Австрия е пред трети, по-строг локдаун

Броят на новите случаи на коронавирус в страната нарасна драстично

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъѝ я, само банките не пипайте. Другите майната им .

На фашагата му се услади диктатурата и си поръчва пак от същото !

Все пак много по-добре е да има локдаун,от която мярка много "реват",защото другият много по тежък вариант е локаут.Който някога са чели романа "Тютюн" от Димитър Димов,трябва да са се запознали със значението на думичката "локаут".Тя засяга само трудещите се хора , а не политическите и икономическите паразити

австрията нанесе такива щети ба Балканите, че заслужава не локдаум ами пълен нокаут!

Аз като виден инфуенсър, болгар, влогър и плеймейтка им предлагам да влезнат в Нокдаун за да не стигнат до Нокаут.

На тия не им увират тъпите кратуни.....не вдяват, че със затварянето нищо не правят....и 5 пъти да локдаунват и локъпват все тая....

австрията да я затварат целата, мене ми пука кво става тука и ич ме не бОли да ми се оправдават с австия, тех ги затворИли начи и ние требе така; тъпи глАви безмозъчни

Ами така вирус не се спира, но виж икономиката се убива. Явно това е директивата. Какъв е смисъла да "изчистиш" вируса за 2-3 седмици и после да си го "внесеш" наново отнякъде? Може да стане, ако приложиш мерките на Китай, което в Австрия и където и да е било в Европа е НЕВЪЗМОЖНО. Т.е. смисъл просто НЯМА.

С болни и починали хора се затварят производства, губят се пазари и се убива икономика гарантирано! Заведенията, моловете и стадионите, а сьщо кината и театрите не правят икономиката! Можеше и в ЕС успешно да се приложат сьщите мерки като в Китай синхронизирано и след това да се вьведе строг режим и контрол на влизането от трети страни!

Този вирус сякаш предимно в развитите страни върлува.

В Австрия няма да позволят гледки като в Италия, опашки от коли пред болнците чакащи да ги приемат. Това ще е унижение и унищожение на всичко направено до сега. Ще заключат всички по домовете, но срив няма да се позволи. Това е и целта. Държавата е богата и може да плаща известно време големите минуси. Сега влизат антиген тестове, 8 евро на парче 15 мин резултат. До 2 седмици всичко ще се оправи, но ще има 2ри тежък локдаун. Това е неизбежно. Защо нито една мярка не помага? Ами защото само пълен локдаудн помага. В Австрия затвориха заведения, сложиха вечерен час, затвориха фитнеси, спортове, ски и още много и хората се набиха по магаизните, сега и тях ще затворят, после ще се набият по паркове и тях ще затворят и така до пълен колдаун.

Пак малоумщини! В Горна Австрия живея, не познавам някой, изкарал вируса. Нито някой, който познава някой. А познавам много хора! Сега се прибрах от протест срещу мерките в Линц. Приемат ли закона за задължителната ваксинация, ще стане мазало... има доста будни хора.

след като живееш,в долна,горна или странична Австрия,както пишеш тук,защо IP-то ти е от България?

Може пък да ползва прокси, ти как му видя асреса, това не стои в условията за ползване на сайта. Да не получиш призова.

Брато посмали малко...нема как да му виждаш IP-то освен ако не си модератор или самия сървър.....ако си модератор направо ти го казвам: ше ти го тура....ти си знаеш...

Живееш в горно-нанадолнище и си тъп като всеки червен галош.

аз едно не мога да разбера. Как при положение, че там мерките са затегнати и хората спазват като цяло препоръките защо положението продължава да се влошава?

Положението не се влошава, влошават го политиците.

Ние ще избегнем тия тъпотии директно сме у центрофугата на стадния. Три месеца напролет кой оцелял ще го боцкам. :))) 20000 българи да си купят ковчег, жито от гробно място, че тях съм ги отписал. Ще се запознаят със свети Петър БХАХАХАХА

Чета коментарите и не знам да се смея ли, да плача ли! В Бьлгария понеже всичко е наред, те тръгнали да се подиграват на Австрия у си вьобразяест, че ние правим нещо по-умно от тях! Я прочетете какво се случва в бьлгарските болници особено в тези в по-малките населени места! Прочетете за Свищов например - 1 мед. сестра се е грижила в продължение на месец за всички болни и сега е заразена, както и кмета, който е ветеринар, но се беше писал доброволец да помага на сестрата! Сега били останали физиотерапевт и рехабилитатор. Набират доброволци каквито дойдат! Вьпрос на време е цялата здравна система да се срине и колкото повече се отлагат по-строгите мерки, толкова по-зле ще става, толкова повече жертви ще има и толкова по-продьлжителни ще трябва да бьдат, за да има резултат от тях! Хайде продьлжавайте да философствате и да се мислите за велики, цькайте минуси на истините, които не ви харесват, но черното няма да стане бяло, само защото така ви се иска!

