Борисов подкара нов джип в ловешкия завод

Министър-председателят Бойко Борисов посети новостроящия се завод край ловешкото село Баховица, в който ще се произвеждат китайски автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Борисов подкара нов джип в ловешкия завод | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната простотия на неадекватния Лойко!

С хора като Гриша Ганчев и Хр.Стоичков-майната завода ще просъществува вовеки-веков,ха-ха-ха!

Тя цялата Ловека област е на Гриша Ганчев. Както Дупнишко е на Галеви. Всеки град си има кмет, който козирува на местния феодал.

Да те подкарат на там от където не се връщат бе изедник.

Не зман защо но при тойотите беше точно обратното - европейската -боклук, американската добра, а японската перфектна. И не само при тях. Това което е дошло при мен от япония няма нищо общо като качество с това от останалия свят.

китайците имат инвестиции и в други държави в ЕС. Ние имаме по евтина и да се надяваме по разумна работна ръка. ако им искат рушвети- ще си направят тяхна мафия.+ имат опит и могат да са бързи в инвестиране и продажби. нашите университети би трябвало да ги подпомагат в преводите. особено икономическите. нищо че закъсняват от китайците с поне 10 години- личен опит.

язе па сакам да си купим ут уния иликтрическите дету Боку в Стара Гъзора щеши да ги праи...много праи той многу...))))) и режи ...мноу режи....ленти бол....то с таквиз балъци кво другу ки???

АЛО КОМУНЯГИ ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА. ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА.

Дам и аз така мисля, време е отрочето на Тодор Живков а.к.а БоБо Борисов да се изнася!

Ами затваряй си вратите, за да няма отношение! И да не си забравиш пръстите между тях, че има тогава да нъфкаш и да е-нъфкаш, че колата е виновна, че е китайска...

Мале, ореваха орталъка за един завод за сглобка! През комуната по няколко завода се откриваха годишно, ама такъв вой не е надаван никога. То тихомълком ги приватизира или разруши после мавърът де... Сега наново, напред!

На всяко семейство гласувало за ГЕРБ ще се дава по един от тези автомобили.Победа 100%.Стига с тези кебапчета,че вече ни омръзнаха.

Ще ти дадът един, ама после ще ти вземат десет.А и нищо да не ти дадът пак ще спечелят и пак ще ти вземат десете пари.

.. еий, тоя Ицо пак се уреди ! Ще кара рекламен джип "GAN 4EF" ,а на задното стЪкло ще лепнат"НЕ ПСУВАЙ НА ПЪТ !!". Забраната за алкохол у нас отпадна. За спортисти !

А Ловеч без магистрала ? Като го няма Плевенлиев, оная цуцуланка не можа ли да излизе и да им пусне едно комсомолско обещание ? Малко е "мудна" за тоя динамичен пост.

Нали не сте забравили, че строежът на този завод стана възможен при правителството на Сергей Станишев!?

ето го и тях линк *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вапрос:защо се коментира от толкоз много правописа,а хе сустността на казаното?отговор:за да се изпукне с нещо .не на учете на правопис нещастници,защото това не е уфицялна,а проста интернетна изява вув форум!... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

... но все пак за да бъдеш разбран, трябва да бъдеш прочетен. Боб ли да хвърлят хората за да разберат какво означава - ХЕ? А ,, сустността,,? Дори и при транслитерацията има правила- не е възможно да пишеш една буква и да я транслитерира в правилната.

погелавам на патпадака ганчев и компаня да продалгават все така.ъраааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Посланиците на европейските страни да информират правителствата си за пробива в митническия съюз. В последствие да започне процедура по изключване на Бг от ЕС поради системно нелоялно поведение, социален дъмпинг, контрабанда и т.н.

БОГ да пази Република България и премиера, Бойко Борисов.

я дайте инфо колко е изкарал тоя джип на краш тестовете на ADAC че ми стана любопитно ???

за бг-тотрябва да ги правят сас здраво окачване,че сас тези разбити патиста,марта мио. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

4 от 5 звезди! Доволен ли си ?

Китайсктие боклуци,не отговарят на стандартите за сигурност в западноевропейските страни,те могат да се продават в Бъгария,и балканските страни,където тези стандарти не важат,разбира се и на страните от бившия съветски съюз,така че лошо няма и да пожелаем успех на Гриша Ганчев !

