B1525 - нигерийският вариант, новото попълнение на "covid отбора"

Засега този щам на коронавируса е сравнително рядък, няма доказателство, че се предава по-лесно и че води до тежко протичане на инфекцията. Но истинските отговори предстоят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм нигерийче!! Идвам!!

Стига с тези глупости, още първите седмици бяха известни над 10 разновидности на Ковид. Изтърка се тая мантра! Цирка трябва да се разтуря! А тези които помпеха и продължават да се опитват да помпят "пЛандемията" и страха , те трябва да бъдат ОСЪДЕНИ!

корони много щамове безчет корянясват ни един след друг

Сутрин, обед и вечер по една благословия на женския род на падишаха, заедно с една ракия и люта чушка така се пази от всичките мутации на 19 - ката!

Има и други държава и имена на територии, не бойте се! Сегашните 20 годишни може да видят сват без ковид след 40 години.

Дания, Великобритания, Нигерия и САЩ.- ми, то само негърски държави, няма страшно за у нас

Тези от БАН спят ли? Борисов да им нареди да пуснат и един български щам на COVID 19, няма да се излагаме пред чужденците я.

Искам българския вариант да бъде наречен банкянски.

Много варианти , ама една супер ваксина дето ги преборва всички ! Хайде бе !

я стига с тия варианти. Да няма цял живот да си играете на вирусни пандемии? Съвсем изтъпяхте.

ЕС и Италия за първи път блокираха износ на ваксини - на "АстраЗенека" за Австралия Блокирана бе доставка от 250 000 дози за страна извън Европейския съюз

Не , тревожността не помага, а пречи. Дори блокира мисленето , срива имунитета. Трябва да вярваме, че с предпазливи действия , ще преодолеем и този щам.Това е правилното.

Кога идва Македонския щам? А Марсианския? Или те бяха един и същ?? бррр, колко страшно!

Вариантът на коронавирус, наречен B1525, се превърна в едно от най-новите попълнения в глобалния списък за наблюдение на вариантите на SARS-CoV-2. Започнат ли да слагат номерация - ойде, та са не виде! Сега ваксинираните пак трябва да се ваксинират... Разбрахте ли защо БЕДНА България /по-точно крадливото правителство/ ПРЕДВАРИТЕЛНО/ поръча 13 милиона ваксини, а после продължи да поръчва и сега вече са 18 милиона? А знаете ли, че ваксините се плащат предварително? Точно, както предварително платихме хартиените изтребители от САЩ! И за всяка сделка има комисионна... В нормалните страни - 5%. В България - много повече... Как няма да поръчва тиквата? Нали друг плаща сметката?

Защо пак на наши и на ваши ...всички областни и общински служители вече са ваксинирани всичките с ПФАЙЗЕР, независимо дали участват в комисии или не, дали ежедневно общуват с граждани или не...една община в среден град има около 300-350 служители...за какво иде реч??? Защото са потенциални гласоподаватели и техните семейства за ГЕРБ....а другите простосмъртните да висят по опъашките с часове....а само с Астра Зенека имало....и те ваксините уж са на свършване...нали...а на Модерна се изхвърлят..НАГЛЕЦИ!!!!!

Бойко да пали джипката и да отиде да им управлява кризата

Ама какво става? Английския щам приключихме ли го вече?

Не хвана дикиш! Хората вече не се плашат от него...

Американците и Евреите му разбират! Особено в съюз с другопланетни същества, поставяйки им се в слугинаж, за пари и власт! Простолюдите няма д аповярва на това, но Той не беше признат за пророк в собственото си Село, че аз ли ще съм призант и няко ще ме вземе на серизно и да се замисли. А какво ще измисли - не ми се мисли! :)

и неговите щамове - очевидно далаверата е колосална

10 000 от грип всяка година. Сега - НУЛА!!!! Но пък 10 000 има с корона... На 4.1.2018г. Кантарджиев каза, че годишно по 10 000 умират от грип. Който не вярва - има го в нета. Да провери, преди да озверява от това, че казвам истината! Пише в чичко Гугъл 10 000 годишно умират от грип и му излиза!!!!!!

Тепърва от Африка ще идват данни за разни вируси. Десетилетия там се използваше човешкия материал за най-различни ваксини , които се разработваха по света и там се тестваха в името на човечеството. Все пак друго си е да тестваш върху човеци а не върху маймуни.

