Илхам Алиев печели нов мандат с 86%

Изборите в Азербайджан, спечелени от досегашния президент Илхам Алиев с 86% от гласовете, бяха белязани от "сериозни нередности" и "липса на плурализъм".

Обратно в новината

Коментари - Илхам Алиев печели нов мандат с 86% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво- на този човек хич не му пука кой какво иска.Той не си губи времето с празни думи като американска демокрация и тем подобни. Тяхната държава си е тяхна и си имат свой начин на живот.

наблюдателите кърти греди. значи човека го обичат и 86% гласуват за него, но това не е угодно на евроиджендърите, които искат да си сложат свой човек като мутрата в Окрайна през 2014.

И кои точно ''наблюдатели'' пак се изср,,ха по въпроса??Къде бяха те когато в Каталуния на изборите НЕ бяха допуснати ама си затраяха???Като не им харесва избора на менторите им се чудят какво да приказват..Оставете вече хората на мира с вашето налагане на някакви ваши ''ценности'' защото всеки има право да си подреди живота както желае. Не са тръгнали да налагат своя избор на вас а и не са ви питали дали го одобрявате. Интересно ми е защо за меркелката не приказвате след като се дупи на всеки за да изкара поредния ''спечелен'' мандат????При нея е ''демокрация и плурализъм'' а ма за другите е ''нередности''

що не се занимава с проблемите на хората в Европа и в частност в България, а тръгнало да се занимава с Азербайджан

другарите хамериканци и тук се опитват от мноooго години да направят цветна револуция, оbаче уви..!

Има сериозн запаси от химическо оръжие в тази държава, нямат демокрация и имат газ.... Това е достстъчно да се спретне една цветна революция и да се премахне омразния диктатор..... Ало САЩ, спите....

Наблюдателите: Сериозни нередности на изборите в Азербайджан Как така бе ,че другарят Алиев е наш благодетел и приятел.Лично Роско Плевнелиев благодареше на него и жена му , за това ,че са приятели на България.

По-добре да бяха въвели гласуване по пощата и по интернет,за да не се виждат тези нарушения.

Ако не бяха нередностите ,щеше да ги овършее със !00.87 %