Цветанов: Парламентът да провери как Станишев е плащал на австрийски лобист

Министърът на вътрешните работи и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов призова депутатите да създадат парламентарна анкетна комисия, която да разследва скандала с австрийския лобист Петер Хохегер, в който бе замесена Тройната коалиция.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Парламентът да провери как Станишев е плащал на австрийски лобист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сигурен ли си че е плащал Станишев?

След проверката се установи че е плащано с продажба на присвоените панелки чантаджията Цветанов.

Първанко сега само дововолно потрива ръце. Добре изиграно, другарю.

Новото местодомуване на Станишев ще е Централния затвор на втория етаж, третата врарата в ляво.

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВИ ИГРИ ИЗОБЩО НЕ НИ ВПЕЧАТЛЯВАТ, БЛЕДНЕЯТ ПРЕД ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ И УСЛУГИ. Т

оставете станишката поне си направи някой лев и си намери мома кво му бъркате у паницата пък ние нека си духаме супата ;-)

След 1990 година винаги съм имал ОФИЦИАЛНИ ДОХОДИ и МАКСИМАЛНИ ОСИГУРОВКИ превишаващи 3 до 5 пъти тези на президента и премиера. Живях нормално, имам 2 апартамента по около 80 кв.м и две коли. Но сеаг имам таван на пенсията. Не бях военен или ченге. Та тъщата на ЦЦ е нещо извънземна.Абе мно...ого КРАДАТ итези

ах, милейди, иди да коментираш на английски, че с българския си скарана!

Станишката отдавна и бодро се е запътил към местата за излежаване на присъди. На крилата на глупостта ... Още не са забравени загубените секретни документи, които си разменял с Трактора. Сега пък комбинацийки с Моника, която даже забремени по някакъв начин. Весело си живее този човек, но краят май няма да е весел ...

МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА ОТКЪДЕ ВЗЕ ПАРИ ТЪЩАТА ТА ДА ГИ СЛОЖИ НА СКРИНА ТА ДА СИ КУПИШ 6 АПАРТАМЕНТА!

този глупак обясни произхода на шестте си апартамента сега иска обяснение и от тройната коалиция ами нали ите като тебе са все комунистчета всички сте за тюрмито ще дойде време

Дали изобщо някой се съмнява, че ПАРАНОИДНИТЕ КРАДЦИ, управлявали до 2009 г. България, са ДРАЛИ от бюджета КОЙ КОЛКОТО И КАКТО СВАРИ? Боже, в Брюксел били "потресени"! Ами елате бе, батювите, на проверка, да видите КАК СЕ ХАРЧЕХА по 3 млрд. излишъци от бюджета ВСЯКА ГОДИНА!!! Тая кокона, в сравнение с "енергетиците", е наистина слаба ракия. Някакъв си милион-два в евра! На доганя кила на яхтата струва повече. Да не говорим за знаковите сделки на 2-те НАЙ-КРАДЛИВИ ПРАВИТЕЛСТВА в историята на България - царското и 3-но коалиционното! Ама не помните ли ЗАЩО ИЗБРАХМЕ семплия Борисов бе? Да спре КРАДЦИТЕ!!!

Хубаво е,че се сети,че преди да дойде герб, имаше излишаци.Сега сме една стъбилна нула,а с бонусите изчезна и резервът от 9 милиарда от предишното правителство

Цвъцко, в момента повече ме интересуват цените на горивата, тока, парното и най-вече на основните храни! Впрочем, би ли се заел с въпроса колко държавни и общински средства отклони твоя приятел Бойко към неговата любовница Цветелина. Само поръчката с винетките възлиза на десетки милиони лев. , а избирането на СИБанк за обслужване на МВР (смяна на документи и др.) Сега Цветелина се захвана с производството на Зелена енергия, която се изкупува по бесни цени от държавата и вдига цената на тока за потребителите. Та не знам колко спечели приятелката на Станишката (защото Цветанов е патологичен лъжец), но Цветелена Бориславова с подкрепата на Бойко стана най-богатата жена в БГ.

Е това е коментар на мислещ човек.

Защо? От кого и за какво да се срамуват? А ти срам имаш ли или си типичен гербераст?

Тоя посредсвет Андрешко ЦЦ вместо да ни разсейва-да вземе мерки1 Той е главния по тая част. Дрън-дрън. Влиза в територията на ББ.Копелетата знаят само ЗРЕЛИЩА , а хляб??? Много сме прости да им се вразваме!!! Вместо да пишем - БОЙКОТ на всички стоки!!! Гражданско неподчинение. Иначе- роб до гроб

серьога держись!флашката е от гоце.не допускай дъртия милиардер да заграби власта и да опорочи светлата идея на социализЪма и КАПИТАЛИЗЪМА!

Колко е жалък Цвъ Цвъ,ако това е истина,той като министър на вътрешните работи трябва да направи проверка,а не да казва по медиите,че е чул СЛУХ,можв и разчита те да му свършат работата,и да им даде някой бонус. Цвъ Цвъ си пазеше смешнит компромати за малко преди изборите,обаче след всичките мега скандали си изгармя козовете и се моли да си изкара мандата докрая

Герберистите са впрегнали всички сили да търсят нещо компрометиращо за БСП и с това за замажат собствените си л..на. Мото на ГЕРБ е: "Ами те...?"