айде вземи се запознай малко, пък тогава бълвай глупости! Китайците да не са глупави да хвърлят 100 000 000 евро, че да продават само в Албания и Косово..........

А случайно да сте чул, че Китай е една от страните изследващи космоса? Не съдете за икономиката, която в момента е водеща в света по манифактурата, която се внася у нас от наши търговци. В огромна заблуда сте.

Работниците веднага да си направят техен си профсъюз. фейсбук е добро място. ..че утре да не ви се дръпнат очите.

МОЖЕ ДА НЕ Е ПЕРФЕКТНИЯ ЗАВОД,МОЖЕ ДА НЕ Е ПЕРФЕКТНАТА МАРКА АВТОМОБИЛИ,МОЖЕ ДА НЕ Е НАЙ ДОБРАТА ЦЕНА,МОЖЕ ВСИЧКИ КОМ ПЛЕКСАРИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПИШАТ ПО ТЕМАТА,НО ФАКТ Е ЧЕ, ТОВА Е НЕЩО/ЗАВОДА,НЕ БОЙКО/ КОЕТО БЕШЕ НОБХОДИМО НА БЪЛГАРИЯ.

Нали не сте забравили, че строежът на този завод стана възможен при правителството на Сергей Станишев!?

А нешо да кажеш за Пламен Устинов, А . Петров и Г . Първанов?

Точно казано!

Ние българите можем да правим само деца,защото не ги пипаме с ръце! Макар и сглобяване,се осигуряват 2000 работни места.Добра новина за северна България!Браво на Гриша Ганчев!

Това има ли отношение към возията? А как беше боята?

Ей това е добра новина. Тези коли за много добри. Изобщо не са трето качество. И китайците ги правят у нас защото е евтино и могат да пробият в Европа. Това не са магистрали, дето създават работа само докато се строят. Не гласувам за ГЕРБ, но ако така продължава може и да си помисля.

Магистралите дават още повече работни места, след като ги построят! Страните с магистрали имат богати народи и обратното. Закономерно е! Магистралите означават дълготраен инвеститорски интерес, а не само покрай строителния фарс, с който БСП така много се гордее, защо ли? - може би защото разчитя, че българите са глупаци.

Повече магистрали - повече магистрални труженички, а?

Между 1983 и 1994 германска компания кръстоса Нигерия със магистрали, хем хубави почти не са ремонтирани а са като нови въпреки противния климат ....

Мисли. Имаш повече от денонощие. През това време си измисли едно " Мерцедесче " , а на будалите рекламирай китайската висококачествена продукция.

Нали не сте забравили, че строежът на този завод стана възможен при правителството на Сергей Станишев!?

Явно не си запознат, щом пишеш такива глупости, но за твоя информация, проекта и строителството на този завод не са започнали при управлението на това правителство!

Нека да се откриват заводи с работни места, а не гъолове за милиони!

Не ни наричай "прости", а първо си провери правописа, да не те върна във втори клас! Виж си писмото и четмото и тогава обиждай българина на "прост"! Цитат:"там е пълно с заводи " А как ли би написал "Там е пълно "с", или "със" "з.....и"!

На село, кога почнат да колят свинките по Коледа, щом заквичи първото прасе в някой двор, то скоро заквичават и останалите в селото, дори преди да дойде при тях коляча. Благодаря Ти Господи, че ме запази жив да чуя комунистическото квичене. Този път Бойко ще им види сметката именно с магистралите и строежите. След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план от ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период. Тези които се надяват власта да падне са като лисицата която вървяла след коча защото видяла, че мъдите му се клатят и чакала да паднат. Чакала цял ден и останала гладна.

И империалист, и кгб, и калитко, и който и да си - все един и същ си, при това простоват глупак. Ако и да работиш в дир.бг и да ми триеш постовете!

Като няма какво да напишеш, се заяждаш като селска даскалица!. Вникни в смисъла на написаното, а то е много качествено, не се чопли в буквичките му!

Мила, не съм чувал, че "четмото" може да се вижда. Така, че не ми говори за правопис точно ти и не ме плаши, че ще ме върнеш във вторк клас. Много си нагла да знаеш. Коя си ти ?

Уважаема Някоя, само за протокола - и в твоето писмо има една грешчица. След цитата или трябва да сложиш точка, за да продължиш с главна буква, или да сложиш запетая и да продължиш с малка..

