Коментари - Авиотрафикът в САЩ с признаци на живот след компютърния срив, отмениха спирането на полетите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,Белият дом съобщава, че президентът на САЩ Джо Байдън е бил информиран и че няма доказателства за кибератака." ... и допълнил - ,, Дайте още памперси" .

Цял ден стискам палци да им думнат още 2 кули.

Не можаха този път да си ги думнат както преди......нещо по веригата се е объркало явно или момента не им е подходящ за повторение на това което си направиха преди.

Или Путин или Ким, щот са мноу изостанали

Путин бие магарето да са сети дъртия вампир Байдън колко лесно може да му преебе острова великия цар на славяните

УРААААА ПУТИН Е ВИНОВЕНЪ .... НАЛ ТЪЙ СОРОСОИДИ МАЛОУМНИ ?

С ''признаци'' на живот ама взели, че всички пуснали да летят??????

Капиталистите така работят за да не изгубят пари. Всичко пак работи, не знаем защо, но няма да чакаме докато разберем. Ако вземе пак да се срине системата с хиляди самолети във въздуха, тогава ще я оцацат.

Ама как отмениха спирането на полетите бе, нали цяла Америка се приземи, в небето няма нито един самолет? Вий ся какво? Излъгахте ли по рано? Ама путинофилите толкова плюнки изплюха там? Ся излезе, че било напразно? Ужъз!

Бегай в Соледар, хохол. Там е купоня.

Тука руски не ви трябва. Всичките сороси сте хохли. Вие Български не знаете, Английският ви е плод на Гугъл Транслейт. Аре бегай да денсаш на новият укрохит. За незапознатите: Мюслі Ua - Вова, Їбашь Їх Блять е поредното укрохитче на което купонясват в Киев докато хлопците им гинат като хлебарки на фронта. Руснаците го ремикснаха с кадри от размазване на хохли и сега тяхното набира повече популярност в социалките.

Леле леле, натурализираната блядка, почна да дава акъл на българите, какво да правят в България. Нали знаеш, че ще дойде момент, в който всичките ще си съберете парцалките и ще идете на хуй, бляд. Хем сте ни дошли на главите, хем нахалствате. Типично блядско поведение. Ама не си познал, свиньо. Тук не е Русия. Тук е България. Налягай си парцалите, че да не свършиш на фронта, разбра ли бе, прасе?