До 100 300 години ли трябва да минат за да поемат те вината

най-напред кажи как се сдоби бързо-бързо с ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА и от кого получи ХОНОРАРИТЕ!!! Цецо не е човекът, на когото да се дължат обяснения! Първо да оправи себе си!

Ей избягалия от лудницата, това ти е сигурно десетия пост под различно име, за тия апартаменти! А се спри, вече си достатъчно смешен!

Ти доволен ли си от Цветанов и от ГЕРБ ? Ако да ,Защо ?

0062, значи и ти си като Цецо - крадльо, затова го защитаваш.

Цв.-то в типичен вифажийски стил като човек присвоил много повече от колкото може да носи вика да гледаме другите! Ганьо в действие това е цв. браво, за политиците ни!

КОГАТО СЕ КАЖЕ КОМУНИСТ ЗНАЧИ КРАДЕЦ.И КОГАТО СЕ КАЖЕ КРАДЕЦ ЗНАЧИ КОМУНИСТ.

Когато се каже ГЕРБ=ГРАБливи комунисти=Разруха за България . За разлика от истинските комунистио ,които построиха България !

Няма истински комунисти, има истински крадци, България е построена преди комунистите да заграбят властта

Да! Май сйщото е за ГЕРБ-дете на НДСВ

От цялата словесна салата разбрах едно: ако ще въвеждаш ред и ще демонстрираш смелост да създаваш нещо в държавата, първо събери смелост и създай нормално семейсто! На първите ни мъже не им вървят семейните дела, ние се чудим защо не вървят държавните дела...

Цв.Цв. отдавна трябваше да е в затвора за присвояване на парите за шест апартамента, а сега при нарастването на негативната оценка за убийството в Перник се мъчи да отклони вниманието!

ЦВЕТАНОВ, изчистете Вашите кирливи ризи/говоря за цялото Ви управление и лично Вашите/ и тогава лейте помия върху другите.

Няма нужда някой да "лее помия" върху другите - тя си върви с тях!

Абе какво друго освен нещо да окрадне от държавата ни един комунист,мястото им е на всички зад решетките,те винаги работят срещу развитието на страната ни.

Нека един депутат или министър, в т.ч. Бойко, Цецко, Фидосов и др. за живеят само един месец с доходите на пенсионер и да си поемат консумативите! Герб води държавата до геноцит и провеждат цинична политика!

Типични мутренски номера..Като ги засърби от всенародната "любов"вадят от папките си нещо за някой друг за да отклонят вниманието..Рибата още в морето а те сложили тигана/Станишев/ на огъня..Ами Цецко ти отговорили ПРАВДОПОДОБНО от къде пари за апартаментите, обиколкитер семейно по чужбина и стандарта ти на живот......

Руиз

Никога вече комунизъм! Комунистите се изяждат от яд, че не лапат и не вършат мошеничества и са на власт. Цялата история на комунизма е свързана с престъпления, лъжи, лицемерия, тунеядства и всички сатанински дела. Много ми е приятно като гледам как комунистите цвъкат и се ядосват. Вярно е ,че те държат все още лостове в държавата ,защото на пактика те са най-голезмите капиталисти, портив които на думи плюеха, но и това е довреме. Ще си послужа с думите на една забравена вече испанска комунисткта "No pasaran! -Няма да минете. Ха, ха,!

държавата е изправена за пръв път СЛЕД 15 ГОДИНИ пред дълбока криза на икономиката, парите намаляват, цените се вдигат, безработицата расте, износът спада, спада и резерва, а те ме занимават с ланшния сняг. Ами по време на ланшния сняг имах 13 заплата и 10% увеличение на заплатата. Сега принудително излизам по два дни неплатен отпуск. Нека поне престанат с тази елементарна демагогия, другото рано или късно ще свърши и в един момент, но не при това управление, което още повече забатачва нещата и дава пара само в свирката, нещата ще се нормализират.

Ако имах 6 апартамента с неясен произход, едва ли щях да правя такива предложения.

Ееее, че то е ясно - с нашите пари, а после част от тях се връщат при него, чрез неговата почти жиничка и банкерка. А Гоце сега ще му дръпне и кокала. Чао Серго.

очевидно е, че сте прокомунистически сайт, ама поне малко срам имайте

Това, а и не само това нарушение, престъпление, погазване на закон са ни известни. Но за разлика от цеко, българските читатели, слушатели, зрители са запознати още при самото управление на тройната коалиция. Всички тези неща са коментирани тука и по останалите форуми, по тв предавания. Въпросът е защо цеко и останалите сегашни управляващи не потърсиха сметка още с идването оси на власт преди вече близо три години? Само слушаме за ГЬОЛА, за Цанковия я камък и път от 20 км за 200 млн евро, за водното огледало и мн. други. Само когато бъдат настъпани за далавери, започват да говорят за нещо от тези предишни кражби, оправдавайки своите сегашни с тях. Тези и игрите им за добрия и лошия полицай вече са разбрани от всички българи.

