Коментари - НСО обясни защо купува луксозни аудита за властта | Днес.dir.bg

НСО обясни защо купува луксозни аудита за властта

Националната служба за охрана (НСО) излезе със специално съобщение, в което обясни нуждата за властта да бъдат купени 7 луксозни автомобила "Ауди".

Обратно в новината

Коментари - НСО обясни защо купува луксозни аудита за властта | Днес.dir.bg

Коментари

Ама да хванеш една тояга, че бой, бой, бой...докато мърдат. Наглеци.

Много екстри,много нещо,но само не разбрах дали има масажист ,за да е пълна прогарамата.

НАГЛОСТ ,БЕЗСРАМИЕ,ДЕБЕЛООЧИЕ,ПРЕСТЪПНОСТ!!!!!!!!

НСО е единица мярка за наглост и разхищение.У нас отдавна не идват чуждестранни делегации.Бих ги попитала-в Германия,или Англия или други европейски страни държавните им ръководители и министри по-неважни ли са,живота им повече ли се рискува като не се возят в най-нови и най-висок клас коли??Давали били дефекти.Хората карат немски коли с години и къде по-обикновени и немските коли са най-добри,а на тиквениците колите,които ги возят много се разваляли??От много пътуване до електората??Гнус ме е!

властта най-нагло охолства ,а народа мисерува със ниски -150 лв пенсии,това е бълг. мафиотски геноцид ,отделно е краденето с пълни шепи,сега ще видим задкулисието на ГЕРБ-започват от най-приоритетното "саниране"?

Не е редно да се купуват Аудита и други автомобили увреждащи тежко пригранични слоеве с високорадиоактивни скенери. Всеки момент заради тежки увреждания на околната среда чрез скенери убиици пробутани ни от извънземни наркомани като тези на снимката се чака як откат срещу опасни вредители недопустимо размножени

то не бяха коли,самолети,изтрабители и всякакви ненужни глупости,дават некои лев подкуп и договорите барзо им се уреждат....

ами досега се вижда че запада непрестанно се опитва да вкара бг в излисчни харчове,тяхната зел е вечно бе да е на минус,да искаме заеми и те да ни ги отпускат с лихва,и така да се крепи европеиската банка на гарба на бедните и малки даряви.....

Леле мале. Колите имат легла за с./спане или секс/.В Швейцария всички министри ходят на работа с градски транспорт.Каза го българската посланичка там.Братя, защо спим и си гледаме нищожния кеф.Да развалим кефа на тези търтеи!Господ ще е на наша страна.

Това са факти,не си го измислям аз:Едва 12 луксозни автомобила от S клас има в цялата държава Дания. В България само държавните и общинските автомобили от супер клас са над 50. В Дания минималната работна заплата е около 1700 евро. В България е 173 евро.В Австрия на разположение на всеки министър има по едно Audi А6. Германия 622 депутати разполагат с 40 автомобила, но пътуват предимно с обществен транспорт.в Ирландия се отказаха изцяло от използването на държавни автомобили. В Белгия парламентът разполага със 7 автомобила, а депутатите се придвижват предимно с обществен транспорт, велосипеди и лични автомобили.В Хърватия, която има почти двойно по-висок БВП на глава от България, е забранено да се купуват автомобили от S клас с пари на данъкоплатците.И още един парадоксален факт - всеки един министър на 7-милионна България има на разположение по-луксозна кола от държавния глава на най-населената страна в света Китай. Председателят на китайската народна република използва държавен... китайски автомобил Great Wall-каквито произвеждаме и ние.

Ти пък откъде измъкна тези данни, май си измисляш или говориш an gros?

Граждани на България! Разбрахте ли, че нищо не се е променило до този момент, а и надали нещо ще се промени в следващите години! Освен ако не се вдигнем, за да ги изритаме...То комай революцията остана последната ни надежда?! Защото имахме някаква надежда в проф. Близнашки, но и тя угасна...И как да не угасне тази последна надежда, когато се продължават назначенията, но пък вече с усмивка и дълги реторични обяснения.Затова как една дама, любовница на един измислен лидер(семеен!) е най-подходящата за една Държавна агенция - една дебела баница, а и тлъста дори! И няма конкурс, разбира се. Че то за нашия човек, какъв конкурс - тя е най-подходящата, тя е незаменимата, нали? Та и онзи мушморок - потаен, но пробивен брат близнак, не бе ли назначен както си му е редът - потайно, разбира се, за посланик?! И каквото и да се опитва да обяснява проф. Близнашки, няма как да му се вярва!А иначе, той не лошо вади кестените от огъня, наместо някои други в утрешния ден...Какво се е променило тогава? И кому е нужно да се харчат грешни пари за луксозни возила - това наистина е повече от цинично. И някой излиза и обяснява колко са хубави тези лъскави возила...И как така тези гламави политици все говорят от името на народа, винаги в името на народа, а народът все по-беден - те все по-богати!! Време е да ги изритаме, та макар и с нови избори - нека не ни плашат с новите избори-те са страшни за политиците - депутати и подобни кърлежи...По-лошо няма как да стане за данъкоплатците - Българските!

