Азербайджан: Нямаме нищо общо с бежанския поток от арменци в Нагорни Карабах

Армения твърди, че азерските власти са изселили принудително 70 500 нейни сънародници

Обратно в новината

Коментари - Азербайджан: Нямаме нищо общо с бежанския поток от арменци в Нагорни Карабах | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото повикало, такова се обадило ! Така, даге по по-жесток начин изгониха азерите от земите им

Спомнете си филмите на Цветана Паскалева за геноцида в Карабах и бомбардираните детски градини! И затова, че показа истината, получи смъртна присъда.

До голяма степен това положение е грешка на арменците. Трябваше навремето да се разберат с Азербайджан, когато Русия бе по-силна. А турците се правят на велики, но има предсказание, че скоро след една война с Гърция, руснаците ще ги наврат на москвича в ауспуха. След което държавата им ще бъде разпарчетосана и арменците ще си вземат трите арменски области, включително планината Арарат.

И като се събуди какво стана,чаршафът беше мокър предполагам:))

Пий си хапчетата

Предсказание викаш,от Копейкин Или Божидар Димитров

Е какво общо да имат? това че им взимат земите под техен контрол и налагат техния начин на управление + закони брои ли се? Все едно Турция да завземе някои територии и българите живущи там да останат в тях, то такива сигурно ще има, но си мисля че мнозинството ще се изтеглят до най-близката съседна българска територия.

Точно това са направили арменците преди 30 години И сега огузите си връщат земите

Трябва да вярваме на нашите съюзници де избиват християни и ни продават техен руски газ......

Настоящите събития отстрани изглеждат като голяма грешка на Русия. Ако се допусне пълно изселване на арменците, континентът им губи смисъл с присъствието си. Трябва да останат някакво символично число арменци, защото руснаците ще продължат с контрола си на азери и арменци. Инак сбогом 300- годишен контрол...

Русия тотално загуби Кавказ. В момента Армения се обърна против Русия. А преди 10 дена, когато се срещнаха Ердоган и Пу и договориха ЕДНОДНЕВНАТА война, Ердоган ХИТРО се подсмихна на журналистически въпрос: ОЩЕ 2 ГОДИНИ. Толкова остава от мандата на Русия в Кавказ. После Русия забравя за Кавказ.

Това е просто мнение на един незнаещ подрости в голямата политика. Скритите ходове на великите сили не са за мишоци като мен или теб.

Русия виновна, бе?! Пашинян сам подписа, че Карабах е азерски и тръгна да прави учения с краварите. И той американска подлога, а народът кучета го яли.

Когато арменците спечелиха войната след разпада на СССР изметоха азерите от завзетите територии сега азерите ще изметат арменците. Арменците сами напускат просто знаят какво ги чака. Знаят и кой ги докара до тази катастрофа.

Я кажи кой?? Да не му е името Никол....Пашинян...а??

Азербайджан повтаря в Арцах онова, което Турция прави през 1913-1915 година. Все пак да не забравяме, че азерте като турците са мюсюлмани, а те не търпят друговерци на своя територия.

Куба, чучке и Путин са виновни, а Вики Нюланд ще раздава курабийки, пак

Те от хубаво хората остават всичко, което са градили цял живот и палят къщите си... Спонсорираме убийци. Дежавю.

Тия бягат щото знаят какви са ги вършили,арменците са всичко друго само не и светци

АМИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ АРМЕНСКИТЕ ЦИГАНИ НАСИЛА ИЗГОНИХА 1.5 МИЛИОНА АЗЕРЦИ ОТ НАГОРНИ КАРАБАХ ОТ РОДНИТЕ ИМ МЕСТА. ВРЕМЕ Е ДА НАПУСНАТ НАГОРНИ КАРАБАХ . ВРЬЩАТ СЕ В РОДНИТЕ СИ МЕСТА В АРМЕНИЯ. АРМЕНСКИ ЦИГАНИ ВЬН ОТ НАГОРНИ КАРАБАХ. БАЙДЬН И МАКРОН ВИ ЧАКАТ...

и ние нямаме нищо общо с Голямата екскурзия в Турция на помаците при Бай Тошо.Те сами тръгнаха на екскурзия.Тия не са у ред в главата.