Борисов: Няма да допусна да се срине военната авиация

Лесно се искат оставки – защо 20 г. политическите ни опоненти не са си мръднали пръста за военната авиация, заяви премиерът и увери, че тя няма да се срине.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да допусна да се срине военната авиация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там е работата, че не зависи от министър председателя. Има народно събрание.

И от къде пари, за да не се срине военната авиация, а искате да вдигате цената на тока?

Бьлгария ще има малка но боеспособна армия вьорьжена по стандартите на НАТО, която ще гарантира сьгурноста на страната...Вие си знаете какво ви чака след 10 години,ако вярвате на приказките на такива агенти на заплата от "приятелски" служби какьвто е и ББ, ЦВ.ЦВ и подобни национални предатели.Само за пример ББ вече забрави, че имаше абсолютно мнозинство и той сьщо не си мрьдна прьста през време на управлението на неговото ГЕРБ правителство за бьлгарската армия като цяло та какво остава за авиацията.От крадене на пари и с-ки за лично покровителство от ЕС не му остана време.

От където и да го погледнеш, се Дебил!

Абре, юнак ... Кво ми се придървяш като циганин-младоженик ... Всека жаба требе да си знае гьола, Всеки въшкар требе да си знае въшкарника ... Къдя си ръгнал без пари бе, простак неотесан ?

Боко няма да допусне българската военна авиация да се срине сама.Не! Той лично ще я срине, за да са доволни началствата от САЩ и да го потупат по рамото. Плъх убиец!

Защо годни Миг 23 от Доброславци бяха нарязани за скраб . ЗАЩООООООООО

Нямало да допусне? Тия ги разправяй на беновска, тя ще ти повярва. Всичките допуснахте да няма БГ зеленчуци, да няма БГ плодове, да няма БГ месо, да няма БГ млечни продукти, нищо БГ да няма в резултат на което няма и работа за БГ-ейците. Скоро и БГ-ейци няма да има в БГ- то.

Тиквойко, тиквойко най-накрая се сети!!!И най-лошото ,че все другите са ти виновни!!!Вземи и свърши нещо и стига ряза лентички на тоалетни!!!

И сега какво?! Държи се сякаш никога не е бил във властта?! От нищо не разбира- само влезте в една от пожарните, вижте техниката, оборудването, екипировката на личния състав , а това е област в която ББ е доктор и картинката става ясна!!! А да ремонтираш МиГ 29 в Полша е като да ремонтираш Мерцедес или БМВ квартален гараж!!!!

Алоооо , пишещи " АБОРИГЕНИ " 4 милиарда Ви откраднаха от КТБ и забравихте. Сега Борисов е виновен че няма пари за нови самолети.Оставихте лудите да се налудуват , крадците да забогатеят с Вашите пари.В БГ живее не народ а мърша.

Aма кои са тези политически ":опоненти" на който Премиера така мотивирано размахва пръст и сключва сърдито вежди..?Не е ли той продукт на тези "опоненти" ?И има ли изобщо някакви опоненти в Българския Парламент?Може би тези отговори ще са по важни отколкото камуфлажа по възстановяване на предварително съсипаните ВВС и дилемата 2 или 4 самолета ще имаме.

Да се срине? Може и да не съм военен, но при положение, че авиацията на съседите ни наброява стотици самолети, то само за изтребителите цифра под 100 годни за бой машини за нас си е чисто срината авиация. Та ти една София не можеш защити без изтребители, какво остава за цялата страна. Какво значи няма пари? Значи като става въпрос за лапане винаги се намират поводи, начини, европроекти, а като става въпрос за неща, съществени за оцеляването и защитата на нацията пари няма. Публична тайна е колко ви пука за обикновените хора, но имайте впредвид, че без силна авиация и собствените ви "притежания" ще отидат накрая на майната си, барабар с вас и децата ви. Не ни интересуват политическите ви игрички, ако руските са най-добре за нас, купувайте руски, ако щете шведските грипени, и т.н. Съюзниците ви една година бомбят ИД - резултат нулев, руснаците отидоха с "непригодния" СУ-34 и им разкатаха мамицата за няма и две седмици. Познайте чии самолети се доказаха като по-изгодни и по-желани. Така е, каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.

