Австрия потвърди споразумението с България за "въздушен Шенген"

Според австрийското издание "Куриер" и трите искания на Виена, сред които и за приемането на бежанци у нас, са били взети предвид

Обратно в новината

Коментари - Австрия потвърди споразумението с България за "въздушен Шенген" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Родните тулупи са натискали яко за каквото и да е шенгенайско само и само да отчетат нещо пред раята! . Набутват ни в килера!

"До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи !" Едмънд де Ротшилд

Занапред отново ще съм търпелив и дори последователен в действията си по безжалостно терминиране на националните ни безродни предатели от правителство, паралемнт и президенство, институции и съдебни башибозуци. Убеден съм, че и на иначе цялостно дремещия нашенец търпението ще му свърши и идната година също ще потърси КРЪВНИНА на всички които изборих. Това която правят онези отявлено чужди агенти узурпирали властта ни пречупва всяко търпение на иначе търпеливия българин.Няма армия която да може да спаси продажните ни агентурни отрепки от идващата вълна на народно недоволство.

Това е поредното загълбичкване от сглобката. За обикновения човек няма НИКАКВО значение дали сме в Шенген или не сме. Щом сме в ЕС, пак се ползваме с олекотени проверки итн. Особено по въздух. Това е прах в очите на овцете. Честито!

Язък за руските пари, хвърлени в Австрия, на просташка пРоссия пак не им се получи ...

Ко речи?? Я пак.....ама спри БТВто

Къде и кога, ще можем да видим, този официален документ?! Щото се наслушахме на лъжи, и да видим при какви условия реално сме сключили тази сделка!!!

Простите нищо да не пипат, че правят само проблеми.

Екстра е за нормалните българи пътуващи със самолет а не за питеците в коли и бусове

Май никога не си пътувал с лоу-кост да видиш там как е пълно с "нормални българи"..

Мамо, мамо, я ги виж! – Що е? – Идат, погледни ги. С пушки, с саби... – Що стоиш? Скоро, чедо, поздрави ги с куршум в челото руските пидери!

Плъхът и кукумявката казват, че влизаме без изискване да приемаме бежанци. Австрийците пишат, че влизаме, след като нашите овце са подписали да приемаме бежанци. Познайте от първия път КОЙ лъже!

има 20-на трола който пишат колко е хубаво да се живее в кочината на путлер. а защо има 100 000 рашки дошли в Б-я? нали тук е зле?

Защо трябва винаги разни Йес мени да си градят кариера за сметка на България и българите? Едно време за да влезем в ЕС си унищожихме важни за държавата отрасли и промишлености, а Куневица захлеби много яко. Какво ще стане, ако натиснем с един як данък свръхпечалба А1, Билла, ЕВН, които с наши пари финансират големите пенсии на австрийските пенсионери?

Това според мен е 100% ясно (за съжаление само на малка) част от хората, които си включват мозъка между стрес-сесиите предизвикани от ненормалната обстановка, в която живеем. Бялото робство не прощава. "Животинска Ферма" който е чел - чел.

Циганите не искат в България, защото е мизерно. По летищата и по фериботите проверяват без значение дали е "шенген" или не е. Чешеме си оная работа взаимно. Нали искахте "промяна"? Ако беше Бойко 2024г щяхме да приемем и еврото и да сме в Шенген. Хаджигей да ви каже, пасмина гнусна. Население- - гнусни гниди.

Ще дойде видов ден ,дупе да ти е яко

А бе, руско мекере! Не разбра ли? НЯМА поети допълнителни ангажименти за бежанци!!!

Ужас. Под претекст 'Шенген' засилваме граничния контрол с Румъния. Ако някой посмее да каже, че подобна договорка не е добра за България, ще бъде обявен за путинофил. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

Ако нашите мекерета са се навили да наводнят България с цигани .заслужават живи да бъдат одрани

Остафка

Свиквайте афрганистанци и сирийци да чукат дъщерите и синовете, това е част от европедерастията за която подскачахте по площадите!!!

По стока са от русняците

Има ли още някой, който да не е разбрал какви боклуци ни управляват?

Някой отдавна сме граждани на нормални държави и не е се самоунижаваме като вас, не обобщавайте моля.