Щото не сте виждали В1526 от Мозабмик и Б1527 от Афганистан . Някой грип да е виждал тази година ?

Кунчев: Честно да ви кажа, изобщо не ми пука...

ЕС и Италия за първи път блокираха износ на ваксини - на "АстраЗенека" за Австралия Блокирана бе доставка от 250 000 дози за страна извън Европейския съюз

Астрата защо блокират? От нея само ръждясват веждите!.....

Само ние не можахме да блеснем с нов щам. А не че нямаме възможности - прилепи колкото щеш. Едно време "Непобедимите" като ги събудиха в Деветашката пещера, можеше вируса да е български, а не китайски...Но не си развиваме потенциала докрай и винаги някой друг ни изпреварва.

ви са честити поредните измислици,с които искат да ва наплашат, за да не гласувате потив Падишах Чекмеджански....

А. СТИГА БЕ. УЛЯХТЕ СЕ ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА НА НАШИЯТ ЩАБ ВИДЯХТЕ ЛИ НА 3 МАРТ ХОРАТА НА ШИПКА И ВЪВ СОФИЯ 99 ПРОЦЕНТА ЖЯХА БЕЗ МАСКИ НА СТРУПВАНЕТО. ВОЙНИЦИТЕ ВИКАХА МОЩТНО УРА РАМО ДО РАМО И ХИЧ НЕ ИМ ПУКАШЕ ЗА ВАШЕТО ВИРОСЧЕ СЕГА ПРОЧЕТАХ ЧЕ ВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА ЗАТВАРЯ А ЩЕЛИ ДА ГО ПРАВЯТ ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ И ОБЛАСТНИТЕ ЩБОВЕ. ЕЙ СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КОЙ Е ПО ПО НАЙ ГОЛЯМ ЛИЗАЧ. КРЪЧМАРИТЕ МАЙ ПАК ЩЕ ДУХАТ СУПАТА НО СЕГА ЩЕ ГИ ЗАТВАРЯТ ПО ОТДЕЛНО И ПРЪСНАТИ И НЯМА ДА МОГАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ ТОЗИ ПЪТ ЛАФА ЗА КУБАТ И СТРЕЛИТЕ ЩЕ СЕ ПРИЛОЖИ НА ПРАКТИКА. ЩЕ С ЧУПЯТ СТРЕЛИЧКИТЕ ПООТДЕЛНО А НАЦИОНАЛНИЯТ ЩАБ ЗА ПСИХЯСВАНЕ И ПЛАШЕНЕ ЩЕ СЕ РАДВАТ НА ПОСРАНИТЕ ОБЛАСТНИ БЛЮДОЛИЗЦИ. САМО ЩАМ. АК. 47.7 62 ММ МОЖЕ ДА НИ ОТЪРВЕ ОТ МИНЕТЧИЙСКИ И КОМПАНИЯ

"Вирос" ? И ти, куку, даваш акъл на другите? Как не те е срам?

Всъщност аз се радвам, че даже неграмотните успяха да осъзнаят как лъжете. Дано и на 4.4.21 осъзнаят, че КРАДЕТЕ със задниците си и ви изметем!

Щама от Бора Бора кога? Идиотокрация в действие! Набивайте си ваксините и гледайте тъпо...овчедушие до безкрай!

Стига ни поливахте с помия, бе идиоти. Много висока наука има в Нигерия, освен пирати и терористи. Вече не ви пука дали ви вярваме. Явно е, че ваксините не са решение, не може да им смогнете на щамовете. Спрете ваксините.

Говеда маски-муууууу! Овце ваксини-мееееее!

"Рано е още да се плашим"..., т.е., когато каже - тогава :)))

Е, те го казват от време на време: ЩЕ МРЕТЕ, ЯКО ЩЕ МРЕТЕ!!!!!

Най-опасен е банкянския щам.

Негърите от Негърия много големи ги вадят

Кунчев каза, че новият щам си е таковал таковата.. денек ваксина не го лови айде сега ваксинираните ще чакат наново лек за новия щам. И докога така...

науката е доказала че единственият на начин да се предпазите от Вирусът е да поемата Вожда през екрана три пъти на ден с достатъчно ракия и то задължително преди хранене!