Като закупят такива за Министерски съвет, Народно събрание и други държавни инститиции ще си купя и аз... Нали трябва да избираме българското и да подпомагаме икономиката...А да видим сега...

1во,не е жееп,защото това е запазена марка на краислер,а второ е буклук на супер висока цена

Е трето - колко пъти вече Крайслер е пред фалит в историята си?

вече не са,но не казвам,че ги харесвам,имат напредък,тва е,и гледам,ченапоследък продавт бая повече(аз никога не бих си купил) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не променя факта, че Jeep е тяхна запазена марка. Дай боже и ние да изкараме продукт с такъв успех.

То и японските коли бяха уж боклуци ама във всички тестове на независими компании и застрахователни компании излизаха по-добри от американските. Докато и самите американци не извържаха и започнаха да си купуват тойота, нисан и подобни. Та така и с китайските коли. Много лоши били и затова ги забраняваме за американския пазар, докато американското автомобилно лоби може да устиска. Няма да е за дълго. И автомобилите ви ще са Made in PRC.

Тези коли ги продавах през 2005 до 2008 г. Имам точно този модел от 2006 и съм много доволен. Калпавия краш тест който се споменава по горе, е за друга марка която се казва Ленд Уйнд. В Китай се правят 106 техни марки. Има качествени има и боклуци. Образовайте се малко преди да лаете. А Борисов да не се надува, защото първа копка Гриша Ганчев прави със Станишев. Радвам се че все пак направиха завода. Дано да им вървят производствата и продажбите.

то крайслер лиии, фиат лииии???? кво шъ кайш смешнико?))))

Хайде, браво, отдавна трябваше да се правят автомобили тук. Борисов сега да измисли как да ни стимулират за да се обзаведем с по един такъв.

Умуват в момента да вдигнат минималната на 290лв.След 50-60 години,може и да успееш да си купиш

колите си ги бива за мен лично големите нямат аналог като цена качество на пазара хувар единствено неми харесватова чее малко нисък и нее удачен за по високи от метар и деведесе иначе колите са много добри очаквах добро качество от гришата и мисля че го имаме

неграмотник,как въобще са ти дали книжка!?!? виж се колко неграмотно пишеш!!!

китаиски автомобил произведен в балгария ще е наи крещящият хит на книгата на гуинесс и наи големия виц на 21 век.. едва ли некои ще го купи, но могат да го показват по панаири и циркове, барабар с конструктора и производителите му. за да построят бедните китаици своя завод в булгаристан, значи, че балгарската работна рака е наи евтината в целия свят. това бе постигнато под вещото раководство на дс агентите и червените мотрокомунистически мафиоти. хип хип ура ура ура

Добра новина! Бих предпочел автомобила да е български, но и това е нещо много добро. И дано ниската цена на автомобила да е само за сметка на нископлатените БГработници.

Този копира, опитва се да имитира единствено, Путин! Хак да ни е! Питайте руснаците как им е!

... Е, да,... Станишев не може да имитира мъже. Ееех, мъкаа!

китаиски автомобил произведен в балгария ще е наи крещящият хит на книгата на гуинесс и наи големия виц на 21 век.. едва ли некои ще го купи, но могат да го показват по панаири и циркове, барабар с конструктора и производителите му.

Напълно си прав, уви. Впрочем, заводът и църквата са индулгенцията на Ганчев.

ББ: Безработните да станат овчари, Тановци да изкарват Митничари и Полицаи от бирени фабрики, Вдигнах ви пенсиаята с 10/15 лева още какво искате? Довърших проектите на Тройната Коалиция, Издигнах най добрата депутатка на кабинета ми за Държавен глава. На мен ми е крива Тройната коалиция ? А На вас какво ви е криво народе ? Всичко ви оправих. Доган и Станишев ми са първи приятели, но пред вас много ясно сме като куче и котки, роби. С уважение Бойко Борисов

Заплатата на тези в завода е около 300 лева.

тоя стоичков как се увърта около борисов като свински черва; явно ще иска нерегламентирани услуги за бизнеса му с испанците за стадионите

Чака вдъхновение да напише нещо-може на Английски или Руски- А ако и Веско го изпълни,,

За начало е много добре...

