Атлантици и украинският посланик обсъждаха как да бъде прекратена руската зависимост на България

"На кое българско правителство не е помагал нефтеният гигант "Лукойл"?", коментира доц. Огнян Минчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

една шепичка майцепродавци. Аз мислех, че са повечко.

Когато наша Митрофанова пръдне в посолството, всичко от Възраждане се насира!

А не трябва ли първо да питат България?

Всички сте чао! Кирчо си тръгва до няколко дни! А тоя "дипломат" трябва да бъде експулсиран за намеса във вътрешните работи на Република България!

интересно,,,а защо украина още не е прекъснала транзита на руска газ ,а продължава да помага на русия да изкарва пари

Щото смучат комисионни от лошия враг.

Соросоидите да го духат, укрите два пъти повече...

Моля, откъде накъде укритие ще решават наши държавни дела. Предателите на бесилото.

Малка групичка продажни , но добре платени американогейски,еврогейски,юдомасонски ,неолибералисти с един нацистки представител ще определят развитието на България .Е, за 32 години такова "управление" вече се вижда как България се свлече до територия/не държава/ от четвъртият сват . А пък в събота ще излезнат да демонстрират с пъстрички знаменца своята добре възнаградена и заплатена перверзна същност в угода на своите господари

Тези продажници още ли харчат народните пари на гражданите на държавите си за да правят безмислени сбирки и да обсъждат безмислени неща, от типа да внесем газ с кофи от САЩ. Не са виновни те, а хората които ги търпят.

Излишно е се тревожат, Скоро войната ще приключи, И всичко ще си е по старому!

Извинявайте, но Европа десетилетия наред гради бъдещето си върху руските енергийни ресурси. Това попречи ли на много от тези държави да са силно развити, със силна икономика и работещо общество? Не нали. Значи проблемът дали ще просперираме или не не се крие в руската енергийна зависимост. Европа и България винаги ще са зависими от газта по простата причина, че не добиват собствена такава. Такова понятие като независимост в това отношение на практика не съществува.

Ти що гледаш от Европа? Гледай Канада, там са независими!

Дами и господа, не ми изтривайте поста! Нека не допускаме някаква клептоманка, пък била тя и Елена да решава съдбата на България.

Тази България защо най-после не я закрият?,??Нама адекватни политици,от вън се нарежда какво да се прави,вече македонците и украинците ни командват.Овчият, заспал народ е навел робската си, примирена глава и каквото му сервират неадекватните политици,това преглъща.Няма смисъл

украинският посланик следва да бъде изгонен. В случая прави същото като Митрофанова. Някакъв урко се събрал с изпращели седеруги, седерасти и сороспии, па тръгнал да се меси във вътрешните работи. Я да вземе да си отвори хотелчето и да си приеме сънародниците бежанци в него.

на изтрещяли дьрти евроджендьри,вход само с гумичка и бело.

Араламбене му е майката.

Тези нещастници да грабват по една пушка и да отиват за пушечно месо в Украйна.

Не става другари Атлантици има една дума която се казва ИСТОРИЯ

Безмислен форум.

Те са абсолютно прави, че България е станала център на руската пропаганда. Това се вижда ясно даже и в Дир-а. Партии като Възраждане никнат всеки ден и бълват нова вълна от омраза. Но трябва някой да се хване и спре хибридната война, вместо да се приказва на тази тема.

Само в пропагандата.България е зависима от Русия,но това не може да се промени само с дискусии Бойко Борисов започна да строи газопроводи за да внася азерски газ и това е действие в правилната посока.Независимостта от Русия е трудноосъществима мечта.Докато това се случи е най-добре да не се конфронтираме с руснаците.

Сьр.

Апнахме, пийнахме, почесахме езика, някой друга схемичка за крадене изговорихме и кок откъде е .

как да прекратим съществуването на такива адски продажници на издръжка от хамерикански фондации е много по-важно.

Какви са тия "атлантици"? По добре ги напишете национални предатели.

Кат Русия няма тъй могъща на светът със бомби за масово убийство на хора,газ,петрол,пари,корупция и опростачване!Затова България-никога срещу Русия!

атлантици, украински посланик, а българи нямаше ли на тая среща?

Кретени и тъпак се събрали. Мачкай Вова!!!

Събрали се клюкарките на мегдана, да обсъждат личния ми живот и да дават оценка и препоръка колко пъти в седмицата трябва да ев@ жената, за да не бъда зависим от нея. А за посланика най-важния проблем е зависимостта на България. Ясно е кой плаща за тези сбирки, ама много ниско нивото на присъстващите, господа! Не се притеснявайте, когато Киро и хунтата му бъде изрината от България, цялата зависимост ще изчезне.

Ако съм на Костадин като взема властта тия всичките първо ще им спра парите отвън, а после ще махна мораториума върху смъртното наказание.

ми най-добре ше 5лева кафе и водичка, и по 5 лева бензина.

водата е прясна, карат я направо от австийските алпи.

