Съобщават, че двама от атентаторите в Барселона са убити

Според испанския вестник Ла Вангуардия двама от извършителите на атентата са убити при стрелба в околностите на Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Съобщават, че двама от атентаторите в Барселона са убити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво прави куковицата. Снася яйцата си в чуждо гнездо и и така е програмирано че като се излюпи преди всички почва да ги разбутва извън гнездото. Свиквайте. като не познавате природата така ще бъде, стратедия за оцеляване. няма значение в какви вярвания са го облекли, за 1400 години вече е генетично заложено, може би много преди това.

Медиите в напъна си да повишат цената на рекламата си и да угодят на масонско-ционистките си задкулисни шефове които са пряко отговорни за воини, тероро, мизерии и прочие пишат едни "точни и проверени новини" в които както и да гледам броиката на евентуланите жертви все виждам няква стоиност между нула и 20 жертви, което си е една уникална дезинформация от медиина страна в днешно време. Целта им е видна и ясна като бял ден. Искат смут, паника и реитинги, а хората дето искат евентуално да се информират, кучета ги яли. Драги ми смехурковци, искам да ви е ясно, че новините ви са пълен фалш и измама защото преследвате само и единственно 100% корситни цели. ДГД

Тъпото бездействие на ЕС и Америка ще докарат на власт нов Хитлер, който ще отвори отново лагерите и газовите камери и ще започне новия холокост. Само с телеграми, съчувствие, демонстрации и молебени терора няма да спре, нужни са активни действия, ако ще и нова атомна бомба над Ислямската държава, така повече не може.. същото се отнася и за циганския терор у нас

Искахте емигранти - на ви емигранти. Сега от страх си стойте вкъщи, докато тези цигани се разхождат в градовете ви.

И кво като са ги застреляли? След дъжд качулка! Те са си свършили мисията а еврогейците не предприемат нищо да спрат потока от пришълците!

Десетки трагично загинали за да могат няколко заблудени и слепи послдователи на Мохамед да се радват на сетивни удолвствия в рая. Това е техния рай според техните теолози - девици и потентност. Дават им се дават за да могат неограничено дълго време да се радват на придобивките си. Лично в мен това буди единствено отвръщение и съжаление. Ако Господ искаше да умрат тези 12-сет неверници щеше сам да си ги убие, "добре" че бяха тия терористи за да го "прославят" по този начин.

Нещо всеки коментира различни цифри на убити и ранени? Нямат ли координация тези хора или паниката съвсем ги е омотала?!

Разполагаме с едно от най добрите контра.... май беше разузнаване!

Някой знае ли кой компетентен орган е длъжен да ни пази от такива терористични удари.Само ни ме казвайте,че всички , защото едните компетенти са прости,корумпирани и затова нископлатени, а други са умни,интелитентни,добре платени и мързелуващи.На кои плащаме за да ни пазят!

Такива трябва да се убиват не след, а преди да извършат атентат. Иначе не виждам ползата.

" Компетентните" органи не забелязаха милиардите изтекли от КТБ, а ще забележат дрис и другите мароканци.Дай им копи пейст и им гледай сеира!

Защо ги убивате, а не им давате права да бъдат избирани в европейските парламенти, като умерена опозиция на сегашното статукво?

На Насю Ментата пак му си причуват гласове. Алкохолът не прощава!

на първо време трябва да се забрани на тараямбуките да сядат зад волана. А тия коити въпреки забраната шофиратм да се отстрелват без предупреждение.....камерите по пътищата при лицево разпознаване да се включва робот за заснемане и робот за отстрелване...

Мисля, че има нещо дълбоко погрешно в борбата с тероризма. Не е моя работа да споделям какво мисля, нито да предлагам нещо, което не интересува никого от специализираните за тази цел органи. Само ще напиша в какво съм убеден. Заклеймяванията, осъжданията, демонстрации от тип "Аз съм Шарли", изявленията на държавници, че са потресени от поредното чудовищно престъпление, няма да помогнат с абсолютно нищо! Доказва го всеки следващ терористичен акт.

Имамите вече обработват следващите кандидат джихадисти. Този вече е мъченик на вярата. Всички знаят от къде идват парите на имамите, но всички си мълчат.

Станно никой не пише защо и от кога почна терора в ЕС . НИКОЙ не си спомня как се сменижа едни на други тер- ти но под нови имена ! а това естественно се плаща . ДОКАТО бяха живи карателите КАДАФИ .САДАМ ХУСЕИН И ПРОЧИЕ ГЛАВИ НА ДЪР-ВИ каточели и нямаше атентати ! так кой ни срав гащите адам, хусен или този на който му намериха паспота в пелта от бетона в НЮ-ЙОРК( И трябва да в книгата на рекордите на Гинес за най здравата хартия издъждаща по големи натоварвания от бетон , стомана и огън! аферем ба буш машшшаалаааа

Мммм дааа диктатурите раждат терористи. Колкото по-рано ги разформират като диктатури толкова по-рано ще свърши това с тероризма.

Съобщават, че един от атентаторите в Барселона е уби. А аз ви казвам че поне 100 араби днес са преминали незаконно границата на ЕС. И като сметнем 1 убит и 100 влезнали се получава 99 за тях. :)))

Идват ти в страната, ползват ти благата, убиват ти децата??? Европа, събуди се - преди да са дошли крайно десните! Забравихте ли Хитлер???

Убили сте един, а те са на всеки метър в ЕС. Сега кой да се смее, вие или ние? Искахте да осъдите полиция ни, че ранил един от тях на границата ни! Да ви честито!!! Чакаме следващия да видим с какво превозно средство ще бъде.

С умерените терористи шега не бива!

Е и?Тия боклуци кой знае още колко ще изпратят.

Нима!!! Смешници...