За последната седмица хоспитализираните са се увеличили с 1000 души и са 5400. След две седмици ще достигнем 7500 , нивото от ноемврийския пик, когато места нямаше. Но отваряме всичко, каква може да е целта?

Да сме в локдаун за изборите?

учениците минат онлайн и затворят кръчмите на закрито какво ще попречи това на изборите?

Ще гласувате онлайн другаре !

Правителствена болница е пълна с фалшиви болни. Има го в нета. Ако се проверят другите, може и там да е същото. Важното е да се нагнетява страх!

Толкова открити днес. Продължавайте с мъдростите.

Тоя щам нигерийския цепи гъзери !!!

Не знам какви са тия щамове и мутации на вирус,който все още не е изолиран от никой,въпреки че се дават 1 милион долара на този,който го изолира.

ЕС и Италия за първи път блокираха износ на ваксини - на "АстраЗенека" за Австралия Блокирана бе доставка от 250 000 дози за страна извън Европейския съюз

Абе ненормалници, вие на какво ни правите , колко корони ще искарате

Фармахим трябва да печели , а онзи дългия ръководител да се радва на парички , без шкавче като оня. със зайчарника !

Какви са тези варианти ? Прилича ми на Белите Каски в Сирия ! Тоест без варианти , господин Китаец , 4 април наближава , дори да си подарите Джипката ! Преди бяха Оранжеви маски , сега Цинкови кофи !!!

Всеки който се е родил ще умре. Най-вероятно от старост Яко ще се мре

Ковид-мовид, ще се мре-няма как

Никой и с нищо не е длъжен на никого ! Нали така ?

Дупе да ни е яко, китайци, негри разпространяват смъртоносните вируси, как човек да не стане расист, то Господ ги оцветил за да се пазим от тях, никаква толерантност, да не се допускат и мас, а присъствиващите да се изгонят веднага

На майка ти п разпространяват

Аз не съм срещнал интелигентен расист в живота си....

Явно те избягват.

Много си прав ! Дори и на Кръвни групи ги е Разделил ! Такива като 012 живеят 34 мрът като мухи !

И така до броя на страните членки в ООН!