Ще ви избием хей простаци самозабравили се, дето ни танцуване по главите толкова години. Защо трябва да се увеличава бюджета на НСО с 4 мил?????? Защо беше увеличен бюджета на президента???? Първо да се купят луксозни линейки за народа и после коли и то не с такива екстри за дебелите гъзове. Нямате ли срам бе гадове мръсни? Само циници и курви във властта.

Ако се неправи свястна проверка на служебните, " амортизирани", лимузини ще се установи, че са почти нови! Пример: Доган е на среща с избиратели в Дръндар. София- Дръндар и обратно- 870 км. По 30/ 100= 260 литра гориво, по 2.50= 650 лв. Резервоарът побира 90 литра, 225 лв. Разликата от 425 лв. е в джоба на шофьора, километража е "превъртян" с неизминати 870 км., а Доган е необезпокояван за деня в сараите си. След две години шофьорът си е купил два апартамента в София! Глупави обяснения от НСО! Там брат и брат не са роднини!

А не можахте ли да купите 7 нови линейки?????На кого му трябват тия лимузини,да си возите дебелите зад....ци ли?Тая държава става все по-зле!!Това "служебно" правителство-за какво е,нали е временно?Не да прави кардинални промени и да купува,а да поддържа някаква власт.

Невидях и не прочетох лимузините да са бронирани и оборудвани с бойни отвори за АК и РПГ! Как иначе ще бъдат опазени избранниците от народната любов?

Пазят крадците , дайте им трабанки

Е,има причина да се купят тези коли...Нищо чудно,защото-всъщност-няма желание без причина!! И за желанието на пенсьонерите има причина,да не искат да умират бавно със 100 лева на месец,и за честните бизнесмени има причина да не искат да плащат данъци при тази ситуация,и за родителите има причини да не искат децата им да растат в свинщина,и за работещите хора има причина,да не искат да роботят като волове за едни 300 лева,и да ги боли сърцето,че не само не могат да заведат детето на кино,а и да го нахранят с качествен салам!! Както виждате,причините са навсякъде!! Ама-защо се вимат предвид-само определени от тях......мистерия-нали???

Пари няма не за нещо, а за някого. Пари няма за нас. За тях очевидно винаги има. Кой на кого е слуга? Те на народа или той на тях? В този ред на мисли излиза, че всеки четири години сами си избираме класовия враг. Как по друг начин да ги нарека?

Лидерът на Реформаторите Божидар Лукарси оставил съпругата и двете си деца, заради една 28 годишна красива дама. Добре, случват се такива неща, но ... случайно тази 28-годишна дама онзи ден избраха за шеф на Аленцията за българи в чужбина! Нищо лично, но освен, че живее с Лукарски други качества и заслуги няма. Нямаше и конкурс за длъжността! Нямашр прозрачен избор сред кандидати! Нямаше нов морал и реформа на модела "КОЙ".

НСО да обяви публично кого пази, защо го пази и колко струва това на данъкоплатците-пряко и косвено!

Отврат!Как никой не реагира,това не е нормално!Нима бърза помощ не спасява човешки живот? Къде е т.н. "Гражданско общество"?. За какво,за кого и защо гласуваме??!

Не само това, Петрова! Пари за коли и лукс има, а за пострадалите от редовните бедствия - смс-и от нас!

dionisiosd@yahoo.com

За бедствия-sms по желание..... За "бащиците"-данъци по задължение....... П.П. Надявам се,че четеш моите отговори към твоите реплики на моите коментари.....Така,се разсейват грешните впечатления!!!

Нека отдадем заслуженото на тия, които утре ще седнат в тези автомобили и ще ни говорят как няма пари за болници, училища, детски градини, бедни и инфраструктура! Това е безнаказаната власт в България!

