ТИР разсипа товара си и затвори част от АМ ”Тракия” за часове

Автомагистрала “Тракия“ бе затворена за над 7 часа между 150 и 157-ми километър в района на Пловдив заради обърнат ТИР. Камионът е с влекач с варненска регистрация.

Обратно в новината

Коментари - ТИР разсипа товара си и затвори част от АМ ”Тракия” за часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре бе майна, тия тирове не спряха да се хакат, нали имат тахографи, нали се вижда колко е карал, как ще заспи или е пил до късно или е болен. Да не кара тирове тогава. Как така ще заспиш, ако си нормален човек карал на нормални амплитуди не се заспива. Това е сериозен проблем, да се прегледа водачът, може да страда от някакво заболяване на сънят. Как така заспал, това да не е спалня бе, алаанколу!

И аз карам камион. Когато ми се доспи спирам и почивам. Времето за доставка от товарен до разтоварен пункт е напълно достатъчно. Моля хора, които са виждали камион само на снимка, да се въздържат от крайни мнения. А виж, ако шофьора е карал с " магнит " и десет години са му малко.

Ако се беше разсипал след края на магистралата? Трябва съд за който е изял асфалта и е оставил само за двулентов път.

Тъкмо сега с разсипалия се гипс и цимент малко да се позапълнят дупките и неравностите по Европейската ни магистрала. Господин доктор майор премиер Б.Б. веднага да изпрати валяк на местопроизшествието.

Как дръзваш да понижаваш любимия генерал и велика тиква в майор?

докога такива идиоти професионални шофьори ще заспиват и правят золуми по пътищата и заради тях затварят пътища, да вкарат няколко в затвора за по 10 години и да гледат другите селяни...

Докато не вземат да им плащат нормални заплати и им дават нормални времена за почивка. Ходи ти малко да побачкаш зад големия геврек и да видим колко ще изкараш. Не са виновни шофьорите, а безумните срокове за превоз дето им се дават..

Така е, не е виновен тоя дето натиска спусъка, а тоя дето му е казал да го направи. Само дето от някъде трябва да се почне. И когато на тоя дето натиска спусъка му е все тая за онзи пред дулото, не очаквай на хората дали му пистолета да им пука.