Австрия допусна хиляди бежанци от Унгария

Около 2000 бежанци вече пристигнаха с автобуси на австрийската граница с Унгария и броят им може да нарасне над два пъти през деня, съобщи австрийската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Австрия допусна хиляди бежанци от Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А само преди година Франция и Германия връщаха "бежанците" достигнали до тях в страните в които са влезли за пръв път в ЕС. Позовавайки се на ЕС законодателство. Дори българските цигани бяха наритани обратно.

"Мнозина от пришълците падат от изтощение на пода на приюта, но с усмивки на лицата, описва сцената Асошиейтед прес, цитирана от БТА" ......ША СА УСЕ..РА ОТ УМИЛЕНИЕ:)))))

Западноевропейските държави не искат вългари и румънсци, а искат араби и африканци.

Целия ЕС е една пирамида измислена от Родшилдовите евреи и се командва изцяло от тях. Меркел и разни други са само кукли.

Истината все повече форумци я осъзнават въпреки, че не са "атакисти". КЪСНО Е ЧАДО! Още Нострадамус ги предрече. Не съм вярвал на това когато ги прочетох преди 30 г., че в съвремието ще има религиозни войни. Знам и кой ще реши пъзела, но оставам на вас да го разплетете

Може да не съм Нострадамус, но знам какво е намислил Арахангел Михаил. Вдигнал е "Ескалибур" и вече разсича ''Гордиевият възел''. СМОЧ-системата за масово опростачване на Човечеството, не ни дава никаква информация за протичащият процес на очистването на Земята от "отровната ѝ плесен", но на Световното правителство се вижда, че гъз му гори. Толкова НПО-та и ТРОЛОВЕ то храни, а се оказва че все повече Човеци проглеждат оттатък завесата на илюзиите на Богинята Мая - THE MATRIX. За това аз "Знам и кой ще реши пъзела ..." и той методично го решава. Първият етап, 2013 - 2018, вече е преполовен. Вторият етап, 2018 - 2030, се подготвя. И с третият етап, 2030 - 2050, окончателно ще се разруши БЕЗВЪЗВРАТНО робовладелската система на силите на НЕВЕЖЕСТВОТО.

кой каза на тези хора, че пресичането на държавни граници е безнаказано. кой каза на тези хора , че с данъците на европейците ще ги хранят и возят нагоре надолу????

не се притеснявайте, скоро ще си покажат истинските лица на така наречените мирни бежанци. ще видите какво ще стане като получат известия, че са разпределени в държави като българия, ромъния, латвия или унгария. ще им се стъжни на германците като почнат да се бунтуват да чупят и рушат. за съжаление дори и ако утре спре целия този поток от хора нещата вече са извън контрол, цяла африка и азия си стяга багажа за европа особено след като видяха, че европа не е в състояние да спре дори с група от 100 човека.

Както сте забелязали болшинството от бежанците не са християни, а в Сирия гоненията и убийствата са именно на християни, както също така сте забелязали повечето бежанци са мургави и без документи, така че какво убежище търсят от войната в Сирия?!? И кой въобще се връзва на тези "Приказки от хиляда и една нощ"? Или "Приказки по телефона", но не от Джани Родари, а от Меркел Камерън-Оланд ...

Не мога да разбера защо още нашите се правят на ударени, а не вземат всичките ни ромски братя да ги пратим като бежанци в Германия. Ей, така, простичко им прибираме документите и хайде на път, а ако трябва и фалшиви ще им направим, че са я от Сирия, я от другаде. Хем нашите "братя" на бързо ще постигнат завиден разцвет и ще стигнат желаната Германия, хем ние малко ще отдъхнем.

НЕ Е ЛУД, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, ЛУД Е, КОЙТО МУ Я ДАВА !

Колкото повече ги пускат, толкова повече ще идват. Представям си козарят Мехмед от Афганистан, който досега е имал секс само с домашни животни, как гледа клипчета за Западна Европа, гледа разголените жени и му текат лигите. И има стотици милиони като него, които искат да дойдат в Европа. :)

Tи жена ли си, че се разголваш тука,.. или искаш пред Mехмед??;)

В момента в Европа се води такава пропаганда и такова промиване на мозъци, че Гьобелс, комунистите и екпертите на Путин просто могат да гледат с отворени усти и да се учат... Никой не обръща внимание на следните факти: -- "бежанците" са около 80% без документи - защо? -- откъде идват тези бежанци? От Сирия? Не... почти всички идват от Турция, където война няма -- защо всички искат в Германия? Вместо това, тези хора се приемат като герои и се правят героични репортажи. Държави като Унгария биват осмивани и критикувани. Правят се изказвания, че могат да се приемат неограничен брой имигранти и че са добре дошли... Всеки опит за изразяване на друга гледна точка бива заглушен. Крайнодесните партии и те са учудващо пасивни...

