Австрия разкри мащабна финансова измама, свързана с България

У нас е задържан основен заподозрян и е конфискувана 6-цифрена сума

Обратно в новината

Коментари - Австрия разкри мащабна финансова измама, свързана с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашите с австрийските уж фащат, па си делкат - самата неяснота на текста го доказва..

"У нас е задържан основен заподозрян и е конфискувана 6-цифрена сума" Задържан е израелец, не е българин! И това е втората разбита схема.

Краде се, защо бб не иска да признае, тук от мързел тук, не сме луди навън, това кво иска да каже на детето номенклатура ТАТИ деди, тези навън луди, а те да ги ограбват от вън и що мислите, че не го правят, тук дребните риби, а тук едрите навън масово къщи. На запад много ви здраве че крадат, копче не можеш, и не се краде, тук в бг се краде яко... Продължавайте вечни ще сте, тонове бетон???? Вместо да за пълните дупките до детската от страх не смеят...

Извинявай, няколко пъти четох написаното от теб, но не разбрах какво точно искаш да кажеш, затова ще те помоля да се изразяваш по-ясно.

Като нахални мухи атакуват с "Честито! Спечелихте Самсунг ..." или "Вземи 1540 ...". Тези сайтове проверявани ли са?

В Австрия и във Виена се изнесоха и накупунаха имоти много българи мошеници перачи на пари.

виена е любимото мясти на българските комунисти още от 60-те и 70-те години на 2 век..там си държат кинтите, там имат имоти, там учат децата им....

Тъжно ми е да го кажа, но ние българите сме по склонни към измами, кражби и въобще незаконни лесни пари.

понеже работите трол и се оглеждате около себе си ли го установихте

Всички са склонни към измами и незаконни лесни пари, ако има закон, който да им го позволява, ако има полиция, която да не ги разследва ако са едни наши хора, ако има прокуратура, която да им повдига обвинения, които знае, че няма да издържат в съда, и накрая - ако се налаган едни глоби, които никога няма да бъдат платени и това е обществена тайна.

шефа на данс защо се крие отново като мишка? след венецуелската афера сега нова финансова афера и той си кюта! да излезе пред обществото и публично да обяви как защитава сигурността на българия и защо не подава оставка?

За Новичок, всичко друго не го интересува

Обикновен капан за балъци. Такива обяви се появяват редовно и в коментарите в този сайт. "Работа от дома за 15 000 долара месечно" Или реклама за онлайн търговия. И когато балъка започне да "работи за 15 000 долара" или стане "онлайн търговец" винаги се разделя с парите си. Така и трябва да бъде. Човешката глупост винаги трябва да се наказва.

6 цифрена сума е 100000, което е далече от 100 милиона, дебили.

Намериди са кеш шестцифрена сума, милионите в офшорите, никой няма да ги държи кеш в офиса си

Напълно куха новина. Няма кой, няма къде, няма какво, няма дори и размер на сумата пълен "народен- Камчия" ! Сигурно не били компютри, а компоти. Нещо като Левски надигра ЦСКА с фрапантен автогол на червени идиот.

ТУК НА ТИ ПИШАТ, ама чукни "вълкът от София", Gel Barak и чети...... дали пък нема суми, схеми и т.н.

Това, че са разкрили да го разбираме ли като- Добре дошли да инвестирате капитали в България. Май вече започваме да разбираме защо нашият хубавец само при арабите ходи да говори за инвестиране.

кой ще инвестира капитали заради сините ти очи?

Ахах, за това ли платформите за онлайн търговия си изнасят сървърите в Румъния :D за справка - съседна статия

като ги знам колко им е акъла ,няма да се изненадам ако сами са си го организирали ,преследвали и заловили за да си надписват суми за разследвания и 5 цифрени бонуси за ;разрешаване на проблема; , милиционерска държава са като нас

Абсолютно си прав... Австрийската полиция е много подобна на бившата Държавна Сигурност в България. Не е чудно,че Огнян Дойнов и други екс-комунистически величия живееха във Виена.

Крадлив народ дошъл на кон, който за добро скоро ще изчезне даже и без кон.

България, може да е поробена, но народа и ще дживее руския си поробител.

Какво общо има Русия с темата бе,джендър?

не сме крадлив, ами накрая и историята си ще напишем правилно, да се пукнете от яд

Няма българска следа. Международните мошенници ползват слаборазвитите страни за да създават фиктивни офици, от където да въртят далаверата и които да изгорят като бушони, когато тръгне разследване. През годините няколко пъти ФБР са искали разследване и екстрадиция на разни "мулета", които притиснати от мизерията, са изпълнявали поръчки, без дори да се замислят че нарушават куп международни правила и споразумения.

Мутрите, управляващи страната стимулират невероятна корупция и беззаконие, кражбите са насърчавани и на всички нива: крадат банки, търговски вериги, топлофикации, ЕРПта, Софииска вода, крадат депутати, министри, съдии, адвокати, премиери, президенти и тем подобни менти.

как крадат адвокатите и от кого?

А бе ти отдавна си открехнат, че чак разпран!

Краде всеки. Който не краде става аутсайдер.

“Корупцията е престъпление само тогава,когато не мога аз да учавствам...”

ама ние сме вегетарианци, не познахте

Мутрите, управляващи страната стимулират невероятна корупция и беззаконие, кражбите са насърчавани и на всички нива: крадат банки, търговски вериги, топлофикации, ЕРПта, Софииска вода, крадаг депутсти, министри, премиери, президенти и тем подобни менти.

Българи - юнаци, не на бойното поле, а където се краде.

Българи - диваци, не на бойното поле, а където се краде.