Събрали се едни предатели с други предатели да мъдрят поредната ялова задача... Скоро, много скоро тия са вън и Коце идва

Умните хора не коментират, защото не се знае как ще се развие войната и кой ще дойде на власт. Тия перушани са ясни, те си носят своята отговорност.

Как вървят нещата ни посланник, ни съвет ще останат. Не знам само като дойде Коце от Възраждане на власт, оная охранена със сандвичи свиня Минчев къде ще бега с тия килограми.

Атлантиците - добре. А какво изобщо търси мнението на украинския посланик там!? Това е пряка намеса във вътрешните работни на страната ни и е напълно несъвместимо с дипломатическия му статут!

абсолютно вярно

препълнена зала. А като се вгледаш кои тюфлеци са там ......

Истинска радост и силен трепет ни обзе като разбрахме за този прекрасен форум. Независимо от временните загуби в Украйна ние ще победим! Черният американски шпек е само наш!

Американски подлоги

Ти нали си рашиска подлога , кво ти бърка ?

Виж се само: вие сте 1/15 от населението, а ние сме 30 пъти повече. Замисли се, струва ли си да пикаеш срещу вятъра! И после да поташ кой ти опика гащите.

Тупанари и Усраинския тъпан!

Пародия на държава сме,но за сметка на това сме смели и непобедими по форумите. Аз от старите хора знам лозето не иска молитва, иска мотика. Само с писане няма да стане работата

Лозето не иска мотика с калшник,както всичко в днешно време. Иначе трудът на честните бива ограбен

В момента същото правят и в Германия, защото руснаците им спряха половината газ днес. Някой ден ще разберете, че Кирчо и Кокорчо са били 5 крачки напред, но ще е късно.

Изпърдените задници обсъждат Русия. Някакъв травестит Дронзина, оня дебелак и бивш научен комунист Минчев и т.н. Все хора, които са на западна копаня или искат да са на такава. Ама американците не могат да развържат кесията за всичките ви, бе другари. Тая не е като оня. Цървули недоклатени. Говорите за незамисимост от Русия, а от Америка ? Докога разни американски опушени войници ще тъпчат българската земя ?

Ти си взе капейките бляд и си доволен ?

Клика от продажни педераси.

Нямат си друга работа, губят си времето с глупости тези атлантици. Всичките ни проблеми след 1989 година идват от Американската зависимост на българските политици! Нека нея махнат първо и хич да не се тревожат за руската ни зависимост - тя вианги носи само ползи на българите, обратно на американската зависимост.

На теб ти носи капейки а сволоч хибридная ?

Предатели и един кретен обсъждаха как да прецакат България по всички направления.!!

Предатели са единствено рашките подлоги готови и майка си да предадат во имя рашка говняшка бляд !

Трол!!! На име Павел!!!! Да беше се кръстил Павлинка бе...

Хааааа, на Павелчо пак са му обещали някой цент и изпълзя :) Мухаааааа Нали знаеш кой определя, кой е предател? Тези които са повече взимат решението, а щом тези са се събрали да обсъждат такъв "страшен" проблем, ами какво да ти кажа .... :) Мухаааааа

Че той какво общо има с нашите дела???? Вече под украинско робство ли сме?????

Атлантици =Продажнци

А рашистите са обикновени предатели на род и родина ?

Ами ти тогава какво правиш тук, тук е за русофили, а не за рашисти - тези няколко човека с руски паспорти, които се бият на страната на окрайна, защото имат заведени дела в Русия за грабежи и кражба на обществени средства

С удоволствие бих пострелял с калашник в залата на събитието...

Тия атлантици са тотални идиоти, хвани единия удари другия. Да сме се откажели от руската ,,зависимост", все едно да се откажем от услугите на ВиК и да караме вода с водоноски. Тези полуидиоти евроатлантиците са за народен съд и наказателен взвод за предателство към родината. А укронацисткия посланник ще го денацифицират руснаците.

И ПРОТИВ ПОЛИТИКАТА НА САЩ И ЕС, КОИТО ТРЕТИРАТ БЪЛГАРИЯ КАТО КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА, А БЪЛГАРИТЕ, КАТО ВТОРА КАТЕГОРИЯ ХОРА! ЗА ТУЙ, ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО И ОТ ЕС, А НАТО И ЕС ДА СИ СЕ ВЗЕМАТ СЪС СЪРБОМАКЕТАТА, А ПОКРАЙ ТЯХ И СЪС СЪРБИЯ, БАРАБАР С РУСИЯ, ПА ДА СИ ЕB@Т ПUTK@T@ M@ЙH@! НА БЪЛГАРИЯ ПЕДЕРАСТКИ ОРГАНИЗАЦИИ НЕ Ѝ ТРЯБВАТ - СТИГАТ НИ И СОРОСОИДИТЕ, ДЕТО ПРОДАДОХА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

Тази еврогейска измет я чака народен съд за предателство към народа и родината.