Ей наглец. Остави, че няма държава, армия и авиация при това се вижда, че ги няма и тои пак те лъже в очите и ти разправя, че нямало да го позволи. АЛО къде ни броиш ти ..не рупаме доматите с колците. А освен това чинно позволяват да бъде тровен народа и облъчват ХАРП с помощтта на тези боклуци и отрови дето ръсят и днес самолетите над България и София специално. Народе тровят ни от небето, от земята, от парламента,от където се сетиш и ние ги оставяме да си безчинстват вместо да ги избесим. Хаиде народе, грабвай по въже и пред парламента на бесеница.

Борисов: Няма да допусна да се срине военната авиация. Ти срина държавата, говориш за авиацията.

Г-н Борисов, стига PR, нужни са знания и правилни действия. За съжаление малко от министрите ви показаха че не само вдигат пушилка. Не коментирам недоносените изцепки на част от министрите ви.

Ново време се задава с гръмки пламенни слова: Царят нека управлява, та да бъде светлина. Симеон е име славно! Мъдър княз и цар велик за възхвала на народа той дарил му златен миг. Името ти славно нека бъде символ на века, да помогне на човека в тези трудни времена. От сърце те моля, Боже, дай му сили, дай му мощ да направи от България име славно - горд народ.

Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава ? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му...

БГ авиацията е олицетворение на Горилата на снимката - негодна

Боко, вместо да напъваш бюджета и пенсионерите, вземи парите на олигарсите - Черепа и джуджето Ганчев имат общо за цяло авиационно формирование. Вземете парите от тия отрепки и ги дайте за България. Един изтребител ново поколение е 100 млн. Само с парите от тия двамата престъпници може да се купят 20 модерни самолета.

Г-н Борисов, ако още не сте разбрали- българската армия, в това число и българската авиация и българската полиция са отдавна сринати в благодарения на последователната държавна политика от 10.11.1989г. до днес!!!

Бойко Лудия...пак се на*ра. Пак другите му виновни. Пак ТОЙ щял всичко да оправи. Пак щял да бие на изборите...ама чакайте бе, нали все биел на избори последните 10 години, а последните 20 години все другите му виновни? Дайте му хартия двупластова, да се забърше.

Този главатар ни успокоява, че винаги ще има един български самолет, който да е водещ. Пък останалите ще бъдат турски. Това нещо е достатъчно за генерала на ВВС, за да си оттегли оставката.

А и кога казва истината? Когато се хвали, че вече шест или седем пъти са печелили всичките последни избори, т.е. все те управляват. Или когато казва, че управляващите преди него са съсипали армията ни?

голем ташак си батка - На два самолета - генерал

Kои си пък ти че да не допуснеш,изгнила тиква,все още помним лъжите ти за хъбчета и за разрешението на руските полети над България.

Hа снимката личи егото на тиквата,грозно и злобно,класически пример за баи ганиовщината в него.

Фаталният удар на армията бе нанесен малко след 'демокрацията'. Това, което ставаше след това и гледаме да свършва в момента, е просто агонията. НАТО просто довърши започнатото от ЦРУ - премахна армията ни, за да бъдем 100% подчинени. Ако 'гъкнем' - ставаме турска територия.

деер

2 нормални правителства и 2 служебни...Аз не съм от 7 млн лумпени

квото е казал ББ и роско се е станало,казват че ще ударим дъното със самолет ми че го ударим и вер селям!

Не можеш да опазиш нещо което го няма Бойкооо. упс, грешка..... Сашееееееее.

Е НЕ Е ЛИ ОЛИГОФ.ЕН

Ама за какви "двойки" говори Премиера?Че и Ние да сме водещи в тези "двойки"?Струва ми се , че тези Господа е добре да четат субитрите по навреме за да не бръщолеват такива небивалици.А къдрокосия Военен Министър е време да си го прибарат някъде за да е по на скрито.

