Атентаторът е бил разкъсан от взрив в чанта пред него

Атентаторът е бил разкъсан от взривното устройство, което е било в чантата пред него. Това коментира съдебният медик и патоанатом д-р Галина Милева, цитирана от БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът е бил разкъсан от взрив в чанта пред него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sacho

"Междувременно в Бургас бе намерен пръстов отпечатък, който съвпада с този на член на иранската групировка Хизбулла... Е това вече ме...разби!!! Май са намерили и един среден пръст...Абе тези хора акъл имат ли?

Странна работа, камикадзето вече ще му разберат и роднините, но за това какви хора са се возили в този автобус нищо не се говори?! Хубаво е да се знае с какви професий са хората от автобуса.

по днк анализа може да се установи от каква етническа група е "камикадзето". дано да не се окаже балгарски мусулманин.

Мюсюлманин ли е, бягай далече! Няма никакво значение от къде е! В автобус, метро, влак, трамвай, видиш ли от шалварестите жени с кърпи на главата, криещи косите им, слизайте незабавно! Мъжете и те си личат по мангалският цвят, кривите носове и злобните горящи очи, но не са мърляви или кичозни като нашите цигани! Жените носят взривовете под широките си дрехи, а мъжете ги носят в чанти за компютри, сакова, или раници. За взривяване трябва да има някаква сиджимка по тях за дърпане, защото в метрото нямат обхват GSM - те.

Ще бягаме, ако сме евреи и сме техен враг,но не сме. Следва ли да бягаме и от евреи тогава- същото е

чантата пред нароченото камимадзе е могла да баде чантата на гарба на истинското камикадзе, стоящо пред нароченото за такова?