Австрия ще предложи разполагане на военни по външните граници на ЕС

Армията трябва да оказва съдействие на граничарите в областта на логистиката и разузнаването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чичо казваше под сурдинка по времето на комунизма, че е неизбежно и един ден високите руси мъже с големите кучета ще се завърнат в България. С нетърпение очакваме отново нашите арийски братя от Германия. Те знаят какво да правят.

Че европейски сили за сигурност трябваше да се изпратят по външните граници на Европа е ясно, но как смятатв че българските граничари и митничари ще се съгласят германци и австрийци да им развалят бизнеса?....

под външни граници Австрия разбира границите на Шенген вкл. Гърция,Италия,Малта... а ние сме само външна граница на ЕС , добре че Ердоган мерака му е да наводни с т.н. бежанци д-вите от Шенген, а българия само за транзита, дори местните турци не ги искат. Все едно ББ българин лие или македонец или само от шоплука.

КО КАЗА?

И защо подобни идеи трябва да идват от Австрия ? Къде бяхме ние през тези 6 месеца ? Да не би проблема да е в бъдеще време ? Той съществуваше вчера, днес, но когато Слънцето няма топки е така.

Ще се опази границата ,като започнат да дават по 10 дена за отстрелян нарушител.

Много са прави австрийците, но ми е чудно тогава нашите сделани чворове какво ще саботират тогава? Веднага ще лъснат злоупотребите. Ако тук се появят австрийци, това е спасение от турските апетити. Направо ще им се свият перките на някои саботьори.

Без нацистки похвати. Остмарк не трябва да дава нацистки пример срещу бежанците от бомбите и войната на западните демократи - лъжци ,измамници и бандити. Бежанците трябва да бъдат приети от европа,обратното е нацизъм.

кви бомби и каква война има в пакистан бе, тъпанар?Нацисти сте вие олигофрени такива.Меркел си сменя населението на страната както си сменя чорапите, избира си кого ще вземе да бъде германец и кого ще върне все едно развъжда зайци.Нашта Сталинка и тя генофонд ще ми подобрява като доктор Менгеле на времето.Нацистките специалисти по евгеника могат само шапката да им държат на тия наши либерали.

Като начало за да се спре потока от мигранти, изгонете и забранете всички НПО-та, спрете безразборното раздаване на субсидии и парични помощи на хора извън ЕС и после мислете за защита на границите.

Ако армията е от българи ще е без полза!!мигрантите ще ги купят!! По богати са!!

Браво,пич! Дано го проумеят катилите в Брюксел.

Е, гаа ти кадаифът, който настана ! Това и Камунизмът не си го представяше . Там се говори ,,дори за една не най-развита страна /държава/ ,,.

На бат Боко -Тиквата армия не му трябва

Военни формирования - Да ! Ама само от съответната Държава . Щото фронтекс саботират нашата гранична полиция и влачат всякаква паплач за регистрация . време е да им бием шута на юг от гърба ! Изтеглянето на контингента ни от Афганистан е задължително , нямаме интереси там , да защитаваме маковите полета на деа не си заслужава ! Оня продажник -шкембелията да се задейства , достатъчно мишкува и се кри без позиция за името на Българска Македония , да изтегля контингента и да ги праща на границата . в резюме - ОСТАВКА ! В близък план - БУЛекзит !!!! Господ пази Древана България и има защо . Амин.

подкрепям ... иначе без война ще ни завземат ... то не беше Търция да ни пази въздуха, САЩ да ни пазят от незнам кой, сега и други мушмуроци.

Турция ще превземе Виена с ...детски колички!?

ще завзмемат баба ти. Ако пратят 5000 човека от различни държави проблемът ще бъде съвсем решен. А това дали ни ги водят и дали ги приемаме или връщаме на Турция е вече друг въпрос. Относно Булекзит. Страните от региона които не част от Евросъюза а бяха доста преди нас, в момента са с два пъти по ниски доходи: Македония, Сърбия, Черна Гора... Относно Македония - като влезат в евросъюза - самите македонци ще почнат да се примъкват при нас - те вече го и правят и им доста ясно че са същите като нас и историята им е доста измислена.

Я , пак !!! Македония , Сърбия , Черна Гора били с два пъти по-ниски доходи от нас ?????? Грешно инфо , и трите изброени страни са с по- високи и пенсии и заплати . Факти !

Това с армията по границите трябваше да се направи отдавна...

Правилно, Хайл Хитлер!!!

да е хайл!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много правилно , не на шега !

Нека не се лъжеме, че "пазиме" българо-турската граница !! Ако не са турците - ще духаме супата студена - наще 2-ма хванат, 5-10 преведат срещу добър рушвет и по определения канал... !! Затова ще е добре да вардят чужди наемници по границата, а не нашите продажници !!

В законите трябва да залегнат още опълченци, отрядници , доброволци-динковци за да сме в крак с ,,международното право,,.

Крайно време е Австрия да поеме ЛИДЕРСТВОТО на Европа за спазване на континента!!!

Не може, не е член на НАТО.

Мутрата от СИК, също като еврейския дебил Иван Шишман навремето, лази в краката на турския султан, докато Австрия се бори и три пъти спасява Европа от османската чума. Последния път завинаги, с безценната помощ на полския крал Ян Собиески. А нашият мутроеничар натиска пак да ги вкарва гнусотиите в Европа.

Е, и кой аскер ше ходи да маа гащи по баирите и чукарите на Странджа?

