Коментари - Йорданка Фандъкова: Увеличаваме автобусите до Витоша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е Витоша да започне да се развива и да спре да бъде в прегръдката на псевдо-зелени, които я използват за политически цели и покрай нея получават пари от чуждестранни фондации!

Защо я търпите тази овца още ?

Добре, все отнякъде тр да се почне. Хайде сега помислете и за безумиците в текстовете на план и закон и ще сте чук!

много лошо се пада!!!!!!

Моля , софиянчи, обяснете ми защо избирахте бат Бойко и тая овца вече толкова години за кмет? Какви са причините, недоумявам?

Увеличаването на автобусите е първата стъпка напред за Витоша, сега ще се молим и за нови и повече работещи лифтове

Селянка от Самоков не може да управлява град.

То само "гражданката" от Крушовица знае как се управлява !

и какво ще правят горе хората? Повече пациенти за Пирогов, заради неработещите и опасни железа.

Малее, повече автобуси... Сигурно пак от ония трошки дето бълват дим? Ами ония с колите дето задръстват пътя на автобуса какво ще ги правите? КАТ не сме виждали по пътищата на Витоша?!

Дежурнния лъжец и манипулатор няма как да не обещава на поразия всичко що няма никакво реално практично значение за забатачената София..Аванта да пада пък другото не ни интересува защото няма аванта ако реално го правим

ОБЩЕСТВЕН КОНТРОЛ НА СЪОРЪЖЕНИЯТА И ОТДАВАНЕ САМО ЗА ПОДРЪЖКА И РЕКЛАМА ПО ТЯХ НА НАЙ УСПЕШНИТЕ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ!!! ИМА ДОСТАТЪЧНО ТАКИВА ФИРМИ!!!!

Знаете ли какви спортни съоръжения съм подготвил?!!!! С два реда бодлива тел, вътре с фитнес, спа, басейна и т.н.

А, ТРОТОАРИТЕ кога ще увеличите?

Репертоарът е ясен и доволно изтъркан.Щом темата стои с години пред обществото,щом ще има между-ведомствена комисия и щом ще има дебат....значи,ще стане,към 30-ти февруари догодина.Пък и всичси знаем,какво мислят от спонсора"Юлен"по въпроса. Такава прекрасна Планина,толкова близко до Града,а ние тепърва ще обсъждаме,ще се чудим и маем....Банско е по-важно.

С какво да стигне човек до 66 и колко лева струва билета, и колко изгорели газове се дишат, докато издрапа нагоре, бе фандък с фандък!!! Защото на никой в тази община не му пука и никога това не е било на дневен ред. Живея в Дружба и за да стигна до Бояна, Драгалевци, Железница или Бистрица с градски транспорт, трябва да сменя 3 транспортни средства 4, 204, 64 или 4, 88, 98, или 4, 88, 64 и т.н. Или автобус до метро 1 линия, метро 2 линия, автобус. За еднодневен излет само за мен, това са към 7 лева за билети. От Дружба до планината се стига за между 2,5 и 3,5 часа. За да имаш време и да не замръкваш много, излизаш в почивен ден в 6 тогава автобусите са през 30-40 минути. При всяка смяна чакаш кажи-речи толкова. Връщането пък е късно, когато също автобусите се чакат безумно. Затова най-често отнема около 3,5 часа да отидеш и 3,5 часа да се върнеш. Забравих и Княжево и до там е същата работа. За последно ходех така, когато бях ученик и студент и имах време. От 7-8 години на Витоша ходя винаги с колата 30 минути отнема, на цена ми е същото, а ако са само дори двама в колата излиза и по-евтино от адския, да не говорим за удобство и т.н... А искате ли да ви кажа един майтап, който си е живата истина в последно време до Стара планина се стига много по-бързо, лесно, удобно и евтино, отколкото до Витоша. До гара Искър таксито е 2 лева, а от там има по няколко влака за отиване и връщане до най-разнообразни и интересни гари Буново, Антон, Копривщица, Клисура, Розино, Христо Даново... До тези селца и градчета се стига с влака за до час и половина, разстоянията са 50-150 км, влакът не закъснява и не висиш като сопол по 30-40 минути да го чакаш да реши днес да мине. А от тези гари започват доста туристически маршрути и лесни, и трудни, и кратки, и дълги..

КАРТАТА Е 4 ЛЕВА...

а що са били намалени? А?

Десет години цялата власт е тяхна и не знаели как да се оправят с Витоша ски!!!

Годините са доста повече - става въпрос за София.

