Австрия гони четирима руски дипломати. Христо Грозев е напуснал Виена заради заплаха

Служителите се подозират в шпионаж и трябва да напуснат страната до 8 февруари

Обратно в новината

Коментари - Австрия гони четирима руски дипломати. Христо Грозев е напуснал Виена заради заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутра Хвана наш мунчо и сега е в харема му с идиЙотова, курвелия, спорната министърка, мутресата левчева и простакеса деса.

През студената война, Виена беше центъра на руските и източноевропейските шпионски централи. Там се подвизаваха и българските нацисти-руски шпиони. Много останаха да живеят там след 1989 година

ей, тоя псевдо-джурналяк на заплатка при рептила шорош зорлем иска да стане известен с нещо. каквото и да е. страшна работа са това бившите доносници на дс и комунягите. ей, ей, ей.. Бог с нас

Гоненето на руски дипломати обикновено е добро нещо.

кой ш'се занимава с тоя парцал.

цървул кой ли го търси?!

Ние кога ще гоним МУТРОфанова

Тя е на години вече и зор ще играе на гоненица, виж поиграй си на жмичка.. И без това сте слепи за ставащото в България и Европа

Журналист се крие без някой да го търси! Ха, ха!!

Хем се крие, хем съобщава ,че е в САЩ ,нещо сбъркано има в цялата работа !!

Мисля че нещо грози мноо грозно тоа Грозев

Асандж и Сноудън които разкриха истинската същност на империята на Злото и Лъжата -САЩ!

И тоя се опитва да стане известни тоя е като.Дон Кихот и мелниците.

тоя псевдо човек още ли ни го натрапвате? Или ви плаща за да го рекламирате. Я кажете какво точно е свършил за България, а и за света де , освен да се саморекламира и нищо друго? Прерасказва медиини стати от цял свят , ето това му е разследващата журналистика..

Скоро чакаме мара захарова да направи блиц коментар за изгонените.

Тоя предател няма къде да се скрие ще го намерят искат ли

Той е герой който разконспирира кървавите атентати на руските тайни служби! Герой! Предатели са руската 5-та колона в България.

Доста примитивен тролски коментар. Грозев нищо не е разкрил. Белингет се знае добре, че са отдел пропаганда на МИ6. Смешните разследвания обикновено са дезинформация. При което обикновено нямат общо с действителността. А и нас в България какво ни интересува Грозев. Небългарин, Безродник. Какво е направил за България, съвсем нищо. Живее в друга държава, работи за трета. И работата му е да разпространява измами. Сега му изработват някакъв велик имидж. Което значи, че или го готвят да го набутат в политиката в България, но понеже е тъп, едва ли има шанс за успех. След фиаското на глупака агент Кирил Петков. Или пък ще го убият, най-вероятно пак с новичок и ще го припишат имиджова на руснаците.

Има български журналист, повод за гордост! Но това е момичето което показа във видео и с документи беолабораториите на сащ в бившите руски републики. Тя показа и нашите рпг-та, снаряди и муниции в бившите бази на Идил в Сирия при оттеглянето им. И точно медии като на тоя тарикат са водещи да пишат срещу нея.. А видни "медии" нито отразиха размириците в Атланта, в Нома Зеландия, Холандия, Канада.. Или мълчаха, или плющяха измислици.. Та и тоя тъй..

НЕ, ако Грозев е герой, за това, че разкрива мръсните атентати на руснаците, какъв е според теб Асадж, който разкрива мръсните зверства на американците в Ирак? Защо САЩ не го наградят, а ще го съдят?

Руснаците са най-добри в ликвидирането на хора. А когато убиват свои го правят с особена изобретателност и старание.

Да на обиждаме останалите.

Каза ЦРУ и застреля Кенеди старши.. , после уби брат му, и любовницата им за да е пълентриъгълник.. Интересно, кога за последните години руснаците например ликвидираха действащ президент? Щото по мои спомени , Саадам Хюсеин не го убиха руснаците, нито Кадафи..