Мили ХОРА, СХВАНЕТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ. ВСИЧКО Е ЗАРАДИ СЪВСЕМ ДРУГО. ЕТО КАКВО. Ето какво е важно за схващене от всички. - ВИЕ НЕ СТЕ ЕКСПЕРИМЕНТ НА генерал и на доцент! ВИЕ НЕ СТЕ ЕКСПЕРИМЕНТ на световен диригент! ВИЕ НЕ СТЕ ЕКСПЕРИМЕНТ на недоказан медикамент! Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята ЩЕ ВИ ЩИПКАМ РЕДОВНО С КЛИПЧЕТАТА КОИТО СЪМ ВИ ОСТАВИЛ, ЗАЩОТО ТЕ СА СПЕЦИАЛНИ И ИМАТ СИЛАТА ДА ВИ ПОСТРЕСНАТ, И СЪБУДЯТ ОТ ТАЗИ МЕДИИНА ХИПНОЗА, А СЛЕД ТОВА, ЩЕ ВИ ДАДЪТ И ЗНАНИЕ КАК ДА БЪДЕТЕ АДЕКВАТНИ В ДНЕШНИТЕ САТАНИЗИРАНИ и ГЕНОЦИДНИ ВРЕМЕНА!!! За да се премахне заблудата в критична маса от хора с цел да се генерира лавина от събуждания ви оставям ей тези много специални линкчета. Събудете се и да им видим дружно сметката на тези свински мутри тикащи ни по заповеди на задкулисни играчи към самоубиство с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ГМО ваксини и тоталното цифрово робство. В линка е събран специален видео архив с инфо за цялостно разбирането на частите от големия пъзел на фалшивата ПЛАН-демичната манипулация. Част от него са и линкове след него (заб: видеата са отключени за лесно сваляне с един клик, а за по-добро виждане на субтитрите им си ги извикаите на цял екран) https://bit.ly/SecretVideoLibrary Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://www.veoh.com/watch/v142083274fhPWHye8 Документален филм за това как ви съсипват здравето с всички уж противоепидемични мерки. Вижте защо и как. (ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142081118e9Qe3aQ3 Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие - д-р Ребека Карли (ВИДЕО) http://bit.ly/1stSpainFlu K19 липсващата част. Принципите върху които е построена тази световна античовешка манипулация с цел тотален контрол, стерилизация и депопулация чрез ваксинация, 5G и други подли нано, ГМО и микровълнови технологии...(ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142078037EB2WsHKW Ваксинациите като средство за тайно насилствено намаляване на населението на Земята https://bit.ly/human-reduction-vaccine-strategy Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората основно умират от COVID-19 заради ВАКСИНАЦИИ и НЕАДЕКВАТНО лечение!“ (ВИДЕО) https://bit.ly/PatoanatomRealInfo Пет факта за ваксините, които лекарят няма да ви каже https://bit.ly/3hTbVgJ Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/3ofCD5C Вижте и тези видеа, заслужават си ако искате да сте свободни от капаните на елита. Разберете какво е "Служебният човек" - онзи в който искат да ви превърнат. Да, да, вас и всички нас, ако им го позволим. Много кратко и мега съдържателно видео достойно да стои начело(ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142095158agf3cyMS Теста за Ковид е много, ама много повече от тест, той е чипизация с нано-квантова технология. Вижте сами. (ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142094698Bt64dxfg Номер:1 - Най-важното интервю за всеки човек искащ да бъде свободен от капаните на елита. ВИДЕОТО, КОЕТО ИМА СИЛАТА ДА УБИЕ СХЕМИТЕ НА КУКЛОВОДИТЕ. (ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142085746XXZRxWK4 Тъмната страна на маската или за вредите от маските с факти. https://www.veoh.com/watch/v142077461xCJjN78P Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ) https://bit.ly/ThisIsGeneTherapy-notVaccine Потресаващ факт: През последните 30 години не е открит нито един документ, който да потвърди, че ваксините, които СЗО налага, са преминали проверка за качество и безопасност http://bit.ly/SZO-isGenocideOrganization Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ) https://bit.ly/ThisIsGeneTherapy-notVaccine Предупреждение – Не приемайте КОВИД ваксината (ВИДЕО – БГ СУБ) https://bit.ly/34YQVjN Искате да се ваксинирате, вижте това видео преди това! (Видео БГ) https://bit.ly/PosledstviqtaOtVaksinite Какво НЕ искат да знаете за мРНК ваксините на Pfizer и Moderna https://bit.ly/PfizerModena-HiddenTruth Съдебно решение на Лисабонски съд: „Ако някой получи положителен резултат с PCR тест, вероятността резултатът да е лъже-положителен е 97%“! https://bit.ly/PCR97Fake Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините https://bit.ly/35J0oen Факти за грипните ваксини, които се крият от обществеността https://bit.ly/3dUULNS Химик: Всички лекарства са за намаляване на населението (ВИДЕО) https://bit.ly/3onpoQM Д-р Питър Глидън: Лекарите ви убиват (ВИДЕО - БГ субтитри) https://bit.ly/2FTzCXy

Много си прав, но малко от четящите те разбират. Например в друга медия чета, че се изпитва ваксина срещу ковид19 върху деца над 12 годишна възраст, защото "те не боледували, но били приносители". И това - когато в листовката на всяка ваксина е написано, че не предпазва нито от разболяване, нито от пренасяне на заразата. Ама народът глупав, медиите цензурират неудобните, троловете са активни.

СЗО току що съобщи, че банкянския щам е най-смъртоносния и се предавал на живо по Севда ТВ.

Марсиански,Келтски,Вавилонски,Картагенски, троянски,Бакрийски,от Самарканд от Отиди,Ур,Тир,Титианукака, кога да ги чакаме Фашисти. Окачите за резтрел и нов Народен Съд.

Жители Австрии рассказали в ходе соцопроса о выборе между вакцинацией против коронавируса российским препаратом "Спутник V" и прививкой от AstraZeneca. Целью австрийского Института менеджмента и экономических исследований было сравнение уровня доверия к вакцинам. Российская вакцина против коронавируса “Спутник V” и препарат от международной фармацевтической компании AstraZeneca сравнили в ходе опроса среди жителей Австрии, Германии и Швейцарии. Участникам исследования предложили выбрать между двумя прививками против COVID-19. Препарат “Спутник V” получил более высокую оценку среди опрошенных. Уровень доверия к российскому препарату в два раза выше, чем ожидания от вакцины компании AstraZeneca.