КРИБ раздаде наградите ”Качество, Растеж, Иновации”

КРИБ връчи наградите си за “Качество, Растеж, Иновации от България“. В тези категории бяха отличени и победителите на Втория пролетен бал на работодателите.

Обратно в новината

Коментари - КРИБ раздаде наградите ”Качество, Растеж, Иновации” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представете си пожарникар или охранител - министър председател... Е, в страната на чудесата, всичко е възможно.

Представям си го. Особено ако прави прогресивни и видимо успешни политики. А ти представяш ли си комунист министър-председател? Аз вече не.

казва Борисов за Р.Гечев е вярно. То е факт и като такъв е безсмислено да се опровергава. Според мен въпросът е с какво казаното помага на Борисов да си върши работата по добре. Вместо непрекъснато да се обръща нанякъде и да търси лоши примери на фона на които той да изглежда прилично, да направи необходимите промени ,за да ускори спешно икономическия растеж.Младите бягат в чужбина и само с пропаганда вижте колко сме ок в сравнение с преди и прочие действия няма да стане.

Бацо не обяснява многобройните заеми,ето днес още един от 1,3млрд. ,та на практика почти всеки месец и как ще се връщат,ами по стар бойковски обичай ни връща е друго време /1996/.Знаем го това време,но то е за поука,а не за повторение,както става днес!Това че министърчето Горанов е тъп на ента степен се вижда от самолет,та да защитаваш това което се случва,може да означава само,че финансовия е Баце и неговата "компетентност"! Колкото до Румен Гечев е по добрия вариант,а и в последно време е в добра форма,но не е бил финансов при Виденов,а Димитър Костов.И този Димитър Костов е избран за подуправител на БНБ от НС през 2011г.

Всъщност може да се каже,че Димитър Костов е финансов министър още от 1990г.до фалита през 1997г.,в някои периоди зам.министър,От 2005г. е в УС на БНБ,преизбран през 2011 г./времето на ГЕРБ/ за подуправител на БНБ.Изобщо не е слизал от никъде,но за него не се говори!По времето на Виденов министър Вучев/промишленост/издава заповед държавните предприятия да не изплащат заемите си към банките,а те са солидни и става една от причините за банковите фалити.Другата е че мутрите използваха ресурса на държавните предприятия без да плащат!

Това говедо не само, че е тъпа пръчка, но има и наглостта да раздава акъл. Сигурно на това го учи Лъчо Мозъка. Само си спомнете как в една детска градина обясняваше на дечицата, че ще плащат заема на Орешарски, (който още не беше взет). Е, по-голям ГЬОНСУРАТ и Диоген не би намерил.

"Представете си Гечев финансов министър" .. представете си Митьо Очите или Магарешки премиер ..

Голям комплимент му направи Бойко на Гечев -.Бил по-голям и от БНБ и фалирал банките. Но по-важно е журналистите защо забравиха пак подобно изказване: Бойко казваше, че ако стоят още на власт БСП и компания ще фалира и Първа Инвестицияонна - резултата го знаете за 5 дена Банката трябваше да плати 1.2 млрд.

Тва е все едно някоя комунистическа мутра да ни е премиер.

А бе тоя идиот с какво ни плаши при положение , че статистиката от последните 2(два) дни е : 1.Откраднати 2(два) милиона лева 2.Престрелка с убити и ранени Е по голямо перде просто не сме имали.

Кога хората ще разберат, че истинската сила е в тях самите.Какво се кланят на разни фигуранти, крадливи бизнессмени и страхливи и подкупни политици.

Това стана в държавата за 25 години. Мутрата се подиграва на професор, че е по-добър икономист от него. И в същото време излиза и новина за одобрен нов заем от 1.2 млрд.

Бочката е пак замислен тежко диша и пръхти пот избива ниско чЕло а уста шепти, шепти: Друго беше си на село- на мегдана първи бек, нищо , че съм си тюфлек. Орешарски не познавах, икономика не вдявах, имах си бухалка, джип, и парички , и женички, и доволни бяха всички, що ме бутаха напред- кадесари, комунисти, царедворци,мазохисти, генерали от запаса и некъпаната раса. А сега какво се случи? Нещо лошо се получи- Боко трябвало да мисли отговорност да поеме Боже, дявол да го вземе! Тука веч не сте познали, или просто сте абдали. Боко вдига си дърмите (то се знае -със парите) и офейква като дрон във посока Вашингтон!

