Замръзнали стрелки на жп линии спряха влакове

Влаковете се движат с големи закъснения, отменени са автобусни превози.

Обратно в новината

Коментари - Замръзнали стрелки на жп линии спряха влакове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видната седерастка Лиана Панделиева ли е говорител на пресцентъра на БДЖ?

сащ са виновни. русия ще ни помогне като ни залее с петрол и го запали. краи на студа.

Към транспортната мафия имам един въпрос - Защо на Мъжкото хоро в Калофер в ледените води не им замръзнаха стрелките, а на БДЖ все му замръзват стрелките? Абе дайте управлението на БДЖ на калоферци. Те поне са истински мъже, което предполага, че са и почтени, а не крадливи мижитурки.

Лошо скроени номера на плиткоумни мутрафони. Шуробаджанашките методи на управление на Бойко Борисов вкараха държавата за пореден път в жесток капан. Нека обясни Борисов, след като на обяд бяха замръзнали стрелките, как през нощта когато се прибраха повечето хора ги размразиха. Как бе Бай х-й. На хората отдавна им е ясна далаверата с железопътните превози в интерес на частните фирми, а през това време хората мръзнат във вагоните с часове. Най-доброто решение е граждански арест за цялото правителство в оставка. Спешна съдебна реформа и всички които обраха държавата през последните 15 години по-най бързата процедура в панделата.

А защо само последните 15 години ?

Добре де. И да са забранили креозота, все пак нали с някаква смазка ги мажат тези стрелки? Даже с най-евтино масло да ги заливат, пак няма причина да замръзнат при -10. Може би просто не са почиствани? То ако не ги чистят, никаква смазка няма да помогне.

кой да го чисти?

ами знаеш ли колко пари струва това почистване, ами смазката. Ти какво искаш да разориш страната ли, агент на Путин такъва

А бе момче, не можеш ли да го кажеш по разбираемо катран, ами такива вносни думи употребяваш

от рассийски момчето.

Оня небръснатия клошар Вашингтонски още ли е министер на стрелките?

баце , просто народа не може да ти разтълкува Изказа. само ти си знаеш к`во си писал. как тогава очакваш да ти слагат + ? а и какво ти дреме дали е + или - ? навън е -15 и скоро време ще ми замръзне ракията. ти си седнал да се притесняваш за някакви си стрелки :-)

се чудил на тъпунгерите, дето страдат ако някой им пише минуси, че и го коментират надълго и нашироко. Много важно, че ти писали минуси, нали си изказал мнението си, това е важно. Боли ме шпека кво си мислят другите за моето мнение. Освен това, баце, на мен например ми идва малко нанагорно от твойте многобройни постове и компетентни изказвания и къси разказчета за битието ти във флота. Та явно и на някой друг му е писнало и ти е ръгнал минус ей тъй на, от проклетия. А казармата може да си я завреш отзад. Аз съм карал 1 година казарма щото хванах намаление със закон за студентите службата да стане от 2 г. на 1 г. По-безсмислено нещо от задължителната казарма за 2 години едва ли има. 3 месеца са напълно достатъчни да се научи един човек как да марширува, лази, стреля и разглобява оръжието... и на военна дисциплина де, щях да пропусна. Ама 2 години или 4, както е било в СССР преди години си е чисто извращение. А във флота бяха 3 години, в СССР - 5. Че то за 3 години се изкарва бакалавърска степен, а за 5 - и магистратура. На кой идиот може да му хрумне да открадне 3 години от живота на човек при положение, че няма никаква опасност от война?

Това е позиция! Минуса е анонимност, за да не каже някой виж го колко е тъп! Ами нали за това му казват форум (да обяснявам ли думата, за да не ме обвините като ЛУДИЯТ, че не е разбираем) - да изкажеш теза, разбиране, да има разискване! А това с плюсовете и минусите е като гласуването -много важно какво си казал. Те така го разбира и шефката на БСП -Спечелихме изборите! Пък и лудият винаги е казвал че иска несъгласие а не минуси -иска позиция

Защо не почерпят поне по една ракия във влака за Ивановден, докато чакаме да се размразят стрелките? Това като се разчуе, ще тръгнат всички пенсионери да пътуват.

Добре де, защо някой журналист не попита управляващите защо непочерпят опит от други държави. Защо трябва хора да стоят и мръзнат във вагоните в 21 век. Още повече това обикновено са възрастни хора или такива с доста ниски доходи . Кой друг ползва нашето бдж. И не ми казвайте че е студен апокалипсис.... В швейцария, където железопътния транспорт е изключително развит, и нощем в алпите температурите са доста ниски, никой не спира влакове. Да почерпим опит от развите, няма нищо срамно. Очаквам боко по тв-то как надува бузи, и издиша към стрелката с идеята да я размрази

За БДЖ закъсненията са нещо нормално, това е ежедневие и през лятото. Няма нито един влак, който се движи без закъснение. Какви стрелки, каква зима, какъв климат, какви пет лева? Там просто няма шефове, те си спят, получават си заплатата и всеки си прави каквото си иска. За сметка на пътниците. През лятото спират на всяка гара, после машинистите карат винаги с повишена скорост, влакът се тресе, че направо е чудо, че чак сега гръмнаха цистерни. Никога не знаеш какво е разписанието, дали въобще ще има влак - през лятото!!!

