови,западни. Преди напривер правихме електрокари, сега се радваме ако германците отворят завод за уплътнения, в който да работим за да са сме най-бедни в Европа. Тази бързо ще научи, чи никой не му пука за нея конкретно, а всичко е за да а сечено на Беларус. Баба й да приготвя пари да са й праща.

Извинявам се за кривописа,но писах от малоумен телефон

На страдащия от русофилис глупак телефонът му е глупав. Няма ум да разбере, че предметът не може да е глупав, само ползвателят му. :)

Руска подлога ! Там ще живее човешки . Ти няма да разбереш какво е това .

По природа, или от удар в главата си станал кретен с напреднал стадии на дебилизъм?

ИДВАТ ТАКИВ ВРЕМЕНА, КАТО РАЗБЕРАТ, ЧЕ НЯКОЙ Е ПРОТИВ МАФИЯТА ... МАФИЯТА ЩЕ ПРАЩА "ОТБОРА ЗА ИЗЧЕГЪРКВАНЕ" ОЩЕ ПРЕДИ 8-9 ГОДИНИ КАЗВАХ, ЧЕ ТРЕТАТ СВЕТОВНА ЩЕ БЪДЕ МЕЖДУ "ЕЛИТИТЕ" ОТ ЕДНА СТРАНА, И "НАРОДИТЕ" - ОТ ДРУГАТА СТРАНА ТОВА ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА ...

Прилича ми на яко пиче за иване...

А дядо и какво мисли по въпроса?

jingiby

Да живее беларуския комунизъм, най-европейския комунизъм на света... На здоровя, тролчета....

явно не е заработила за американска виза

ПОЛЯЦИТЕ ПЪТУВАТ БЕЗ ВИЗИ до САЩ. Полша отдавна е БЯЛА държава.

Стандартът на живот в Полша е 4 пъти по-висок от умрелия Беларус. Кое не схващаш?!

а на мен баба ми каза преди 30 години да бягам от България, че иначе ще си пропилея живота ако останба в тази мерзка 3-токласна колония на САЩ

И къде избягахте?

И къде избяга, моля? Със сигурност не в Беларус или в Русуя.

Тука има нещо което не ни се казва. Явно най-цензуриран са "свободните медии".

баба й казала? смях, тая я готвят за новия "лидер на опозицията" в Беларус, че оная предишната нещо не хваща око и се изгуби

от складажията дето ни го нагласиха за министър-прецедател

Вчера бе СЪДЪТ срещу уникалната Мария Колесникова. Целият Свят е с нея. А г-жа Тихановская преди дни се срещна с американския президент и премиера на Британия . Нито 1 Мунчо от България няма това ниво на контакти....както реалния Президент на Беларус г-жа Тихановская. Тя израстна за 1 г., заедно с белорусите, и днес нито 1 Мунчо от "българските политици" не може да и конкурира по чужди езици, по елегантност, по владеене на положението на срещи, ниво на срещите и ....резултати от срещите.

хаха кво "ниво на контакти" те гони теб ве, та те са си техни шпиони, нали затова им плащат, както преди години платиха на Порошенко от Украйна да ходи в Белия дом на "среща", пълен цирк и фалш, не знам кой малоумник ще се върже вече на тая изтъркана пропаганда

Тая прилича на Форест Гъмп - иска да си тича, щото е малоумна. Ами тогава да си тича "Run, Timanovska, run" А поляците, дето са залели света с некачествена работна ръка и всеки ги рита и опрашва, да вземат и те този девиз "Run, stupid Polish, run"

Онзи ден ПОЛЯЦИТЕ ВЗЕХА ЗЛАТОТО, от американците, на Олимпиадата, на смесената щафета 4×400. Поляка-финалист отряза неграта на финала с ЧЕТИРИ МЕТРА. Точно в Полша има бъдеще Олимпийската надежда Тимановска.

Кой ще тръгне да връща читава състезателка, закарали я до Япония, ще я връщат за няма нищо, уж критикувала треньорите, не звучи много достоверна версията и, можеше да измисли нещо по-така, например насилие от някакъв род, че дори не бягала ами я пратили да си ходи, обаче тв се отказала по путя щото баба и звъннала. Тая баба може да е като ония дето звънят да им хвърлят пари от терасата, че да спасят внучлата от съд.

Поредната овца!Тая спортистка няма да стане!Мияч на чинии или проститутка,а нищо чудно и двете дейности да съчетае,

Не съди по себе си гнидо !

Не реви ма джендърке с разпран задник.

- Защо ти е толкова голям! - За да ти го .... - Ще кажа на ловеца да ме изведе в Полша и той да ми го ...

Таа с тоя нос е ядосана, че беларуския и паспорт не се затвара и се нада да получи полски, с чергило за фейса.