Дир, защо се спотайвате? Испанското председателство на Съвета на ЕС потвърди, че България и Румъния ще се присъединят към Шенген с въздушните и водните граници от март догодина.България не приема допълнителни условия, свързани с бежанци от Сирия и Афганистан.

България не приема допълнителни условия, но Правителството приема! Срам и позор! Оставка, Предатели!

Каква оставка,трябва да ги свалим и съдим за държавна измяна. Едно време ги разстрелваха за държавна измяна.

Искам да знам кой от българска страна е подписал това споразумение ! И второ, защо преди подписването му , не е поискано разрешение от НС ! И трето, Денков каза, че се водили разговори и за премахване на сухопътните проверки, а Австрия твърди, че такива разговори не са водени ! Кой лъже ? И последно, когато Денков се похвали за въздушния и морски Шенген, не спомена, че в замяна ще приютим като начало 6000 бежанци от Австрия, а след това всички бежанци, хванати из Европа, но преминали през България ! В момента в България пребивават 72000 украински бежанци, от които държавата ни е поела пълна издръжка за 12 000 . Над 20 000 пък са тези, които са получили статут на бежанец, от други държави за които също държавата се грижи ! До ноември са предотвратени 176 000 опита за незаконно пресичане на границата, а вътре в страната до 30-ти ноември са заловени 15 000 души, които са успели да преминат границата . От години България е в демографска криза , а сега нашето продажно правителство е решило да ни унищожи съвсем като нация и народ !

Значи всички правителства казаха, че сме изпълнили на 100% изискванията за приемане в Шенген с пълни права. След това Австрия реши да изисква нови задължения, които да бъдат приложени само за България и Румъния. Това значи ли, че ако тези правила се приемат от всички държави, всяка ще може да изпраща ненужните мигранти тук? Защо Денков не договори правила, валидни за целия ЕС, с какво сме различни от Испания, Италия, че да ни предявяват допълнителни задължения? И ако българското правителство не се съгласи с това предложение, то няма как да се приложи, т.е. решението е да се смени правителството с такова, което да защити българския интерес. Но със сменената Конституция и това няма как да стане. Май изпаднахме в ситуация "параграф 22".

Само да напомним, че ЕС и САЩ имат договор за безвизово пътуване, в което България и Румъния са изключени, без обяснение защо. Въпросът е с какво ние сме по-различни от останалите членове на ЕС и защо не сме равноправни с останалите, а ни делят за привилегиите от членството в ЕС. Но когато става въпрос за пари, плащане, купуване, подаряване на територия, договори, тогава изискват от нас първи да ги поемаме и да го обявяваме като успех между съюзници с продажни правителства.

Който иска- Шенген, и да купува стоки с Евро или Турски Лири да се МАХА от БЪлгария !!! Ние, от 1400 години си имаме БЪлгарски ЛЕВ, а арабите и негрите ги ЗАСТРЕЛВАМЕ с пушки или колим с мечове... Тия Сирийци и Афганистанци са СЪЩИТЕ, които изтребихме и убивахме при ОСВОБОЖДЕНИЕТО на БЪлгария от Мюсюлманско РОБСТВО през 1878 г. За араби и негри да им слагат по един нагорещен поялник в занника и да им направят ТАТУИРОВКА и да ги пускат да бягат обратно към Турция и Саудитска Арабия, с РАЗПРАНИ гъззове както бягаше Осман Ага през 1865 г... А ТАТУИРОВКАТА ще им остане за СПОМЕН да помнят кога са тръгнали да ЗАВЗЕМАТ чужди държави с ИЗМАМА... Европа трявба да приеме КОНВЕНЦИЯ- "" Ако някой европеец отиде в Арабски или Африкански държави, арабите и и негрите там трябва да му осигурят БЕЗПЛАТНА къща, безплатна кола и гориво, и по 50 Килограма банани и портокали всеки месец..."" Да знаят КОИ са царе на Земята.. А ако НЕ искат да плащат, Европейските държави трявба да започнат да изтребват арабите и и негрите с самолети с БОМБИ..

За това правителство не е проблем,че ще приемаме бъдещи камикадзета,изнасилвачи на жени и деца,главорези и мародери,важно за тях е Шенген,за да лапат все повече обръчите им от Олигарси и фирми,народа да го д.ха...

