Австрия отчита рекордна COVID вълна в страната

В момента броят на заразените с вируса е по-висок откогато и да е било, особено във Виена и Долна Австрия, но също и в повечето други региони

Обратно в новината

Коментари - Австрия отчита рекордна COVID вълна в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не Ковид, слава Богу! Това са вече далечни производни на Ковид, които имат други качества. Заблудата да се говори за Коивид, докато това са всъщност други корона вируси, е мръсна тенденциозна работа на медицински неофашисти и безумната журналистика, която им изпълнява мръсните поръчки. Тестовете за Ковид всъщност изобщо не са специфични за Ковид. Те откриват корона вируси. Епитемично разрпостранение на корона вируси е имало и ще има винаги. МРнА ваксините против Ковид бяха незаконно приети, против правилата за изследване на медикаменти. Не само не бяха спазени сроковете за изпитания, но което е забележително престъпление срещу човечеството, от изследванията бяха премахнати предварително тестове за голяма част от страничните ефекти, които са били открити при предклиничните изследвания! Протоколите, орязани от пунктове за наблюдение на определени проблеми, са скрили тези проблеми. Научните публикации за резултатие от ранните фази съдържат странини ефекти, които просто липсват за наблюдение и отчитане в ротоколите за допускане на тези вещества. Именно тези странични ефекти вдигнаха смъртността във ваксинираните държави с 20%!! А смърнотстта при новородени от ваксинирани майки сепокчаи с над 200% - изследваха го в Шотландия и обявиха, че няма да се дадат официални резултати, за да не наранят чувствата на майките, загубили децата си......... С небивалата истерия по войната срещу нацистите в Украйна, избивали деца, жени и старци, опитаха да потушат гласа на обществото срещу това престъпление срещу човечеството. Но далеч няма да успят, защото народите имат и интелигентни представители, които ще продължат да се борят истината да се обяви официално - ваксините убиват вече повече хора, отколкото уби Корона вирусът! Престъплението стигна до там, че васкинираха и деца, което беше пропагандно насилие, лишено от всякакъв медицински смисъл - при децата нямаше смъртна опасност, а ваксинрани и неваксинирани разпространяваха еднакво вируса според съвсем ранни иследвания, публикувани навреме! В Германия има 3-4 деца, починали от Корона, което е далче от пандемия и далеч от основание да ги ваксинират с недоизследван препарат. Всичко това е продукт на неофашистки режим, който определени кръгове в САЩ опитват и за сега успяват да установят над САЩ и особено над ЕС. В ЕС за целта са отдавна са посочени от САЩ лидери, които са предатели и парадоксално една част са наследници на изавени фашпистки лидери от времето на фашистка Германия. Тези функционират сега като управляващи Европа! Русия беше единствената, която се противопостави на острието на фашизма, която САЩ финансира с години - украинските нацисти. В САЩ се води дело за коруптивно финансиране на нацистките формирования в Украйна с пари на американския данъкоплатец. Не изолирам пандемията и ваксините от целия процес на овладяване на ЕС от САЩ с цел унищожаване на икономиката на ЕС и редуциране на населението й. Пандемията уби най-вече стари хора, ваксините убиха най-вече млади хора.

Но какво от това - заболяването в огромното болшинство от случайте протича като настинка - у нас няма пандемична вълна,тъй като тестваните са безкрайно малко. В банката,където работя,по мой преки наблюнения, поне 50 % са с тежка хрема,някои кашлят като стари баби.Но така е било винаги по това време.

Това не е ваксина, а експериментална генна терапия.

Тези не бяха ли суперваксинирани и бустериорани? Ами ваксини бол. Никой не ги иска, акциите на компаниите се сриват. Да вземат и да се наджасат пак.

Даже хиоер! Австрия прие незаконно одобрените ваксини, както прие Хитлер през втората световна война - с невероятна преданост и задължителност, понеже беше въвеждашият форат на неофашизма в Европа.