Отдавна никой не вярва и на една твоя дума.

Що Му беха, Два мандаки, нито чука нито се множи? Ако Третия даде на чужди, семито Му да са препържи! Чух че Патриаршето и поп Никола, разришили клетви? леля Койка, протестърка, с Три хиляди еври награда !?

Ами защото бяха на власт само една година и ти, Тиква непрекъснато саботираше работата на Парламент, правителство и на цялата държава. Заедно с твоите протестърски приятелчета и чрез вещото финансиране от твоите американски господари, чрез разни фондации, обединения и най-вече чрез чичко Сорос! Всъщност ти имаше пълен комфорт почти четири години, държеше всички власти и имаше някакъв доста висок кредит на доверие. А с такова нещо не можеше да се похвали никоя партия, с изключение на Костов през първите две години на управление. Та каквото ти липсваше да пооправиш малко и авиацията? Акъл ли? Или трудолюбие в правилна посока? Вместо да риташ мачлета, да играеш тенисче, да се разхождаш с "тигри" и с фолк-певици със самолети из България, вместо да режеш лентички и да се дървиш по телевизии и медии, да беше седнал да поработиш малко!

не съм ти нито фен, нито политически поддръжник, но не си затварям очите пред истината. А тя е че сега никак не ти е леко да направиш нещо да възродиш това, което отдавна е унищожено. Като обикновен граждани на тази , разбира се при съответната възможност, аз поименно бих задал конкретен въпрос на всички които са участвали в управлението на държавата и армията от 1989 година до сега. Този ми въпрос е - кой какво конкретно е свършил за съхраняването на отбранителната способност на държавата ни и защо с действията си е депринесъл сега да сме на този хал?! В края на крайщата сте министър председател и имате право на законодателна инициатива и направете така, че всеки , без оглед кой какъв е бил и чий партиен член или привърженик е или е бил, да отговаря за това което е свършил и с което е допринесъл за нулевата ни отбранителна способност. Колкото до развръщане на въоръжените сили ни е необходима и помщ от вън, от нашите съюзници. А тази помощ е предоставянето ни на лизинг на техника и въоръжение и краткосрочно обучение на кадрите за боравене с нея и бойното й използване. Повтарям, мразя други страни и народи да се намесват в живота на страната ни, но за жалост сега сме изправени пред тази крайна необходимост за да запазим способността си за самозащита и запазване на териториалния ни суверенитет.

Мдааа,много е тежко все Станишев и БСП да са му виновни на тоя,инак той света вода ненапита,нищо,че за тези 27г."демокрация" е най дълго на власт бездарник!!!

Имаше един виц за албанските танкове, сега е актуален за нашите самолети.

За да бъде авиацията ни на този хал вина имат всички, абсолютно всички правителства след 1989! Върхове в тази дейност има при правителствата на Ф.Димитров, Ив.Костов, Ж.Виденов, С.Сакскобурготски! Много голяма вина носи и първото правителство на ГЕРБ със М-р Председател Б. Борисов, Министър на отбраната А.Ангелов и М.Ф. Малката пица, която оряза драстично военния бюджет! Да не говорим и за престъпното нехайство на президент Първанов и Вицепрезидент М.Михов! -Та е малко дебелашко за Б.Б. да се прави на "света вода ненапита"! - Аааа... Пропо... Какви са тези самолети дето летят вчера и днес над нас? Или вече ни "охраняват" от чуждите армии ? Предварително? Даже и проформа не изчакаха нац. предатели да мине някакво разрешение през нар. събрание...; Дори и формално!

На Първанов вице беще Марин, а Михов първоначално бе въздигната за Началник на ГЩ, а след това като секретар стана съветник на Първанов по отбраната. След него тези постове се заеха от неговия следовник Н. Колев, а Михов стана посланик в Македония. За всичко останало сте прави.