Добре де, който глупак гласува за ПП, нека сега дъщеря му и жена му бъдат изнасилени от афганистанци.

Споразумение тип "кон за кокошка". И като бонус - 5-6 хиляди муджахидини, ганьовците да си ги хранят и обгрижват. Ганьовците вече имат опит - почти 2 години вече хранят и поят 100 000 укро бандеровци маскирани като бежанци. Ако имаше наистина народ на тази пропаднала територия щеше отдавна да грабне тоягите, дървета и камъните и да им потроши кратуните от бой на всичките тия лайнари от Сглобката. Да, ама не, народ няма - има дивна мърша! Закривай!

2 нули забрави на цифрата да сложиш отзад. Така сме го плАнирАли от ПосолствоТО

Много добре знаят какво вършат и защо, а ние балъците ги допуснахме, и ако не ги изхвърлим, лошо ни се пише.

Партизанска война ли ще водим с мигрантите тука, а и децата, ако това го допуснем

Въздушен Шенген не значи нищо - пак ще е както досега - показваш си паспорта или лична карта и си летиш както и до този момент

Абсолютно.

"Шенген по въздух и вода" е синоним на "гола вода" и "въздух под налягане" .

Даже няма и вода, само въздух и то без налягане ...

"Въздушно-капков Шенген"

Въздушен Шенген значи - НИЩО пак си даваш паспорта, минаваш си проверка и летиш както винаги - НИЩО ПО РАЗЛИЧНО ОТ ТОВА КОЕТО Е В МОМЕНТА Радвайте се племе! Радвайте се и пляскайте за свободата и шенгена който ви дават!!! Селяндури прости!

И за да приемем ВЪЗДУХА ПОД НАЛЯГАНЕ е нужно да приемаме боклуците на Европейската Общност! ТОВА Е СУПЕР ДАЛАВЕРА ЗА НАС! Няма промяна но ни даряват кофти бежанците. Ганьо е доволен че ще има кой да изнасилва децата и ЕС е доволен че ще изпрати боклуците в изобразеният КЕНЕФ В ШЕНГЕН сме хораааа в ШЕНГЕН* в клуба на богатитеее!!

Xaxaxaxaxa значи ще пътуваме в шенген както и досега хахахахахахаххахахахахахахахаххаха мноо просто племенце сме ей!! Хахахаххахахахаххаахахахахаха

Австрийското правителство са фашисти, това е ясно. Нашето правителство обаче се състои изцяло от компрометирани послушковци, каквито са им изгодни на фашистите и соросоидите. Това споразумение носи само негативи за България. Дано се случи нещо и се отървем от тях!

ПП удариха дъното.

Австрия е права! Приела е стотици хиляди бежанци и вече не издържа! За нас 6000 е нищо! Още повече са и работна сила!Отделно Европа ще отпусне пари и за сигурноста на нашите граници! Евала на Денков, Бойко и Мария Габриел! Можем вече да летим като бели хора!

А ти някога летял ли си като чернокож? Аз летя постоянно и навсякъде ми искат лична карта или паспорт - НЕ ЗНАЕХ ЧЕ НА БЕЛИТЕ НЕ ИМ ТРЯБВАТ и аз съм четнокож!!!! Ганьо никога не е летял но знае!!! ТОЙ ЗНАЕ НАЙ ДОБРЕ!

Въздушен Шенген?!? Ките простото може ли да го обясни?!? Щото изглежда лат едно голямо НИЩО!!!

България винаги е била мултикултурна държава в която са живели рома туеци арменци евреи и тн руските отрепки тук място обаче бямат.Сириици афгабци пакидтанци Може

Ама пък си грамотен... Няма как човек да не се съгласи с такъв умник като теб, който поне една дума не написа правилно!

Това е много добре. Никой няма да минава през България, ако има и малка вероятност да го оставят тук.

Какви са тези допълнителни условия за Шенген? Другите държави подписаха ли подобни присъединителни споразумения? Ами на този принцип утре може да поискат и да ни опънат в прекия смисъл на думата!!!