в цял свят се ползва думата мошеник и тя не е от българско име. Крадци има сред всички народи, благодарим за внушенията, но нЕма да ги ползваме.

Еййййййййй, У нещо и ние да сме първи.....ама отзад напред:) Да направим нещо хубаво или добро..един път в годината или единични случаи... Да се "прославим" с нещо такова или поредната Ганьовщина -...почти през ден....

Много има за замитане... в чуждите медии е описана цялата международна схема, с имена на банки, шефове, суми, схеми, компании, всичко - тука мъгла и недомлъвки. Че ще наизскочат едни неудобни въпроси, а не трябва да се клати стабилността.

Е кой друг да бъде замесен. Ние сме тарикати и не мислим друго освен схеми, далавери и измами. Да работят баламите.

2019-02-26 16:37:21 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:36:26 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:35:21 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:33:37 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:31:05 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:29:42 За Цензура и укриване на ОПГ пускам ДИРНИКА в КПКОНПИ. (нерегистриран) 2019-02-26 16:27:15 Заради цензура и помагачество на ОПГ, (нерегистриран) 2019-02-26 16:24:25 Читател (нерегистриран) В СГС и СРС има ОПГта със съдиите и вещите лица по делата с Топлофикация София. Определят си незаконно свръх високи хонорари за фалшиви и ненужни експертизи, в които няма нищо експертно, а се изявяват единствено като свидетели на ОПГ Топлофикация. Всяко в.л. нарушава чл. 290, 290а и 291 от НК, а всеки съдия нарушава за назначаване на фиктивни експертизи- чл. 282, чл. 283, чл. 293 от НК. За изготвянето на фалшивия съдебен протокол Съдът консумира чл. 287а, чл. 308(1), чл. 310(1) и чл. 311(1) и чл. 314 НК; а с оглед отказа по чл. 205, ал. 2 от НПК, съдът консумира и състав на чл. 294, ал. 4 от НК. За ръководене на ОПГ с вещи лица, съставът на съда консумира чл. 321, ал. 3 вр. с чл. 291, и чл.310, ал. 1 във вр. с чл. 309, ал. 1 и чл. 314 от НК. Дванадесет пъти Дирник.БГ изтриха горенаписаното, с което закриля ОПГтата - попада под състави на НК за помагачество, укривателство, престъпления по служба. Пускам сигнал в КПКОНПИ и Специализираната Прокуратура.

мен ме изтриха в друг форум.Да живее свободата и демокрацията ! Шъ съ опраим ... някога .

Триеш ли, триеш ли... тежък работен ден.... яко триене на неудобни коментари. ама и да триеш - файда няма. Хората пак всичко ще прочетат и разберат, единствено резила си остава за тия дето си мислят, че могат да ловят снежинките във въздуха....

Курвопедерасти задник.бг

Виждаш ли,като си пиеш хапчетата-нормални неща пишеш...

Вие имате едно големо нищо, и това ви е достатъчно, за да направите НОВИНА??!?!!! Абе немате равни.

Нашенска българска мъдрост на днешното съвремие голямата пара или се краде,или се унаследява или се жениш за нея!Това е който не вярва да продължава да търка талончета от лотариите!То затова е тази борба за власт,монолпи и картели,за да е сигурен паричният извор!

и аз мога да направя! Когато се пишат такива неща, се упоменяват имена, местонахождения! Иначе - някой някъде си направил нещо! Тъпа работа!

че сме повече европейци от залупените евроидиоти

единствено доказахме за кой ли път, че всички мафиоти виреят в България с най-висока държавна протекция.

на твоя ментор от бкп

Ae, aвстрийската полиция що така не работи на принципа - "ДОКАТО ИМА БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ" - Ум Белия Делфин

Има ли поне един честен, в тази Европа ?

Жертвите са в Европа, а мафиотите са с азиатско гражданство.

Единият сайт е Binatex и все още си действа и мами балъците!

Вълкът от София има някои много иунтересни фотоси със наши най-лични държавници.... И една банка е замесена.... същата от венецуелската центрофуга. Четете чуждите медии, тук завесата е много дебела. Избрали са само да надуват фанфарите за международно сътрудничество, но в чуждите медии има много интересни детайли с имена и конкретика.

Ne v Rusiq, v Bulgaria.

Някой пак не си е платил където трябва...

В Сицилия е възникнала "Коза Ностра". Била е най бедната европейска територия. Не правя паралели. Само споменавам, че забелязвам някакви прилики. Понеже сега Сицилия не е най бедна, първенството го поемаме ние, май.

Няколко такива фирми са само в София, всички се държат от евреи. Мога дори да дам имена на фирми и адреси.

Чиляк, напиши ги, ако може, изгонени от Израел, идват тук да си разиграват схемите, обират бедни хора из целия свят, звънят от номера в Швейцария, а кол центъра е в България, правят сайтове еднодневки, веднъж депозирал бедният клиент няма шанс да си вземе парите обратно. Евреите имат метатрейдър 4, който е кракнат и не изпраща заявките до форекс пазара като единствено търсят някой да популяризира нелегалния им бизнес срещу процент от депозитите. Пеймънт процесорът им е забит из разни офшорки, ако разровят там веднага ще ги хванат, но воля за това няма, защото си плащат където трябва, голяма напаст са.

Поредната атака срещу великите православни български славяни. Тия от гейоропа ни вземаът за идиоти - за всичко българските славяни са им виновни

Колко си тъп ако знаеш...

Не знае, защото бе може да вдене! Такива кретени са щастливи, зсщото не вдяват колко са нещастни и прости - нещо като щастлив идиот, само дето при този освен мозъка и щастието отсъства.

видя славяни, по плажовете ли?

E, за какъв да те вземат, като от 100 километра личи, че наистина си идиот!