Коментари - Аварии оставиха без топла вода пет квартала в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма топла вода и в Хиподрума бл.1,изпратиха ЕКИП за да установят че е така и остава да се надяваме.Голямо дружество е ТОПЛОИЗЛАГАЦИЯ.

Нали всичко било ремонтирано след последната грандиозна авария ??? Не ми се мисли какво ще се случи като включат порното!

Браво,нека видят как живеят останалите хора.

нямахте ли снимка на студена вода

Смятай! Още не е дошла зимата и започнаха авариите! Трябва окупиране на СО на Московска и обявяване на фалит на Топлофикация София! Който иска да я спонсира! Аз нямам нерви да продължавам да плащам такса мощност в 3 апартамента, които не се ползват от никого от години! Искам собствен топломер на входа на имота си, и да плащам каквото си потребявам! както е с газта в момента! Тристайно жилище, миналия сезон за 12 мес общо сметката е 647лв! За отопление, за топла вода и за тотвене. Газовото котле може и да е скъпо, но до момента съм платил поне 5 котлета на Топлофикация без да съм потребил и чаша топла вода!

Ама и температурата в тези жилища не пада под 13-14 градуса. Е - затова плащаш. Като искаш да не плащаш такса "СИ" - продай си жилищата :) Такива като теб не искат да плащат и за ремонт, чистачка, асансьор и каквато и да е подръжка на сградата. Защото "ама аз не живеем тука".

Глупав плач. Естествено, че за текущи разходи като чистачка, осветление на входа, ток на асансьора и прочие няма да дам и 1лв защо там няма никой, който да генерира такива разходи! А капиталовите ремонти се заплащат съгласно решение на Общото събрание на собствениците. И там се плаща по разписание! Ти си тъпак от класа и не искаш да прочетеш още веднъж какво ти е написал човека - тристайно жилище - 647лв разходи за газ в това число отопление, топла вода и кухня, готвене. Прочети го още веднъж и си виж скапаната изравнителна сметка за миналата година, каквато най-вероятно няма, защото живееш в апартамента на баба си и тя я плаща! И кого топлят 14С зимата, като никой не живее там?!

Топлофикация вече издъхва,,Вальо топлото,,лежа в затвора но парите на софиянци кой ще ги възтанови,а са с добри заплати за страната

Само че апартамента започва от входната врата на блока , а не от етажната. Та къде да се сложи индивидуалния топломер?

Иначе 2 пъти това лято спираха топлата вода.. няма проблеми. Всяка година по цяло лято правят профилактика и харчат милиони. Месец-два след това - АВАРИЯ. Евала!

От днес цените на топлата вода и парното са по- високи, респективно- цените на ремонтите на топлопреносната мрежа и регистрираните загуби... Какъв "лош" късмет само за Топлофикация-София АД: тъкмо изтече гаранционния срок за капиталния ремонт на съоръженията в Младост, повишиха се цените.... и не щеш ли 1/7 от абонатите на дружеството без топла вода. Ама нищо- разходите ще са тяхна сметка- ще ги плащат разсрочено през целия отоплителен сезон.

за dirnicite е все едно!

Младост банишора люлин са жилищни комплекси а не квартали!

На жилищните комплекси какво им пречи да бъдат квартали и обратното? Имате доста опростенческо и схематично мислене за градски човек.