Коментари - Автобус на градския транспорт в София катастрофира, след като на шофьора му прилоша (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

редактор, малко грамотност да предложа : РЕЙС се нарича МАРШРУТА по който пътуват автобусите......

С какво е бил набоден, ФАЙЗЕР , МОДЕРНА ??

Дано шофьорът и пострадалите да се оправят

Време е цгм и кмета Фандъкова да вземат мерки защото положението е много зле

Аз ви казвАх ,че 65 годишните младежи им е рано да се пенсионират! Поне на 93 трябва да са . Особено пък автобусните водачи1 Защото тия ,по-младите, по на 65 -68-само за жени мислят и не внимават в движението.

А1 и Вииваком.. От Новите електронни перфоратори и от облъчващите станци ина Вииваком и А1, на хората може да им ПРИЛОШЕЕ и да ОСЛЕПЕЯТ за няколко секунди и да катастрофират.. А ако ДЪЛГО време са облъчвани от станции на А1, Вииваком, се разболяват от РАК и Левкемия.. Като утрепят някоя Мутра- цигански турчин- Директор на Виииваком, СПАСЯВАТ 50 00 българи !!

Ковид.

Така става в една държава, когато мутри с нечовешки качества и същите женски индивиди управляват всяко село, квартал, град, и всеки вид дейност.

Заранта минах през мястото и видях! Автобуса не беше в неговото платно- на 20 м- от другата страна, а челно се беше нахакал в един стълб.Не беше нормално!

Поредният случай на припаднал зад волана. Преди 2 седмици едно такси се вряза във Виваком на 5те кьошета по невероятен начин по същата причина. В последната година тези случаи придобиха епидемиологичен характер по цял свят. ЗАЩО ЛИ?

Защото си куха конспиративна лейка.

Щото повечети си набиха няколко дози РНК имуно-супресори. Сега си сърбат попарата

Ти да сърбаш чорайбе!

Ей съсипаха го тоя градски транспорт в София!

Игла?

Паднал в борбата с махмурлизма, по-скоро. Дано се оправи де ама човек като цяло трябва да си знае възможностите.

Забавят, но НЕ Забравят!

Ти гледай някоя саксия да не ти се изтърси на главата при следващия ураган.

В градския транспорт работят за без пари. Тежък труд, а колегите им в международния вземат по около 6000 лв на месец, при значително по спокойна работа.

На никого не му е забранено да си смени работата. Аааа, ама трябвало добро здраве, чужди езици, отсъствие от дома...

какво визирате под "международният"??? Ако имате предвид автобусите - някой сериозно Ви е подвел ако пък пишете за камионите - и тук са Ви подвели виж за полетите - може и да е близо цифричката Та, за кй по- точно международен иде реч??

най-вероятно е възрастен и болен! в българия държат хората да работят ди смърт и да умират на работните места за да не плащат пенции и да не се радват на дълга и щастлива старост!

Всички вече сме болнави и остаряващи, вижте на Терминал 2 - младите бягат...

В България хората бързо се състаряват и ги нагазват възрастови болежки. Профилактична медицина няма, за сметка на това масово се злоупотребява с тютюн на младини и с алкохол в по-напреднала възраст.

Колко много такива случаи имаше преди ковид грипа... Или май не?

Не си обръщал внимание/не си ги броял, а сега - треска те тресе.