Австрия иска нов график за разширяването на Шенген с Румъния и България през есента на 2023г.

Австрийският канцлер заяви, че кандидатурите за членство на двете страниия ще вървят в пакет

Обратно в новината

Коментари - Австрия иска нов график за разширяването на Шенген с Румъния и България през есента на 2023г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глобалното финансово лоби, което си създаде тия смешници НЕОС преди 7-8 години, за да защитават проектчето си Убър сега ръчкат австрийското правителство да ни приемат в Шенген. Добре, че на глобалния финансов капитал му трябваме в Шенген, иначе ще има пак греда!

Трябва да пуснат Румъния. Те не са виновни че България се управлява от Фатмак, Тулуп и Каскет

Ами такива си ги избираме, че ги търпим и да си изкарат по няколко мандата. Народа е казал: ,, Не е луд който яде баницата..."

Ще видиме Шемген през крив макарон. Догодина на някой друг ще сме му криви, но сами сме си виновни, защото сме изключително прости.

Хайде протестирайте пред Австрийското и Холандското посолство.То пък няма кой да плати за такъв протест,нали сме приятелски държави

усетиха се май, че се оляха.

Мобе би третия пол и,и по точно гейовете и пияниците от тези страни да са тези които ще ни определят бъдещето. Да ама се заблуждават . След като не ни искат, то тогава има и други които ще ни приемат с отворени обятия. Такъв е живота. Да го духат. Днес ги има , да де ама утре не

Ти си глупак, тъп та чак вдлъбнат бе изрод

достоен наследник на Хитлер

аз се чудя, дали да не изпреварим сърбия и турция, да изчезнем от ЕУ и да сключим (НАТО не забранява?) военен съюз с Русия.

Целия цирк беше да приемат Хърватия ! Затова вето от нас за Хърватия и бързо ще премислят !

Този е зелен педал, който взе властта без да е избран. Като фон ден Лайден

защо България не блокира като Унгария 18 млрд за украйна?

Абе някой може ли да ме светне що са минали тия мигранти в Австрия през ШЕНГЕНСКИТЕ държави Словени и Унгария и ние сме виновни за това ? :) Може би трябва да ги изклщючим от шенген, че не могат да пазят нещо като нас а ? :)

Защото сме жалка държавица със страхливо и тъпо племе.

Ами като много искаш никой не ти пречи да го направиш съвсем индивидуално, а не да го налагаш на всички нас! Никой не те задържа насила нито в България, нито в ЕС, нито в НАТО.

Как така не заслужаваме Шенген, защото сме корумпирани, а заслужаваме еврозоната и еврото? Това някаква измама ли е, срещу българския народ?

Ние не сме в Шенген, какво вето?! Там вето имат страните, които са членове на шенгенското пространство. То е проблем на политиците, че не обясняват де, не е длъжен всеки да знае коя европейска структура каква е и кой къде как гласува.

ЗА ТРОЯНСКИЯТ КОН, КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ДАВА КАРТБЛАНШ ЗА ХИБРИДНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ПРЕСТАВИТЕЛЯТ НА МЕЖДУНАРОДНИЯТ ТЕРОРИСТ И МАСОВ УБИЕЦ ОТ БУНКЕРА - МУТРОФАНОВА, ВМЕСТО ОТДАВА ДА БЪДЕ ИЗРИТАНА ОТ БЪЛГАРИЯ, ТАЗИ ДОЛНА ЧЕНГЕСАРСКА МУТРА !

Кво ръчкаш другите . Излизай ти да протестираш, или ти излиаш само като ти се плати

Март на изборите Възраждане ще е с 23% и кикито ще е в някоя канада… и бързо бързо ще ни приемат!!

Да кажем, че тоа се случи както в главата ти и да кажем, че Русия реши да ни съдейства на 100%. Само техническата икономическа пренасоченост ще отнеме повече от 30 години. 30 бедни години! Съзнателният ти живот ще мине в нищета!

именно това е, точно казано!

Абе по добре, че не сме чак толкова "умни", като руснаците!

народите от Източна Европа трябва категорично да заявят, че не искат да имат нещо общо с европата, шенгената, ЕКтата и тази фон дер л.

От ЕС знаят, че България е заплашена от дефолт следващата година и ще се наложи да бъде спасявана като Гърция, но не всички държавш ще се съгласят да отделят процентно пари, за да покриат кражбите за милиарди на българските правителства години наред. Политическата мафия в България печели пари от трафика на бежанци, които обаче се превръщат в сериозен проблем за развитите държави, защото тези мигранти не обичат да работят, а в същото време правят деца и висят на хранилката от помощи и то във време на тежки кризи.

добри политици, които наистина да защитават нашите интереси, 33 години управление от послушковци и амеби, същите като предишните, които се чудеха как да угаждат на бившия ни господар СССР!