100 ..., сто мерцедеса да им изпратят и с червен килим и почести да ги посрещнат. Джамийка, две, три да им построят и имами с високоговорители 5 пъти на ден да им "пеят". Ех, че прекрасно ... Пък ще ги питам след 2 години как е? Тъкмо ще са се утроили чрез непрекъснатия си процес на мултиплициране.

В Европа живеят 900 милиона. Нищо не е 4-5 милиона бежанци. 40% от населението на запада е богато.

От всички бежанци само 5% имат лични документи. Сещаш ли се какво означава това? Утре Ислямска държава и Ал Кайда ще почукат на вратата ти.

no_control1@abv.bg

А кой казва, че са бежанци? САЩ, Турция, Израел, Германия. Помисли, Турция ли ще търпи християни бежанци на територията си? В Дамаск има 6 милиона бежанци... повече кво да говоря? Ясно е, че САЩ, Турция и Израел ги пускат на сам. То вече и малките деца го знаят. Сирийците са защитени. Защо да си подаряват паспорта на трафикант? Тях ще ги пуснат без проблем на всякъде. Те са жертви.

джигитът си остава джигит - него нищо не може да го промени

В ЕС живеят 500 милиона дъртаци, които не се размножават. А само в Африка има един милиард души. В Азия още няколко милиарда. Познай какво ги чака.

А какво ще кажеш за разпределението? Ако допуснем, че тези няколко милиона се концентрират на 2-3 места, какво се получава? Държави в държавите и после какво следва?

Много си зле, пич... Разходи се веднъж до градовете с Европа с висока концентрация на мюсюлмански и африкански имигранти - Марсилия, Брюксел, Ротердам, Хага, Антверпен, Лиеж, Шарлероа, предградията на Париж, Лондон, Дуисбург, Гелзанкирхен, части от Кьолн, Берлин, Мюнхен, Хамбург... Нямаш представа за какъв хаос и мръсотия става дума, София, Пловдив и особено Варна са градове-образец! И всичко това съчетано с огромна престъпност - в пъти повече от тази в България. Искате ли цяла Европа да стане така след 15-20 години?

Очевадно е какво ще се случи/вече се случва/ ислямизиране на Европа и постепенно унищожаване на бялата раса , не само в Европа... В действие е глобалната политиката на властелините на света-"богоизбраните" евреи ....

Стратегията на Троянския кон в действие- днес вкарваме войниците във вражеската крепост, утре оръжията и Европа е наша ! Ще си я направим по наш вкус и подобие

Прави ли ви впечатление, че между имигрантите няма християни...или аз нещо греша...а те са най-тормозените от ИД....

А когато, окуражени от доброто посрещане, пришълците станат милиони? Тогава какво ни остава? Каквото и да наравим, ще бъде късно. Ние вече сме обречени. Приятен ден.

БРАВО! Продължавайте все така! С удоволствие ще ви препратим и от нашите бежанци! И както е казал поета "... Плеснат с ръце и се прегърнат ..." Пълна "идилия"...

"ИДИЛия"

предлага да се спазва КВОТНИЯ ПРИНЦИП при разпределяне на бежанците....Страни от ЕС, които отказват спазването му, следва да бъдат лишени от еврофондове!!!!!!

"Досега сме внесли 5 милиарда и 144 милиона, а сме получили 4 милиарда и 790милиона!? За 2014 г. се предвижда вноската за ЕС да е в размер на 904.7 милиона лева," - информира Зинаида Златанова! ЕС до момента ни е глобил с 10 млрд. евро, съди ни за още 14 млрд.,

Това не са мигранти, а бойци вкарани от мюсюлманите в европейските държави. Вижте само възрастта и съставят на им. Изключително мъже на възраст от 17 до 35-40г. Жени и деца много малко. Защо тези хора не се борят срещу режимите в собствените си страни, а пристигат тука. Това са бъдещите мюсюлмански войници в Европа. Не знаят език, много нямат квалификация, не идват да работят, а пристигат заради облагите и високия жизнен стандарт в стария контитент.

сега е момента циганите да заминат до австрия а после да хвърлят всички документи и да казват че са сирийци:)

И аз си го помислих.

