Австрия се кани да връща от границата повечето мигранти

Австрийският парламент прие едни от най-твърдите и ограничителни в Европа правила за предоставяне на убежище, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Австрия се кани да връща от границата повечето мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да успокоим австрийците, вече същите ще идват законно с турски паспорти! Отдъхнете си австрийски граждани всичко ще стане по реда си, сложете си тапи на задниците и не ходете сами по тъмно!

Абе нас луди ни направиха за онзи серсем Динко, а тез тук са си избрали наследник на оня с мустачките и сега немците се ослушват като ни лук яли ни лук мирисали... пак тройни стандарти

Петьо и Динко са патриоти и заслужават уважение за постъпките си, а и никого не са убили, като оня с мустачките!!!

"Правозащитни групи, религиозни лидери и Боабдил (?) и Фатма заклеймиха проекта който епоследния от серия твърди мерки против миграцията. според тях той нарушава човешките права на Боабдил. За човешките права на Ханс, Гертруде нищо не се казва...

нащи продажни келемета да вземат пример!

Всички партийни лидери, ХК ..... борци за права ДА БЪДАТ КОМАНДИРОВАНИ ЗА ПРЕГОВОРИ В САУДИТСКА АРАБИЯ ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА ХРИСТИЯНСКИ ХРАМОВЕ. Да бъдат пуснати там представителите от женски пол с европейски летни дрехи, поради горещия климат! ЗАПОВЕД!

Браво на Австрия! Виена ще си остане Виена. От нейните дворци, паркет, балет, музика , паркове с цветя мюслитата нямат необходимост и не вдяват. Защо се врат тогава? За да си веят шалварите и там ли?

Това не са права, а кражба на чужд труд, ценности и постижения с много жертви. Да си извоюват либийците реда. Нали Кадафи им го беше създал, нали се радваха като го убиха, нали се мразят племената от Бенгази и Триполи. Те да си подредят страната и да се разберат. А не европейците да им клякат, да ги издържат, че и джамии да им строят. В СА МОЖЕ ЛИ ДА ДАРИМ ПАРИ И ДА ПОСТРОИМ ХРИСТИЯНСКИ ХРАМ? ТОГАВА? ПРАВАТА ТРЯБВА ДА ВАЖАТ ЗА ЦЯЛ СВЯТ.

Австрийците действат не чакат и не питат.Няма да си дадат държавата на чернилките.В България единственото положително е,че сме толкова изгнила пробита и скапана държава,че дори негрите от джунглите и арабите от пустините не могат да си представят за миг да оцелеят в нашата родина.

Пишувам ти, драга стрино. 25 годин тея еврепейски чужденеци ни са караа, дека сме не могле да итрегнираме еден ништо и никъв мильон и кусу от наште црънки. Даваа, даваа акъл - така и така требало, Ама чудна работа, стрино Тодоро, его, търкулна са - не търкулна едно лето и еврепете гледам нешто пиштат, сакат да го интренират наобратно кюмуро. А па он нече, не знам оти.

Е па кумуро у пещите дека му е место то тамо опит имат

Чудно защо бЕгат в русия, нали е много яко там.

Защото руснаците имат акъл и не ги пускат.

Финландия или Норвегия.

На кой идиот въобще може да му хрумне да позволява масово мюсюлманско преселение в Европа!!?? Дори и преди хиляда години не са били толкова наивни. На западноевропейците яко им хлопа дъската!

Европа е малък континент, единствен дом на християните и европейците. Той отдавна е пренаселен и това е една от причините за двете Световни войни. Да предизвикаш масово преселение на араби и негри в Европа е чудовищно, защото представлява огромна заплаха за мира, християнството и европейската раса!

"Железните мерки",вероятно ще са,да се лишават бежанците от десерт на вечерята!

Мустаците ми не са толкова големи, а като се забуля даже не си личат отдалеч. Г-жа Меркел заслужава награда, а ако си пусне един хубав мустак и не си маха космите от краката ще заприлича на истинска прелест от харемите на близкия изток. В братска турция мъжете нямат избор и си падат по нас и не се налага винаги да се забулваме та да не ни се смеят както на запад, където не разбират от изкуството на косматите жени.

Това не е истинската Мелиха, а едно нелепо-неуспешно-жалко опитче за имитация. Бъдете здрав!

ти докога ще влизаш агресивно в чужди домове и ще си позволяваш да пишеш от чуждо име-няма ли един поне честен човек да я разкара тази...или този- да ходи с лорчето-истинското- при бурките!!!

крaеaтските тролове подкрепят бежaнците,те нa 99,99 % сa турци и роми и то от нaй-дегрaдирaлите и пропaднaлите !

да не видат нещо убаво и го крадват тоз европейци. ..Динко как е на австрийски?

за динко не знам, но балък знам- да ти помогна??!!!

Австрийците най-накрая трябва да унищожат путлерастките агенти. Чак тогава ще могат да заживеят спокойно и без омраза.

И Брюксел ша става на Виена. да!

