Рашидов награди с премии Борис Гуджунов и Борислав Грънчаров

Министърът на културата Вежди Рашидов награди с парични премии от 2500 лв. и почетни грамоти големите български изпълнители Борис Гуджунов и Борислав Грънчаров.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов награди с премии Борис Гуджунов и Борислав Грънчаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде изчезнаха другите коментари, защо ги скрихте,е ще добавя , че тези 2500 ще стигнат за едно прилично погребение на тия двамата , стига са хленчили

Годжунов пак сълзливо се изока че това не било достатъчно. Бил му обещал Веждито 700 лева пенсия и тия 250 лева били малко. На моя дедо никой не му даде като на тия никакви награди със специални нагласени комисии за 50 години бачкане. Даже години наред не му даваха и цялата пенсия че била над прага, само миньорските не му ги спираха. После дигнаха прага и той почина.

Тия взеха заем (който ние сме поръчителите) и почнаха да го раздават на некадърни певци рециклирани от соца. Ако бяха кадърни българите щяха да ги слушат и да са богати.....

Щерев,знаеш ли,че си кретен?Ако не знаеш,аз ти го казвам!Сигурно в твоята пещера не си чувал за Борис Годжунов и Борислав Грънчаров,но трябва да ти кажа,че стойностните хора знаят кои са те и до днес им се прекланят!

2500 - много бе! и при това нито са чалга светини, нито фолк проститутки ....да не говорим, че фенкитИ и феноветИ даже не ги и знаят

Може моят коментар да прозвучи малко грубичко. Но това, което прави "турчина" Рашидов за българската култура, нито един чистокръвен българин-министър не е правил до сега. Впрочем, Рашидов е точно толкова турчин, колкото аз съм мизиец.

Това, че Лили ИВанова има много приходи от все още активната и концертна и звукозаписна дейност, защо трябва да бъде пречка да получава и тя премия??? Тя е толкова заслужила, колкото останалите велики български творци!!! Не съм и фен, но БРАВО на Л.Иванова, за гласа и, артистизма и желанието на тези години да твори!

Хубаво е,че някой се е сетил за тях,но не еднократна премия,а достойна пенсия заслужават. А пък на Лилянка дайте й още пари,че тя,горката,никакви си няма.Уважение към гласа й,но към човека Лиляна не изпитвам добри чувства!

познаваш ли я лично. дори и да я познаваш... На времето имаше един филм със заглавие: "Всеки си има своя ад"

Ашкоусум маша

Не съдя никого.Просто казвам,че не я харествам като човек.

Умопомрачителна реалност-награждават ги с 2500 лв,когато при разни кухи кратуни се леят десетки милиони.Ужас!

все пак е нещо и не е свързано със соликон, меки китки и няколко "... капки вода"

А, защо е изпуснал Б.Б.