Майката на атентатора от ”Домодедово”: Срам ме е!

Майката на атентатора от "Домодедово", говорейки тихо и през сълзи, се извини за самоубийствения терористичен акт, извършен преди три седмици от сина й на най-оживеното руско летище, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Майката на атентатора от ”Домодедово”: Срам ме е! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами тази силна дарява не може да го открие този терорист и да го изчисти от земъта

Kое нарушава добрия тон, кое е цинизъма? Hякой се "възхищава" от един убиец а невинните жертви??? Hаистина м н о з и н а са се буквално объркали....

Само със срам не става. Нейният срам няма да върне живота на невинно загиналите. Трябва превантивна работа с потенциалните терористи. А също - разбиване на терористични групи преди да са направили золуми. Виждате ли - искат шариат - тоест, никаква демокрация, а средновековие. По-нататък няма какво да ми обясняват... Ислямът в света се нуждае от реформи. Радикалният ислям да се криминализира и да се обяви извън закона по цял свят. И да се преследва по каналния ред. Прекалено са агресивни радикалистите, за да се правим, че не съществуват. Сега искат да постигнат своето чрез атентати. Кой може да гарантира кога ще спрат? Вероятно никога. Докато не бъдет спрени. Едно куче научи ли се на кръв, не чакай да спре... Со кротце, со благо и со малко кьотек. Който терорист разбира от кротце и благо, не стига до кьотека.

Драмата на проваления родител! Само за сравнение - помним какво направиха тези на убийците на българския студент в Париж. Или онзи убил Радостина във Варна. Не искам да предполагам, но е добре да се замислим за ситуацията в България. И защото коментарите пак противопоставят и Русия и САЩ, а не се търси общото - наркотиците.

C а м о срам ли? Aко тя го е обичала и възпитавала да обича в с и ч к и, това щеше ли да стане? A който престъпва майчина обич, не го чака д о б p o !!! Mного ж а лко за невинните и ранените!!! A тя се "срамувала"....? Hямам думи....

Ей цървул, стига си се надъхвал! Като не си запознат със ситуацията се изказвай по-неутрално. Питаш ли какво и е сега на жената като знае къде са децата и? Знаеш ли откога е борбата за покоряване на Кавказ от Русия, с какви средства се води и с какъв успех?

Ей партенка,децата и са там дето е трябвало да бъдат одавна

а трябва да се гордееш!

Явно има някакъв проблем в комуникацията , ДИР- ове :))) Под "рязани" откачалки имам предвид лудите самоубийци и не ми е ясно , кое точно е нетолерантно и грешно в определението - че са рязани , или че са луди?? А иначе - съвсем скоро на картата на кавказ ще има нова самостоятелна държава - ако си затваряме очите с ръчичка , това не значи че няма да я има.

Аз не бих казал "българинът с австрийски паспорт", а "АВСТРИЕЦЪТ С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД".

горката жена...

Всичко е пари и власт!Много пара се събра напоследък покрай петрола в арабския регион и тя дава сила на исляма в борбата за ВЛАСТ !!!

Скоро..скоро света ще бъде наш.

това е до Овидий ( нерегистриран ) 16.02.2011 19:32 Който е презрял собствения си живот, е господар на твоя. .....скоро България ще господства ..или поне някои.

Големи невежи сте. Най-голямото московско летище е ШЕРЕМЕТИЕВО. Набийте си го в главите.

ти си анти умна жено - най-голямо и най-натоварено нямат нищо общо. През изминалата година на Домодедово са преминали над 22 млн. пътници, а на Шереметиево - 19 млн.

Тя като е анти умна ти какъв си? Прочети под снимката какво пише - най-голямо.... същото важи и за другите драскачи.

това че Шереметиево е хъб на Аерофлот не го прави най-натовареното летище. По-голямата част от авиокомпаниите кацат/ излитат на Домодедово. Погледни данните за трафика в гуугъл и тогава пиши!

е,и?каквото и ще да е летището,простотята си е простотя,това ли е наи-важното,дали е наи-големото,или не?:)))))божее ,боже!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не се заблуждавайте, че става дума само за религия. При подготовката на един смъртник се използват целия възможен арсенал от психологически средства за въздействие. За плашват роднините му. Награждават задължително с доживотна пенсия семейството му. Тояга и морков. Плюс всички останали средства - всяване на несигурност, подръжка на високо ниво на стрес и всички останали тънкости, разработвани както от руснаците, така и от американските експерти от ЦРУ и армията. А накрая, освен неговото копче, има и дублиращо. Ако в последния момент се разколебае. Така един такъв почти сигурно гърми, освен ако не се получи технически проблем. И веднъж засмукан от машината на религиозната пропаганда, трудно излиза от нея, освен на парчета. Накратко - гадна работа. И много трудна за противодействие. А най-жалкото е, че накрая ВИНАГИ умират невинни хора - бащи, майки, деца... които нямат никаква заслуга за положението на бомбаджията...

Хората прикриват егоизма и агресията си зад различни паравани като религия, демокрация, свободен пазар, всевъзможни видове -изъм. Само съкровената вяра в Доброто не може да бъде да бъде параван.

много си начетен бре да не би да рабориш в службите

защо са арестували малолетните брат и сестра на този терорист. Кое показва че са замесени освен прословутото руско недоверие и мнетелност. Един руски журналист разказваше на какви мъчения са подлагани заловени терористи в Русия. Сигурно ако четете това мое дълбоко възмущение ще кажете злобно- засрлужават си да бъдат живи одрани. Ама иначе като чуете че някой американски войник е ударил три шамара на иракски или друг екстремист надавате вой на възмущение. А сета дир. бг цензурирай мнението ми.

