При два кървави атентата са убити над 120 души

Терористичната групировка "Ислямска държава" пое отговорност за двата кървави атентата, отнели живота на повече от 120 души.

Обратно в новината

Коментари - При два кървави атентата са убити над 120 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я пак някой да попита защо забраних на мюслита да влизат в САЩ . . . !?

Же със Пакистан! Же сус Багдад! Жесус Лахор...

Затова на арапе не трябва да се дава документ за постоянно пребиваване в БГ. Щом свърши войната да се прибират дома. Мурджу от ЕлиПели откъде има пари да си плаща наем и храна, а долументи няма? В Алепу вече война няма, с тез пари да си прибира в родината си и да я гради отново. А не да създава плацдарм за арапизиране на Соф поле. Тия навлеци на наша територия ще ни съдят, че не ги харесваме.

Садам Хюсейн държеше тази паплач със железни клещи в кутията на Пандора, нооо глупака Буш отвори кутията на Пандора не само в Ирак, но в целия арабски свят. Тези примати не са порасли за цивилизация и демокрация, ние сме същите.

Мюслитата имат странни разбирания за контрола на раждаемостта, но няма лошо. Щом така са решили, похвално!

Не зная М7 -толкова много конфликти по света никога не е имало.Не ме интересува кой е виновен, важното е че светът е като жарава в очакване да избухне Третата световна война-тя дойде вече.Началото на края на света.Ние се караме помежду си , но краят идва.Началото ще е 2017г.а края на Третата световна война ще е 2025г.Жалко за децата ни-няма да доживеят.

Aко има 3-та Световна война тя няма как да продължи 8 години. Съвременните оръжия не позволяват това, ще е доста по-кратка. Освен това диваците от ИД не са въоръжени за война, те могат само да се самовзривяват, слава богу! И малко по-ведро, пак си гледал някой турски сериал!

Всъщност, ако вярвама на цифрите, светът никога не е бил толкова спокоен. Разбира се, хората не вярват на цифрите, а на това което чувстват. Тъй като телевизиите им показват само анентати, те имат чувствтото, че навсякъде е така...

Това са си вътрешно-ислямски религиозни войни, да не ги приемат арабите като мигранти, те ще си ги продължат където и да ги приемат, затова да ги върнат за да (продължават) се оправят. Светът страда заради тях.

Има ли кой да ми каже, защо в Ирак при Садам подобни атентати нямаше.

Щото беше кофти тип и държеше всичко под контрол и развиваше държавата, а краварите това не можаха да го претлътнат.

Какво са направили Пакистан на Путьо, че да е разпоредил на отдел 7 в КГБ тоест ИД, да прави атентати там ? За Турция е ясно.....защо му свалиха самальота, ама за какво за Пакистан ?

Ко речи?

Много тъпо арче си бе канедиъа,да те Ева в канедиена ялов!

Суфитите са течение в исляма различно от традиционното-нещо ,като нашите богомили.Центъра на суфитите е бил аянлъкът Коня 14в.Сунитите не признават това отцепило се течение от исляма и затова извършват атентат срещу тях.

Сега вече им липсват диктаторите, но уви американските евреи вече изнесоха , "демокрацията"......

Гнусна мурзилка провокация и продължение на хибридната война на Путлер в Азия, този диктатор трябва да се нюкне колкото се може по бързо

Затваряй си плювалника бе соросоид неграмотен. Какъв "десен" си ти бе, неолибераст анархо-левичарски? :)

Що се псувате вие двамате, бе, хора? Докато се мразите и разделяте в два различни лагера, България си потъва... После ще питате кога пропуснахте да работите за България и защо децата ви отидоха да работят за други държави...