Атанасова след изслушването в НС: Премиерът опитва да се скрие зад служители на МВнР и доклади

„Не стана ясно как се взимат решенията. Останахме с убеждението, че те се вземат в нарушение на закона”, коментира депутатката от ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не биваше ли вие да подкрепите това Богу угодно деяние на Киро, а не да се правите на бивши комунисти? Пак си погледнете платформата на партията и нали бяхте евроориентирани? Що ривете за пияните блядове?

От твоето писания разбрахме какво значи евроориентирани -за такива не съществуват закони,Конституцията е излишна и правят каквото си поискат,но друг да отговаря за техните деяния!!!!

Но вие си стойте на амбразурата и чакайте някой да ни обяви война, може би?

Предизвиква се напрежение, целта на което е да се разделят българите на фили и фоби, а киро да изплува от говната!

Мисля, че по проста от теб в парламента няма.

Доста сте!

Тая злобна гъска я интересува единствено, как Герб отново да седне на трона на управлението и да клатят България още 13 години и да богатеят. Хората ако са прости, да гласуват за Герб, единственото което ще направят е да върнат неуките, простите и крадливите на власт, Бай Ганьовците....

Ако защитаваш премиера, просто не си в час, след всичките му изцепки!

Атанасова и тя не блестис интелект за съжаление. Това което каза Премиера беше "решението е взето въз основа на докалади...". Следоватълно съставителите на тези доклади НЕ са взели решението. А премиерът в оставка така и не каза Кой конкретно е взел това решение. Ако е било МС - кои министри са присъствал и икои са гласували за. Информирани л иса бил иза това гласуване Президентът и ж-жа вицето и какв ое било мннението им. Хайде Атанасовиа и сие да не се хващат за първата мисъл която им текне, ами да са малко по-адекватни.

Защо като говори на микрофона така широко си отваря устата на гласните букви.....

Няма да се размине с логопед, колега....

По изключение Деса е права. Просто на кирето му спуснаха списъка от Козяк, и сега се мъчи да замаже нещата.

Про100 е гледал филми със Стивън Сегал нали героят му беше готвач под прикритие

ПДП Деси кресливата сврака и бивш юрист консулт на психиатрична клиника се изказа по въпроса.Простотията ходи по хората а не по животните.Тази Деска общата не става и за секретарка ,но езика и крясъците и са необясними.Тя се доказа ,че е като юрист е гола вода ,но като политик е още по - -зле. Това е лицето на самонареклите се ,,политическа” класа човечета от България.

Атанасова, сменям ви с ПП.

радвам се, че се разделяме! Глупак!

разбира се, че решението не е негово, а на Христо Иванов и ДБ, бързали са, защото падат от власт.

Значи Атанасова казва, че никакви документи не са видели, т.е. Киро нагло лъже за докладите - вчера беше един, днес пък били 3 доклада. И сега неговите хора в ДАНС пишат доклади със задна дата, че да има утре сутирн какво да сложи Киро в секретните документи на Н.С.

Готвачът! Готвачът! Най големият шпионин! Ха ха ха ха Когато е ходил на пазара, научавал всички български секрети! Ха ха ха ха

И защо не. Дали е готвач, божа работа. Ти да си чул някой да се обявява за шпионин.

От 100 кладенеца вода не могат да извадят. Видя се ясно вече че единствените български и про-европейски партии са ПП и ДБ ! Останалото е продажен тюрлюгювеч.

Тази трябва да я пуснат на тълпата...

Приключи това, тълпата (и аз в това число) искаме Киро.

ПЪРВО - НЕ СА 70, А 37 ДИПЛОМАТА. КИРО ДАЖЕ НЕ РАЗЛИЧАВА ГОТВАЧ ОТ ДИПЛОМАТ. ВТОРО - ОТ ДАНС ИМАЛО САМО ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, НО НЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВА. ТРЕТО - КИРО Е ОТКРОВЕНО ЗА ПСИХИАТРИЧЕН ПРЕГЛЕД. МИ КАЖИ 37, А НЕ 70 - И БУРЯТА ЩЕШЕ ДА Е ДОСТА ПО- СЛАБА!

Миии.. не. Не е така. Не са предположение, а явни доказателства има. Естествено в дир не могат да ги споделят

в дир не могат да ги покажат, ама ти ги видя, нали. Щото инак излиза, че се изказваш като партиен секретар на партията-майка или просто си платен.