По-тъпа гугутка от тая не съм виждал. Да се оправдава с баба си, че тя направо си е луда. Голяма смешка! Направо виц.

Stava za polska prostitutka. Za kariera v sporta niama danni i e durta.

Доста тъповата пропагандна статия. Като всичко американско. В Беларус никой не ги е спрял да ходят и да отпътуват където искат. Опитват се да ги преставят нещо като затвор. Елементарна пропаганда. А що се отнася до емигрантите, Беларус има договори и финансиране от ЕС за да го играят като външна граница и да пазят ЕС. ЕС прекрати всякакви договори и финансиране. Съответно Беларус прекрати охраната на границата. Но странно, що това не се пише.Вероятно, щото не пасва на американската пропаганда.

Че откъде е знаела баба й кога да й звънне ? Майка й що не й звънна ,ами баба й ??? Найстина ли е била баба й ???

Треньорите са за психото ! Лесно е да прекършиш един млад човек !

Да върви да става стриптизьорка, на Беларус предатели не трябват....

Сега на Беларус трябват бежанци. Внесени с директни чартъри от Багдад. Ако не вдигнат емиграцията, няма как да оправдаят необичайно намалялото с допълнителни 50-60 хиляди души насление.

Ами след като не е ходила на никакви протести и не е казвала нищо против правителството, к’во пречи протестърите да са излъгали, дори заставили баба й да съобщи, че ще бъде изпратена в психиатрично отделение, за да хвърлят отново прах в очите на немислещите зомбита и дадат повод за приказки и настроения срещу Лукашвнко и Русия? Е, това разбира се, е само едно предположение, което може да не е вярно, но може и да е. И к’во да пра’й Лукашвнко с мигрантите, които никога не е канил, освен, в интерес на народа си, да ги избута към съседните му ЕС страни за да продължат пътя си към гостоприемната им танте Меркел?

В "инсценировки" не участваме! Нали?

Пак вкиснали западни пропагандни манджи! Тая никой не я преследва, ама тя е "жертва на режима" и видиш ли (!) бяга.... :))) С Тихановская се провалиха с гръм и трясък, и сега създават нова "икона- мъченица".... От подобни западни пропагандисти и чеп за зеле не става!

Баба й й звъннала и само за 10 секунди си уредила да не се връща обратно, а да лети до Варшава. Че и фанелка с подтекст си направила за тия 10 сек... Хайде, няма нужда - сшецслужбите пак се надцакват, а глупаците им играят на хорото!

Явно ти си най отпред в хорото и явно комунистическите другари са ти много мили.

Не се отвличай - продължавай да лижеш без да спираш задника на Чичо Сам. Повече от 30 години миризмата на този задник ни води към светли бъднини, а ти все за някакви комунисти бълниваш!

А ти като лижжеш задниците на комунистите явно си много щастлив/

Г-н Димитров, На фланелката в превод пише "Искам да бягам", а не "Искам във Варшава". Не знам кой ви превежда там, обаче му кажете, че не се справя добре.

Разлика на английски между "бягам" и "избягам". Така че може да значи второто

3евзек

Защо лъжеш бе? За 'избягам' се пише 'escape' или 'run away'. Откъде ви намират такива големи езикови спецове?

Че красива белорускиня, ако има още някоя мерак да емигрира в България да се обади

Че диктатурата не е правилният начина на управление е безспорно, но каква е разликата между Путин, Лукашенко, бай дън, Меркел, Джонсън, макрон и сие? Щото последно време не откривам такива, още по - страшното е, че вече се чудя дали наистина първите двама са по - лоши от останалите. Едва ли съм единствена. Да живеят демокрацията и свободата!

Първите двама, ръководят европейски държави. Другите трима - сбирщина.

Разликата е, че при вторите липсва репресивен милиционерски апарат за смазване на личността!

Zashto ne otidesh da jiveesh v stranite upravlyavani ot purvite dvala?!

Че как тоя дивак не е свалил самолета и на път към Варшава?

Елементарно. Самолетите с които е пътувала не са летели над територията на последната комунистическа диктатура в европа. Нито над русия, китай или северна корея. Над беларус никой не лети вече. Освен аерофлот. Боклука ще бъде съден за геноцид, държавен тероризъм, трафик на хора... Ако не бъде ликвидиран като чаушеску. В беларус все още има смъртна присъда, а боклука комунист вече си я е заслужил няколкократно.

как тези орки от Афганистан и Ирак са стигнали чак до на Макчу-Пикчу царевицата - Беларус, демек????? Къде е Ирак, къде е Афганистан и къде е Беларус?????

Лукашенко ги пуска да летят до Минск после пътя е сравнително лесен.

Да не се връща. Лукашенко го чака съдбата на Кадафи.

дето Беларус не е Либия!

