Австрийският вътрешен министър остава непреклонен за ветото срещу България и Румъния

За постигнатия "въздушен и морски Шенген" и въздух Герхард Карнер заяви: "Важно е да направим тази стъпка сега, а не да философстваме за следващата"

Обратно в новината

Коментари - Австрийският вътрешен министър остава непреклонен за ветото срещу България и Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи в БИЛЛА и ОМВ само по въздух и море!

ЩЕ ГО ЧЕРПИМ БОГАТО

Имайки предвид географското положение на България сухопътния Шенген ни е по-важен от морския или въздушния - все пак цялата идея е пътническия и, особено, товарния трафик да се движи свободно из ЕС без да спира, нали? Иначе - за какво ручахме жабетата?

Бойкот на супермаркета Илата и на синьо- зелената бензиностанция!

Разбирам австрийците - искат да сме им буфер между тях и прииждащите бежанци. Поне нашите политици натиснаха новинарите да не съобщават повече за задържани бежанци навътре в територията на България, защото това автоматично означава, че са си минали границата. Ако забелязвате - от няколко месеца ни дума за бежанци. А преди това редовно имаше по някой микробус, задържан край София. А според мен там далаверата е била следната - бежанците си плащат на трафикантите, те пък делят с граничарите. Трафикантите ги товарят и ги карат към София и случайно после (ако не разделят и с полицаите) ги задържат победоносно, но СЛЕД като са им прибрали паричките.

Чичо Сам може да помогне като задължи този дребен пудел на немците да влезне в НАТО и да си плаща, а не да се спотайва в сърцето на ЕС и да пере пари и руска газ! Тогава вече ще му ударим и ние една тесла за НАТО и ще влезнем много бързо в Шенген!

Покажи какво си написал на лекуващия те психиатър ! Трябва да ти увеличи дозата или да ти предпише по-силни медикаменти ...

Новината,за смъртта на Ротшилд не може да се коментира..... Защо ли ?????

Като бивша и сегашна фашистка държава, Австрия незабавно да си вземеобратно всички български фашисти - това са членовете на Възраждане и ИТН. Да напуснат Бъгария с 25 кг.багаж и 100 евро на човек

Кой сте вие ? ЛГБТ+

и комундетата от ПП ДБ ГЕРБ ДПС защото без "Матушката расия" тия щяха да гледат властта през крив макарон....

Ако зависеше от мен хипермаркетите щяха да са задължени,ако цените на които продават в БГ не са два пъти по евтини от тези в Австрия да плащат същите заплати на служителите си както във Виена,същия размер на данъците и осигуровките както във Виена.Нали сме в ЕС и трябва да сме равнопоставени.

Тоя сладур, като е толкова "принципен" ЗАЩО не осигури физическа защита на Хр. Грозев във Виена??? А Виенската полиция официално е обявила, че не може да гарантира живота на Хр. Грозев / ЗАЩО ли/. Ама България лоша, та лоша и не ставала за "Шенген"......Двуличници......

Топ копейка е тоя министър

Това му е от ваксината !

Да върнем всички чернилки на Австрия, ВЕДНАГА !!!

Ааа не така. Връщаме Паметника на Съветската, БТР ите и новия реактор в Козлодуй - ВВЕР. Още утре звъним на Росатом за оферта. Я да внимаваш в картинката.

Другарката Елза парини пак е на бойния си пост във фабриката за руски тролчета педерастчета дир.ру,трие и блокира на поразия...

да направят един нов паметник на Джордж Сорос и козяшко-соросоидната сган да бие чело пред него ...

Славяните са призвани да работят за нас. Когато спрем да се нуждаем от тях, те могат да умрат в мир. Следователно задължителните ваксинации и германската здравна система са ненужни за тях. Възпроизвеждането на славяни е нежелателно. Те могат да използват контрацепция или да направят аборт. Колкото по-голям, толкова по-добре. Образованието е опасно. Достатъчно е да могат да броят до 100... Всеки образован човек е бъдещ враг. Можем да оставим религията на тях като средство за разсейване. Що се отнася до храната, те не трябва да получават нищо повече от това, което е абсолютно необходимо за поддържане на живота. Ние сме господарите. Ние сме над всички!

Само, че нито ние, нито румънците сме славяни

Ти,явно си мангал ...

80 години управлявана от кремълската мафия - даже и въздушно - капковият шенген е твърде голям бонус

Австрия ли

БРАВО !!!

имаме си Ченген!

КУРшенген!!!

Шенген-менген,няма, важното е че сме с Украйна и ще съборим руската икономика.Имаме академик по съпуна и няма така да боли.

Руско тролче педерастче,а? От неграмотните при това!

Този мухъл какво се прави на мъж,не разбирам ?

Референдум " За излизане от ЕС"!

Много вярно е ,че си тъп !

Имаме за премиер "почти човек". Вицепремиер "почти човек". Шамар - живот. Чужденците да не са кьорави?

Искате да премахнете нощната тарифа, да ми вдигнете тока с около 500% , да ми закриете централите , които произвеждат ток? Ще гласувам за Възраждане. Нема да стане, дебел. Има и други начини.