хубавите новини идат една след друга , идва евтин азерски гаZ за нас , вдигнахме ветото за ЕС на Скопие и Тирана , иZгонихме две роти почти два-триста евраZийски шпиона , Туркия вдигна ветото , а братските Финландия и Швеция влиZат в НАТО , всичко тва кара русифилите гаZ да чишкат от яд :)))))

То, и ти лайняните новини все получаваш ;)))

То, ясно, че Деситу е подела предизборната им партийна агитация и вие гръмогласно за всяко ос. ране на Кире, ама, то тоя се не спря бре! Овъртолил се е до ушите в собствените си фекалии, и като малоумен все вика: кой ми сра в гащите? Е, до кога бе?!! До кога ще ги търпим, като Всичките не стават и за чеп за зеле... Аз не виждам за кой да гласувам на предстоящите избори, като са един дол дренки и до сега не видях някой, дето да се е загрижил за народа. Та, в тоя ред на мисли, статуквото се сменя с гражданска война. То, за кво мислите си сложиха решетки на НС? Щот службите не спят и видят де духа вятъра на промяната :)) Еййй, големо шубе от народната любов, ей...

А ве ей атанасовната , радвайте се , че кирето ви иZчисти Авгиево-ЕвраZийските БГ обори ! за кво са теа москалски дипломати у Софето и най вейке Русе бре , да слухтят кво минава по Дунав мост ли ! спреха ни гаZZтта , обявиха ни Za недружественна държава , не купуват никакви стоки от нас , Za kво висят туканката и това не са 70 а 200 москала ето кво каZва самата Мутрафпоновна : Общо над 200 руснаци трябва да отпътуват със самолет обратно за Москва след решението на българската държава да отзове 70 руски диипломати заради "несвойствени дейности". Цифрата набъбва заради близките на отзованите дипломати, които трябва да ги придружат обратно в родината. ТО ТВА Е ЦЕЛА РОТА И КУСУР БРЕ

Имало е и решение на Съвета по сигурността. Да де, ама Съвета по сигурността не управлява държавата. Той е консултативен орган. Само МС и Външно могат да гонят дипломати и да вземат такива решения. Така че Просто Киро пак лъже и увърта!

Просто Киро доказа за последен път, че е американска марионетка.

...АМА КИРО ОТДЕ ДА ЗНАЕ ТОВА?!.

Тази жена която не е никакъв експерт, а една леля от село , се държи като партийна секретарка, постоянно вика и говоренето и е безцелно и празно говорене. Такива в ГЕРБ са много Тома Томов, Емануил Манев, Томислав Дончев и много други, въобще партия от артисти,биячи, философи, от пуцове на психиатрии. Срам и слововоблудство. Кой гласува за тези хора , направо се учудвам.

Нали и вие постоянно гонихте, големи мъстии сте, власт няма да видите, 12г само схеми и дърти измами!

ГЕРБ-авите също ГОНИХА руски ШПИОНИ по ОБОСНОВАНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ. Както написа Блага Дивитрова - всеки вижда своите недостатъци у другите. ... Относно КРАЖБИТЕ на Шайката: ЦЕЛИЯ Резерв на НЗОК - МИЛИАРДИ; От МАГИСТРАЛИТЕ - МИЛИАРДИ; От ХАЗАРТА - близо МИЛИАРД; От КЪЩИТЕ за ТЪЩИ - СТОТИЦИ МИЛИОНИ; НЕЗАКОННИ ТРАНСПАНТАЦИИ; ЧАСТНИТЕ болници ИЗТОЧИХА НЗОК с лекарства, 7 ПЪТИ ПО-СКЪПИ от лекарствата в ДЪРЖАВНИТЕ и ОБЩИНСКИТЕ; ДЪЛГОВА СПИРАЛА... БАТАК навсякъде! НЕНАДМИНАТИ крадци! Управление на ПАЧКИТЕ и КЮЛЧЕТАТА.

пак ти се привижда ГЕРБ ? нещо много ви е страх.

Някакъв "Мунчо" пита ма, госпожо. :) ... Иначе, СТРАХ от Пенсиониран Тулуп, Който СЕ СТРАХУВА да се появи дори в ТВ студио и обикаля само по чукарите като Гламав?! Не ставай СМЕШНА, госпожо!

МОЯ ЕДНОВРЕМЕШЕН СТАР ПИЯНСКИ ДЕВИЗ,а ТОй Е:" НИКОГА НЕ е КЪСНО ДА СЕ О@СЕРЕМ"!!!!