Тъжно но вярно.

Хората май започват да се съобразяват. Разхождам се по квартала и виждам празни магазини и ресторанти. Разбира се това не е добре за търговията, но ще намали разпространението. Виждам и хора с маски които ходят поединично по улиците, което мисля е прекалено, но все пак означава, че хората вземат ситуацията на сериозно. Значи има надежда.

чудовище в лицето на Китай. Парите които ом се дадоха да произвеждат евтино влязоха в компартията и тя реши да разруши свободният свят с цел хегемония и запазване на диктатурата. Впрочеч активно подпомагани пт Путака и друготе няколко доктатури. Наивна цивилизация е запдната. Жалко че ще си отиде този подреден свят

Курц е не по-малък крадец от мен, ама управлява на грешното място, трябва пари да раздава на раята... При мен всичко е точно, робите плащат и се страхуват, аз кеша яко!

Дреме ми на тиквичката!

Това ни чака и нас! И всички останали! Няма как да се овладее...

Е като няма как да се овладее, защо са тези локдауни :)

Куреца сигурно ще ги дундурка с по няколко хиляди еврона на калпак докато стоят локдаунати

Между големите уши не винаги има голям мозък!

Ми то по-лошо става бе комсомолци

и всичкото това, бат Бойко да открадне едни пачки!

що ходите на работа, като няма къде и за какво да си харчите парите? Ако е за да си запазите работните местаднес...няма смисъл, ще сте ненужни утре, защото тези на които не плащате днес, няма да ви платят утре!

Кво става лумпени - пак ли Мангъров е виновен или Ганьо? Маските не помагат ли? И затварянето вкъщи ли не действа? Що така?

Е добре де, нали от близо месец са затворени и маскирани... не виждат ли, че това НЕ помага? Колкото и да се маскират и затварят - все тая. Вирус така не се спира.

Много прости по таз земя бе мамицата им. Не са само нашите 80 процентовите.

Спокойно де, при нас няма затваряне, няма и да има.

Зелени коридори?

Какви са тези локдауни преди грипния сезон? Иди ми, дойди ми. Или се прави пълна карантина и свеждаш случаите до 0 като Китай или отпущаш края и квот, такова. За вирусът няма значение дали има 100 000 или 200 000 заразени когато се почне. Това са достатъчно бройки вирусът да премине през цялото население.

Можеш да сведеш случаите до 0, ако можеш да нареждаш на този, който ги регистрира...

Коронавируса: Бий магаре, по-магаре :))) Тез явно са много прости щом не виждат, че резултат от мерките няма!

Абе селяни прости, къде се сравнявате с Австрия. До момента в Бг са умрели повече от Австрия и на ден умират 4-5 пъти повече на 1 милион. Глупави мизерници.

В Австрия всички ходят с маски и спазват правилата. И що стана така бе Курц? Вече сте 10 дена в локдаун, след 8 часа само ченгета сноват по улиците да преследват терористи, и пак бройките ви растат?

Защото "мерките" са измислени от политици, а не от лекари :) Целта на мерките не е да предпазят от вируса, целта на мерките е да направят овцете по-послушни.

Е- и Австрия ли е държава с огромна корупция и нарушаваща масово човешките права, след като австрийските лекари и правителство искат ТРЕТИ локдаун...ЕП е съставен от политици, а не от лекари- тук има огромно и плашещо разминаване между политиката и медицината. А науката, която действително ЛЕКУВА И ЗАЩИТАВА човешкото здраве, е медицината- не политиката.

...и С какво Е известна Австрия отн.отношенита Европа/Света-Русия ?

Schilo

че има правилна политика и си играе отлично картите.

Европейски парламент няма да харесва това.

тия идиоти трети път ье настъпьт мотиката и всеки път все едно им е първи...

Бе чедо, що е тва локдаун бре? Една комшийка каза, че май било нова срамна болес, верно ли е?