НАГЛОСТ!!!!!! Това не е държава!Това не е народ,щом търпи това!Къде са независимите журналисти? както е казал някои-нек сме живи,НЕК ни ....бат!!!!!!

Ми купете Шкоди тогава и те ще свършат същата работа на тези глупендери, а с разликата купете линейки или ковьози за дечицата!!! Мръсни селяндури, на които ние им дадохме власт като не гласуваме!!!

Не става! Задните седалки на "Шкодето" не позволяват лягане , а нашите министри без тази възможност... ;-)

Няма пари за линейки, а за супер лукзозни коли за тези боклуци се намериха средства. Ебаси скапаната държава.

Мораториум върху колите на властта до обновяване на линейките. Всъщност коли само за чуждите делегации! Нашите политици да работят така, че като ги срещнем на улицата да им кажем "Добър ден", а не да ги наругаем. Крият се в колите, заради гнева на хората от некадърността си.

Бюрократите от "правителството", не стига че спят в работно време, а сега ще спят и в колите си.

Пир по време на чума! Политическите изроди няма кой да ги разстреля защото те са мафията! Само народа иска, но за него е невъзможно. Именно за това ги купуват - да ги пазят от народната любов!

тази агенция изобщо не трябва да съществува, нито скапаните им каруци! щом искат някой да ги вози като куфари без дръжки, да си наемат частна охранителна фирма и шофьори.

а защо не бъдем естествени .. да покажем истинската реалност ... идва бонго бонго и го качваш в зазката , прекарваш го по околовръсното ... да види и той малко екшън ...

Като гледам по улиците само ЗАЗки се движат. Тия аудите ще са капка в морето от автопарка на бедния български народ

Да са им честити. Новото е хубаво. Трябва ли да се подменя парка - да трябва ли да са представителни автомобилит - да трябва ли да има телевизия, DVD и седалки пригодени за спане - да. Ами помислете а шофьорите. Те прекарват повече от 12 часа в тях.

Колите не се купуват за шофьорите им, а за ползвателите им.

Какво е отношението на времето на ползването им между шофьорите и возените персони.

имаме си бг автомобили за какво е този внос на ламарина...да си купят немците от на6ите тогава....

Гарантиране сигурността на държавното ръководство - На тези далавераджии които ни управляват ли викат така

Мизерници!

Тази банда наглеци стяга нови коли за тиквоидите.

Я, да кажат за последните 20 години колко опасности е имало,освен катастрофите които те сами причиниха с безотговорното си каране тия михлюзи

Болшинството тука не сте наясно . След 16-18 месеца тези коли ще са "амортизирани " и ще бъдат продадени "на остатъчна стойност" (познай колко ) на "определени" купувачи (познай кои са )

А хазната е празна скъпи съграждани ,няма пари за пенсионерите,за здравеопазването, за образованието и прочие и прочие ......НО !!! за коли по 200 000 лева на бройка има .....

и сега доидоха герб и требат бронирани коли за да се радват спокоино на любовта народна е те това е дарява мечта:д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кога ще са следващите избори?След 3-4 месеца?

Ако гласувам на пук(примерно за ДПС) няма да могат да си развяват байрака така както сега и ще имат едно на ум за в бъдеще!

наглост и приматска крадливост от страна на призидент и министър председател, до сега, не сме имали. Миналата седмица ни вдигнаха тока с 10 %, защото са ни крали на 220%. Днес са си купили лукс коли, ЗАЩОТО се равняват с управниците, които не крадат народа си. Тези двамата са най-големите гьонсурати, а до вчера викаха, по площадите, че са други

Любофф, която се лее тук във форума. Разбира се става дума и за типичен генноопределен роден джамбазлък на всеки, който се докопа до властта. И липсата на всякакво чувство за срам и неудобство го доказва.

Прочети статията до край. През 2010 г., поради липса на пари, процесът на подмяна на автомобилите е спрян и стартира едва през 2013 г. с провеждане на обществена поръчка и доставка на първите седем автомобила.

ЕЕЕ дира като плюете по Бойко Борисов може да го пускате а като искаме реванш от сегашните не може!! ДЕ ви е справедливоста?

ще ви задреме. споко!

Мразя НСО мразя президента.Ще гласувам напук!!!

Не. Ще гласувам за ДПС!!

humfry

В крайна сметка, гласувай и за БСП, ако искаш. На никого не му дреме!

да си нито единствения, нито първия измекярин. Успех с маф.. фирма!

Отвратен съм!!Или трябва да си купя снайпер или да имигрирам!!!

