Данъчните приземиха въздушния ресторант

Заради неиздаване на касови бонове въздушният ресторант във Варна е запечатан за седмица, съобщи БТА по информация от пресслужбата на НАП в крайморския град.

Обратно в новината

Коментари - Данъчните приземиха въздушния ресторант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наааааайссс

под новото управление Ким-Юн и Доналд Трумп Балканите отпаднат от ЕС . Какво точно ще е намереността на пазарите , едва да е шивашки цех . какво или как би могъл да изглежда един американски-корейски инкубатор при и край Ердоган и турските възможностите ? или на обрат питано , може ли България без Близки Изток или да или не ? Ако ЕС се отегли от Балканизация на техен проект и се американизира ведно китойската перспектива ще се получи стара (СССР) съветска пътека .

в бившите СССР не са кой знае по различно постигнато политическия строи по-различно . така че , общ език , как да наречем , един и същ ли ?

Трябваше да изхвърлят от ресторанта тайните клиенти.

Баце ти нещо комунистите ги сънуваш и нощем. Иначе всяка тема така рязко да те хвърля в обсъждането на мрачния комунизъм....

То някак бива да си някое забутано заведение, което не привлича внимание, но с реклама по телевизията...

Те изхвърлят от масата.

Къде е кенефа в този ресторант?

право надолу по коридора ;)

Ама нали и баджак ''журналистката'' се развяваше и там и явно заради това са закъснели нападжиите да не развалят почивката на ''журналистите'' от бтв

изглежда някакси северно-корейски , но направено по украйнски чертежи , възможно ли е това ? да чуем какъв принос имат варненските Алма-Матри .

Дискретно : - СА Алфа-Мутри...+ Алфа-'управляващи' ..+Алфа-'бизнес'незнамквиси . ...т.е. ВсеОтбрани от 'наште'.

Гледах я тази простотия по бтв даже се ,,опитаха,,да направят живо предаване е не се получи и при тях тази ,,иновация ,,видяна от някъде е най лошата инвестиция .Вързани с колани ,вятъра им ,,обрули ,,прическите ,,гледат като пред скок с бънджи ,е голяма атракция добре ,че овладяха паникатаките .Не вярвам някой да повтори тази безумна ,,авантюра,,,.Сваляйте вече тази глупост на земята !!!

Поподсещащо : - виждаме ли Вече че Нещата стават когато Сме НиеВсичкиЗаедно ? ------ Афера.бг/г-ца Томова - Идентифицира проблемността на 'ресторанта'. Виа Мрежиране - Се доказа Директното участие&'собственост' на Ясно#Кой (та Чак от Общината). ... И ! - виа Директни Действия - ... Ясно !

даже в Варна пътниците от air-berlin на caput . българия се развива от редовна дестинация към такава с най-скромният бюджет :backpack. предвид caput на дискотеки ,фестивали , разни Цанкови Камени , една почти непозната Калиакра , общо взето , правилната посока . след почивка в семтември щяло да има вместо нов закон за фалшиви съобщения нови избори , вярно ли е това ?

Ако позволите, Колега : а. ЕрБерлин - Си Бизнесиране И до Миами... И до Куба... И до Доминика... И до Мексико... Канарските - катЕжедневие б. у Нас - Реалността НЕ е лицеприятна - Редовни Измами на туристи - Редовни Некачествени услуги по курортите - Редовни Проблеми с водата, храната и транспорта на почиващи - И-нови Опити за СмъкванеКожи (бъркане в джоба) за Несъществуващи такси/услуги ...а отн. Евентуални избори - Абсурд по Досегашните 'правила' ! => Имайки предвид ТоталнияКолапс на 'наште' (т.е. Навсякъде/въвВсичко) - Вероятността за Нещо Всепомитащо е Висока.

... са посетили заведението - как, с парашути?

Да попитам,как се проверява наличността в касите на такситата,на пазарите!? Никак-просто защото в таксито каса няма,а на пазарите-виси им на кръста........ама,че смешна държава