По времето на соца при по-тежки зимни условия БДЖ никога не е било блокирано на Централна гара София от замръзнали стрелки. Срам за отговорния политически елит! Пътувал съм по онова време месец януари с влака София-Бургас със снеговалеж и виелици в участъка Сливен-Карнобат-Айтос-Бургас без проблеми.

Имаше два фактора които ги няма сега. 1. Локомотивите бяха само на 25 години. 2. Непрекъснатата поддръжка бе от Транспортни Войски.

Тогава Дунав замръзна от край до край

КВО СТАНА В ХРАБРИНО ДЕТО ГРЪМНАХА ЦИСТЕРНИТЕ .... 3 ДНИ БЕШЕ КАТО СТУДИО НА СИЕНЕН И ДНЕС ВЕЧЕ НЯМА ПИАРКИ :))

Водолазите изпразниха карго отсека и властите го забравиха. Няма подобен случай в световната история, самолет да бъде търсен от 4000 човека. Какъв ще да е бил този товар?

Храбрино. Голям зор, не мое да насмогнеш да спамиш по всички теми, взе да объркваш нещата.

Абе,Гурко дали е чакал да утихне вятъра,за да освободи Софията...

НЕ СТЕ САМО ВИЕ ИДИОТИТЕ И КЛОУНИТЕ ... В СЕВЕРНА КАРАЛАЙНА ПАДНА 5 СМ СНЯГ И ГУБЕРНАТОРА ОБЯВИ БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ :))

Ти пак как го разбра от "Обеля-5", някоя мургавелка ли ти го каза ?

От оплакващите се тук никой не е ходил в чужбина и не е ползвал железопътен транспорт. Всички си мислят, че някой в БГ просто не ги е оправил. Ами попътувайте и ще видите, че се случва абсолютно навсякъде. Студ, сняг, буря...И транспортен хаос. Съвсем нормално, но вие от къде да знаете...

но не и 120 минути закъснение на влака поради липса на годен локомотив

Абсолютно се случва и 120 мин, закъснение поради 100 причини. И проблема е доста по-голям от колкото е в България, защото влаковете се използват доста повече. Просто няма такова мрънкане и то от хора, за които съм 100% убедена че на влак не са се качвалиу от 100 години и замръзналите стрелки изобщо не ги засягат.

По комунистическо всички високо платени и ръководни места се заемаха от членове на комунистическата партия. Имаше обаче и много кадърни хора, които си разбираха от работата. Умните шефове винаги се съобразяваха с мнението на тези СПКК (Случайно попаднали кадърни кадри). Сега плутокрацията назначава и чистачките. Няма дори СПКК. Трябва всичко да се смени от корен, ако искаме да съществуваме. Сега бихме всички рекорди в света за температура причинила блокаж на железопътния транспорт.

А на посочения телефон служителите са решили просто да не вдигат...Информирайте се......

Целта е България да стане държава без пътнически ЖП превози, което ще ни нареди наравно с банановите републики. Бавно но методично, БДЖ Пътнически Превози се унищожава, а Товарни Превози се обезценява за да го купи някоя "наша фирма" за жълти стотинки.

Първо съкратиха хиляди железничари, защото "нямало работа" и за "оптимизация". Сега излиза, че няма било достатъчно машинисти, кондуктори...

Следва да съкратят още влакове, защото пък сега "нямало персонал за всички влакове"...

байо, сам си задаваш въпроси , сам си отговаряш. к`ъв е смисъла от писанията ти ? пинИ една ракия, оптимизирай си въпросите и тогава пиши.

Хитрино изключиха стрелките за да си покрият некадърността ама тука няма как с друго да се оправдаят освен със студа за немарливата си работа по време на властване...В 21 век да приказваш за замръзнали стрелки си е все едно че си се върнал векове назад

В БДЖ началник гарите все още си предават влаковете ... по телефона.

В другите страни стрелките не замръзват? 'Що не се направи едно открито студио по БНТ 1 от Чешмеджиева със специалисти от БДЖ на тема: Кой докара БДЖ през последните 27 год. до днешното състояние!

Стига лъжи и измами!!! Влаковете в тази бананова държавица винаги имат много причини да се движат пожелателно и посред лято, когато стрелките им не може да са замръзнали!! Влаковете или нямат локомотиви да ти теглят или нямат машинисти да ги карат!! Влаковете са продадени за скрап и БДЖ нарочно се съсипва за да бъде продадена на 1 лев, но на техен човек!! Влаковете закъсняват редовно с 60-80 минути, понякога и по 240 минути, така, че времето не е причина за разбиването на БДЖ!! По въпроса силно работи партия ГРОБ-ГЕБР с дебеловратата мутра на чело!!!