Че то от толкова опън ни се е отворил диаметъра…вече не сме им интересни

ВЕТО на всички решения от лайняния ЕС.Оставка съд и доживотен затвор за отпадъците от ПП и ГЕРБ.Референдум за излизане вън от ционистко-педерастката кочина ЕС.Повторен съд след приемане отново на смъртното наказание за националните предатели.

айде айде , нищо не е станало ! тия няма да се задържат тук дълго . с дюнерджииници сме се напълнили .. от инженери и лекари нямаме нужда . ще ги върнат и те пак ще тръгнат натам , но ще казват , че не са минали през България а през Италия , че да не ги връщат повторно тук ... всичко ще се нареди в рамките на няколко месеца . австрииските шпекове пак ще духат супата

Ти си изключително просто човече. Така ли трябва да се води политиката на България с айде-айде?!?!? В кой клас си бе мекотело недоебано?

Агент Буда какво мисли по тоза ситуация.Нещастници са с тази сглобка.Оставка,докога ще ги търпим за тези лекомислени решения.

То и сега си е добре за пътуване, защо да приемаме за да влизаме. Политиците искат дивиденти, пне гражданите.

Австрия е руска кочина така че очаквям всичко от тях

ко речи?

Да бе, руски агенти са всички граждани а ти си човека който току що ни просветли колко сме били прости да си мислим че те са били авсрийци. Нямам думи да те опиша в своите мисли… агент ли си лайно ли си, съществуваш ли като елемент на осъзнатият ни свят… нямам

Австрия ползва за вътрешна консумация някаква теза, но кой ще иска да стои в България и Румъния....Ако са искали да са тук.

Дори 10 000 да ни пратят те пак ще духнат към Австрия и Западна Европа. :) Това е както германците ни карах да си интегрираме малцинствата, но след като тези малцинства се преселиха при тях, пропищаха и не можаха да ги интегрират :)

Австро-Унгария са ни нанесли много щети и продължават чрез продажните ни ,,политици,, гъзолизци !!! Ай сиктир :)))

Споко руската армия пак ще ги посети с танкове

страхотен шамар от ЕС ( австралия ) към нас . ние сме ок с бежанците , все пак сме част от бившата османска империя , да му мислят кивитата когато в българистан се зароди гнездо на муджахидини и им атакува великата виена и им изядат кенгурата

един път пишат Ирак друг път Иран?

Нещо не си добре с географията? Кивита са тези от Нова Зеландия, а кенгуру има само в Австралия? Това няма нищо общо с АВСТРИЯ

ОСТАВКА,помияри от ПП!

Нова мащабна атака срещу Украйна, заради убитите цивилни в Белгород. В Харков е ударен хотел "Харков палас", където са разположени чуждестранни наемници и украинските въоръжени сили. Казват, че ръководството на въоръжените сили на Украйна в Харков е покрито с меден леген. Съобщават за стотици трупове в униформи.

Щом си рекъл. Но ти кво спечели не разбрах. Щото утре трб я те има я не...

Как така ще ни поставят такива условия, това е направо отношение към аборигени. България не е сметище за мигранти. Едно време, пак заради австрийско изнудване затворихме 4 реактора на Козлодуй. Сега пък, ще ни наводняват с араби и афганистанци! Обяснете на Чернева, Ники Маус и тем подобните клоуни, че шенгрн за сметка да ни напълнят с мигранти е национално предателство, въпреки Глупостите, че са щели да ни решат демографските проблеми. Никой няма право да изменя правилата, както си иска! По добре да чакаме още 10 години, отколкото да се съгласяваме на всичко и после да ядем бахура.

И какво ти пречат мигрантите.Руски отрепки може а афганци и либиици не и що?

Щото България не е мултикултирна държава. Никога не е имала колонии нито пък имиграция от времето на Хам Крум. Тези мигранти няма как да се интегрират в култура и общество толкова различно от тяхното, да не говорим за език и писменост. За това пък западна Европа през последните 50 години си усвоява имигранти, къде от бивши колонии където от изток. Така че там мигрантите имат много по-голям шанс да се интегрират. Това го знаме както ние така и мигрантите така и политиците на западните държави.

Е как ще не е бе тъпир България 5 века е била част от Османската империя заедно със Сирия Алжир Мароко Тунис и тн.Учи история уръфляк руски