Огнеборците получиха модерни автомобили за горски пожари

Премиерът Бойко Борисов, който на младини е бил огнеборец, се похвали във Фейсбук, че държавата е осигурила 73 нови модерни пожарни автомобили.

Обратно в новината

Коментари - Огнеборците получиха модерни автомобили за горски пожари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На вас някой даже лично да ви подари по милион, пак ще го плювате.

Aе отпред снимано пише Ивеко, а вътре кормилото с емблема на Рено ?!!

Колко са екологични тези автомобили? Сигурно както и предните. Имат филтър за твърди частици. Ех, след часове работа дова индикация и понакога и на произшествие, пожарната трябва да се "издуха". Тук работота е такава, че трябва да се установи работа нта мотора на 3000 оборота и зашото ауспухните гърнета се загряват до 900 градуса, машината трябва да е далеч от узрели посеви и сахи треви. Пожарна кола в гората как може да извърши тая процедура. Колко са екологични, при условие, че веднъж хващаме тези частице, и след това ги изхвърламе концентрирано.

Ма те френски бе, от тая марка дето се чупи на 2 месеца. Нищо, сега ще назначат и нови 260 монтьора в Рено България.

Купуват средства за горене на пожари.

"Огнеборците получиха модерни автомобили за горски пожари" Таз година автомобили, догодина и пожари.

Не съм видял, до сега пожарната да е спасила сграда или гора.Винаги идват да спасяват остатъци от сгради и гори.Общо взето, гасят въглени и останки.

А ти Ганьо, на колко пожара си бил? Щото това дето го дават по телевизора е там където може да се шматка оператор по къси гащи и репортер/ка със сандали...

селския бек руми бъч се е нахилила, защото всичко в ресорите й като вице е бир-таман. прости, нагли, крадливи и недосегаеми управляващи, нисък стандарт. измислил го е адам смит, не четящото само вунету недоразумение тиква-рапон.

Тъпак!

201 пожарни коли за 195 милиона лева. Горе-долу по 1 милион на кола. Ама такава ли е цената или е наполовина?

такава е

ДИР, оправете си текста под снимка 4, че ставате за смях!

Министърът на околната среда Ивелина Василева се качи в една от пожарнитерски пожари ?? XAXAXAA

Браво.

олигофрения в действие. мутрата седи във фейсбук и дращи. това в работно време ли е или в обедната пауза. тиквата така и не се усети, че това е по ОПОС 2007-2013, като средносрочното рамково споразумение е от 2006-2007 г., откогато са и проектите. или то е първосигнално, де що се намира доставка и СМР и ножиците сами се пускат в действие. рапон прост, кога ще заработи националната икономика, за да осигури добавена стойност, не знае. хубава работа, но боково-каунска.

ТИКВАТА СЕ ПОХВАЛИ, ЧЕ Е ПРЪДНАЛ ВЕРОЛОМНО

Кой го интересуват пожарните коли? Важното е кой ще гепи комисионните!

Питай тези дето спряха еврофондовете и минаха на финансиране през бюджета, защото за харчовете през бюджета няма външен контрол! Разбирачи ...

Много сте жалки журналистите, пълни гамени, безгръбначни без абсолютно никакво останало достойнство. ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ СТАТИИ ПО ИЗКАЗВАНИЯ ВЪВ ФЕЙСБУК, ЖАЛКИ СТЕ !!!

бб се похвали че сме членове на ЕС ....

ББ е тъпа система, понеже се хвали даже повече от отколешния си работодател Тодор Живков.

Разбрахте ли сега защо на онова грозновато му светят очите, а??? Ами защото това е направено със цел,да снима и подслушва хората,това е работа на Цецо и Герб,зад светещите очи на Вампира са инсталирани камери,а във тялото Антени за подслушване и СРС-та.Нали знаете поговорката че игла във купчино сено не седи та така и със това грозилище на изкуството,всичко е направено със цел,не могат да ни заблудят,народа не е толкова тъп,колкото си мислят Герберастите.

,,поддържаите огънят,,??? идваме!!!

Не знам със какво се хвали Борисов,но със този Върколак със Светещите очи,Вампира,където го сложиха във Софияя,ще му донесе Прокоба,никога повече да не спечели Избори,ако не го разкара на време,към Пловдив,или Перник.

Искаш ли да се хваним на бас че Борисов въпреки твоите прокоби пак ще спечели изборите и този път поне пет години няма да се обадят комунягите.

Най-много БОКо да "спечели" непредвидена повиквателна от "Началника" Си...!!! :::)))

Бързо, носете захар !!!

ЧОВЕК,КОГАТО СИ КУПИ НЕЩО СЪС СВОИ ПАРИ,ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ХВАЛИ.ТОЯ С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН СТАВА ПО-АНТИПАТИЧЕН!С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН НЕ СЕ ПРАВИ БОЧКООО!!

Време е да закупи нещо със "свой" пари, и да се похвали... Много тъжно стана в тази държава.

Такива неща да се чуват...Сега е ред на линейките, че и те са от миналия век.

ОТ ЕК ДАЛИ 195 МИЛИОНА ЛЕВА ДА КУПЯТ ПОЖАРНИТЕ , А БЕЛГИЙСКИТЕ ЧАСТНИЦИ ОТ СОЛВЕЙ СОДИ ИЗНЕСЛИ СОДА ЗА 2 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ СОДИ ДЕВНЯ ДА ПОКРИЯТ ДАДЕНОТО :)))

Ти откъде знаеш тези погрешни числа след като си в Америка.

Попитай Банев и за Полимери-Девня за колко стотинки го взе и за колко време успя да го унищожи като го продаде за скрап.

стана кон за кокошка, ама нейсе...:((((

Бате, всеки път успяваш да удариш ново дъно... Да ти се чуди човек защо страдаш на Запад, а не си живееш живота на Изток...

Една добра новина! Да са им честити на пожарникарите, че и на нас!

$моите бивши колеги$ Този така и не се научи да се изказва. Ти си им БИВШ колега, те са НАСТОЯЩИ. Ако искаш да кажеш "колегите ми от предишната (БИВША) работа" е друго.

какви са тия глупости бе, аз примерно ако съм се развел не мога да кажа "моята бивша жена" понеже аз съм ѝ бивш мъж, тя е настояща? големи простотии пишат някои!!

Аааа за Марчето ли става въпрос? Ами тя Марчето преди да стане твоя е била "бивша" на поне 7 други, та ти ли си й мъжа?

а без термокамера не се ли вижда къде гори?

Не.

баси! и как сме я карали до сега? аз се чудя защо нашите пожарникари нищо не могат да угасят, а то било защото нямали термокамери да видят къде гори!

Първата любов не се забравя, хаххах

КАКВО ОБЩО ИМА ТИКВАТА С ПОЖАРНИТЕ КОЛИ?

Толкова, колкото има и с "магистралите" - Комисионна и крадене....!!! :::)))

Нали се хвалехте че Станишев построил повече магистрали от Борисов.Значи той е крал повече.