Ама верно си ТЪП, като докарате израждане на власт, ще ви "дадат" по 5 000 лева заплата /без да бачкаш/ и билета за трамвая - 6 стотинкик......Явно 45 години, плюс 33 - преход не стигат....

Аз предлагам да пофилософстваме за неутралитета на Австрия и прането на пари от Русия и бившите комунистически величия от Източна Европа Това е интересна тема.

Верно ли? Ще ти вдигнат разходите с 500%, а ти дрънкаш глупости?

Добра новина!!!!

Такова заспало племе като българското няма никъде по света

Е този още ли е министър. Как не са го сменили още? Що не следва априлската линия, даже на Урсула прът в колелата ще слага...

Ми, нЕма такива мърши като българите! Циганите са далеч повече народ от нас! Оня лалугер, акаденчно, подарява българския интерес срещу нищото, наречено въздушно-капков Шенген, и ние седим и си траем... Не народ, мърша... върху когото все свършват Трайте си!

Не народ, А мърша... върху когото все свършват

Нито ме интересува шенген, нито искам еврото!!!

Сигурно и арабите, дето ще ни изпращат с десетки хиляди, въобще не те интересуват? Сигурно и престъпленията, които ще извършат въобще не те интересуват? Сигурно и парите, които ще ги съдерат от твоя гръб за да издържат арабелите, въобще не те интересуват? Ти къде живееш, бе?

И като не искаш еврото, как го показа? Тегли една майна на телевизора ли?

Да е жив и здрав сто години да е министър

С тия политици чушкопеци толкова. Сега съгласно споразумението само ще ни пращат мънгали. И както казаха нашите няма такова нещо като категорична бройка. Демек ще пращат колкото си искат

нека пращат. ние сме бедни и озлобени. ше ги черпив с бой град и ебане. калка могат да насат, преди пак да хукнат къв австрия?

Значи австрийците ни подхлъзнаха. . А защо сламения сапунджия подписа да ни докарват резаци у нас, че някои дори криминални та се наложило с белезници да ги докарват. . Тричане и след това на ламбата надоле с кратуната, мръсен народоизменник.

Господа управляващи, тури ли го Ви го австрийският.....вътрешен министър? Още малко и ще станете зависими от капелмайстора, на детската опера във Виена.

Да се награди с орден Стара планина за заслуги пред българският народ. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Наградете го с какъвто ордени искате, но лентите ги оставете. Както вървят работите, те ще потрябват и то в голямо количество.

Австрийците са ни приятели

от такива "приятели" като тях, от враговете си сами ще се опазим!

дано наложат вето и за еврото, най-накрая някой да мисли за нас

Свободно движение на хора и капитали казвате.

миналата година на морето скъсах от е бане една австрийка, през цялото време на е бантъ ми рицитираше едно стихотворение на Иван Вазов - Майка ми,, мога да се презаля и да скъсам пак майката на този.

като нашите министри не могат нищо да договорят за Шенген тогава те за какво са ни? Да се свалят от власт и да се махат! Не австрийците, ами нашите са виновни!

няма и милиметър повече да ни пуснат. Виж бежанци ще приемаме до откат. Утре ще има нови порция.

Ха, ха, ха ... , тоя чака някой да му кихне .... И нямало корупция в Австрия, а ? Ще му кихнат, а ма изотзад !

Хитлер е австриец, половината фанатизирани висши нацисти са австрийци. И тоя на снимката има вид на такъв.

Трябва да си много тъп, та да не се сетиш, че точно така ще стане, иначе няма смисъл да ти връщат бежанците със самолети, ако границата е отворена и те пак на другия ден си заминават натам! ПП ви продадоха и ви пееха приспивни песнички, а вие умнокрасивите им пеехте дитирамби! Другия път пак гласувайте за ПП+ДБ+ДПС

Тоя ни прави добро. Синхронизацията която искат да направят между Шенген и НАТО повечето нямат идея какво е.

Е кво? Ще ни пращат призовки на австрийските адреси ли? Тази държава никога няма да го допусне.

Те ви правят на маймуни а вие продължавайте да им пълните джобовете с кинти като купувате стоки от Била, ОМВ и ДМ. Българска общество-мърша, което едно съвсем просто нещо не може да отстои заедно!!!!

др0гаре, ма то австрийците са ви "колеги", така де, кланят се на същите опоркоспускащи, само за повече и истински пари, не копейки... друго ми прави впечатление - хем искате у рф, хем за шенген пищите, нещо шизо или просто разнопосочни опорки?

Не само ще им купувам стоките, ами ще им ходя и из гадните алпи -- и лете и зиме, че и на концерт за нова година. Долни, гадни австрийци. Как смеят да ни отказват! Когато сами си оправим държавата, тогава сами ще ни поканят. Кофти съсед сме, прост, мръсен, скъсан, зъл. И затова не трябва да ни пускат. Няма лошо да си беден, но да си на същото ниво вече толкова години, да позволяваш на същите тези мутри да държат този двор разграден... за това не са ти виновни вшаби, холандци и австрийци.. Ние сме си виновни... и както винаги, реалната ни самооценка липсва.

Пълноправен и равнопоставен член на "семейството", партньор, това със сигурност не е България.

Плъх надзърта през крив макарон .....

Връщайте им "бежанците"