Хубаво е, че китайците са решили да отворят 2000 работни места. Но реално погледнато това не е завод за автомобили в истинския смисъл, а само цех за асемблиране. Всички части идват в контейнери - калници, рами, двигатели, пластмаси - абсолютно всичко. Тук се сглобява и му се слага печат Made in EU. Съпътстващо производство почти няма. Поръчки за наши стомани няма. Дори и електрическите инсталации си ги внасят, а в БГ има 3-ма провизводителя. Мизерници!

А хич?

Ти така ако и за минималната работна заплата разсъждаваш...

Имате право -- с китайците е сложно . .. Да помогна ?

Е това е лошо че се внасят части и се сглобяват тук и на практика ни дават реалната възможност да уак.ме работата :).А до другите песимист-коментатори ще ви кажа че жестоко се заблуждавате че вашите европейски и японски гробници се сглобяват от части произведени само в европейския съюз .Негативното отношение към китайските стоки е от боклуците които са внасяни през години , боклуците за без пари а тук продавани за някакви пари .Замислете се за турските стоки в началото на прехода ,сега не мога да кажа че абсолютно всичко внасяно от турция е перфектно ,но постепенно почнаха да внасят и малко по прилични стоки е разбира се и цената е малко по различна .Нека се зарадваме че нещо се произвежда и в българия и да се надяваме че може би ще успееме да се реализираме и ние някъде и ние да получиме своя шанс на автомобилния пазар . Дайте малко поззитивизъм в тоя ваш песимистичен мироглед ,то е ясно че утре ще е по гадно ама зарадвайте се на нещо :)

На български е сглобяване. Щом си в България ще пишеш като българин. А всъщност показател за високо качество и дизайн до преди 20 години се славеше и всичко китайско - полукецове, кецове, хилки за тенис на маса, топчета, тениски, шорти - да не изброявам това което помня. След това започнаха ца ни заливат боклугите...

Ало дори не си се позаинтересувал от доставчиците. Я бягайте долни мизерни боклуци. Можете само да плюете и да почерняте всичко. И ми се тупате, че сте били против комунизма. Че то с вашите коментари показвате, че сте си 100% комуняги.

Ха по мед и масло да е ! ... Наши елмобили, отбивки от данъци при покупката-им, бонуси за скрапирани бензинови/дизелови лами, наистина-наш вторичен пазар за части/поддръжка ... Успех !

Инвестицията ще е полезна за обществото ни при няколко условия : 1.Да създава много и високоплатени работни места - за момента неизвестно. 2.Да плаща приличен корпоративен данък - не изпълнено. 3.Да има множество местни доставчици - неизпълнено. 4. Да е публично акционерно дружество - не е. Най вероятно става въпрос просто за сглобяване на коли, не за производството им, за преодоляване на митата на ЕС. Такава държава, особено след изказванията на някои хора за заплатите в ЕС, трябва да бъде изритана далеч извън цивилизацията.

той/гришата/ поне нещо прави,а ти???

Верно кво се занимаваме с некакви зглобки - я да се нальоскаме здраво с пукнуца - е това вече е работа

ХАХАХАХАХАХАХА И ГАЛОША СТОИЧКОВ ЛИ Е БИЛ ТАМ ТОЙ С ТОЙ ПРОСТ АКЪЛ И ЛИПСА НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ ДА ВЗЕМЕ ДА БРЪСНЕ КОМАРИ

Тия освен да шият гащите и тенеските на американците за нищо друго не стават!Купих китайски панталон,със зашити крачоли в соито не може да се влезе!Купих китайски катинар и при първо отключване-се разпадна!Никого няма да стигнат Турция,а за САЩ няма какво да мечтаят!

не си купуваи супер евтини стоки, било то китаиски, турски, родни български или американски. още по цената ще познаеш качеството.

Браво на Гриша Ганчев. Само да не вземат да дойдат след Б. Борисов- Маргините и да докарат фирмата до фалит.

Всичко хубаво, но не мога да разбера, защо трябва да мъкне този Стоичков навсякъде. В милата родина има много хора, които просто не си знаят мястото и лимита на възможностите. На Стоичков просто не му е мястото да е с премиера. Ако Стоичков привлича избиратели за ГЕРБ, то ние наистина сме зле. Все трябва да има други, наистина основателни, причини, за да се привличат избиратели. Просто присъствието на човек със лоши личностни качества не изглежда като достатъчно условие да се гласува за някого.