Перемогата буксува.

Алооо, редактора, ако изобщо в Дир-а имате такъв, тая новина какво прави насред раздела за новини от София?

Разбивка по “ваксинационен статус” да дадете? Или ще лъсне неприята за отразяване реалност?

Ваксинирани австрийци , май ?

Да си бият по един бустер да не се мъчат.

Късничко се усети населението, че му готвят сатъра, когато сатърът вече опря на шията му. Това, разбира се, не означава, че трябва да се предаваме. С ваксинацията се справихме в пъти по-добре от западноевропейските глупаци – 37% надуп(ч)ени, но 1/3 от тях само на хартия. А ония се набодоха като таралежи и сега мрат като мухи – до 50% се е повишила смъртността в най – набодените държави. Тъй че съвсем да избегнем серкмето, което готвят за хората по цял свят, няма да можем, но поне да се постараем да дадем по – малко жертви.

Повече учи вероятности и статистика и по-малко пиши глупости.

човека прави това което му идва отвътре. Писането на глупости също така не изисква използване на сивото вещество

Много нисък интелектуален капацитет имаш,за да ти отговоря ...

Не спазват правилните мерки. Не изкъртиха пейките навреме, бучнаха си само 4-5 бууустера, не вярват достатъчно в нАуката - и ето резултата.

Сигурно щото България и Румъния не пазят добре границите от вируси

Сношаването с бустнати е опасно. Спайк протеините влизат във вас и имунитета ви отива на кино.

+

Нищо по-добро от това. Да мрат. Хитрите австрийци успяха да убедят света, че Хитлер е германец, а Моцарт австриец, когато е точно обратното.

То и сега, когато свалят паметника на съветската армия, усяха да убедят хората, че е на Русия. Когато всъщност у нас като 'освободител' влиза 3-ти Украински фронт, т.е. украинци. Под върховното командване на Сталин, който е бил грузинец. А най-тежкия комунистически период с убийства и терор България е изкарала именно при упралвлението на СССР (не Русия) от Сталин и от Хришчов (украинец). Внушения от отзи вид са лъжа, нали? А лъжата винаги е увреждала обществата...

Това е вярно, специално във Виена е пълно с ковид болни, макар,че са с по 3-4 бустерни дози.

това единствено показва, че ваксината просто не е адекватна и нищо повече. Хората не мрат повече защото са се "наболи" както много форумни специалисти твърдят

Тия ще ни заразят - веднага да се извадят от Шенген и по един български медик да ги наблюдава във всяка болница и да ръководи лечебния процес!

Е как така, нали са в Шенген?!!! Откъде е влязъл тоя ковид!!!

Австрия от 30.06 не отчита заразени а борй позитивни тестове, но пък от две години си бяха по домовете, та явно не са излизали в болнични. Миналата година са имали активни 400 000 болни в един момент, което 10 пъти повече от тези 40К в момента. Та как я сметнаха тази най-голяма вълна?

Ама нали бехте ваксинирани, а? !...

Губим войната в Украйна, икономиката не върви, време е за нов лок-далн на оФцете!

+ + + + +

Вируса си преминава спокойно през шенгенското пространство и те така...

Ги насила.

Не ме интересуват австрийците. Да се оправят. Нали са в Шенген.Никаква солидарност .

и това без да са ни приели в шенген

Не бе, то е щото не ни пускат в Шенген, където между другото ще се чудим какво и как да правим... И чак Ковида ги удари силно, за наказание...

Ама нали се бяха дупчили масово, та даже го бяха направили задължително. Как се сега пак бацила? Май искат да кажат, че демократично са ни лъгали? Нееее, не може така ...

има още много ваксини за усвояване, лешоядите от МИФ, Сорос и фарма мафията пък чакат с нетърпение да наложат нов локдаун и маски за контрол на населението, така че нищо ново

500+

последтствията от експерименталките