Коментари - НСО обясни защо купува луксозни аудита за властта | Днес.dir.bg

НСО обясни защо купува луксозни аудита за властта

Националната служба за охрана (НСО) излезе със специално съобщение, в което обясни нуждата за властта да бъдат купени 7 луксозни автомобила "Ауди".

Обратно в новината

Коментари - НСО обясни защо купува луксозни аудита за властта | Днес.dir.bg

Коментари

Ама да хванеш една тояга, че бой, бой, бой...докато мърдат. Наглеци.

Много екстри,много нещо,но само не разбрах дали има масажист ,за да е пълна прогарамата.

НАГЛОСТ ,БЕЗСРАМИЕ,ДЕБЕЛООЧИЕ,ПРЕСТЪПНОСТ!!!!!!!!

НСО е единица мярка за наглост и разхищение.У нас отдавна не идват чуждестранни делегации.Бих ги попитала-в Германия,или Англия или други европейски страни държавните им ръководители и министри по-неважни ли са,живота им повече ли се рискува като не се возят в най-нови и най-висок клас коли??Давали били дефекти.Хората карат немски коли с години и къде по-обикновени и немските коли са най-добри,а на тиквениците колите,които ги возят много се разваляли??От много пътуване до електората??Гнус ме е!

властта най-нагло охолства ,а народа мисерува със ниски -150 лв пенсии,това е бълг. мафиотски геноцид ,отделно е краденето с пълни шепи,сега ще видим задкулисието на ГЕРБ-започват от най-приоритетното "саниране"?

Не е редно да се купуват Аудита и други автомобили увреждащи тежко пригранични слоеве с високорадиоактивни скенери. Всеки момент заради тежки увреждания на околната среда чрез скенери убиици пробутани ни от извънземни наркомани като тези на снимката се чака як откат срещу опасни вредители недопустимо размножени

то не бяха коли,самолети,изтрабители и всякакви ненужни глупости,дават некои лев подкуп и договорите барзо им се уреждат....

ами досега се вижда че запада непрестанно се опитва да вкара бг в излисчни харчове,тяхната зел е вечно бе да е на минус,да искаме заеми и те да ни ги отпускат с лихва,и така да се крепи европеиската банка на гарба на бедните и малки даряви.....

Леле мале. Колите имат легла за с./спане или секс/.В Швейцария всички министри ходят на работа с градски транспорт.Каза го българската посланичка там.Братя, защо спим и си гледаме нищожния кеф.Да развалим кефа на тези търтеи!Господ ще е на наша страна.

Това са факти,не си го измислям аз:Едва 12 луксозни автомобила от S клас има в цялата държава Дания. В България само държавните и общинските автомобили от супер клас са над 50. В Дания минималната работна заплата е около 1700 евро. В България е 173 евро.В Австрия на разположение на всеки министър има по едно Audi А6. Германия 622 депутати разполагат с 40 автомобила, но пътуват предимно с обществен транспорт.в Ирландия се отказаха изцяло от използването на държавни автомобили. В Белгия парламентът разполага със 7 автомобила, а депутатите се придвижват предимно с обществен транспорт, велосипеди и лични автомобили.В Хърватия, която има почти двойно по-висок БВП на глава от България, е забранено да се купуват автомобили от S клас с пари на данъкоплатците.И още един парадоксален факт - всеки един министър на 7-милионна България има на разположение по-луксозна кола от държавния глава на най-населената страна в света Китай. Председателят на китайската народна република използва държавен... китайски автомобил Great Wall-каквито произвеждаме и ние.

Ти пък откъде измъкна тези данни, май си измисляш или говориш an gros?

Граждани на България! Разбрахте ли, че нищо не се е променило до този момент, а и надали нещо ще се промени в следващите години! Освен ако не се вдигнем, за да ги изритаме...То комай революцията остана последната ни надежда?! Защото имахме някаква надежда в проф. Близнашки, но и тя угасна...И как да не угасне тази последна надежда, когато се продължават назначенията, но пък вече с усмивка и дълги реторични обяснения.Затова как една дама, любовница на един измислен лидер(семеен!) е най-подходящата за една Държавна агенция - една дебела баница, а и тлъста дори! И няма конкурс, разбира се. Че то за нашия човек, какъв конкурс - тя е най-подходящата, тя е незаменимата, нали? Та и онзи мушморок - потаен, но пробивен брат близнак, не бе ли назначен както си му е редът - потайно, разбира се, за посланик?! И каквото и да се опитва да обяснява проф. Близнашки, няма как да му се вярва!А иначе, той не лошо вади кестените от огъня, наместо някои други в утрешния ден...Какво се е променило тогава? И кому е нужно да се харчат грешни пари за луксозни возила - това наистина е повече от цинично. И някой излиза и обяснява колко са хубави тези лъскави возила...И как така тези гламави политици все говорят от името на народа, винаги в името на народа, а народът все по-беден - те все по-богати!! Време е да ги изритаме, та макар и с нови избори - нека не ни плашат с новите избори-те са страшни за политиците - депутати и подобни кърлежи...По-лошо няма как да стане за данъкоплатците - Българските!

