Генерал Тодор Коджейков оглави Авиоотряд 28

Генерал Тодор Коджейков, бивш шеф на НСО, е представен днес следобед на правителствения Авиоотряд 28 като новия им генерален директор.

Обратно в новината

Коментари - Генерал Тодор Коджейков оглави Авиоотряд 28 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво искате от човека, та той си е крупен авиационен спеиалист - като малък е рисувал самолети, разглеждал и снимки и картинки на самолети и даже се е возил няколко пъти със самолет.

НАРОДЕ ????

Какви са тези промени в Авиокомпания balkanair? Може ли г-н Бойко Борисов да отговори?

Този "отряд" Трябваше отдавна да бъде разформирован, самолети и хеликоптери продадени или предадени на БЧК, а вместо това назначават нови "директори", че сме много богати...... Мутренска му работа. Като ни е прост народа е така.

в действие.

След като наводниха РВД-то с партийни протежета и калинки, сега и на Авиоотряда се прехвърлят. Вече само с влак!

Ама не го ли отстраниха този ГЕРБЕРАЛ след смешния атентат на Доган? Надяват се на късата памет на българите.

"Аз знам, Българио, аз знам, че няма друга като теб...." песен на В.Маринов, изпълнявана на предизборните митинги на ГЕРБ. Прав е горкият - за съжаление!!!

Нормално

Тоя е уникален тъпак, мутра на Тиквата.

И като е него е доктор. От Правешкия Златев университет....

Наш човек, а ? а конкурса как го проведохте ??

Мафия на държавата.

НИЕ сме виновни, че се случват такива неща в БГ. Мутрата отдавна е доказала, че за нея професионализъм означава личните му приближени да заемат най-отговорните постове в държавата и ако може това да са от охранителния бранш или милицията. Този генерал му беше личен пазач като главен секретар, после като кмет на София, след това като премиер в първия кабинет. Тогава го предложи на президента да стане шеф на НСО и да е генерал и това продължи докато се осра с опита за покушение над Доган в НДК. За този случай се оправда като ученичка с шефа на групата натоварена с охраната на мероприятието, въпреки, че вината беше изцяло на шефа на НСО, уволниха го, след което същия Коджейков беше принуден да напусне службата и да отърве от присъствието си. Сега мутрата го назначава, за да му намери работа за много пари, без да има и грам понятие от авиация, камо ли от толкова специфична служба. Но щом преди време един друг плазмодий без грам понятие от атомна енергетика стана шеф на АЕЦ Козлодуй, значи при мутрата всичко може да стане. Професионализма е на последно място.

Предполагам, че конкурса за шеф на АЕЦ Козлодуй е протекъл по следния начин: -Мутрата- Абе Вальо, ти можеш ли да светкаш лампите вкъщи или жена ти го прави това? Валентин Николов- Шефе, аз откакто мога да стигам ключа съм се научил и имам дългогодишен опит в светването на всякакви лампи, независимо къде е произведен тока!! Мутрата- ОК Вальо, ти покри всичките ми изисквания за да бъдеш назначен за шеф на АЕЦ- Козлодуй. Честито!" За шеф на Авиоотряда конкурса изисква по- сериозни умения: "Мутрата- Тошо, знам че си се возил на самолет, докато разхождахме Бистришките тигри и дашните фолкаджийки с Авиоотряда, ама не знам става ли ти лошо при ислитане и кацане на самолета? ТК- Шефе, само един път ми беше лошо, ама то беше след като се прибрах след запой. Здрав съм и съм готов да заема всяка длъжност в държавата. Мутрата- Честито, уволних шефа на авиоотряда и ти покри току-що всички мои мечти за професионален ръководител на Авиоотряда! Хайде изкарвай аероплана, че ни чакат във Варна за мачле!"

Не знам как да реагира вече нормален човек на тази новина?Освен с подигравка и униние?От България вече държава не става.Всички са купени и т.н.интелектуалци и т.н.журналисти ,а за съдебна система въобще не си струва да се коментира.Браво на бойко .

Време е да последва случката с ДП за шеф на ДАНС...

Шило

Моля? Все едно да ме направят чорбаджия на Козлодуй. Нямам си никакво понятие от ядрена физика.

Поредното безумие... Ченге охранител, ще командва авиоинженери....! Колкото и кадърен да е Коджейков като охранител, не е за това място... Мястото му е в полиция, НСО или по службите

физкултурник като цецко - колега му е от ВИФ ВИФ е милиционерска школа- ковачница на кадри Библиотекарския институт е новото АОНСУ- ковачница на кадри от вифаджия интелект не търсете ! той може да бде добре дресирано верно куче - пазач и край !

а от 2001 до 2009 година е бил охранител на Бойко Борисов...Махнаха го поради некадърност от НСО, сега цъфна в отряда!Браво, Пожапникарю, ти ежедневно доказваш, че нищо старо не си забравил от миналото си на комунист и нищо ново не си научил!Къде сте бе, протестъри, що не излезете и не попитате КОЙ, дебили прости!?

ГЕРБ създава нова номенклатура!

Феноменално Единодушие !

не чукаше ли жената на ЦвъЦвък или нещо се бъзикате, а?

Държава с повече генерали от войниците.

роднина - милиционер-роднина - милиционер-роднина - милиционер

...а ....МУТРА-МИЛИЦИОНЕР...