Шибани руски мутри и убийци

трябва педерашките да се изгонят от всички Европейски страни и кочинити наречени посолства да се закрият

Изтонят ли дипломатите, това е равносилно на война! Стиска ли ти гъза да си в окопите само защото ти и тия в централата на ЕС имате аеродинамичен тунел между ушите?

Нищо ново, Виена винаги е бъкала от руски шпиони

Асандж ли отиде..?

САМО ОТ ТАМБУКТУ, НИКАРАГУА, КУБА И КИРГИЗСТАН НЕ СА ВИ ИЗГОНИЛИ ОЩЕ! ЩОТО ДРУГИТЕ 200 ДЪРЖАВИ СА, КАК БЕШЕ - ВАСАЛИ НА САЩ, НАЛИ?

И Сенегал

Ние Русофобите сме за Путин и против Запада. А тия копелета, които са си клатили краката във Виена и са кушали шницели, сега мобилизация и на фронта да копаят окопи!

Ти твоите къде ги клатиш...?

Аз наистина не разбирам, как може да си за русия и за путин едновременно. Той съсипва най-богатата на ресурси страна.

ТУКА ЕДИН ЗАЩИТАВА РУСИЯ! ПЪПА МУ ХВЪРЛЕН ТАМ! ДА МУ ПОМОГНЕМ - ДА ГО ЕКСТРАДИРАМЕ ПРЕДАТЕЛЯ!

грозев е на къс повод, каквото му кажат това прави, а мръдне и токувиж "руснаците го убили"

Христо Грозев се крие от руснаците, а пък те не го търсят. Този да не го гласят за колониален администратор на България?

Що не триеш коментари на краварски подлоги, бе дупедавецо безроден?

Зает е бре и 2 те ръце използва

Абе защо толкова защитавате русия, какво токова добро е направила за България, което после не сме платили десетократно? Сериозно питам.

Ти какво си платил Сериозно питам

Аз лично не, но на дядо ми 46г. са му изклали 280 овце и са ги натоварили на влака за русия. И по подобен начин на стотици хиляди българи са им взели собствеността, за която са се трудили цял живот. Гледа ли филма @второто освобождение@, има го в тубата.

30 години след освобождението от турско всичко произведено в България е заминавало за Русия. после след 2СВ 45г пак всичко заминаваше за тях. https://www.youtube.com/watch?v=AE6lGVqZkmo

Само урана дето им го давахме без пари 45 години, да бяха го плащали сега щяхме да сме Швейцария на балканите......

А ти сериозно ли си милиш че всяка една империя покорява чужди държави зада им ДАВА ? Да не си милиш че и сега Русия се опитва да превземе Украина зада и дава евтин нефт ? Ти сериозно ли си мислиш че Русия е покорила Дагестан за да и ДАВА ? Или си убеден че Якутия дава мили и драго да си дава петрола на Русия а в замяна дори самата тя да не е газифицирана ????

Ама ти сериозно ли питаш? Сигурно си продукт на безказармената харвардска школа, с една дума, дебил.

какво има ш срещу безказармените

Няма такова, руснаците само грабят. Освободили са ни от турско за да ни бомбардират 20г. по-късно. Поробители са, нищо друго.

Когато си идиот ,по добре мълчи за да не разберат всички. Айи не беше Русия ти Ivelin щеше да се казваш Ibrahim.

Дали? А дали цялото турко робство не е измислица на руснаците, щото ако има поробител, има нужда и от голям брат да ни пази? Че е било гадно, да. Ама руснаците не са по-добри. Само дето по турско е имало данък десятък, т.е 10% отива за султана, а по руско е имало данък 80%. Всичко за русия а за нас трохи и обещания за светло бъдеще.

Много си прав-1960-1965 г нашите ни изпращаха на село през лятото-по три пъти на ден ядяхме яйца,друго нямаше.Бяха взели на дядо 45 дка ниви,25 дка гори,кон и каруца...мисля,че все още сме се "наплащали" на руснаците.

