В Гърция арестуваха афганистански мутри

Гръцката полиция арестува двама афганистанци, живеещи в бежански лагер, които принуждавали жени от лагера да проституират.

Обратно в новината

Коментари - В Гърция арестуваха афганистански мутри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

алах е сводник???

В афганистан се води демократизиране на местните поне от 10г от краварите.А нашите военни охраняват американските,т.е. са просто прости охранители на издръжка на бюджета. Странно защо последните 2г. афганистанците решиха да бягат към ЕС-то(дали краварите не плащат на талибаните да се преселват в ЕС-то вместо да се трепят с тях). Как афганистанците преминават през иран и турция необезпокоявани ?!? - май турция и иран играят в една 'игра' против България и ЕС-то. Ако територията в афганистан, където се намират нашите военни е под юредикцията на България,защо афганистанците не се депортират на тази територия и там ЕС-то като иска да им създава условия и да ги хрантути.

Благата новина щеше дабъде-гръцки танк объркал пътя и се позавъртял из лагера...

Тая клиентка на Карлуково създаде този хаос в Европа. Освен,че ни продаде за много пари,кАто не е в първа младост кога ще ги харчи,пък и няма наследници,да я проклинят европейците,както проклинят Хитлер.

Сирийски жени с деца ли са,,мутрите,,как ни манипулират Как са преминали границата????Просто умишлено се пускат да създават страх и хаос.

Качваш го на самолета врьзваш го с парашут и го пускаш над прекрасните авганистански планини.

Без парашут,няма ли да е по добре

Аде бе ...парашут ...Ти знаеш ли колко чини един парашут ... Не стига ,че със самолет ще го караш ами и парашут ...много скъпа екстра ... Да си разтварят шалварите и разните му там бурки и това е ...

Щом са мутри ние в България можем добре да ги трудоустроим. Наприме могат да станат Министър председатели по почина на една друга мутра

Живеели в бежански лагер,наели апартамент в града.Да живее слободията,толерастията.Който е без статут,непроверен-в лагер от затворен тип.Ама не им харесвало.Като не им харесва,да не идват.Трябва да бъде много,много трудно да дойдеш да живееш в Европа.