Създават се само скандали, интриги, насажда се омраза между всички. Те самоуправстват, защото не мога да кажа, че управляват, на принципа разделяй и владей и както се вижда по форумите явно действа. А, че са некадърни, без ясна визия за това какво трябва да се прави на върха на държавата вече три години, явно за поддръжниците им не е важно! Важно е да ръсят обиди и да продължават да твърдят, че в България всичко е наред! А този вътрешен министър не мога нито да го гледам, нито да го слушам

ПР е имало и ще има както и лобизъм, ако ние не го правим като другите изоставаме... друг е въпроса защо тези некадърници ни занимават с тези неща ами не си гледат работата? Най-вероятно мижавите им възможвости се изчерпаха тотално и сега се буат като пеперуда у ламба насам натам само и само да си изкарат мандата докрай...

Цецо в прав текст ни казва: Станишката е по-добър управленец от нас- на австрийците дава , пенсии и заплати вдига, на нас остави 8.5 млрд.лв ... и шест апартамента си купих по негово време.

Неможе да има никакво сравнение между интелекта и знанията на Сергей с тези на пожарникара.Европа има по -добри критерии за избор на лидери,предполагам,че европеските социалисти не са глупаци!!!

За това ли гениалния крадец серГей изяде боя на три поредни избора и изгуби цялата власт.

Шестака бяга от темата,нека го проверяват но защо само него а богатите тъстове.

напълно съм съгласен с теб.Ти обстойно и по-задълбочено обясняваш начина на действие на една утвърдена вече демокрация.Трябва да има коректив.Именно за това трябва да има силни ляви партии,за да лобират за интересите на дребният бизнес,а работещите по трудов договор да бъдат защитени от профсъюзите.Добре е да има и партия на дребният и семейният бизнес,но мисля че ние още сме твърде делече от това.Сам каза ,че партиите ни са от мутирали комунисти и законодателството ни е същото.Мисля ,че най-първо народа ни трябва да осъзнае,че социалистите ни не са никакви социалисти и от тях добро няма да видят,напротив те са проклятието на страната ни,то същото си се отнася и за така наречените дясни партии.Е колкото повече се задълбочава човек в сруктоторите на нашата демокрация,вижда отчайващи неща,но всичко това трябва да се осъзнае и после да се промени.Лошото е ,че много малко го съзнават и че мислят ,че нещата ще се оправят без тяхно участии,без натиск от долу нещата ще вървят бавно и мъчително.

юли

Корабът потъва! Неколкото сламки, които успяха да пуснат във водата Миро и Дянков вчера, ЦЦ днеска, нема да свършат работа. Требе трупи и то много, за да се качат сите тикви отгоре без да поънат. "Трупите" са всъщност добрите резултати от тяхната политика, но никой не ги вижда.

Добре де, За Посирано бонуси общо 100 К са 'голям скандал'. Я да видим малките: Станишев - един 'малък' за 1,5 милиона Доган - още по-малък за 1,5 милиона Масларова - мини скандалче за 11 милиона Един бивш зам министър - малко по-голям за 540 000 бонус. Това само върха на топлийката забодена на върха на пирамидата . . .

nickoyto

Ама вече ми писна от тия гербаджии, тройни и сини коалиции. Писна ми от това да бъда в страна в която има много пари, които отиват в разни монополисти. писна ми от корупцията и липсата на закони. на 17-ти ще има национален протест. ще отида!!! Елате всички, които се чувствате използвани от скапаната ни администрация, съдебна система и правителство. На гърците им дадоха, защото протестират. ние си трайкаме. АААА СТИГА ТОЛКОВА!!!

1chovek

От организаторите по колко плащат? (да знаем дали да ходим и ние)

georgi

Telecom Austria in Bulgaria (Mtel) has threatened me with cutting off my fingers if I do not participate in their cartel in the telecommunication industry in Bulgaria. It have been done through involuntary implanted small device similar to hearing apparatus in my sinuses, connected to nerves, controlled wireless with their network. Many politicians and Government servants in Bulgaria are controlled in a similar manner. -Detsche telecom was fined 100 mill for bribing a Balkan country regulator, where the other palyer is Telekom Austria. -The corruption scanal in Telekom Austria led to the resignation of a former Chacellor. link

Докога тия тъпи комунисти ще пречат на страната ни...докога ще им търпим мафиотските далавери....Гоцето,пидалчета,Доганчета...вън от политиката

Ми твоят идол Ибан Костоффф що не им такова мамата на мръсните комунисти през периода 1997 - 2001гг? Имаше абсолютно мнозинство в парламента и цялата изпълнителна както и президентската власт беше в ръцете му. А ти нареди ли се днес на опашката да си платиш данъка тъпа седерастка опс, герберастка овца?

Това е почеркът на Гоце от ДС. Горко ви г-н Станишев, това не като да пишете за комсомолските униформи в дипломната ви работа.

деер

Видяхте ли ? Не са ни виновни нито турците, нито ромите, нито еврейте, а ние сами сме си виновни за положението в България! Това са днешните българи и идва още по-продажна челяд след вас!