Австрия след затварянето на джамии: Това е само началото

Реджеп Ердоган обяви, че Турция няма да гледа със скръстени ръце

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ислямът няма място в християнска Европа.Има достаъчно държави където манталитета на хората се покрива с тази религия и там да си живеят както искат.Това тяхното е натрапване и нищо повече.Като не им харесва в християнските държави с нашите порядки пътя им е към Анадола и Арабския полуостров.Не тук,не и в България също.

Хубаво би било президента Ердоган да се информира например че във една Албания напоследък в която първата вяра е ислямската са се построили най малко джамий в цяла Европа.Паралелно във същото време за изникнали на нейна територия над 200 християнски църкви и манастири от които две трети са православни.Албания в момента дава един изключителен пример за етническа толерантност между хората и религийте.

Е това е Австрич булгаристанските нагаждачи нчмат място сред европейците,тази измет няма топки!Я погледнете.....днес по тивито се появи и подсъдимият оъилат педал дянкоф,само се заговори за подновчването на Белене и тоя гей цъфна.Къде стее тръгнали бе хомосексуалисти имащи се за мЪДри полотици?

"Реджеп Ердоган обяви, че Турция няма да гледа със скръстени ръце" явно предстои нова обсада на виена от турците

"..трябва да продължи да се действа с всички сили против нарушаването на закона от страна на радикалния ислям. Сигурно съществуват още много организации и скрити културни сдружения, които нарушават закона за исляма и против които трябва да се действа последователно.." Така се защитават НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ! Борбата с радикалния ислям трябва да е държавна политика ! Самият ислям по съществото си е една мирна и справедлива религия , но РАДИКАЛНИЯ е туморно образование което трябва да се унищожава из корен - за да не ни унищожи той - като общесвтво и като индивиди ! Кога и у нас това ще се разбере и политиканите ще спрат да си продават задниците и държавата ни ?

Само така!!

може да се опълчим на нахлуването на ислямските скакалци в Европа. Никакви джамии, никакви бурки, никакви джихадистки бради и налагане на радикален ислям. Меркел допусна най-жестоката геополитическа грешка, с покана към тези номади, и сега е трудно и може би вече невъзможно да отървем Европа от ислямския бацил. Но, браво на Австрия - дай Баже, от там да тръгне обратният процес, на изолиране на исляма и недопускане на неговата пропаганда. Нима в Саудитска Арабия, Иран, Афганистан или Сомалия, строят християнски църкви, и дават свобода за изява на християните? Не само, че не е така, ами дори ги избиват безмилостно... Така че, примерът на Австрия нека стане водещ в Европа!

за всяка една затворена джамия в АВСТРИЯ то 10 нови в българия, браво на бочко

а за всяка отворена в България - 10 нови в Русия... все пак 30 млн не са малко хора.

Само така :) Следващата крачка е това да се случи в цяла Европа ! Да не ми се правят на хрисими Меркел и Макрон !

ВСЯКА религия ,която допуска извращения като това да се изнасилват жени и деца, да се убива, да не се уважава и цени законността, справедливостта и морала няма място в цивилизования свят. Има много секти и общности, които са не по-малко опасни за мирното съвместно съществуване в цивилизованото общество.

всичко хубаво в политиката се ражда в Австрия.

Нали ?! Ама много е лесно да се перчиш като не ти кибичат на границата !!!

Eva, роди се и един Адам (Адолф). Не донесе нищо добро.

С религиите трябва да се внимава много историята е показателна за това. Слабите хора са най лесно податливи и най лесно се манипулират. Глупавите също

Това се казва държава!БРАВО!А не като нашите шматки-подлоги!Виж те,как се защитава родина!!!вИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

Поздравления

Както и преди ,така и сега Австрия ще намери начин да защити своята територия и своето статукво. С какво право този бок.ук ердогон ще се меси навсякъде. Да се изгонят всички турци от Европа ,защото те са заплаха за нея.

Браво на Австрийците!

Както и преди ,така и сега Австрия ще намери начин да защити своята територия и своето статукво. С какво право този бок.ук ердогон ще се меси навсякъде. Да се изгонят всички турци от Европа ,защото те са заплаха за нея.