Много бързо забравихте, че Германия е победена страна и в моментае окупирана с 58 чужди бази, а още по-дълбоко е окупирана с банкови договори,НПО икономически,партии, явни и тайни агенти на Онбашиите. Неслучайно послушна Мер е канцлер.БГ също е победена страна ит рябваше да бъде поделена между съседите по Мерака на Чърч. Незконният син на Барон Ерол Ротшилд, роден 1879 в Грузия му е попречил. След разпарането на СССР БГ остана без защита и вековните хиени специализирали по грабеж на държави колонизираха БГ и я готвят за скраб.

Мечтата ми е да прекарам една вмер в Софийски хостел пълен със загорели, надарени сирийци.:))) Да си ме връткат цяла нощ :) Вярвайте ми, мога да ги обслужвам по 5 наведнъж :))) Какво тук значи някаква си религия!))) Много сте задръстени!

а знаете ли че християните в момента в сирия,не ги пускат да излизат,,трепат ги и ги карат да сменят религията ,унищожават манастирите и църквите ни и всичко което е християнско.а от друга страна вие в европа приемате само мюсюлманите,така че пожелавам ви да изпитвате това което го изпитваме ние християните в сирия и ирак.

Всички християни ще го изпитат, не се тревожи. Ще бъдат изпитани.

В коя част, тази под контрол на "умерената опозиция", на ИДИЛ или на правителствените сили?

на идил,още завчера в град карятеин сключиха договор местните жители които са християни,с исламяската държава ,само че в бг сайтове нада ли го има,а договора гласи,че: 1 християните да плащат данък ако искат да останат християни а в противен случай да напускат или да станат мюсюлмани 2 християните нямат право да празнуват публичнс и да показват кръст или да вдигат шум. 3 християните нямат право да пият или да ядат свинско християните нямат право да говорят на тема религия.. и така нататак..а цяла европа това не го вижда.

При Асад никога не се е правило разделение между християни, сунити, шиити, алевити...

наистина има хора в България които не са за европа и е нормално да не искат да сме в ЕС :) само че ако не искате да сте в европа заминавайте в азия или африка защото България е в европа :) европейците са добри и цивилизовани хора :) много от вас ги мразят поради тази причина но европа ще става все по-добра :) а вие маргиналите озлобените ще се чувствате все по-зле :) така че по ваша преценка намерете си по-подходящо място :) фреди меркюри беше гей и занзибарец :) айнщайн беше евреин вие какви сте?? злобни тъпаци?? кой има нужда от вас :) а на всичкото отгоре пискливо-гръмогласни :) опитвате са да заглушите доброто и напредъка :)

Самият жив Бог казва на християните да излязат от Вавилон за да не споделят язвите на тези които останат там. Вие си философствайте на воля.

Идиотизмът ти заразен ли е или ти е по наследство?

Изчезвай бе, бок.лук, усмърдя от форума! Не виждаш ли, че никой не се хваща на въдицата ти, смотан!

разбираш под европа ? моята европа е където мога без страх да пътувам,работя и да бъда себе си.която ме уважава и аз я уважавам ТАКАВА каквато е !!! твоята европа и тази на бежанците мисля е доста по-различна , не се толерира равенството , законите за жените са специални както и християнските ценности не са валидни и добре приети-работил съм с египляни и марокинци и те доста неприятно изживяване

Погледнете ги колко са ухилени всички, на мен не ми приличат на хора бягащи от войната.

Не е ли Гърция първа страна, членка на ЕС, която трябва да регистрира влизащите на територията и мигранти?

си иска,а ЕС си затваря очите за това. Наливането на стотици милиарди в Гърция не е случайно..гърците си имат всемогъщ покровител. Харесвах много германците,а те се оказаха жалки и изпълнени с комплекси след ВСВ.

Германия от Втората световна е окупиране - Западна от САЩ, Източна - от СССР.Днес и двете Германии са пряко зависими от едни чичковци които обичат да дават държавно гарантирани кредити.

Мечтата ми е да прекарам една вмер в Софийски хостел пълен със загорели, надарени сирийци. Да си ме връткат цяла нощ :) Вярвайте ми, мога да ги обслужвам по 5 наведнъж

Пичове, които сте по Австрия и Германия -кажете какво мисли ОБИКНОВЕНИЯТ човек там по въпроса, че от гнусните медии, нищо не се разбира ?

В Германия-като интервюират хора по улиците-ВСИЧКИ са ЗА ИМИГРАНТИТЕ Ама по форумите им е СЪВСЕМ ДРУГО-постовете им започват главно така-не съм десен, обаче...Ами-в резюме-не ги искат....А съгласно официалната статистика 46% от германците се страхуват от тях...