PEYTSCH

Сега да видим кои военнопрестъпници пускат нелегални крастави мигранти срещу подкупи ! Дупе да им е яко на гърци и българи ...

jingiby

Сега остава и новото канцлерче да си пусне мустачки, да арестува баба Шмеркел и бабо-еб?ца от Париж, както и да поеме военното командване на ЕС в борбата с мигрантите и други подобни вредители...

Австрия не ни е Председател все още, а сме ние макар и формално. Но щом шефът /формален и вербален/ е казал. ДА се Затворят Границитеее? На 2- 4 пъти? То или има проблем, или има огромен проблем с безопасната ни граница и територия.... Не се безпокойте за воиските- Австрия ще ги осигури, наеме или ще плати за тяхното пребиваване на наша територия... Май няма да е така, но пък ние няма да плащаме НИЩО. АЗ НЯМА ДА ПЛАТЯ! Вие, ако щете.....

ще тии вземат

Може би ще пробват.

Арестите и лагерите ще са в Австрия, където си имат опит , тертип, майсторлък. Качеството на едни добри, прилични общежития, каквито те имаха с едничката цел да пратят "източните бегълци"- "Още по на Запад", като ГФР, Франция, Великобритания, САЩ , Канада и околните им области. Ние какво да променим? Вече се оцивилизовахме и не ги гърмим с Глок та даже и Калашник... От нас вече НЕ БЯГАТ, а се ВРЪЩАТ! Не, че сме добре,, не че ставаме "за нещо". Вие австрийци само армия ни дайте..... да пази Вас от Нас, Нас от Вас и от другите изроди . Раждайте деца!

Доста добър отговор на Макарончо и неговите напъни да плаши с икономически санкции.

Не може да се разпадне съюз между държави, които от години, още от времето след втората СВ са си лика-прилика, и са си с еднакви икономически статути. В съюз или не, граници между тях няма. Ние не може да се присъединим към тях, дори и да сме на нивото на германия, защото има помежду ни неподходящи държави. За нас алтернативата е българо-македоно-сръбско-словенски християнски съюз. Икономически сме донякъде еднакви.

Супер, май само Австрия има топ*ки в ЕС да си решава проблемите, а и проблемите на ЕС без да чака специални инструкции или позволения от който и да е. Между другото това може и да има друг позитивен ефект върху БГ, но ще видим първо дали и как ще се се изпълни това. На някои 'по-различни' българи може да им се спрат специалните привилегии.

Най после нещо разумно, но трябваше ли ЕС да се напълни с еволюционно изостанали диваци и чак сега да се сетите че трябва да се стреля на месо! А за очистването от влезлите са необходими всички касапи от хитлер до пол пот!!!!!

в америка не ги избиват, просто си живеят хората и се радват на дните си, някои са се издигнали, просто хора, черни бели има ли значение? По добре негри отколкото турци или джевита. Помисли!

Чл.1. т. 1 ал. 1. По тъмен ли е в окуляра - стрелба на месо!

били сме черни преди 100 000 години, от тях ни е гена

100000 г. да си влачиш съдбата е мъка. Или щастие- въпрос на гледна точка.

всяка осъзната съдба е поправима, ако ти е писнало от нея!

късно се сетихте, веее, да ви е---а пу---ката май--а, да ви е---а

Подкрепям предложението ! Само дето не ми е ясно ние в БЪЛГАРИЯ ОТ КЪДЕ ЩЕ НАМЕРИМ АРМИЯ ? ЩЕ СИ ВНЕСЕМ ЛИ , тя и така е с 30% некомплект , пък и доста народ са на гурбет ? Освен на всички генерали и полковници да раздадат по една тояга и на границата ! Примерно във ВВС генералите са повече от летящите машини , та да им намерят работа ....

Под претекст за бежанците, ЕУ- ЕС разполага военни по границите на държавите в този съюз. Тактиката обаче е друга- така те вършат работата на НАТО което ,,избягва,, да дразни Русия. С лагерите в близост до тези граници се прави жив щит. Твърде плиткоумно драги политици в Европейският съюз. И разбира се идеята идва от Австрия- преди около 70 години също се пробвахте с някой идеи, а края го знаем.

моля, може ли по-точно за идеите преди 70 години?

Ако не ги знаеш тези идеи, то е жалко че имаш компютър и питаш за елементарни неща.Пред компютрите сте много смели, но когато дойде действителноста животът ви минава на принципа- сред вълците трябва да се вие като тях. Е, българският премиер го прави това вече 3- ти мандат.

Дали заради бежанците или нещо друго?

става дума?

За външните граници разбрахме. Всички сте/сме единодушни. Какво ще правите с "гъвкавия механизъм" на Меркел за "обратно приемане на мигранти, придвижващи се на север"?! Каква е алтернативата и има ли такава изобщо?! А с финансовите санкции на несъгласните какво ще правите?! ... ЕС върви към разпад. Колкото по-бързо приключи агонията, толкова по-добре...

Без ЕС мойто момче, Китай ще завземат пазара, бизнеса и държавите от ЕС сега ще станат подвластни на друго мислещите жълтоиди. Така , че по-добре ЕС от колко Китай.

виждаш ми се прав!

А.... ти колко си живял, работил, търгувал с китайци ? Колко ти знаеш за тях ? И ако имаш предвид агресия, окупация, колонизация.... дай някакви примери, къде кога и как ? От какво те е страх от Китай ? Ако дядо ти е бил политагитатор по времето на Соца и ти си закърмен с онова тълкуване, мога да ти кажа, че нещата са променени точно на 180 градуса. Яе дойде време да се молиш Китай да ти е другар, понеже си малък (я имате 2 милиона след 10 години, я нямате), но мен няма да ме има да видя това.