Ще ви избием хей простаци самозабравили се, дето ни танцуване по главите толкова години. Защо трябва да се увеличава бюджета на НСО с 4 мил?????? Защо беше увеличен бюджета на президента???? Първо да се купят луксозни линейки за народа и после коли и то не с такива екстри за дебелите гъзове. Нямате ли срам бе гадове мръсни? Само циници и курви във властта.

Ако се неправи свястна проверка на служебните, " амортизирани", лимузини ще се установи, че са почти нови! Пример: Доган е на среща с избиратели в Дръндар. София- Дръндар и обратно- 870 км. По 30/ 100= 260 литра гориво, по 2.50= 650 лв. Резервоарът побира 90 литра, 225 лв. Разликата от 425 лв. е в джоба на шофьора, километража е "превъртян" с неизминати 870 км., а Доган е необезпокояван за деня в сараите си. След две години шофьорът си е купил два апартамента в София! Глупави обяснения от НСО! Там брат и брат не са роднини!

А не можахте ли да купите 7 нови линейки?????На кого му трябват тия лимузини,да си возите дебелите зад....ци ли?Тая държава става все по-зле!!Това "служебно" правителство-за какво е,нали е временно?Не да прави кардинални промени и да купува,а да поддържа някаква власт.

Невидях и не прочетох лимузините да са бронирани и оборудвани с бойни отвори за АК и РПГ! Как иначе ще бъдат опазени избранниците от народната любов?

Пазят крадците , дайте им трабанки

Е,има причина да се купят тези коли...Нищо чудно,защото-всъщност-няма желание без причина!! И за желанието на пенсьонерите има причина,да не искат да умират бавно със 100 лева на месец,и за честните бизнесмени има причина да не искат да плащат данъци при тази ситуация,и за родителите има причини да не искат децата им да растат в свинщина,и за работещите хора има причина,да не искат да роботят като волове за едни 300 лева,и да ги боли сърцето,че не само не могат да заведат детето на кино,а и да го нахранят с качествен салам!! Както виждате,причините са навсякъде!! Ама-защо се вимат предвид-само определени от тях......мистерия-нали???

Пари няма не за нещо, а за някого. Пари няма за нас. За тях очевидно винаги има. Кой на кого е слуга? Те на народа или той на тях? В този ред на мисли излиза, че всеки четири години сами си избираме класовия враг. Как по друг начин да ги нарека?

Лидерът на Реформаторите Божидар Лукарси оставил съпругата и двете си деца, заради една 28 годишна красива дама. Добре, случват се такива неща, но ... случайно тази 28-годишна дама онзи ден избраха за шеф на Аленцията за българи в чужбина! Нищо лично, но освен, че живее с Лукарски други качества и заслуги няма. Нямаше и конкурс за длъжността! Нямашр прозрачен избор сред кандидати! Нямаше нов морал и реформа на модела "КОЙ".

НСО да обяви публично кого пази, защо го пази и колко струва това на данъкоплатците-пряко и косвено!

Отврат!Как никой не реагира,това не е нормално!Нима бърза помощ не спасява човешки живот? Къде е т.н. "Гражданско общество"?. За какво,за кого и защо гласуваме??!

Не само това, Петрова! Пари за коли и лукс има, а за пострадалите от редовните бедствия - смс-и от нас!

dionisiosd@yahoo.com

За бедствия-sms по желание..... За "бащиците"-данъци по задължение....... П.П. Надявам се,че четеш моите отговори към твоите реплики на моите коментари.....Така,се разсейват грешните впечатления!!!

Нека отдадем заслуженото на тия, които утре ще седнат в тези автомобили и ще ни говорят как няма пари за болници, училища, детски градини, бедни и инфраструктура! Това е безнаказаната власт в България!

