Заплашили кметицата на Букурещ заради избора на турска фирма

Кметът на Букурещ Габриела Фиря е получила заплахи, след като обяви, че турска компания е спечелила търг за доставка на 400 автобуса за градския транспорт.

Обратно в новината

Коментари - Заплашили кметицата на Букурещ заради избора на турска фирма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Община БУРГАС(не БОГАТ Букуреш където според Дойче Веле стандарта екато вГЕРМАНИЯ)130 броя автобуси СОЛАРИС(Полско производство) заокупени от Бургаския кмет за 130 милиона ЛЕВА което е 70 МИЛИОНА ЕВРА -с-у 120 МИЛИОНА евра за 400 БР автобуси тоес ТРИ ПЪТИ повече АВТОБУСИ

Професионален шьофьор кара такъв автобус от нашия град до София. Слаб двигател за шасито, тромав автобус. Развалили са оригинала и са се направили на велики кар майстори. Сравнява го с Мерцедес и Митцубиши / старите японски който рециклираха турците / То и цената е затова по-ниска.

Двигателя е такъв, какъвто го е поръчал чорбаджията на твоя приятел. Народа отдавна е казал, че маймуни не се ловят с трици.

На Слънчака почивах в1 хотел асансьорите бяха нови ТУРСКО производство .Кошмарна работа на ден по 5-6 пъти се разваляха асансьорните техници направо се изтормозиха от ремонти

БРАВО !

Много се дразня,че всеки прави нещо(произвежда), само ние правим свирки.

За това винаги ще са пред нас северните ни съседи, защото си отстояват интересите!

Са над нас.У НАС ПОЧТИ ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА Е ТУРСКА,пък ние се мазним на ердо,ама явно цената е добра.Мечтаем за Орбан, мечтаем правосъдие като румънците но нищо добро не ни се случва,даже напротив,държат ни в напрежение за тази ИК

МЕТРОТО вСофия -строено от ТУРСКА Фирма Магистрала ТРАКИЯ-строена от ТУРСКА фирма Летищита във Бургас и Варна -новите корпуси строени от ТУРСКА фирма ДОАМАТИТЕ и зеленчуци в родните БГ магазини -маде йн ТУРКЕЙ

Естествено, че са против! В Турция дръжките за правостоящи са закрепени за пода на автобусите.....

останал си доволен от возенето в турски автобус ,хаъде пак заповядаъ,следващия пıт няма да плащаш.

откар е дıщерна на мерседес,по нищо не остıпва на оригинала,а и мерседес се сглобява в турсия ,така или инаше пешелят турсите.шестито,с здраве да ги ползват.

Мисля, че бъркаш. Мерцедес Тюрк е отделна фирма и няма нищо общо с Отокар. Отокар е под шапката на Коч холдинг, където между многото фирми са и Форд и ФИАТ в Турция. Но това не променя факта, че основното производство на автобусите Мерцедес за Европа е в Истанбул. ТИР-овете се правят в Аксарай.

Качеството на турската сглобка е колкото качеството на българския ти правопис в коментара. Едно общество не е само търговия. Нищо че от Маскава, Джу Йорк, Анкара и най-вече медиите на божия народ тъй да се внушава на не.вреите

Само мито за Турските стоки ще оправят нещата. Турците нямат право да внасят стоки в Европа без мито.

Изказа се неподготвен "драги". Случайно да си чул, че Турция има митническо споразумение с ЕС? Явно не си, но и да си го чул, явно не си го разбрал.

В Румъния Коч холдинг, в България - Коза....., навсякъде турци, разликата е, че в Румъния протестират успешно, а ние приемаме благодушно продажността на управляващите?!

МАШАЛЛАХ ! За разлика от нас румънците поне са проявили признаци на разум с посланията си .

Не е задължително, мисля се, че става дума за интереси. Помня, че на Малта 2010 искаха да подменят автобусния автопарк, някаква немска фирма, дъщерна на ДБ взе бизнеса. Имали оферти от разлищни фирми и шоферите пробвали автобусите и единодушно определили турския за най-удобен за техните условия. БМЦ Фалкон. Да, ама понеже интереса клати феса онези купиха китайски автобуси, на това отгоре 60 от тях съчленени, което за техните тесни улички е малоумщина и след две години фирмата хвърли кърпата и остави малтийците да си го доразработват. Истината е че дали ни харесва или не турците имат доста качествено производство.

четем Коч холдинг и....тва ни е достатъчно

Инфиделс, ние пък си имаме дпс, дост, турчеещи се цигани и т.н. Автобуса нов 250 000 ... нашите по-скъпи сякаш.

Четеш, ама нищо не разбираш. Това е най-мощният холдинг в Турция с годишен оборот, колкото БВП на цяла България.

е и? Като са мощни и т.н. да си разкарат енасран и да си направят нормална държава. Те и Круп са били огромен концерн, ама на.