а бсп седи в кенефа и дебне

d4

Ами ония от БАМ в Сибир при минус 40 какво правят?? Чакат да дойде лятото. И спират всички влакове... От там ще да са взели пример и нашите в БДЖ-то.

кат не слушат бат си Боця да не пътуват по студено тъй шъй в кухнята на мангалето Московски....смешници замръзнали им стрелките...зер в тропиците живеят

Сполетя ни природно бедствие, но ние геройски ще се преборим със трудностите. До седмица две всичко ще се нормализира, а след три месеца и следа няма да има от това което ни се случи.

БДЖ чака Бате Бойко да мине и да препикае стрелките, в Карнобат го чакат да яхне снегорина, а в Сливен да духа срещу вятъра . . . Почвам да си мисля, че не ни е необходим Бойко, а Дядо Коледа . . .

не, кУрнелия и самальота ше оправят нещата

а може би Баба Мраз ...щот само в кухата БГ територия същестува понятието "Дядо" пък "Коледа" ама то пусто демократично насиране край няма...и дмеосратите пИдали също са безчет

сега пък Бойко е виновен , че стрелките са замръзнали. или пък Т.Живков, Путин или Ф.Кастро ??? лъжа е да се пише, че природата може да го направи.

И тези хора искат да воюват с Русия ...

Че кой се гаври с труп?

Кой иска да воювю с русия бе малоумник? Единственото, което искаме от тях е да са живи и здрави, и никога повече да не ни освобождават

Това Лилито така ли не можа да разчисти поне един слот, та да иде Борисов да му резне лентата?

Къде е БорисоFF? Защо не полива стрелките с гореща вода? Устафка. Затвор! Да заминава на Марс!

Миналия ден, когато батман от Банкя излезе и разчисти магистралата за часове-плюхте по него. Ей затова сега ще мръзнат и стрелките!

тази година зимата ни изненада!

Зима е . Така че само оправдания, а трябва работа.

Представянето на ГЕРБЕРАСИТЕ е блестящо. Най големият им враг не би успял така да ги представи както те самите се изложиха. Къде са Ви професионалистите имахте супер подготовка, надухте ни главите колко сте велики и сега накрая пак едно голямо нищо. Сега кой Ви е виновен Орешарски или Станишев. Празнодумството пред камера не означава, че можете и знаете как да се свърши една работа. То по резултатите ви се вижда колко сте добри но на думи.

За сметка на това ПУТЛЕРАСТИТЕ се спавиха блестящо

Ей бягай да си платиш членския внос в ГЕРБЕРАСКАТА партия. Там раздават и безплатни лопати но без дръжки. Сурвакарски период и ако имат дръжки току виж хората ви наложили по гърбините. Нали вожда ви обича традициите.

"Лияна Панделива от пресцентъра на БДЖ", какво се чудим? Това БДЖ се е превърнало в приют за "преуспели в САЩ" бивши седесари. Няма да се учудя и ако примерно Бакърджиев е някакъв специалист по взривяване на цистерни!

Читател на Флагман.бг: Ето къде са снегорините на Пътното, а ние ги чакаме да изчистят, подигравка е!

Страната затворена, пътищата - също.. Е как ИЦО ИВАНОВ си сбра ДУПЕТАТИТЕ учредително събрание на партийката да си направи???

"Дядо, какво е природно бедствие?" "Едно време му викахме сняг, дядовото.. Сега е бедствие.." ...... Коя е българската дума с най-много представки - ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ.. ...... От 2010-та година, ВСЯКА ГОДИНА ни връхлита НАЙ-СТУДЕНАТА, НАЙ СТРАШНАТА, НАЙ-ЛЮТА зима за 100 години назад...

БДЖ най сигурния транспорт,хахаха,язък за хората...

Досега жестокият 30 см сняг затвори България , сега студът ли е причина ? Статистиката показва , че е имало по голЕми снегове и студове и не е затваряна БГ

Има специални нискотемпературни смазки за мазане на гарови стрелки, не по-скъпи от стандартните. А ако не знаете- питайте.

Знаят, купуват евтини изписват скъпи

Сякаш за първи път температурите падат по -12 -15 градуса, и всички сме изненадани, че стрелките на БДЖ замръзват. Не става само с бясна експлоатация на какво ти да било - трябва ремонти, поддръжка и обновяване

Изостанал си от света с 16 години. БДЖ е превозвач. Стрелките са на НКЖИ. Русофилче си, нали?

ни най-малко не съм русофил/фоб. редови гражданин съм

се е загрижило за пътниците.. Осигурило е по една одеало за 25 пътника във влак..

то това и за групов сеХ няма да им стигне.

че се редат!

ма то в тоя студ и моя е замръзнал ама бабата му се радва