Се загрижили за урана, пък златото не го виждат. Другите неща, без коментар.

Путин ще загуби за няколко месеца онова, което хохлите се опитваха да постигант през последните 400 години.

Великия стратег пак се преева!

Танковете с котешки имена на Нацистка Германия отново се насочват на Изток да убиват внуците и правнуци на убитите през 1943 г. Нацистките танкове Леопард,наследници на Пантера и Тигър ще бъдат изпепелени също. Заедно с нещастниците които ги карат, изпратени вече не от канцлерът Адолф Хитлер, с от канцлерът Шолц. САЩ както и преди 80 години само събират печалбата. България з разлика от тогава е управлявана от безумни политици

Достоен наследник на Янко партизанина, дето бил полунелегален - той се криел, ама никой не го търсел. Бас държа, че няклой ден тоя ще ни го пробутват за премиер.

Момчето скоро ще стане клиент на препаратите от Форт Детрик. Изконсумираха способностите му за "разследвания", мина фазата, "помощ, убиват ме", следва последната стъпка - "Петров и Боширов го напръскаха с новичок, насред ЮЕсЕй.

И други бягат.. Е не от виена.. А от Украйна: https://www.instagram.com/p/CoF4SmfLghu/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D milburnar Today was the last day for the Mozart Group The fact that the name and entity became a subject of litigation was just too much of a distraction from our core mission: training Ukrainian soldiers and taking civilians out of harms way But... while TMG is gone, the mission and the people continue.... under a new name

Кой беше тоя, че май го забравихме.

Цитат: "разследващата група Bellingcat Христо Грозев" Нека бъдем точни, финансираната от Ми5 и Ми6 Белинкат, изглеждаща създадена само за да плюе по Русия. А този Христо Грозев е част от тази агентура. Въобще не може да бъде наречена медия, а е пропагандна машина. Ще ви дам пример. За падналият Боинг в Украйна, "разследващите" изкарват над година по-късно (на междинен доклад), че имало частици в телата на пилотите от ракетата. Първият въпрос е, това не трябваше ли да го знаят веднага и да са направили аутопсия, а не над година по-късно да съобщават? Какво изравяли са гробовете на пилотите ли? Та покрай тези частици дето дават от Белинкат, твърдяха че такива са само нови, които има само Русия. По едно време продават на Украйна някъде 911 ракети, но това е друг въпрос. После "разследващите" вадят останка на ракета Бук и на нея има номер съдържащ за годината 86 (1986г.). СССР се разпада около коледа на 1991г., нищо че същата година по-рано в Украйна гласуват на референдум да остане (70+%). После руснаците по номера вадеха на коя украинска част е дадена. Но тук да обърна внимание на друго, че "разследващите" опровергаха Белинкат и за новата ракета дето твърдяха. Или Белинкат лъжат или "разследващите" лъжат или и двете. Всичките да казват истината е невъзможно. А Украйна сваля пътнически самолет 2001г при военно учение над Черно море. А първият свален пътнически самолет го сваля ... България. При всичките подобни случаи се плаща само обезщетение, но не и измислени присъди като в Хага.

Да бе да, финансирана от Ми5, то само руски платен трол може да мисли, че всичко което се пише на света е финансирано от някъде, хората имат морал, не като руснаците.

Доказателства за това вади Асанж. Не случайно сега лежи в затвор в Англия, без да има присъда. За укриване е изтекла преди някоя друга година. А САЩ му гласяха 175 години затвор. Какви са си им личи от това какво пропагандират. Като тук за заводи и отравяния. За химически атаки в Сирия и така нататък. Английско Дойче Веле уж за разследвания.

Ма да бе....карат на морал и фотосинтеза...как иначе

И създадени от британец - Eliot Higgins.

И в България е пълно с шпиони. За 20 копейки ще ти видят сметката

Ако беше така България щеше да бъде свободна от военни бази и САЩ държава.

