До 3000 самолета прелитат за 24 ч. над България

Над България прелитат 1700 самолета на денонощие, а в най-натоварените периоди достигат 3000.

Обратно в новината

Коментари - До 3000 самолета прелитат за 24 ч. над България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повтаря, че населението на България, може да живее със стандарт над средно европейският, ако позволи да го управляват УМНИ мъже!Които знаят и могат да изтъргуват в интерес на народа - географското разположение на нашата ТАТКОВИНА!

ТАТКОВИНА каза Леон Кавало....

От 3000 на 6000, някой може ли да сметне, колко тежки метали и токсини падат с отработеното гориво над България за 24 часа?

какви "токсини" се отделят при горенето на чисти въглеводороди което всъщност е дестилиран петрол който е в пъти по-чист от 20 годишния трошляк който караш.

Гърция дори във фалит отказва и се бори докрай, за да не продава ''златните" си предприятия, а този вместо да издири виновните за тези дължими милиони от трнаспортен се изживява, като министър на търговията. Що не се занимае с трагичните дисбаланси в транспорта, с корупцията в минстерсвото си, с бюрокрацията и драматично ниската производителност на служителите си.

Да им вземаме транзитна такса. Ще позакърпим малко бюджета :)

След такова изказване на "премъдрия търговец" Московски в Гърция щяха да го разкъсат на парчета и да го гонят до границата. Защо му е на Московски и сие да продават Летище София - видя се, че концесиите във Варна и Бургас никак не помагат на туризма с такси, като на всяко европейско летище и заплати на служителите в пъти по-ниски. Имам усещането, че бетоните по морето и планината са с цел да се отвлече вниманието от къде по-крупните далавери, кражби и източвания.

Трябва да отговорят на няколко въпроса преди концесия. Как летището като държавно е държло парите си в КТБ, след като бе въведена забрана да се държат в една банка повече от 25%? Ако 27 милиона са под 25%, то те не са закъсали. Другото на което се чудеше един с падналия в Украйна самолет, е как са го объркали, като там летат множество такива.

Братя българи! Щом се заговори някъде за Кемтрейлс, веднага подлогите на САЩ трият коментарите! Така са инструктирани!

Това е форум, а не психиатрия.

Изключително натоварен трафик на минута малко повече от един самолет. Че той трафика преди доста години си беше много по интензивен. Като войник съм излизал от смяна като пиян след смяна. Освен гражданските самолети тогава работеше и военната авиация. А сега ще се работи спокойно, дори в натоварени часове, а през нощта...

Въпроса с Кемтрейлс е алфата и омегата на нашето време! Фирмите-колоси Монсанто, Синджента, Пайониир и др. дават луди пари за селекция на устойчиви на алуминий, барий и др. ГМО-сортове, за да се ликвидират местните такива и фермерите да купуват ГМО-аналозите на баснословни цени!

ДАААА ВЯРНО. И заради това ни тровят и ръсят всякакви боклуци отгоре ни. Знаете ли че например, ТОВА Е ВЯРНО И ПОТВЪРДЕНО, преди да кацнат на летище БУКУРЕЩ трябва да са с не повече от 200 литра гориво и всичко излишно се изсипва отгоре ни. Отделно и другите мръсотии. Наистина ни ползват като тоалетната чиния на ЕВРОПА. Ама... продажна работа/ Отделно и повишено отчитане на респираторните заболявания в районите където са въздушните коридори.... защо ли/.....??? Продажна работа

Над Сибир самолети май не летят. Там ти е спасението, тук си загубен. Другият вариант е, да ходиш с бяла пластмасова маса над главата. Разправят, че помагало.

а за такива фекалии като теб в тоалетната България какво разправят, че помага.///? Може би си запознат

Всеки самолет има максимално излетно тегло, както и такова за кацане. Въпрос на задача за деца от 5 клас е да се знае колко гориво да се натовари за даден полет с отчитане на метеорологични условия. Към изхвърляне на гориво се прибягва при аварийни ситуации.

Това, дето го ръсят, е аналог на ДДТ за малоумни русофили. Наистина ли сте толкова зле, та вярвате, че някой ви пуска химикали от небето? Или е опорна точка на кретените от руското посолство, как американците с помощта на химикали зомбират българите и поради това психично волния печели по 4, вместо по 40% на избори?!

простако защо не се скриеш.тъпотиите ти краи нямат, малоумник нещастен.

Разкарай си тъпия задник оттук! Или си тъп като лемур, или си платен ибрик!

Абе я се погледнете вие, бе! То бива олигофрения, бива, но това с химикалите вече минава всякакви граници. Химикали им ръсели...

Дайте най-после и летището и РВД на ТИМ за да се сложи ред в тези дейности по примера на "България Ер".

Бе има нещо такова, ама квото и да си говорим с турците няма как да се сравним по пътници - те са 80 милиона човека все пак.

А сега да кажат колко жерави, пеликани и лястовички прелитат над страната. И после да им съберат таксите.

ТОВА ЧЕ ПРЕЛИТАТ ТОКО МНОГО САМОЛЕТИ Е ВЪВ ВРЕДА НА БЪЛГАРИЯ ,ПРИРЕОДАТА,ЖИВОТИНСКИЯТ СВЯТ И БЪЛГАРИТЕ.АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТИ НЕПРЕКЪСНАТО НИ ПРЪСКАТ С КЕМТРЕЙЛИ И УНИЩОЖАВАТ БАВНО И СИГУРНО ХОРА,ПТИЦИ,РАСТЕНИЯ,ЖИВОТНИ.ТОЗИ МИНИСТЪР СЪС СИГУРНОСТ ЗНАЕ КАКВО Е КЕМТРЕЙЛИ И ЧЕ НИ ПРЪСКАТ С НЕГО,НО УСЛОЖЛИВО СИ ТРАЕ КАКТО И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ.