Школата на КГБ така учи. В други времена просто щяха да избият селото. Сега ще потормозят децата, само защото са близки роднини на извършителя. А той, дето е бил дрогиран като свиня, съвсем друг въпрос е кой го е дрогирал и тласнал към насилие. Не казвам този или онзи, но може да е всеки!

Ясни са те кои са... от години лидерите на секви екстремисти по света са ясни, всички имат една единствена цел - да държат определени региони под свой контрол и да бъдат припознати като единствени властимащи...некви тоталитарни подбуди... искат да си имат свое царство... единственото нещо, което спира легитимните власти да им спрат кранчетата е факта, че обикновените хора на тези региони за буквално застрашени...щото не веднъж се е доказвало, че тези иначе големи човеколюбци жертват без да се замислят...

..изпрати нещастния си коментар на близките на загиналите на летището и на семейството на българина да не забравиш!

ако твои близки бяха загинали в този идиотски атентат щеше да прозреш, че само изтребление на целия му род ще възпре поне една част от последователите на животното, което уби невинни хора.

Не си измисляй. Американските войници не удрят три шамара, а правят много други по-сериозно неща. Между другото, къде прочете за именно за трите шамара?

Да, по холивудските филмчета американските войници удрят по 2, максимум 3 шамара на пленените терористи... Значи така е и в действителност :)))

Абе пожелавам ти на теб да ти пляснат по два, три от техните шамарчета добрите хамериканчета. За времето на войната в Ирак са избили около 100 000 мирни жители. В Авганистан съвсем наскоро бомбандираха сватбено тържество и убиха около 150 души. В интернет може да се видят клипчета с патрулиращи хамъри, които си стрелят по преминаващите коли с картечницата за да им дадът път. ВВС мисля, че пък направи документален филм за издевателствата в Гуантанамо. За хамериканците може, за другите не, така ли ЯНКИ ДУДЪЛ? Това е и нацията затрила цяла една цивилизация в Северна Америка. Трай и не се излагай, че дразниш с невежество и посредственост!

На 16 години не е малолетен, а непълнолетен и носи наказателна отговорност ако извърши престъпление, а на 22 години си е напълно пълнолетна дори и по американските стандарти! Дали имат нещо общо и са знаели нещо не се знае, но при такъв тежък атентат трябва всяка възможност да се провери щателно, то и това момче не е давало признаци че ще извърши такава дивотия, ама на... Мисля си че е добре цялото семейство да им дадат нова самоличност и да ги преселят някъде далеч от Кавказ, примерно в далечния изток, за да се избегне всяка възможност терористи да зомбират нещо друг член на семейството...

Това са най-близките хора на извършителят. Нормално е да ги разпитата с какви хора и къде се е срещал брат им. При 36 загинали и 180 ранени, не очаквай методите на разпита да са меки. А всеки споменат от тях двамата ще бъде също посетен. Иначе руското правораздаване не е особено адекватно. Има един единствен случай, когато "камикадзето" не се взриви, ами се предаде на милицията. Вместо да попадне като защитен свидетел с доживотна издръжка на някое неизвестно място, "камикадзето" май започна да съжалява, че не се е взривило.

Къде са сега чалмосаните които дрънкат че исляма бил мирна религия?

Бъркаш религия с екстремизъм!

РАЗУМНИ ХОРА, ПОЗНАВАЩИ РУСНАЦИТЕ, НИКОГА НЕ ДЕЙСТВАТ С ГРУБА СИЛА С/У ТЯХ, ЗОЩОТО...... ПОСЛЕДИЦИТЕ СА ВИНАГИ НЕОТВРАТИМИИ....

Трагедия. Шибани религии - трябва да се забранят със закон тия алабализми! Господ ИМА, ама не е никой на който се кланят по цял свят - все едно жабата да каже какво е космическата ракета...

Който е презрял собствения си живот, е господар на твоя.

Може и да не е знаел какво носи. Може да са му казали, трябва да занесеш тази раница до едно място, не поглеждай вътре. Някой наблюдава от 100тина метра къде е застанал и използва дистанционен взривател. Откъде знаем със сигурност, че експлозивите са били прикрепени към тялото му? Искам да видя официален следствен доклад, че това е така. Дори да са били прикрепени, лесно е да се излъже човека че пренася дрога например.

Абсолютно вярно. Дрогират ги и им казват да занесат нещоси някъдеси. И натискат радиобутона.

Той трябва да е пълен дебил за да го лъжат че не носи бомби а дрога. Каква е тая дрога с жици и антенки :))

Хайде стига измишльотини! Знаят прекрасно какво носят... Колани с взривно вещество и стоманени гайки, болтове и съчми, които прикрепят плътно към тялото си. Колкото за промиването на мозъците им - гледайте Сирияна. Намират ги на улицата - бедни, нещастни и отчаяни. Следва "обучението" и терористичния акт в името на исляма... Нискообразовани, податливи, болни мозъци... Разплакват толкова невинни хора!

Другия път тръгни с този,който ще се взривява и стой неотлъчно до него,за да се увериш какво има в раницата или около кръста му.И после да ни кажеш...

Що, ти шеф на КГБ-то ли го раздаваш че трябва на теб да ти се предоставя "официален следствен доклад"?! Уеко баце, уеко!!!

журналя с тоз австриец от БГ произход