НАГЛОСТ!!!!!! Това не е държава!Това не е народ,щом търпи това!Къде са независимите журналисти? както е казал някои-нек сме живи,НЕК ни ....бат!!!!!!

Ми купете Шкоди тогава и те ще свършат същата работа на тези глупендери, а с разликата купете линейки или ковьози за дечицата!!! Мръсни селяндури, на които ние им дадохме власт като не гласуваме!!!

Не става! Задните седалки на "Шкодето" не позволяват лягане , а нашите министри без тази възможност... ;-)

Няма пари за линейки, а за супер лукзозни коли за тези боклуци се намериха средства. Ебаси скапаната държава.

Мораториум върху колите на властта до обновяване на линейките. Всъщност коли само за чуждите делегации! Нашите политици да работят така, че като ги срещнем на улицата да им кажем "Добър ден", а не да ги наругаем. Крият се в колите, заради гнева на хората от некадърността си.

Бюрократите от "правителството", не стига че спят в работно време, а сега ще спят и в колите си.

Пир по време на чума! Политическите изроди няма кой да ги разстреля защото те са мафията! Само народа иска, но за него е невъзможно. Именно за това ги купуват - да ги пазят от народната любов!

тази агенция изобщо не трябва да съществува, нито скапаните им каруци! щом искат някой да ги вози като куфари без дръжки, да си наемат частна охранителна фирма и шофьори.

а защо не бъдем естествени .. да покажем истинската реалност ... идва бонго бонго и го качваш в зазката , прекарваш го по околовръсното ... да види и той малко екшън ...

Като гледам по улиците само ЗАЗки се движат. Тия аудите ще са капка в морето от автопарка на бедния български народ

Да са им честити. Новото е хубаво. Трябва ли да се подменя парка - да трябва ли да са представителни автомобилит - да трябва ли да има телевизия, DVD и седалки пригодени за спане - да. Ами помислете а шофьорите. Те прекарват повече от 12 часа в тях.

Колите не се купуват за шофьорите им, а за ползвателите им.

Какво е отношението на времето на ползването им между шофьорите и возените персони.

имаме си бг автомобили за какво е този внос на ламарина...да си купят немците от на6ите тогава....

Гарантиране сигурността на държавното ръководство - На тези далавераджии които ни управляват ли викат така

Мизерници!

Тази банда наглеци стяга нови коли за тиквоидите.

Я, да кажат за последните 20 години колко опасности е имало,освен катастрофите които те сами причиниха с безотговорното си каране тия михлюзи

Болшинството тука не сте наясно . След 16-18 месеца тези коли ще са "амортизирани " и ще бъдат продадени "на остатъчна стойност" (познай колко ) на "определени" купувачи (познай кои са )

А хазната е празна скъпи съграждани ,няма пари за пенсионерите,за здравеопазването, за образованието и прочие и прочие ......НО !!! за коли по 200 000 лева на бройка има .....

и сега доидоха герб и требат бронирани коли за да се радват спокоино на любовта народна е те това е дарява мечта:д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кога ще са следващите избори?След 3-4 месеца?

Ако гласувам на пук(примерно за ДПС) няма да могат да си развяват байрака така както сега и ще имат едно на ум за в бъдеще!

наглост и приматска крадливост от страна на призидент и министър председател, до сега, не сме имали. Миналата седмица ни вдигнаха тока с 10 %, защото са ни крали на 220%. Днес са си купили лукс коли, ЗАЩОТО се равняват с управниците, които не крадат народа си. Тези двамата са най-големите гьонсурати, а до вчера викаха, по площадите, че са други

Любофф, която се лее тук във форума. Разбира се става дума и за типичен генноопределен роден джамбазлък на всеки, който се докопа до властта. И липсата на всякакво чувство за срам и неудобство го доказва.

Прочети статията до край. През 2010 г., поради липса на пари, процесът на подмяна на автомобилите е спрян и стартира едва през 2013 г. с провеждане на обществена поръчка и доставка на първите седем автомобила.

ЕЕЕ дира като плюете по Бойко Борисов може да го пускате а като искаме реванш от сегашните не може!! ДЕ ви е справедливоста?

ще ви задреме. споко!

Мразя НСО мразя президента.Ще гласувам напук!!!

Не. Ще гласувам за ДПС!!

humfry

В крайна сметка, гласувай и за БСП, ако искаш. На никого не му дреме!

да си нито единствения, нито първия измекярин. Успех с маф.. фирма!

Отвратен съм!!Или трябва да си купя снайпер или да имигрирам!!!