аз сам в австря от з0 години.тук е окупирано вече от фесофе и кадани с по 5 деза.новите им идват вече в повече.слава богу че арабеските немат желание да остават тук,но все пак някои остават.и правителството се чуди какво да ги прави - няма място за тях.виена е пренаселена,салзбург сащо.а останалите области правят протести само ако чуят че искат да пратят при тях от новите цигани.и аз вече не мога да ги дишам,гадни са,не ги интересува нашата култура,искат те да легнат някаде на созялна помощ.арабина не е свикнал да работи.лошо бадеще ни чака.и поради това фашистката партя набира яко сили тук - местните гласуват за нея,защото ... сами се сетете.

Благодаря за отговорите ! Относно тв интервютата -да, очевидно се манипулират и в двете посоки - от тълпата джагали изкарат най-бледоликия, с него говорят, а отзад притичват тъмни субекти.

Много скоро ще се надигна десните, Хората се узлобяват и ще доиде началото на края на Европа.

плачат и се тръшкат за едно дете на снимка,но колко са тия дето виждат в деѝствителност как се отнасят към жените им и какво точно е ислям?!за тях не ги ли боли?!как можеш да допуснеш в родината ти просто така такива зверове?!

Какво точно е исляма? Къде е разликата между исляма и християнството?

..не мисля,че в някоя бяла цивилизована държава биха натровили с газ 300 ученички,както в афганистан тия дни...щото там жените са само за изнасилвания и разплод...и това ви изглежда правилно?!не мисля...

100 автобуса - приблизително 5000 мигранта.

Скъпи сънародници, скъпи любители на евроатлантическите ценности, замислете се че емигрантите прескачат нашата страна и не искат и да остават тук. Най-прекия им път е през Турция и България, но не искат, може би разбирате защо. Ние сме още долно племе с развитие близко до тяхното, говоря на тия дето идват, а това е така, защото постоянно вървим назад и се скъсваме от злоба и разделение, така навремето сме паднали по турско робство, не ми допада идеята за присъствие. Крайно време е, ние като нация да започнем да се възраждаме, а първата стъпка е, не да се изграждат заводи, неее, не е и да изграждат пътища, първата и най-важна стъпка е да дадем образование на нашите и чуждите деца, образование, което да учи и развива! Нека се обединим и да поискаме истинска национална програма за образование, за началото на новия ни Възрожденски период, защото имаме нужда от това!

Съгласен съм, само да допълня, че Възраждането е започнало с демографска вълна на българското население по земите ни, та възрожденските семена е имало къде да покълнат и поникнат.

То в момента все още има достатъчно българи по нашите земи, имаме и някаква икономика, добра лоша, има я. Да, вярно, сигурно ще се наложи да се лишим от едно или друго, за да се случи, но мисля, че си заслужава.

"Прескачат" ни защото са чули, че местните управляващи гадове искат да ги задържат в България и има проблеми с пътуването им назапад.

Радвайте се, че ни прескачат, скъпа сънародничке! :) А какво образование давате на децата чрез полуобразованите учители, това е друга тема за разговор, добре че ние родителите образоваме децата си! И повярвайте, определено не бих образовал децата си в съответствие с мюсюлманската ценностна система! Пази, Боже!

всичко е по план, евреичетата добре са го замислили така да ислямизират европа, преди плана им с отоманците не стана и то благодарение на истинските българи и сега пробват през задният вход на европа, защо не бягат в другите съседни на тиях страни или пък да остават в туция защо идват при християните, но така е то евреите ще постигнат заветната си цел да премахнат християнската религия.

кой има интерес от миграционната вълна към европа ли?? ПУТИН! :))) ОЧЕВАДНО!

Твърде прозрачен си. Все по-малко хора се ловят на подобни шменти-капели!

я ходи в монголия там конете и хората са равен брой -може и да те огрее с някой кон

Tука вече, ще спомена, маика ти!! ;))

Очевадно, не си в ред.

то нали най големият враг за Европа бяхме ние и румънците.Изпълнявахме какви ли не условия и възбрани и унижения за да минем границата години наред. Аз на това безотказно и грижовно посрещане мога да кажа една дума -любов!

ЛюбоФ ли бе да я опишеш?! Разровиш ли се ще ...

Дано тези бежанци не забравят какво направи за тях Австрия и най-вече Германия

Да ни е честита новата държава в Европа - Германистан ! Наздраве !

я,я фантастише,зум воол!