3евзек

Либия не можаха да я присъединят към Русия, докато Беларус само да опита деа се отцепи и веднага ще стане Минск наш.

`Ohh, you touch my tralala`

Баба й казала да не се прибира, а дедо й казал, че в Полша е много хубаво. А Лукашенко докарвал със самолети мигранти от Афганистан и Ирак и ги пускал към Полша и Литва да ги дестабилизира!? Боже, дотолкова ли смятат хората за тотално оглупели, та да вярват на такива идиотщини!

Чиче, рядко тъп си.

Не мисля, че една истеричка, която отказва да подкрепи отбора си има място изобщо в новините. Защитниците на цветните демокрации и разширени анални части да си квичат. Запада политизира олимпиадата и това е факт. Бях в Беларус през 2018 и са в пъти по*-дообре и цивилизовани от нас. Живеят по-добре и по-сигурно и дотациите на държавата за почти всички наистина нужни неща - газ, вода, парно, ток и основни продоволствия са направо за възхищение. В малките градчета и селца е малко по мизерно, но не като в Уганда опс - БълГЕЙрия.

Живеели по- добре? 2016 бях там. Бедни и гладни са.

Ти луд ли си ?!

Ами то и в БГ има много бедни и гладни. Голяма част от пенсионерите са под линията на бедността и не само те!!!

Да не си бил напушен и поради това в затвора, където си послужил за дашна жена с разтворени крака, и сега от злоба, че не можеш да задържа и ти се налага памперс си се разбеснял така?

Що не отидеш да поживееш в Минск малко като е толко хубаво? Ако Минск ти е под стандарта отиди в Москва.

Ходи в Беларус и не се връщай! НИКОГА!!!

Западните и турските служби направиха същото и след състезанието в Сидни когато по политически причини отвлякоха и подкупиха Наим Сулейманоглу и го развяваха като политическо Знаме. Същото е и с тази неуспяла спортистка от Беларус.

И бая кубинци избягаха в западния свят. Все ги подкупват. Защо все от комунистическите кенефи бягат?

На този въпрос истинския комунист няма отговор! Държи печено! Не човек, а стомана!

Наим комшиите го подмамиха с баклава, тука партията не му даваше да яде сладко.

Викаш първо го отвлякоха и после го подкупиха. Големи будали това турците.

Лукашенко пуска все по-големи потоци от емигранти към Полша и Литва, повечето от тях са руси и със слаянски имена.

Там в Полша ще е добре - може да работи портестутка в Германия, не е далеч. Те (бело)рускините за друго и не стават

От къде знаеш, да нямате някоя белоруска в семейството?

Баба му, майка му, сестра му и дъщеря му. Баща му трябва да е москвич, съдейки по коментара.

Позасрала се е жената.

Наионалният олимпийски комитет на Беларус обяви в неделя, че треньорският щаб на отбора по лека атлетика е решил да изпрати Тимановска у дома поради емоционалното и психологическото й състояние. Първоначално беше планирано спортистката да се състезава в Токио в състезанието на 100 и 200 м. Поради липсата на необходимия брой допинг тестове, двама беларуски бегачи бяха изключени от участие в щафетата на 4400 м. Треньорският щаб реши да използва Тимановска в щафетата, която критикува това решение в социалните мрежи.

Веднага си личи че е луда. Зер нормален човек може ли да критикува властта?

Това е поредната провокация на Западното еврейство срещу Беларус и по-точно срещу Русия и Путин, които са им крайната цел.

е сега цел живот ше и се наложи да тича и трябва винаги да е на поне крачка пред службите на Беларус.

това е била най-тренираната спортна дисциплина и тук - бягането на запад. След падането на берлинската стена милиони са избягали на запад.

Отиди в бившата Източна Германия и извика силно, че най-доброто нещо е било да се обединят... ако останеш жив ще имаш честта да бъдеш доживотно на помощи в инвалидна количка, лично закупена от ФРГ и бутана от теб.

Нищо ново под слънцето- решила е да осребри известността си за сметка на Родината. Гадно е, ще съжалява цял живот, но консуматорството и егоизма надделяват на тези години.

И за какво ще страда бе ИДИОТ, за Лукашенко ли, ти си ебаси и кретена!!!

Кретен е този, който те е създал. Форума не е място, където да се из..ираш на воля. Най-малкото не е възпитано. Не ме познаваш , за да ми даваш оценка.Ако нещо те тормози-обърни се към огледалото. То нокога не лъже.

Обърнах се, пак си оставаш ИДИОТ!!!

Не е достъчно. Вгледай се - кого виждаш там.Ще ти просветне.

Вглеждам се и какво да видя - пак идиот - ГруЮ.

Пич, вярно си идЕот. Качествен, непоправим. Няма нужда да те познавам, за да те класифицирам, по акъла изпращат, нали се сещаш. Промит болшевишки "мозък".