Боли ме фара за руснаците,но теоя канадски кривоуст бобър така се е надупил на американците,че чак си е захапал глезените

Мамка ви русорбска да еба. Квичете сега, квичете.

е по убавата, ма па кирето е по големата и тъпапутка от двете!

Е, сега се разбра, че простият нарцис е и лайно като човек.

Герб - лели, шизофренията май ви идва в повече. Първо Кирил сам взел решение, противозаконно било. Сега пък не го взел сам, криел се зад Външно и доклади. А, то, вие, "най- големите" евроатлантици вместо да го подкрепите, оревахте орталъка за 70 руски шпиони. Толкова ви е европейщина на вас, азиатска. Менопаузата май, май не прощава. Истериите на Деса вече се мерят само с тези на Копейкин.

Да живее Австрия! Човек, в десетката си!

Щом Деса е взела отношение някой е казйл нещо за д#ухане..

е как да взима Кирето решения,като той е много зает човек - или си чати в гриндър,или рови в Гугъла за кюлчетата на Борисов, или ходи по квартири или лети със самолети,че да мандръса Гуглена. Ами то и сторъкият Шива да беше,пак не би се справил. Не му се сърдете на човека, Просто е много зает

Атанасова, толкова си омазана покрай "службата" ти при Бойко, че каквото и да кажеш, все се сещам за вашите кражби и злоупотреби! Съжалявам, това е положението!

я кажи поне една кражба бе другарко, или поне една злоупотреба,щом толкова много се сещаш

В МИЛИОНИ, ДЕСЕТКИ милиони, СТОТИЦИ милиони или МИЛИАРДИ искаш?!

Драги Мунчо, прочети колегата ПИТАНЕ /точно пот твоето писание/- доста е изброил от мазаниците на ББ и на Дуловица и цялата им противна шайка! Има и още...

Газопроводче на руснаците 3 милиарда,самолетчета от хамериканците 3 милиарда,не се знае ще ги получим ли и още много но гарантирано от Гроб..

1. Защо опростихте 1 милиардна руснаците неустойка по първия договор за транзит? 2. Защо вашия човек подписа за руски реактор НЕЗАКОННО? 3, Защоумишлено загубихте делото за този неискан руски реактор? 4. Защо назначихте СЪЩИЯ човек в борда на Лукойл (да защитава интереса на България(? 5. Защо похарчихте 3 МИЛИАРДА за руските тръби? 6. Защо купувахте руски газ а не купувахте азерски газ (3 ПЪТИ) по-евтин от руския? 7. Защо 12 години бавехте връзката с Гърция, по която днес тече по-евтин газ от руския? ............................................................

Не питай, защото по въпросите се познаваш - 7 ДВОЙКИ.

Макаренко, по-кротко с оценките! Ученикът се е справил отлично!

Вече не можете да се криете, ЩЕ ПИТАМ!

ВСИЧКИТЕ ТИ ТВЪРДЕНИЯ СА ЛЪЖИ!! ДО ЕДНО!

Е, голяма работа! Какво толкова е станало?Изгонили сме 70 пияни руснаци. Да не е свършил света? А пък и те, русите нали ни смятат за братушки? Ще се посърдят малко, па ще им мине. Нали знаете за широката волна руска душа, която всичко прощава. А пък и щом сме братушки, можем всичко да им кажем. Когато имаш брат можеш да го наругаеш и дори напсуваш на майка. Ама пак си оставате братя. Не е станало бог знае какво, нали така? Можем да хулим и ругаем руснаците, колкото си щем. Така бихме се харесали и на западняците. На запад всички ще ни аплодират за смелата постъпка, да изгоним толкова много руснаци наведнъж. Гледайте от практичната страна на нещата.

Значи, когато те ПЛЮЯТ и ГОНЯТ, си разпъваш ЧАДЪРА заради ДЪЖДА?!

Естествено! Това са дреболии.

Е, и аз такваз я мислих преди 3-4 месеца, пък тя каква излезИ...

С ментори като "Американската иракчанка от кюрдски произход" и "жената Vamp",бивша КНСБ деятелка,продукта на "Отворено общество"на Дьорд Шорош.....Джордж Сорос и между другото "покерджийка".......... В тая посока......!!!!!!

Деси ако сте истински проевропейци е нужно да го подкрепяте и политически ще имате дивиденти защото много хора се разочаровани от герб когато не подкрепяте очевадни правилни решения

Това Деса никога няма да го направи сама. Трябва Бойко да й нареди. Тя е негов копой и действа само по команда!