Жертвите от атентата в Москва станаха 36

Броят на жертвите на кървавия атентат на летище Домодедово стана 36, след като мъж почина от нараняванията си в московска болница.

Обратно в новината

Коментари - Жертвите от атентата в Москва станаха 36 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време като малък кеф ми беше да им казвам на тези от СССР "БРАТУШКИ", но като пораснах,като историята и политиката ми станаха хоби,горд съм да Ви кажа,че не сте ни никакви "братушки", а свирепи лешояди на наш народ и държава.Като нашия поет-патриарх мога да кажа ".....,че не Ви искам нито жилото ,нито меда" Вие защитихте сръбските терористи в Сараево,при убийството на сръбския престолонаследник, с това започнахте първата световна война. С какво завоювахте тези територии,само с война и терор.От 500 години сеете терор и напълно в реда на нещата ,жънете терор.ДЛЪЖНИ СТЕ ДА ПРЕГОВАРЯТЕ С ТЕЗИ НАРОДИ,ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ПОД РУСКО РОБСТВО !?? дАЙТЕ ИМ СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ. За една епруветка нефт плащате освен с пари и с много кръв.Дайте им независимост и ще копувате нефта и благородните метали по международни цени, но няма да проливате кръвта на вашите млади момчета и мамичета. Искате да бъдете империя,тогава ще бъдете получатели на всичко лошо. Каквото повикало - такова се обадило.

Абе те и южните щати искаха да са отделни от САЩ ама дружелюбно не им дадоха. Чувал ли си го?

то имаше на времето един Герг Краев дето казваше че нямало робство ами присъствие ..ти исгур си като него интелигентен...да не работиш за фонадция Бош по Баташките събития случайно???