в случая Австрия защитава нас, холандците са готови да приемат румъния, а нас не, заради пленения от Калоян Балдуин Фландърски, Австрия казва - двете в пакет, а нелегалните имигранти в Австрия могат да дойдат и от Гърция, Хърватия, Италия.

"Австрийският канцлер Карл Нехамер заявява, че Австрия ИМА ПРОБЛЕМ с ИМИГРАЦИЯТА... " Имиграцията НЕ Е БЪЛГАРСКИ и РУМЪНСКИ ПРОБЛЕМ, драги ТОЛЕРАСТИ! ПОКАНИХТЕ си ГОСТИ. НАСТАНЯНВЙТЕ ги НА ВАШИТЕ ТРАПЕЗИ!

Пълни глупости. Веднага може да стане и в движение да се коригира, което има да се коригира.

ЕС силно се притесняват от факта, че на следващите избори "Възраждане" ще спечели. Затова им се иска спешно да набутат България в Шенген с еврото, но как да си вкарат таралеж в гащите е дилемата?

за Балдуин и Калоян, за тях това са приказки от 1001 нощ, виж мигрантите са нещо реално

Ако можеше да четеш с разбиране, би могъл да вденеш, че позицията на Австрия е от полза за България.

Пич, ако си мислиш, че някой те иска някъде, значи живееш в някакъв собствен свят.

че милиони българи чакат пенсии и помощи от ЕС, затова нашите политици мълчат покорно, иначе няма евракис

Разпадът! Всички го искат, всички работят за него. Време е

би ли обяснил, защо Австрия, като страна членка на Шенген е допуснала на своя територия толкова не регистрирани емигранти? А може би Австрия не си върши работата както трябва и чака някой друг да я свърши вместо нея?

Братя австрийци, а бяхме с вас съюзници през Първата Световна. Даже двореца на Кобургите седи в центъра на Виена! Не ви ли е срам?

ще направят нов график за да ни го набутат по-дълоко и по-жестоко и по-скъпо!

един сектир на тая джендьри ебани!!! скоро шенген ще е история

Европейска солидарност? Всъщност европейска дискриминация спрямо България!

Абе я да върви тоя на майната си. Пускайте му бусовете с мигранти и да си ги лови той. Във Виена още преди 15г. когато ние едва бяхме влезли в ЕС не можеше да се диша от миризливи мангали в метрото. На калпавия уй ние му пречим.

На дамата от тази партия - да, но на правителството на Австрия - не!

Tapanar sas tapanara ti

Колко взимаш за свирка?

Това ни е играта, а Колко се дърпахме едно време, да не ни закачат за Румъния … :-(((

Политиката на Шенген и двойните стандарти към членките на ЕС, както и необяснимата омраза на нео - нацистките и националистическип партии от ЕС, превърнаха България в основен източник на евтина и добре образована работна сила за лейбър маркета на ЕС и ОК. Един милион българи работят като резиденти или временно до 6 месеца в държавите от ЕС и ОК. Предишната политика от 2009 - 2011 на рестрикции от ЕС , докара първата вълна от емиграция в икономическа криза. Може ли да обясни ЕС ( с техните фалшиви политици с фалшиви европейски идеи), какви егоистични интереси за ниско заплатен труд на българи и румънци в ЕС, ги карат да гласуват срещу нас? Защото някой трябва да работи във фабриките на процесните линии на храни и в селското им стопансто като сезонни работници. Една от причините за 17% инфлация е това , че не сме в Еврозоната ( където е 10%). Но трите Балтийски републики имат инфлация по-висока от 21%, което говори, че те от Еврозоната имат по-ниско развити икономики от България. Да не говорим, ще те са пълни с руснаци приели паспортите и гражданствата им, както и това на ЕС. Искам следващата година да се завърна в ЕВРОЗОНАТА и да не обменям парите си. Искам да се чувствам добре в страната си, да има икономика и работа за хората на достойна заплата. Но това няма да стане , докато българите са евтината работна сила на ЕС и извън Еврозоната.

Ама този цирк и ние трябва да го играем. Следващия път като се търси единодушно решение за нещо България и Румъния да тропнат с крак. Като сме член на ЕС да си ползваме правото на вето и ние.

Що за глупости дърдори този фашист, дето австрийците си избраха за канцлер?! Какви точно чудеса ще станат за 3 месеца, та няма да влезе България в Шенген сега, ама пролетта на 2023 година?! Не разбрах от тази статия какво точно решават 3-4 месеца. Явно този фашист се лигави и наистина да върви на майната си заедно с Рюте. А ние, ако имаме президент, да не се свива като настъпано мушкато, а да организира референдум за или против членството ни в ЕС и НАТО. Ама ние имаме настъпано мушкато, не президент, затова ще се лигавят разни фашисти на наш гръб.

Холандия и Австрия разбиват единството на ЕС.