мили млади тролчета които се дърляте на вятъра.Да сте чули нещо за трета световна.Е тя вече е започнала.Тя не е с размахване и дрънчене на оръжия.Тя е тиха и мирна със завземане ОТВЪТРЕ.

Австрия няколко пъти е спасявала Европа от османците. Ще се справи и сега. А България си е все така със свалени гащи както през 14-ти век. Важното е народните душмани за пореден път да преядат и да се удавят в лакомията си. Както и преди.

Искаш да кажеш, че времето на Цар Иван Шишман се повтаря ли? Дето се карал с брат си, разделили България на царства, по това време от тук минала и чумата, турците дошли

да възкръсне Кан Тервел - кошмарът на Халифата,и Европа ще вземе да се пооправя от поразиите на бабето

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВЪВ ФРАНЦИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НАИ-ПОСЛЕ ЛИО ПЕН,ПОСЛЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ И ДЕСНИЦАТА В БЕЛГИЯ...И ГЕРМАНИЯ!МАЛКО КЪСНО,НО ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ!

МНОГО КЪСНО СА СЕ СЕТИЛИ-1/3 ОТ НАСЕЛЕНИЕТО В АВСТРИЯ Е ТУРСКО!

австроуунгария или днешна австрия и унгария са най-достойните европейски страни -някога спрели османското нашествие сега спират ислямското нашествие а ние тъпанарите дето сме били най-потърпевши се свиваме като мишки заради боко българопредателя!

Спряха нашествието с помощта на полския крал Ян Собиески.

чудесно, и на нас Bладислав ни е помагал срещу турците- нищо лошо :) :)

А в Булгаристан са си разпрали задниците за тези боклуци бежанците.

Достойни австрийци като кандидат-президента г-н Хофер знаят уроците на историята - турската орда е спряна почти на прага на Виена преди около 600 г. И събудиха обществото за новото ислямско нашествие, инспирирано и финансирано от наднационалната олигархия. Успех на хер Хофер! Първата му работа трябва да е изчистистването на Австрия от т.нар. "правозащитни" организации. Оттам-нататък нещата ще си дойдат на мястото. У нас ни чака същата работа - изхвърляне на антибългарските организации, финансирани от чужди служби.

Браво на австрийците!

Не може само да говорим и да мислим за правата на идващите отвън имигранти.... ние които живеем вътре в Европейския съюз нямаме ли права бе? Като с циганите в България- дайте им пари, дайте им права, а всички българи да работят робски, да живеят мизерно и да няма и пенсия накрая...... къде са нашите права- на нормалните хора, ами няма ги!!!! Така че австрийците са си прави, а ние сме баламурници!!!

Дали ще се намери един средно интелегентен Българин, който да напише отворено писмо до Австрийския парламент, в което да ги поздрави за действията, които предприемат за спиране на поредното нашествие на чалмите в Европа. Аз ще бъда първия, който ще се подпише под него.

Защо трябва да пиша отворени писма до някой си, че си върши работата за която му плащат не малко, безданъчни пари? Не знам какво работите, но на вас шефът ви (ако имате такъв, разбира се) пише ли ви всеки месец въодушевени писма, че сте си свършили прилежно работата?

няма нужда,те сте го прочетат от посолството им.

Скоро навсякъде в Европа ще стане така, само въпрос на време е... тези процеси са инертни, но много сигурни - когато една партия прави глупости, идва друга партия, която оправя нещата... мандалото е тръгнало да лопва вече...

да се върне към корените си като основен враг на азиатски рашистан.

Ами това е, Австро-Унгария взема най-сериозни мерки! Другите са овце...заедно с нашия Смехурко!

Нахлуването на мигрантите е друг вид агресия срещу европейския етнос и трябва да бъде спряно. Европейските ценности и култура са чужди на нахлуващите бежанци, които се интересуват само от материалните облаги. политиците, които ги допускат са луди за връзване!

А питаха ли мама Меркел какво ще каже? Когато миналата година ние казвахме какво ще стане, ни обвиняваха в какво ли не, а сега? И имам въпрос айде нови няма да пускаме, но тия 1 млн. и повече колко години ще издържаме? Меркел нищо не казва по този въпрос, 1, 5, 10г., колко години ще ги обгрижваме? Защото като гледам те нито имат намерение да учат, нито да работят, разхождат се на групи по паркове и магазини и така до кога? И ако това ще е вечно искам да се запиша и аз за бежанец, за 45 г. работа на тази държава-200 евра пенсия, а тия без принос 500евра, искам и аз!

Днес четох,че във Великобитания ще приемат закон гласящ,че ако след 5 години един имигрант не заработва 3700 евро, ще бъде автоматично експолсирван.

35 хиляди паунда на година трябва да заработиш за да останеш в УК след като си прибивавал повече от 5 години, не си от ЕС и нямаш статут на постоянно пребиваващ или да си станал УК-гражданин.

Австрия е на път да си построи нов крепостен вал, за да спира башибузука пращан от султан Сюлейман...пардон, Ердоган. Историята се повтаря, който помни взима мерки.

А сега пак Аншлус, само че германия към Австрия!!!

