Азербайджан за пръв път призна за ракетен обстрел по Армения

Баку обвини Ереван, че се е готвил да стреля по цивилни в Нагорни Карабах, Ереван отрече

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баку обвини Ереван, че се е готвил да стреля по цивилни в Нагорни Карабах, Ереван отрече - ето това е истински евроатлантически говор !!! Сега санкции за Ереван, а не за Баку / какво като са стреляли те - това е правилно / !!!

Правилно. И аз си мислех че Армения се готви да стреля по техните си цивилни в Нагорни Карабах (където 100% от цивилните са арменци). Ние Бойковистите сме със Ердоганя със сигурност. Баба Меркел ясно е изразила мнението си че иска завод на Фолксваген в Измир и няма да допусне някакви арменци, гърци и други Унтерменш народи да и развалят сделката.

О чудо азерите били признали обстрелите! Та те от две седмици обстрелът степанакерт в е!

Ще бъдат ли засегнати тръбопроводи --- това е голямата цел , заради която арменските и русските мангали спратнаха този конфликт !

"Русия не е съгласна с позицията на Турция, че конфликтът в Нагорни Карабах може да се реши с военни средства"- интересно, а те как решиха проблемите си по време на ВСВ с Германия? А с Финландия, с Полша? Как решиха проблемите си с Крим? С размахване на палмови клонки?

След изцепките на Сороското протеже Пашинян, а както и престъпленията на арменци в Русия, няма руснак, който да е готов да воюва за Армения!!! Педалите-пепелянки на Сорос не са на почит в Русия!!! Нека да си спомним за последната изцепка на повече от 20 броя арменски бандюги от град Красногорск, които наръгаха с нож в сърцето руския спецназовец Никита Белянкин, завърнал се от Сирия: „Главното следствено управление на Следствения комитет на Русия приключи разследването на наказателно дело за убийство на бивш военнослужещ, опит за убийство на мъж и хулиганство (част 2 от член 105 от Наказателния кодекс на Руската федерация, член 213 от Наказателния кодекс на Руската федерация). Девет души бяха привлечени като обвиняеми ”, се казва в съобщението. Според разследването на 1 юни 2019 г. в село Путилково, град Красногорск, обвиняемите са извършили хулигански действия и са нападнали гражданина Сергеев и бившия войник от специалните части на ГРУ Никита Белянкин, който се застъпи за него. В резултат Белянкин получил рана с нож, от която починал. „Като част от разследването разследващите идентифицираха всички участници в събитията без изключение и дадоха правна оценка на действията на всеки от тях. По-специално Сергей Ходжаян, Хамлет Хайрапетян и Хрант Хайрапетян са обвинени в убийството на Белянкин във връзка с изпълнението на обществения му дълг и опит за убийство на мъж от хулиганство “.

Да се оплачат на арменския поп.

Не е ясно защо тюркие трябва да участва в преговорите.

Арменците са подъл и зъл народ , затова турците са ги изгонили и клали , ако продължават в същия дух на действие след време ще изчезнат като нация.

Трябвало е да ги изчакат!?

Трябва да се върне статуквото от преди войната и да се гарантира мира. Определено Турция няма как да е гарант, а Руснаците са с меки китки заради всичките им "станове".

Азерите говорят турски и се смятат самите те за един народ с турците в две държави и след живота в ссср времената в османската империя им изглеждат златни. Но това се отнася и за туркменистан, узбекистан и т.н станове където руснаците дълго време обясняваха : женшина - она тоже человек, и се опитваха да вкарат в измисления соц. едно родово-общинно силно кланово общество! А турската концепция е че държавата е градина и държавниците са градинари и е идеална за чалми и тюбитейки нямащи нищо против да ги третират като зеленчук! А тук при нас никой не мисли за народа нямат с какво и по-добре да не почват защото няма начин да ни мислят доброто имат само едни терзания за огромните спестявания на населението в банките и многото недвижимо имущество на българина.