ти по-добре се научи първо да пишеш, а после раздавай "компетентни" мнения!

Политическата ни глутница знае за Кемтрейлс и затова купуват на децата си имения в екзотични курорти и им осигуряват комфортен и охолен живот! Проклети да са...!

В началото на месеца президентът Росен Плевнелиев заяви, че новото летище на Истанбул е граница за нас и ще доведе повече туристи в страната ни.

И Плевньо и Боко работят за Ердоган. Не случайно не са пропускали конгрес на партията му.

то ти стига само тоновете въглероден окис, който е и по- тежък от въздуха.

Става дума за явлението химтрейли следи от самолети в небето, подобни на обикновените инверсионни следи а именно за разпръскване над нас на микрочастици от алуминий, барий, радий, уран и стронций, както и нановируси, създадени в лаборатория. Това обаче официално никой не потвърждава по темата цари пълно мълчание.

И един мърмот завива нановирусите в целуфан:)

Ммда! Облъчват ни! Облъчват ни!

Тука си ставаме вече .територия.!! Защо ли му е трябвало на кан Испер да пресича Истър, а не е продължил срещу течението .. към изворите?!

Държавата е лош стопанин.

частниците - също.

а колко тях са сиви самолети, кацащи у нас на денонощие?

В София кацат на ден по два. За Бургас се чува , че са доста повече.

Преди 3-4 дни при прелитащи самолети над Пловдив интернета ми беше заглушен, просто спря докато оминат. Случайно ли е, искам да кажа нормално ли е това!

Няма страшно. Радо си играеше с една отверка в един микробус пред вашия блок.

Изключително удобство за българските граждани, които ползват директен полет за южна и северна Америка, южна Африка, Австралия и югоизточна Азия. Третата аерогара на Истанбул ще обслужва над 150 милиона пътници още през 2017 година и ще е най голямата в света.

знаете ли че , почти цялата сума от таксите на прелитащите и кацащи самолети отива за заплатите на ръководителите на въздушно движение , средномесечното им възнаграждение е 12 000 лева , четири пъти по-високо от президента , небето над България принадлежи на шепа хора който го контролират и управляват

Точно така трябва да бъде. Затова се плащат тези такси. България е подписала един самосвал международни документи по този въпрос.

Като му гледаш заплатата, защо не погледнеш и факта, че живота на няколко хиляди човека ВСЯКА СЕКУНДА зависи В РЕАЛНО ВРЕМЕ от знанията, уменията и ПРАВИЛНИТЕ решения на този работник? И така 24 часа в денонощието.

що, от една медсестра в Спешното не зависят ли?

Тези заплати не ги плаща българския бюджет, а "Евроконтрол". Затова такива като Боко, Дянков и Горанов не могат да ги пипнат, а много им се искаше

Дано не си чистят тоалетните по време на полет, ама май - да...

Скоро, като подарим и софийското летище на Тихомир, Иво и Марин вече наистина ще прекрачим в Европа с чудесно летище и разкошна авиокомпания.

Да, и Летището трябва да продадете, цялата държава продадохте, ама някога и вас ще подадат.

Нека Chemtrails - а започне сега.

А с колко замърсяват земята ни и всичко което изяждаме, произведено все още по нея.

А колко такси плащат и къде се отчитат???

Задължително плаща такси и те са за подобряване на сигурността на самолетоводене в България, а не за заплата на министъра. Всичко се отчита до стотинка.

Карай да върви бе, за сметка на това пък се налага да купуваме отрови за пръскане от BASF.

Та, колко тона окиси падат на главите ни?

На летището в Доха толкова кацат и излитат на ден

По 2 самолета на минута? Сериозно ли ?Нещо не ми се вярва.

ПРЕЛИТАТ НО НЕ КАЦАТ :))) ... ОТ 26 ГОДИН БЪЛГАРИ ЧАКА САМОЛЕТА НА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯА ТА КАЦНЕ В БЪЛГАРИЯ :))

В ОЧАКВАНЕ НА ГОДО

А какво стоварват огромните американски нецивилни самолети на някои от нашите летища - ето това защо не го пишете?!?

те са враговете на България.

Враговете са идиотите като теб с промити от американска пропаганда мозъци или на копанка!

Хайде-е-е...още един платен "патриот" от НПО...

По време на Варшавският договор, ако въобще знаеш за какво става дума, някой да е писал по вестниците или да е съобщавал в новините какво са доставяли в НРБългария блядовете от Москва? Аз поне не се сещам!!! Като гръмна Чернобил по вина на същите доброжелатели, някой да те информира навреме? Какво ми разправяш врели-некипели тогаз, ами ще разтоварват. Искаш да публикуват списъка на военните доставки ли бе ахмак!

Тогава беше социализъм, а сега нали е демокрация?! Или просто е новият тоталитаризъм?!

Стига с този Чернобил бе, заинтересувайте се колко ЯДРЕНИ ВЗРИВОВЕ ВИСОКО В АТМОСФЕРАТА е имало преди това и от двете страни. Да не мислите, че продуктите след тези взривове са отивали в космоса?