Европа изгуби много ценно време, докато схване истината за "бежанците". Нито един от тези чужди на нашата култура хора няма място тук! Те не искат да се интегрират, перспективата е да превърнат нашия континент в това, от което бягат. Очевидно става въпрос за глобален план, чиято реализация започна миналата година. Ако водачите на ЕС не се осъзнаят и не пред предприемат сериозни мерки всичко това да спре, народите трябва да вземат съдбата си в свои ръце.

Много добре съзнават за какво става дума, и само чинно изпълняват инструкциите на глобалистите. Вижте как австрийците (наясно със ситуацията) приложиха добрите стари традиции от времето на империята и руската охранка!... и т. н.

Истината, макар и жена, не е долюбвана! И защото ли?...

Много често се бъркат понятията, или по-точно така са манипулирани в съзнанията. Тук изобщо не става въпрос за желание, мерак, стремеж за/към интегриране. Самата религия (военна доктрина) Забранява най-строго подобни мисли. Така, както "демократите" и гей-апарадчиците забраняват свободното слово на онези, които не съгласни с тях.

подобни мерки се вземат в целия ЕС това ще е края на нашествието! Лошото е, че ние нямаме управляващи, а мекотели!

Азиатската сган пак ще бъде спряна до Виена. А България се управлява от гнусни продажни предатели.

аз туй казвам! Даже си мисля, че с "мекотело" ги обрисувах още по-точно, но и ти си прав разбира се!

"Правозащитни групи, религиозни лидери и опозиционните партии заклеймиха проекта" сега да зададем правилния въпрос: "кой плаща на тези ... Правозащитни и други там групи"?

"Правозащитни групи, религиозни лидери и опозиционните партии заклеймиха проекта, който е последния от серия твърди мерки против миграцията. Според тях той нарушава международните конвенции за човешките права." Eх лицемери долни! На кого служите, та чак се задъхвате в притворството си и извратеността си? Колко ви плащат, за да се правите на палячовци?! Това не са бежанци, а нашественици, умишлено тласкани към бяла, християнска Европа, за да я унищожат в интересе и полза на вашите господари. Няма да има световен халифат, а вие ще бъдете употребени по най-лошия начин. Защо християнин не м оже да отиде в Сауди Арабелата? Да си построи там църква и мирно и тихо да си папка свинско от прасенцето, което отглежда в двора си?! Какви са тези претенции да нямало коледни елжи, да не се сервирало свинско, да се и да не се... Нахални пръвосигнални примитиви... !

Някой знае ли каква част от т. нар. "мигранти" в Германия вече работят??? Или в някоя друга Западоевропейска държава?

Те не идват в Европа, за да работят - поканени са от немската им леля. Тя пък ги обърка с някогашните гастарбайтери от Турция, но не съобрази факта, че етнос турчин няма - те са потомци на най-различни племена и етноси от времето на империята, много от които имат християнски произход, следователно са с наследен друг манталитет.

Пикaя нa всички конвеции,нaционaлните интереси нa европейските нaроди сa нaд всичко в случaя !

Обърнете внимание кой защитава мигрантите: Правозащитни групи, религиозни лидери и опозиционните партии. Правозащитниците за пари, религиозните лидери заради религията и опозиционни партийки за да лаят след кервана.

Фрау Меркел от опозиционните партии ли е?

Скоро даже и от опозиционните няма да е. Горката ходи само по кюлоти при Ердоган и му изпълнява всички мераци, толкова е закъсала. Стана за смях на дърти години.

пристигащите са предимно от Афганистан, Сирия и Ирак, а в последно време- и от Либия. И от тук ги гледам, и от там- все държави, 'демократизирани' от американците. ама ни го навряха, нашите американски 'съюзници'!

Наистина си Абдал. А какво прави 10 г. в Афганистан Русия/СССР/ ? Кой е най големия враг на ЕС ? Кой е най-- заинтирисуван от разпада на ЕС ? Братската ви Русия и вие предателите русофили. Вие сте най продажното племе. Вие сте АНТИБЪЛГАРИ.

Интересно, докато СССР воюваше в Афганистан как на запад нямаше афганистански бежанци? Тази нова дрога, наречена човешки трафик е по-нова мода и няма нищо общо с кой води войните. Все едно да кажеш, че синтетичните наркотици са възникнали в резултат на масови мафиотски разстрели. На всички е ясно че това са лабораторни технологии, родени от световни умове, разполагащи със съвременни технологии. Как се правят дигитални карти и международни сайтове за трафик комуникации от примитивни воюващи цял живот хора, тва да не ти е мак да го засееш и ожънеш?

Ще се сетят! Догодина и на дъртата вещица Меркел като и духнат под опашката, нещата ще се наместят съвсем.

лошото е, че догодина ... я камилата я ... немците съвсем са го закъсали с тези политици (като нас). според мен въпрос на време е да се отрази и на икономиката им

Какви политици имахме само преди ДЕСЕТИ--Продажния неграмотен Алкохолик -Гошо Тарабата, Югов-- Кундурджията , Правешкия циганин и селски хитрец Тошо. Какви мъдреци бяха само. Комунягите бяха най простата част от населението.