Срамота бе джендъри. Не ви ли е срам. Само аз ли харесвам ислямския свят?!?

Браво на Австрия, всеки проповядващ джихад да чука камъни и да делка кръстове в пустинята. Дано да им работят и занапред така добре службите за сигурност, за да не четем кървави статии за Австрия.

Умник си, браво. Сега посочи от кирилицата буквата, която отговаря на този звук - умлаут "о" или замлъкни завинаги.

ама я ми кажи какъв е звука от "ьо" и какъв от "о" с умлаут.

BRCK

И предишния път турските орди ги спряха пред вратите на Виена. И сега като гледам Султана там ще си счупи главата.

айде, и у нас така! скоро! аз съм атеист. мразя всички религии. обаче по-проста и по-агресивна религия от исляма не съм виждал... и за тава, добре ми е сред ристиенете, щото не са такива фундаменталисти и извратеняци... дават свобода на мисленето и избор да не съм почитател на никоя от религиите... а тава ме устройва екстра. за тава, ми е добре тук в БГ. айде и ние да затваряме джамиите. аз съм за! църквите седят кат паметници. и без тава никой не влиза в тях... не се оплаквам!:-)))

"църквите седят кат паметници. и без тава никой не влиза в тях... не се оплаквам!:-)))" Ами като не влизаш в православен храм няма как да знаеш дали влизат или не. Важното е да тролиш срещу християнството. Те и комунистите така правеха ама отидоха на майна си Райна. Всички безбожници ви чака същото.

Това задължително трябва да важи за целия ЕС !

най накрая - дано наистина да е началото и то навсякъде в Европа - за да я има цивилизацията такава каквато я познаваме, а отн изказването на RDog война вече е започнала/или никога не е свършвала спр камиони, камикадзета ками и сатъри и т.н. само дето е активна само тъмната страна засега

аз пък ще построя 7 нови джамии напук на ЕС. Вече направих от 7 над 30 млн мюслитата в Русия. Ще ги направя 50 до края на мандата си.

Такаа , на малкия брат му дойде акъла , сега немския бабугер трябва да му уври главата !

Припалват вече пещите.

ВИЖТЕ КАКЪВ КОМЕНТАР СТЕ ДОПУСНАЛИ!!!

Те тука у нас, ако разровят каква мръсотия ще излезе... Както християнските храмове у нас се обслужват от свещеници българи с теологично образование в България, така и нашите ходжи, трябва да са българи, с теологично образование в България... всичко останало е схема за внасяне на радикализъм, без значение от къде

Никой не смв да проверява,за да не разсърди Ердо.Ние дотам сме стигнали,че робството го заменихме с присъствие,да не говорим за геноцида спрямо българите,не смеем да си поискаме репарацийте.Нямаме нищо общо с австрийците които ги казват,,селяните на Германия,,Еееее пиша го с болка,но за съвременнте нещо като политици,не ги интересува бъдето.Усилено всичко правят да ни затрият като нация

ТАКА СЕ ПРАВИ ... И ТАКА ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ ВСИЧКИ !!!

Къде е АХК? ИЛИ там не преде?

Султане, предишната война на получесеца срещу кръста завърши така че още ви сърбят задниците. По спокойничко, ефенди!

Браво на Австрия. Това трябва да бъде отговорът на Европа. Иначе ислямът постепенно ще ни завладее. Свободата се губи постепенно,казва един американски президент/ не сегашния,той не е толкова умен/ Свободата и демокрацията задължително трябва да бъде пазена,иначе ислямът,който е с ценности от средновековието ще го покори. Добродетелите изискват усилия,воля,последователност, а простотията като чалкгата сама се разпространява. Така е с тези потури,чалми и бурки.Австрия е на правилен път. Орбан беше пръв и вече има последователи. Меркел направи голямта грешка с голямата покана и сега вече съжалява, немците сърбат арабската каша.

Какво означава Йостеррайх??? Österreich- не се произнася Йостеррайх ! Ограмотете се преди да решите да пишете статии! Това е елементарна дума

Умник си, браво. Сега посочи от кирилицата буквата, която отговаря на този звук - умлаут "о" или замлъкни завинаги.