"Грозев е напуснал Виена заради заплаха" Надявам се, че въпросният боклук не се е върнал в България.

По-умен е от теб във всеки случай.

Явно историята ще се повтори отново ! Европа се принася в жертва в името на банкрутирала Америка !!! Европейските тъпи либерано деМоНократични кратуни трябва да бъдат изчистени от лицето на земята ! Това ще бъде направено от Русия !

Не мога да разбера от цяла България, ссамо този Христо ли се прави на мъж и се бърка в нещата на руснаците, че хората му вдигнали мерника.. . Доста трябва да се е поос.. л , за да се занимават с него.. .

Руснаците не са хора, монголоидни убийци е правилното определение.

Не глупако, Грозев избяга, защото терориста путин обяви награда за главата му. Избяга, защото изобличи русия като сган корумпирани престъпници и убийци, каквито всъщност са. Щовека е живял в русия много време и познава системата им, и когато го обяви публично и стана неудобен. А всички, които са казали истината рано или късно са отровени или самоубити. А вие руските подлоги в БГ само продавате националните интереси!

Пряха в България Руската Телевизия ОРТ -1 И какво си мислят , българите нямат Информация вече и укрите побеждават -МАЧУ ! Русия е непобедима , Тя работи с 0,10 от персонала на войската си ! Набедили някой градинар или Шлосер че е шпионин за да кажат на Покровителите си , ето и ние ловим на Путин дъртия ! Смешни сте австрияки , в България ние Русофилите сме 98% от Населението на България и Русия е неполбедима ! Смърт на Фашизма и Нацизма в украйна ! Укрите не са желани в България !

Отивай да се прегледаш при психиатър бе, червен плъх такъв.

Подкрепа за република Украйна и Грозев. Режима в Москва е токсичен, Трови хората в Европа и България Тумор, който се лекува оперативно, чрез изрязване

Подкрепа за президента Зеленски и от ГЕРБ. Да го дукат комунистите русофили от БСП.

Първосигнален добитък има и в ДБ, няма ли някой да се изкаже?

Грозев да не заиграе казачок под въздействието на Новичок хахахаха

Ако се обърка да прескочи до Лондон като нищо.

След прогнозата на МВФ за бъдещето на руската икономика.. Вместо минус 4%, а след това - минус 2%, а от преди два дни - РАСТЕЖ от 0,3%.. А Световната банка пък каза и тя - руския износ се върна на нивото преди 24 февруари.. Въпреки "санкциите"... Пак се отпочна гонене на дипломати по обективни предположения. Предположения, но не и доказателства.. Ма то и в Австрия са нужни икономии.. А как да съкратим 4-ма дипломата в Русия безболезно? Май това е решение..

Това го прати на Путин щото вчера каза , че трябват мерки за изпитващите лишения руснаци.

Свалям шапка пред троловете на Копейкин. Десетина души успяват да осерат цялото интернет пространство.

Не може да осереш външна тоалетна! За Грозев говоря.

250к свободни българи, хорвенце, срещу 600к робска калинко администраия на мутрата

Не сваляй шапката, да не си изгубиш мисълта или там, каквото предизвиква ганглийните ти конвулсии!

Лошо Грозев лошо.Добрата новина е че ЕС ти праща безплатни памперси

А ние Митрофанова кога ще я изгоним?

Няма каде да се скрие !!! Въпрос на време е !!!

Край си таксито и недей да пишеш неграмотни коментари. Маргинал

Руските предатели рано или късно заплаащат с живота си, защото никой не трябва да се евава с Велика Русия.

А костовиста левон арменската шлюха от химик се събуди банкер смях хахаххах ей за това няма да се оправим

Прост и беден ганьовец

Предложението на Балтийските държави за един единствен посланик на русия в ЕС не е лошо.

Предложението за един единствен посланик на ЕССР в Русия също.

Лека полека избутват Русия от досега с Европа.Няма лош. Ким Чен Ур ги чака , а Ким Ир Чен чака специално Путин.