Австралия гласува ”за” еднополовите бракове

Мнозинството австралийци гласуваха за промяна в законодателството, с която да се разрешат еднополовите бракове.

Обратно в новината

Коментари - Австралия гласува ”за” еднополовите бракове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато в някои "развити" страни формата на брака се смята отживелица и поне 40% от семействата са без подписан официален брак, не виждам защо е тази офанзива на гейовете и гейките. Освен ако целта не е да получават по-лесно правото да осиновяват деца. Ако е това - нека си го кажат направо, защо се премълчава?

Тя природата го е измислила хубавото при такива случаи е ,че след като си отидат не остава никой няма кой да ги спомене дори.

целите е точно това, след като са вече "семейства" да могат да осиновяват деца. Или да си ги "поръчват" при сурогатни майки.

сега ги разрешаваме после ще ги забраняваме

Днес в Австралия, утре и у нас!

не се мисли с главата, а с друго, се получават и тасива малоумни закони!

Гласуването на австралийците няма да промени истината за брака (съюз между мъж и жена). Истината не се гласува чрез мнозинство. Всъщност хората, които в историята са били на страната на истината, са били в повечето случаи мнозинство, дори единици (12 апостола, Галилей, Коперник

отврат!!!

Създава се впечатление, че мнозинството австралийци подкрепят това извращение. Но ако се прочете новината по-внимателно и в други източници ще забележите отново, че хомосексуалните бракове са узаконени в Австралия от либералната част на правителството медиите и малка, но агресивна група ЛГБТИП активисти.

Само така! Еднополовите бракове ще спасят света от презаселване!

СИ СЕ МНОЖАТ :-)

Айде честито и да им се народят много австралийчета