Препубликувам това от друга подобна тема. Моля за мнения! Във всички логически и криминални задачи се търси мотивът - кой има интерес. Ето предположение за още един заинтересован: Филмът, който гледаме, може да не се казва "Бежанците завладяват Европа", а "Евробюрокрацията завладява Европа". Сегашната конструкция на съюза предполага непрекъсната борба за запазване на национален суверенитет от правителствата и делегирането му върху обединената, брюкселска основно, бюрокрация. Съюзната бюрокрация непрекъснато иска да отхапе пълномощия от правителствата - къде основателно, къде поради властолюбие. Преди сегашната криза, във връзка с гръцките дългове, желанието им беше за по-голяма власт върху националните бюджети, например. Настоящото Евро-безучастие дали не е опит да се докарат отделните страни до задънена улица в опитите да се справят с мигрантското безумие, за да се наложат в последствие съюзни наднационални политики с допълнително орязване на национален суверенитет. Подозрителна изглежда позицията на наблюдател от страна на еврокомисията, в помощ на страните в момента.

Интересна е гледната ви точка, а предвид допира ми до евробюрократите, е и съвсем възможна. Реално, чак такава криза няма и Европа с радост може да приеме цялото население на Сирия, ако беше дошло да работи и да се интегрира. И точно това ме притеснява, че нито бившия, нито настоящия комисар за кризите се изказват какво се случва и какво се готви.

Бюрократите на ЕС имат по-важни задачи - да слугуват на САЩ, да слагат нави санкции на Русия и да подкрепят фашистите в Киев! Скоро обаче ще им се наложи да се поразмърдат и да запеят друга песен!

Поразително е лицемерието на ЕС - като е за граждани на ЕС, трябват ни документи, (за някои страни и визи), искат ни доказани средства за престой, ограничават ни времето на престой, накрая казват, че сме им изяждали социалните помощи... А тези нелегално, без документи, с неизяснена самоличност (оня ден Фронтекс заявиха, че имали някаква "идея4 за националността на мигрантите, но "кой и от къде" влиза в ЕС - "нямаме никаква представа". Баси и двойните стандарти - само защото тези са мюсюлмани ли?

Циганите са с привилегии. Сега ще гледаш как юбер расата на Хитлер слугува на араби и африканци. От това по-голямо наказание дали има.

пращайте ги в щатите. там им е мястото при тези които направиха така, че хората да бягат от собствената си земя.

Нека си внасят чистачи, буклукчии и лайнари колкото искат, онези като видят зор сами ще си тръгнат или ще се мартирросат на публично място, но риск винаги има, не може да се предскаже какво точно ще стане. Въпреки че е очевидно храни куче да те лае.

Боклукчиите в Австрия са само и изключително австрийци. Това е добре заплатена работа и те не я отстъпват на чужденци. Чистачите са предимно хора от бивша Югославия, изключително трудолюбиви и никой няма да ги подмени с трътлести и мързеливи арабки. Арабеските просто ще седнат по обичай на социалната софра. Редовите австрийци са настръхнали от възмущение.

ми ха да ви е честито - има няма още 22 000 000 сирийци са се запьтили кьм Германия.....

Ще се лее кръв по европейските улици. Първо: запада е виновен че допусна хамериканците да унищожат африка и арабско. Има интернет достатъчно сте интелигентни,може да разберете истината сами. Второ:необразованите мюсюлмани ще завладеят Европа. До сега с който образоване такъв съм говорил, той е успял да се интегрира в Европата. Но те са много малък %. Всичко останало ще въжда Европа и света през призмата на Ислам, а това е много страшно.

Най-богатите арабски страни не са взели и един бежанец!

и цялата работа в сирия е че путин иска да запази асад като диктатор за да му върши работа по газовия картел :)

Защо не ходят в Русия? Тя е най-голямата държава по площ и може да ги побере. Освен това не пият и няма да засътрашат алкохолния запас на руснаците.

Сигурен ли си? Ходят и там. Най-малкото, пътят е повече и е по-труден. И границите са пазят.

А що не ходят е Америка?

май завиждаме че мигрантите минават по други маршрути и не ни ебават като държава за убежище.

Трябва да вярваш обаче, че си кух като кратуна.

да се е -бе в г- за или някаде дргугаде. И аз такива като тебе също не ебавам за хора! Иееееъ!

Време е за нов европейски съюз - Европейски християнски съюз, начело с Виктор Орбан или политик със същите разбирания! Новият съюз трябва да се огради със Желязна завеса към нашествениците-мюсюлмани! Няма време за губене. Трябва да се действа незабавно!

Ако наистина законите за бежанци в Германия и Автрия са толкова щедри към мигрантите, то е съвсем нормално половин Африка и Азия да иска да отиде на социалка точно в тези страни.

А ние да станем на Християнска Република България!