Вероятно Генерала получава този пост , като съвсем логичен изход от компетентната му намеса при атентата срещу Доган.

В гнусната ченгеджийница Република България това назначение си е съвсем на място . Гребец начело на авиационен оператор ( по документи Отряд 28 е точно такъв ) . Това само в България може да стане.

текучеството ще продължи ! със сигурност.

...

Генерал Тодор Коджейков е доктор по специалност "Икономика и управление". Той е защитил успешно дисертация на тема "Съвременни проблеми и тенденции в националната сигурност" в Международното висше бизнес училище в Ботевград. Коджейков е завършил Национална спортна академия "Васил Левски", специалност "Академично гребане". Той е магистър по национална сигурност и отбрана във Военната академия "Георги Сава Раковски".

половината от началниците в МВР и НСО са завършили специалности и цели университети, без никой да ги е вижал там. Най-популярните са Икономика някаква си в Свищовския или ЮЗУ Благоевград специалност 'право'. Оттам на сетне завършваш каквото си искаш и те назначават каквото трябва под силната препоръка на Буда.. Като през комунизма, не се търси подходящият човек за дадена работа, а работа за подходящият човек - наше момче, баща му или дядо му дърти комундели, стара фамилия боклуци..

До сега на лице имаше проблем с колесника. от тук нататък проблеми няма да има- баце ще се приземява, държейки се за краката на този сладур от снимката, който весело ще пляска с ушите за по- меко кацане.

Бойко , Бойко , сам се закопаваш , бре , бре ,бре , как можа да се изложиш с тоя нескопосник!

И к'во ша прай тая мутра? Ще прибира колесника на фалкона?

деер

Държавна мутра...готов на всичко за пари.

При условие, че мин. председателят е гавазин, какъв трябва да е шефа на отряда,примерно?

Това е абсолютното падение. След уникалния професионалист Тодор Бояджиев, за няма и година, да натресат на отряда тая калинка Коджейков. От това държава не става.

Чак пак авио, че и отряд! изчакайте малко- още не са докарали двигателите трета употреба за МИГ- овете, та и те ще летят само докато ги превозват насам!

е просто следващото на герб след т.нар. президент...една грамотна държава би сложила пилот на този пост, не и булгаристан!

Тук генерал, там генерал. Много генерали, много нещо. Ще рече човек, че армията ни по численост е по-голяма от китайската...

Тоя "генерал" - трудно бих му дал ефрейторска нашивка ! За какви заслуги ??????

Значи човек, приземил при критична ситуация самолет, му се полага държане в тайна, вместо да бъде награден като герой, ЦЕЛИ 3 седмици на важен пост и после чао, не си ни нужен. А медиите се скъсват в това време да въртят като развален грамофон колко сме зле, черна хроника, "българин" изоставил 70 мигранти в камион и т.н. Това, с което да се гордееш - НИТО РЕД. От 2008ма до сега. И кого назначават на негово място като шеф на отряд 28? Специалист в авиацията? Специалист в управлението? Специалист в маркетинга? Не. В изблик на гениалност са решили да назначат специалист по охрана. От там нататък какво да коментираме повече?

Капка па капка , търпението на хората ще прелее!Тоя го гледах по ТВ ,две думи на кръст не може да обели , не му знам връзките , но определено Борисов изглежда по-добре от него , което означава , че Държавата загива!

Скоро очаквам за шеф на ВВС да назначат масажист, а за шеф на МВР пенсиониран теляк. Боже опази България от мутрата.

Може да е съвпадение на фамилията,но по времето на тошо, най старият член на БКП др. Коджейков,беше почетен член на конгресите.Може и да нямат нищо общо!Възможно е!

че ГЕРБ едни и същи муцуни ката мандат, нямате кадри бе, всинца са икономически или политически грешници.

Коджейкови са стара калоферска фамилия. Но една част от тях са известни с един изключително негативен момент. Участието на двама братя Коджейкови в организирането и провеждането на атентата в църквата Свети крал /сега Св. Неделя/ заедно с Коста Янков, Иван Минков, Никола Петров, Петър Задгорски, Марко Фридман и др. След като залавят Задгорски, Фридман и още няколко атентатори се разбира, че атентатът е съгласуван с Москва и през Виена съветски шпиони под прикритие като дипломати внасят взрива и Никола Петров залага 25 кг взрив . Къщата на братя Коджейкови се намира там, където сега е ИСУЛ. Дори по време на комунизма улицата в горния край на ИСУЛ се наричаше Братя Коджейкови. При опита за арест те оказват въоръжена съпротива и са ликвидирани.

ген. Коджейков ли те тревожи? А, на тези, които го назначават? Даваш вид на човек с гражданска позиция, раздухай малко за биографиите на най-първите "мъже" в държавата. Може да се ограничиш до първите най-важни длъжности в РБ.

Господа решаващи!Подобна гавра с летци е некоректна и цинична!Малко респект към умни,образовани и смели хора.Имам приятели летци- от гражданската,които след ликвидирането на БГА, емигрираха в Щатите.Продължават да летят и са уважавани от американските си колеги!Моите уважения към ген. Коджейков, но решението ви е унизително, както към подчинените му,така и към него.Не бива така!Вземете се в ръце!

тоя забрави колко жалък и смешен беше неотдавна....

Тъпи комунделски ченгета, от 1941-а година управляват страната...