Може ли малко повече конкретика, г-жо Кмет? Автобусите, от 2 ще станат 3? Или?

Нужно е да се продължи третият лъч на МЕТРОТО ДО КНЯЖЕВО. Инвестицията в МЕТРО до Княжево е инвестиция в здравето на хората, защото ще направи по-бърз, удобен и лесен достъпа до Витоша.

Г-жо кмет, страшен фъндък пускате, а дали вашите внуци ще пуснете да се возят на тези талиги.В центъра най модерните автобуси , на Витоша най големите трошки, където е трудно проходимо заледено и студено в автобуса!!!

Трябва да си пълен дебил,да имаш планина на 5 км от дома си със метър сняг и да не направиш 5 писти и два влека,а да ходиш на 200 км да почупиш сума ти пари и нерви за същото! Същото се отнася и за Стара Планина! За тях са 400 км,за да карат ски! Алоооо,Бойкооо! Тетевен,Троян,Трявна,Елена....Направете по една писта с влек!Стига пълнихте гушите на зелените хрантутници и антибългари,аман!

Защо не и до Златни мостове? Не всички сме скиори, но обичаме да ходим в планината!

МАЛИИИ, "СПАСИТЕЛИТЕ" НА СОФИЯ ПАК ЩЕ Я ОПЛЮЯТ,

Товарищ Фъндъкова, първо автобусите не отиват до хижа Алеко, а само до хотел Морени. И второ вие как си представяте семейство с деца да стигне от Морени до Алеко? И как ще спрете колите да не се качват и да не паркират по шосето и съответно автобусите не могат да минат? Хайде стига с сляпо копиране - един дава 100 милиона друг дава 5 автобуса повече?

То от Морени до Алеко са 600 метра , бе Толуп ! Сигурно искаш и метро да ти построят от хола до външния нужник в двора ти във Факултета !

Абе Толуп, според гугъл е 700 метра. Пожелавам ти да разходиш децата си по тая отсечка и съм сигурен че ще предпрочетеш Факултета .

Абе туризма на Витоша нарочно е прецакан , за да се ходи на Банско.. Нарочно не опрявят лифтове, не оправят писти, нищо не се инвестира, единствено ако могат да вземат земя да построят някой хотел, това ги интересува.. Всичко е мафия.

Кметът на община Лозенец е ПЛЕМЕННИК НА ФАНДЪКОВАЛ. Всички далавери с имоти в общината се управляват директно от Фандъкова през телефона на племенника Дреков. Нека да си говорим за СВИНСКИТЕ ЧЕРВА!!!

Да направят нови съоражения за ски на старите места и една нова добе обмислена инфраструктора.

Амии най накрая... София е до Витоша,а няма никакъв развит туризъм,лифтовете не работят и са запустени,може би нарочно... Оправете пистите и лифтовете на Витоша,оправете хижите и народа ще ходи тук да спортува,да кара ски,туризмът ще потръгне,а не както е сега,всичко е запустено с цел софиянци да ходят на Банско...

О, колко беше хубав навремето Княжевският лифт! Защо трябваше да го спират не знам. А много хора го ползваха, защото е на удобно място и до него се стига лесно, без да се налагат кой знае какви усилия. Поради това и по-възрастни го ползваха. Дано някога пак го пуснат!

Фандъчката напълно възприе прийомите на Боко -един автобус да бъде пуснат повече някъде, тя е тази, която ще се изпъчи и ше го обяви... Не е така, обаче, ако някой автобус закъснее или не се появи на спирката, или не стига и хората се тъпчат като сардели - тогава никаква я няма...

Не знам колко е разумно в най-грипавия сезон на годината да се тъпчеш в автобуси като копърка?! Грип се хваща от градския транспорт, най-вече!

по добре си слози маска на лицето ,иначе докахваш ,че си от 80% да спрем бусивете ,че да не ни хване грип.ми спри да ходиш и в кручмата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да питам! Кога ще уволните продажния директор на Столичен автотранспорт ЕАД, Защо никой не поглежда неговата некадърност и простотия.

Ха колега, нали знаеш как е назначен, жена му е с фамилия Фандъкова, това какво ти говори??? По роднински са навързани свинските черва. Тоя ще седи докато и родата е там шеф.

Като уволниха предния и вдигнаха билетчето на 1,60 за да изплатим всички ние кражбите му!!! Софиянци плащат къщите на по 5 етажа и луксозните автомобили на бившия шеф на Градския транспорт,ако и тоя махнат,нищо чудно билета да стане двоен,че и на тоя да плащаме разноските по къщите и колите му...