Вижте списъка на наградените. Няма нито една високотехнологична фирма, нещо което да произвежда изделие с голяма добавена стойност - изследвания, патенти, технология. Бутилиращи компании, добивна индустрия, бензиностанции, софтуер на ишлеме. Утре може да наградят и някоя фирма за почистване на офиси, или мол.

От това разбират - това награждават , както се казва "не стреляите по пианиста той толкова си може".

"софтуер на ишлеме"-каквото и да се каже за такива идиоти като теб все ще е малко-какво ти отбира празната тиква от софтуер бе тъп комуноид?Ти изобщо наясно ли си какво е това чудо.......софтуера за себе си ли да го пише програмиста или ти изобщо не си наясно но това са ти казали да храчиш.......ей,простотията и простащината с всеки ден вземат все по-големи размери в този ДС сайт.....НО ПАСАРАН СЕЛСКИ ГОВЕДА!!!!!

Ако знаеше какво е "ишлеме", нямаше да си дращиш по опорните точки. А това, че си гербераст, те прави по-голям БКП-ец и от Папата.

Все красавци и красавици,голям смях и позор

Един наркотрафикант,като Борисов,който съсипа народа тръгнал да коментира Гечев .............А Румен Гечев със сигурност е по-добър финансист и по-достоен човек от сегашното недоразумение Горанов.ИЗМ*Т.

Не искам да защитавам НИКОЙ от герб, но все пак Румен Гечев достоен човек??? След това, което надроби 96 - 97 година един достоен човек би се застрелял сигурно! Поне от кумова срама да си седеше някъде инкогнито и да си трае, ама не!

Представете си този на снимката - президент.

Аз до преди няколко години не можех да си представя човек с културата и инетелекта на Боко да е премиер, но за тия години доживяхме той вече 2-3 да се упражнява върху нас. Така че явно фантазията ни е слаба ...

още колко заема могат да се вземат...

Четете новата статия ,затуй е тоя рев на премиера...

Каква е разликата между Горанов и Гечев?

Първият е счетоводител, а вторият професор по икономика.

Ние и теб не можехме да си представим като министър , ама ей на стана...

АБЕ ТО ДОСКОРО НЕ МОЖЕХМЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ И 365 ДНИ ХЕЛОУИН В БГ-ТО ...:))

си премиер, финансов министър може да бъде и Йоло Денев.

боко ,на теб икономист не ти трябва.Магаре да застане на твоето място с толкова кредите /потънали незнайно къде/ще управлява.Ти си, както казва народа "пенкелер" от всичко разбираш и нищо не зачиташ,безстрашен си даже и от Бог не се страхуваш,но ще дойде видов ден.Съсипа една цяла държава и прогони 2млн.

При продължаващото тероризиране на "територията" и "лошия мат'риал" от miniStar БОКо РАПОН-БУДОВ, не е възможно човек да си представи нещо друго по-ужасно от това...!!! Да...!!! :::)))

Оставка и в затвора некадърнИко!Няма нужда да си представяме гечев щото като те погледнем и виждаме гечев-Х-по пет на N-та степен.

Много го е страх от Гечев, да не би да му знае някои тайни сметки?

То си е за страх работа.Защото ако станат пенсиите пак 3 лева ти ще ревнеш най напред.

точно толкова в това управление. Явно ти не си пенсионар.

А АЗ,ЧАКАМ ДА ТЕ ВИДЯ В ЗАТВОРА!!!

ББ на бал, в Сънито откриха сезона със гангстерска война, кръв,починали, ранени.

А пък ти, Бочко, си представи един честен човек за финансов министър и един честен човек за Премиер. Щяхме да се оправим за 6 месеца, ако ги имахме. Е, да, ама не! Имаме теб и шайка Калинки-прислужници на олигархията. Затова, по-добре да не си представяме разни неща, че вземем да се осъзнаем и да почнем да гласуваме умно.

Лицето на снимката със побелялата коса,не трябваше ли вече да е във затвора,също и Цв Цв Шестака???

Ние в Пресцентъра на Партията ви уверяваме, че работим по въпроса. Като дойдем на власт, ще ни е първа работа да го озъществим.

с която си правеше селфи преди месеци? Да не я е гепил Гечев...та така ревеш?