Благодаря за корекцията... Допуснах техническа грешка... Вместо Марин , Михов!

мутресо, мутресооооо......ние помним. времето ти изтича мутресо

А кой управлява вече втори мандат? Теглите заеми за саниране на почти срутени блокове, а не можете да изтеглите заем за ВВС?! Бездействате когато лекари и болници източват здравната каса! Бездействате когато надписват несъществуващи ученици!

Напоследък все по-често чувам хората да говорят, че държавата се скапва. Навярно са прави. Хората го усещат интуитивно. 25 години правителствата се менят като носни кърпички, идват ла,ла,ла....... и си отиват. Нито стратегия, нито реални действия нищо не правят. Ето го резултата. Още колко ли такива неща има?

Абе,банкянско плашило, ти тозволи да се срине цяла България, а сега няма да позволиш да се срине това което всъщност го няма - военната авиация.

Унищожаването на военната ни авиация е вече факт, без значение какви ги говори тиквата.

авиация отдавна се е сринала както икономиката, здравеопазването, образованието и всичко с което се захванахте. Това е резултат на 25 крадене и гонене на лични интереси!!!

Абе,не виждате ли,че този пожарникар от снимката ви пързаля?! Задачата му не е къде да ремонтира самолетите,а да направи така,че изобщо да не се ремонтират и България с повече от 100-годишна история в областта на авиацията да остане само със спомените! Ако ще се ремонтират без лиценз да дадат двигателите на ТЕРЕМ-Пловдив,сега Авионамс-там още преди повече от 10 години ги ремонтираха и то в по-голям обем и по-качествено от поляците! Ако искат с лиценз да ги дадат на украинците! А най-добре,най-качествено и най-евтино е да изпратят целите самолети в Беларус-завода в Барановичи,там за 3 млн, $ ще им го върнат отремонтиран,включително и планера,системите и оборудването и с 10-годишен ресурс.Но не това е задачата-задачата е да бъде унищожена българската авиация! Само преди 25 години Българската Армия разполагаше с над 400 бойни летателни апарата,най-модерни за времето си-изтребителите МиГ 29,щурмовиците Су-25,протовоподводчните Су-22, щурмовите вертолети Ми-24 и транспортните Ми-17, учебните Л-39 и Л-29. Отделно различни модификации на МиГ-21 и МиГ-23, Ми-8, и други. Бяхме по-силна а страна в авиацията от Турция и втори във Варшавския договор! Но се продадохме за кораб заразена царевица и памперси!

Най-първият джелатин на ВВС сега реве като на рекламен клип, че той щял да я спаси. Ами вие съвсем ще я съсипете, като дадете на Полша да поправят МИГовете. В същия ден Русия ще ги отпише, като не подлежащи на подръжка от Русия. След месец-два като ревнете за някоя тръбичка или чаркче от самолетите, руснаците ще покажат кукиш и айде цял самолет за скраб! Щото сте много умни и загрижени?! Точно това искате, да я съсипете съвсем авиацията това е задача, поставена ви от жидоамериканските щати!

Късно е либе за китка ... другарю Рапончо - да внеса едно уточнение се чувствам длъжен - ДРОНЧЕТАТА и ЕКСПОНАТИТЕ в музея не се броят за авиация !!!

Г-н Борисов, политическте Ви опоненти не е имало как да оправят авиацията, защото са били много малко време управляващи. Управлението беше преобладаващо в ръцете на десните.

Не лъжи другарю. 2005-2009 кой беше на власт? Освен ако не припознаваш Сергея като десен политик. Или то да си министър председател не се брои. Истината е, че всички български политици са продажници, за които национални интереси са на далеч след последното място в списъците им.

и заради това да не броим Борисов за виновен, дето 7 години прави магистрали до луната и не намери 100 милиона за 20 самолета ... ремонт. интересна логика

Те ти оставиха тези пари за да режеш лентички

Как ще допуснеш да се срине ??? С какво ще возиш тигрите на мачлета ???