Бойко не е коректно да се нарича пожарникар, защото той само е учил за такъв в милиционерската школа, но не е работил и един ден като пожарникар... Той не е и милиционер, защото УБО изпълняваха други функции... Добре е да се проучи и как е станал доктор по психология без такова образование? Колкото до Гл.секретар на МВР - нещата са ясни, както и до кмет на София!? Ако има малко работещ мозък, би трябвало да си даде сам оставката, но няма да стане, ще мъчи всички до умопомрачение...

Взел е пари от Турция, няма начин да се откаже, защото ще го преследват после.

Много е нагла тъпата банкянска мутра!!Добре, Гечев е некадърник, затова и не е министър, говори за себе си и за твоите министри, нагло, безхаберно чучело, сега кой ти е виновен, Гечев ли, некадърнико, или по-назад да се върнем, султан Баязид?!Нещастно банкянско селянче просто си ти, ветропоказател и въздухар!!!

Ти можеш ли да му го кажеш в очите на Бойко , всичко това което си написал или ще се наакаш.

Боко неможе ли да чете че трябва да му се говори????

Не е прост този, който е изял баницата. Прост народ, слаба държава.

Срам ме е като чета кои фирми се награждават. Може ли само да си представим как би се приело в нормално развити държави , водещи да са пътна, минна фирми, бираджийница и подобни.

Като им видиш снимките реалността ти се изяснява:(((( Крадец до крадец ,некадърник до некадърник професионално, ама по надупване и гъзолизане нямат равни

Гечев е професор, Горанов колежант

Растеж на икономиката, основан на КРЕДИТИ, а не на инвестиции се нарича БАЛОН !!!! А както добре знаем, балоните все някога се спукват ... според мен след още 10 млрд. заеми и около 200 000 емигрирали ще гръмне и Бойковия балон, при това със страшна сила!

И теб не си те представяхме министър председател, но простите аборигени си те избират...По-точната фраза беше "Аз, министър-председател и Гечев, финансов министър" Ха, ха, няма по-големи двама некадърници от вас двамата, събрани на едно място, като прибавим и Пръмова-Кунева, изтресената социоложка и земеделеца с перуката, водещ се за министър на отбраната, цирка е пълен....

и как точно ги намира и ги избира откгоре на всичко - всякакви некадърници, лизачи и гробокопачи на България

Браво, Бойко. Нека си плачат комундетата, всички знаят че си велик.

Хаххахааа! Смешка.

Не е виновен човекът! Като чета кметицата на Букурещ прави градският транспорт безплатен. Бо там нямаше протестери... У нас Сорос плати за протестите, но сега си иска парите. Като нямаме работща икономика , ще плащат гражданите - с 1.60 лева. за билетче в градския транспорт, с винетки за 96 лева и т.н. От някъде трябва да се вземат тези пари...

Де факто билетчето не е 1.60 !!! Навсякъде в градския транспорт на автоматите са поставени лепенки - "Автоматът не връща пари" ! Ватманите и шофьорите са ясни - имам билети, но нямам да Ви върна ! И ко стана ? Колоко струва едно билетче ??? Ми то е ясно - 2 кинта !

А този Огнян Донев нали го съдиха и трябваше да влезе в затвора, а той връчвал наградите - платил ли си е вече и той такса спокойствие???

Абе, то и Цецко връчва награда на Цецо преди време, и след това всички видяхме какво стана !?

Бойко се объра. Като фалираха банките и доларът стана 3200 лева, фалираха не банките, а народът. Изгоряха им спестяванета, а огромните лоши кредити на така наречените комунисти работодатели се обезцениха и с шепа долари забогатяха.

Ако питаш боко отдавна сме ги ''надминали'':))))

Разликате между Румен Гечев фалирал банките и теб мутро е почти никаква, защото в България не е имало револючция. Това ще рече че тези които са имали власт преди 1989 г. продължават да власртват и сега и се съзтезават помежду си кой да я заграби.

Не ви знам вас какви такива специалисти сте, ама аз ако срещна Гечев на улицата ще го заплюя в очите. Спомням си го аз много добре как пристигаше от лекции в Щатите и още на летището разправяше колко сме си добре...

И аз го помня тоя п.дал.

Не се питайте повече КОЙ!!! Вижте ги на снимката - всички събрани на едно място. Едните "оправиха" държавата. Вторите "оправиха" икономиката. Заедно - оправиха себе си и котилата си до 10то поколение. Всички заедно - "оправиха" нас, българският народ. Да гласуваме за тях!!!! Пак.